Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Ο υψηλότερος δακτύλιος χαλκού αργιλίου δύναμης C95400 με Solid Lubricant Inc ταξινομεί τα γλιστρώντας ρουλεμάν

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Φέροντες κατασκευαστές χαλκού
Μάρκα: VIIPLUS Sleeve & Bearing
Πιστοποίηση: FIBRO Standard
Αριθμό μοντέλου: C86300 ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Τυποποιημένο μέγεθος που δεν φυτεύει καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής με θάμνους
Τιμή: Bushings High Quality Price Ratio B2B
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο εξαγωγής Ξύλινη περίπτωση Ξύλινη παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 2 ~ 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς: Αγοράστε τους δακτυλίους χαλκού on-line

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Αργίλιο-χαλκός με το στερεό λιπαντικό Τύποι: Φραγμός Silde
Περιγραφή: Στερεά λαδώνοντας ρουλεμάν Εφαρμογή: Ενδιάμεσο φορτίο αλλά υψηλότερη θερμοκρασία και όρος με την ενδιάμεση τρέχοντας ταχύτητα κ.λπ.
Μέγεθος: πρότυπα, σχέδια μορφή: Πιάτο
Χαρακτηριστικό γνώρισμα παραγωγής: Ρίψη Gleitlager: χαλκός κασσίτερου

Περιγραφή προϊόντων

Υψηλής αντοχής χαλκός, οι Μπους χαλκού αργιλίου χαλκού κασσίτερου ορείχαλκου & γλιστρώντας ρουλεμάν

Στερεοί θάμνοι χαλκού

Ο πλήρης προμηθευτής σας για το χαλκό, τον ορείχαλκο, και το χαλκό αργιλίου δακτυλίων C95400 κραμάτων χαλκού & το χαλκό μαγγάνιου C86300

VIIPLUS η ΔΙΕΘΝΗΣ Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικός προμηθευτής των σαφών ρουλεμάν σειράς δακτυλίων χαλκού και έχει αναπτύξει και έχει κατασκευάσει έξι σειρές προϊόντων. Η ποιοτική απόδοσή της έχει φθάσει στο επίπεδο παρόμοιων ξένων προϊόντων, εσωτερική κυριάρχη θέση

 

Υλικό: CuZn25AI5Mn4Fe3 

 

ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΧΑΛΚΟΥ ορείχαλκος ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ & υψηλής αντοχής αργιλίου ΡΟΥΛΕΜΑΝ ZCuZn25Al6Fe3Mn3, ο ισχυρότερος μεταξύ του ειδικού ορείχαλκου. Με την υψηλής αντοχής, υψηλή σκληρότητα, την υψηλή αντοχή, τη μέτρια πλαστικότητα και την καλή αντίσταση διάβρωσης. Επομένως, χρησιμοποιείται για να πετάξει τα βαριά μηχανήματα για την ένδυση - ανθεκτικό βάρος με το υψηλό φορτίο.

 

Μανίκι χαλκού, που διαιρείται σε ποικίλο, συμπεριλαμβανομένου του κυλίνδρου χαλκού μηχανών, το ρουλεμάν χαλκού, κ.λπ. Τα γρασσαρισμένα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται σε όλα τα είδη μεγάλων και βαριών μηχανημάτων και είναι σημαντικά συστατικά στα μηχανήματα.


Το μανίκι χαλκού, επίσης γνωστό ως μανίκι άξονων χαλκού, διαιρείται σε πολλά είδη, συμπεριλαμβανομένου του κυλίνδρου χαλκού μηχανών, του ρουλεμάν χαλκού, κ.λπ. Χρησιμοποιημένα σε όλα τα είδη ελαφριάς βιομηχανίας, τα μεγάλα, βαριά μηχανήματα, είναι ένα σημαντικό συστατικό των μηχανημάτων. Το προϊόν έχει τη λειτουργία του παραδοσιακού ρουλεμάν χαλκού κασσίτερου. Κατασκευάζεται από ηλεκτρολυτικό χαλκό με πολλά στοιχεία μετάλλων ιχνών, συμπυκνώνεται σε υψηλής θερμοκρασίας και υποβάλλεται σε επεξεργασία από τη φυγοκεντρική ρίψη πίεσης αέρα. Υψηλή σκληρότητα, άριστη αντοχή, μη εύκολες να δαγκώσουν, καλή ρίψη και τέμνουσες ιδιότητες, καλή αντίσταση διάβρωσης στην ατμόσφαιρα και γλυκό νερό. Υπό τον όρο το λιπαντικό και το λιπαντικό ποιότητας νερού, έχει την ολίσθηση αγαθού και τη self-lubricating ιδιοκτησία, ελεύθερη κοπή, φτωχή πετώντας ιδιοκτησία, καλή αντίσταση διάβρωσης στο αραιό θειικό οξύ. Δομικά μέρη γενικού σκοπού, σκάφη, όργανα, ρίψεις κ.λπ. με την απλή εμφάνιση, όπως το μανίκι, ο δακτύλιος, ο Μπους ρουλεμάν, το γλιστρώντας πιάτο, το πιάτο ένδυσης, το πλυντήριο κ.λπ.

Εκτός από τα μετρικά προϊόντα ή τα μεταβλητά ρουλεμάν

Χαρακτηριστικά και εφαρμογές δομών


Vsb-50 η σειρά στερεού λαδώνοντας ρουλεμάν παράγεται με την ενίσχυση του ορείχαλκου που έχει την καλή φυσική εκτέλεση και την καλή ικανότητα για τη ρίψη. Αυτό που είναι περισσότερος, το υλικό ορείχαλκου έχει αρκετά καλά anti-erosion το abitity στον αέρα, το γλυκό νερό και το θαλάσσιο νερό. Η επιφάνεια τακτικά και λεπτά επεξεργάζεται στη μηχανή με τις υποδοχές τις οποίες το ιδιαίτερο στερεό λιπαντικό συμπληρώνεται. Το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως στις διαδοχικές πετώντας και κυλώντας μηχανές, ορυχείο-εκμεταλλεμένος τους εξοπλισμούς, τα σκάφη, τη μηχανή ατμού, κ.λπ.

 

C86300 χαλκός μαγγάνιου/χαλκός μαγγάνιου C863

 

Αφαιρεσμένο τον πυρήνα απόθεμα φραγμών
Στερεό στρογγυλό απόθεμα φραγμών
Απόθεμα πιάτων

 

  • Φέροντα κράματα χαλκού

  • Κράματα χαλκού αργιλίου

  • Μαγγάνιο κραμάτων χαλκού κασσίτερου

  • Κράματα χαλκού

  • Κράματα ορείχαλκου

  • Κράματα χαλκού

 

Conmpany μας είναι εξειδικευμένος στην παραγωγή του υψηλού ορείχαλκου, χαλκός κασσίτερου, aluminumbronze, χαλκός φωσφόρων, χαλκός πυριτίου μαγγάνιου, χαλκός μολύβδου, μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα μεταλλουργικά μηχανήματα, τα στέλνοντας μηχανήματα, τον ενεργειακό εξοπλισμό, τα εξάγοντας μηχανήματα, τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τα πλαστικές μηχανήματα και τις βιομηχανίες φορμών. Η μεταγενέστερη χρήση κάτω από το ίδιο workingenvironment, ανατροφοδοτεί από πολύ κατασκευαστή που κάνουν την τεχνολογία μας να βελτιωθεί συνεχώς, upgrate ποιότητα των προϊόντων, θα είμαστε η πιό ενθουσιώδης τοποθέτηση για να εξυπηρετήσουμε κάθε πελάτη.

Υλικός δακτύλιος χαλκού χαλκού κασσίτερου gleitlager

 

Αυτά τα κράματα εφοδιάζονται στις διάφορες μορφές συμπεριλαμβανομένου του φραγμού, του σωλήνα, του πιάτου, και του φύλλου. Διατηρούμε ένας από τους μεγαλύτερους καταλόγους των μη σιδηρούχων κραμάτων χαλκού στη χώρα. Ειδικευόμαστε στο χαλκό, τον ορείχαλκο και το χαλκό.

 

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

Ο υψηλότερος δακτύλιος χαλκού αργιλίου δύναμης C95400 με Solid Lubricant Inc ταξινομεί τα γλιστρώντας ρουλεμάν


Χαρακτηριστικά

 

 

Vsb-50P μεταλλικά Self-lubricating ρουλεμάν χαλκού γλιστρώντας φραγμών olid

Στερεός χυτός λιπαντικό φραγμός Silde ρουλεμάν χαλκού με την άμεση τρέχοντας ταχύτητα

Μετρικός κασσίτερος-χαλκός φραγμών δακτυλίων χαλκού για τη μεταλλουργία/την αποξηραντική μηχανή

Χυτή συμπεριφορά χαλκού με τα από γραφίτη βουλώματαVsb-50P γλιστρώντας φραγμός

Ο χαλκός πέταξε το αντι γδάρσιμο φραγμών φωτογραφικών διαφανειών ρουλεμάν χαλκού για τις μηχανές μεταφορών

 

1. Εργασία Μαΐου χωρίς οποιοδήποτε ol για τη μεγάλη περίοδο

2. Εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα φορτίων, καλή ενάντια στη φθορά και χαμηλότερη τριβή

3. Ιδιαίτερα κατάλληλος για το αργόστροφο και υψηλό φορτίο

4. Κατάλληλος για την εναλλαγή, την ταλάντωση ή τη διαλείπουσα κίνηση όπου η ταινία πετρελαίου είναι δύσκολο να διαμορφωθεί

5. Καλά χημικά ανθεκτικά και αντιδιαβρωτικά χαρακτηριστικά

6. Μπορέστε b€ που χρησιμοποιείται στο ευρύ φάσμα της θερμοκρασίας από -40℃-+300℃

 

 

Αργίλιο-χαλκός με το στερεό φραγμό Silde χαλκού λιπαντικών πετώντας

Ο στερεός λαδώνοντας φραγμός Silde αργίλιο-χαλκού υποστηρίζεται με το κράμα αργίλιο-χαλκού με την καλή ικανότητα των μηχανικών, των ρίψεων και anti-erosion. Η επιφάνεια του στερεού λαδώνοντας φραγμού Silde αργίλιο-χαλκού τακτικά και λεπτά επεξεργάζεται στη μηχανή με τις υποδοχές τις οποίες το ιδιαίτερο στερεό λιπαντικό συμπληρώνεται.

 

Ο στερεός λαδώνοντας φραγμός Silde αργίλιο-χαλκού είναι ευρέως χρησιμοποιημένοι όροι με το ενδιάμεσο φορτίο αλλά υψηλότερη θερμοκρασία και όρος με την ενδιάμεση τρέχοντας ταχύτητα κ.λπ.

 

Η επιφάνεια του στερεού λαδώνοντας φραγμού Silde αργίλιο-χαλκού τακτικά και λεπτά επεξεργάζεται στη μηχανή με τις υποδοχές τις οποίες το ιδιαίτερο στερεό λιπαντικό συμπληρώνεται.


Strusture


 

Vsb-50P το υλικό γλιστρώντας φραγμών αποτελείται από το ισχυρό χυτό βασισμένο στο χαλκό μέταλλο τα ειδικά στερεά λιπαντικά που ενσωματώνονται με. Το βασικό μέταλλο αντιστέκεται το υψηλό φορτίο και τα στερεά λιπαντικά παρέχουν self-lubrication. Το ρουλεμάν παρουσιάζει άριστη απόδοση χωρίς προ-λίπανση υπό τους όρους του άκρου υψηλούς - χαμηλή θερμοκρασία με αργόστροφο. Αυτό το υλικό παρέχει μια συντήρηση-ελεύθερη φέρουσα λύση, ιδιαίτερα για το υψηλό φορτίο, διαλείπον της ταλαντεμένος κίνησης.

 

Τεχνικά στοιχεία

 

Βαθμός

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Υλικό

CuZn25AI5Mn4Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Πυκνότητα

8

8.9

7.8

8.9

8

Σκληρότητα

≥210

≥70

≥150

≥75

≥235

Εκτατή δύναμη

≥750

≥250

≥500

≥270

≥800

Δύναμη παραγωγής

≥450

≥90

≥260

≥150

≥450

Επιμήκυνση

≥12

≥13

≥10

≥5

≥8

Γραμμική επέκταση συντελεστή ο

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.9×10-5/℃

Max.Temp.

-40~+300℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+300℃

Max.dynamic φορτίο

100

60

50

70

120

Max.speed (ξηρά)

15

10

20

10

15

N/mm ² *m/s (λίπανση)

200

60

60

80

200

Παραμόρφωση συμπίεσης

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">


 

Χημικές συνθέσεις

 

Προϊόν αριθ.

Χημικές συνθέσεις

    Vsb-50

$cu

ZN

Al

Φε

ΜΝ

Si

Νι

Sn

PB

60~66

22~28

5.0~8.0

2.0~4.0

2.5~5.0

<0>

<0>

<0>

<0>

 


Διαθεσιμότητα

 

 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις

 

· Κυλινδρικοί θάμνοι

· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι

· Γλιστρώντας πιάτα

 

Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα στις ειδικές διαστάσεις, πλυντήρια ώθησης, έβαλαν φλάντζα στα πλυντήρια ώθησης, μισό-ρουλεμάν, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσαρμοσμένα φέροντα σχέδια

Έχουμε συγκεντρώσει τα ofindustrial κράματα ενός ευρέος φάσματος συγκεκριμένα για τη ναυτιλία των μηχανημάτων, της αυτοκίνητης, εφαρμοσμένης μηχανικής σταθμών HydraulicPower θαλάσσιας & ναυτικής, και γενικής.
Είμαστε υπερήφανοι για να εξυπηρετήσουμε πολλών βιομηχανικός χαλκός βιομηχανιών intheir, βιομηχανικός ορείχαλκος και μόνες -μόνος-lubricatingbronze ανάγκες ρουλεμάν.

 

Στερεές διαστάσεις και ανοχές ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΠΕΛΑΤΩΝ χαλκού μεταλλικές Self-lubricating

 

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ
PROJECTWITH ΈΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

μέγεθος ίντσας ώθησης washer&plate

 

 
Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά