Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Αυλάκωση ελαίου στα χυτά ρουλεμάν χαλκού & τους σπειροειδείς δακτυλίους μανικιών από το μέγεθος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα: Bronze Groove Bearings
Πιστοποίηση: Bushing Standards ASTM Casting Copper Alloy
Αριθμό μοντέλου: Γυρισμένος δακτύλιος χαλκού ρουλεμάν μανικιών στερεό
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ--ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Τιμή: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής, ή ως απαίτηση του πελάτη
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Μ / Τ,
Δυνατότητα προσφοράς: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΑΝΟΧΗΣ

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό δακτυλίων: Πετώντας κράμα χαλκού ASTM, τυποποιημένο υλικό, ΚΡΆΜΑ METAL ΧΑΛΚΟΎ Μορφές & μορφές: Κυλινδρικά ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών
Θάλασσα ή αέρηδες CharacteristicBy: Κατάλληλος για τα υψηλά φορτία εφαρμογή: Τα δασικά μηχανήματα, τα μέρη κατοικίας αντλιών, τα ρουλεμάν κυλίνδρων, οι μορφές βιομηχανίας κ.λπ.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Εύκολος να συγκεντρώσει, συντήρηση-ελεύθερος μέγεθος πελατών: ρουλεμάν χαλκού με τα αυλάκια λίπανσης.
Τύπος δακτυλίων: Στερεός δακτύλιος χαλκού Άλλα υλικά ρουλεμάν: Δακτύλιος χαλκού μαγγάνιου, δακτύλιοι χαλκού αργιλίου, δακτύλιοι χαλκού κασσίτερου

Περιγραφή προϊόντων

Ο κατάλογος ρουλεμάν και δακτυλίων χαλκού, σε απευθείας σύνδεση πώληση, έκανε στη διαταγή από την Κίνα. Το τυποποιημένες μέγεθος και οι διαστάσεις συνήθειας, ζητούν έναν κατάλογο Onlince.

VIIPLUS προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο ανάπτυξης των κατασκευασμένων προϊόντων ρουλεμάν χαλκού και δακτυλίων χαλκού αυλακιού και τις υπηρεσίες για να κρατήσει την κίνηση βιομηχανιών αποτελεσματικά και σοβαρά.

Ρωτήστε τα καλύτερα ποσοστά μας

Τύποι ρουλεμάν αυλακιού λιπαντικών. Υπάρχουν διαφορετικές μορφές και γεωμετρία των αυλακιών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τον τύπο λιπαντικού και μετακίνησης.

*Grooves μπορεί να κλειθεί ή να ανοίξει και σε μια ή τις δύο πλευρές.

Αξονικός
Περιφερειακός
Ελικοειδής
Ωοειδής
Διπλό oval
Αριθμός οκτώ
Ενάμισι αριθμός οκτώ
Διψήφιο νούμερο οκτώ
Διπλός αριθμός οκτώ

Αυλάκωση ελαίου στα χυτά ρουλεμάν χαλκού & τους σπειροειδείς δακτυλίους μανικιών που έγιναν στη διαταγή από την Κίνα η συνήθεια επεξεργάστηκε τις υπηρεσίες στη μηχανή: Ικανοποίηση όλων των αναγκών σας
Εμείς δακτύλιος χαλκού κατασκευής. Από τη χρησιμοποίηση του γραφίτη δεδομένου ότι ένα λιπαντικό στη συνήθεια επεξεργάστηκε τα μέρη στη μηχανή στην αυλάκωση για να δημιουργήσει έναν νέο ή να βελτιώσει ένα υπάρχον μέρος, επεξεργασμένες οι συνήθεια υπηρεσίες μας φέρνουν την προοπτική σας στη ζωή. Γυρίζοντας/τρυπώντας/αυλακώνοντας/αντιμετωπίζοντας/η άλεση/τρυπώντας με τρυπάνι/αλέθοντας/Deburring.Our που επεξεργάζεται την υπηρεσία παρέχει την προστιθέμενη αξία σε μια μεγάλη έκταση των λύσεων βαθμού χάλυβα, από το υλικό χάλυβα στα ημιτελή ή τελειωμένα συστατικά. Το εργαστήριό μας που επεξεργάζεται τις ικανότητες στη μηχανή περιλαμβάνει CNC την τόρνευση, άλεση, λείανση, διάτρυση, υψηλή ταχύτητα που επεξεργάζεται, επεξεργασία επιφάνειας και ούτω καθεξής.
Προσφέρουμε μια σειρά των υλικών δακτυλίων χαλκού;
VIIPLUS προσφέρει ποικίλα διαφορετικά κράματα χαλκού σε σχέση με με την τεχνογνωσία και ένα υψηλό επίπεδο της υπηρεσίας. Οι διαφορετικοί παράγοντες καθορίζουν την επιλογή του κράματος. Το λειτουργικό περιβάλλον, η μεταφέρουσες ικανότητα και οι δαπάνες είναι ακριβώς μερικά. Διάσταση ο μεγαλύτερος κατάλογος της συμπεριφοράς των λύσεων για τα κράματα χαλκού που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Η έγκαιρη παράδοση είναι ένας από τους στόχους προτεραιότητάς μας μέσα στην επιχείρηση. Πάρτε ένα qoute τώρα.
ΑΥΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΧΑΛΚΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
Ειδικευόμαστε self-lubrication μετάλλων φύλλων στο ρουλεμάν και την κατασκευή, τους δακτυλίους σφράγισης, τα βιομηχανικά συστατικά, το ρουλεμάν χαλκού ρίψεων κύβων, τους δακτυλίους πλαστικού ρουλεμάν και τα γλιστρώντας προϊόντα ρουλεμάν συνήθειας. Ο γραφίτης ως λιπαντικό στη συνήθεια επεξεργάστηκε τα μέρη όπως ο χαλκός τύπων δακτυλίων στη μηχανή και bearings.grooved φυτεύοντας on-line: ΕΝΙΑΙΟ LOOP/FIGURE EIGHT/ONE ΚΑΤ' ΕΥΘΕΊΑΝ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΈΣ ΔΙΨΉΦΙΟ ΝΟΎΜΕΡΟ ΟΚΤΏ BRONZEGLEITLAGER.COM CIRCULAR/DOUBLE LOOP/CIRCULAR GROOVE/STRAIGHT GROOVE/R.H. ΚΑΙ Λ.Ω.
VIIPLUS ιδιότητες ένδυσης εκθεμάτων δακτυλίων χαλκού μέχρι τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τους δακτυλίους cOem λόγω της χρήσης των βελτιωμένων υλικών. Αυτό υψηλότερου επιπέδου της ποιότητας πρέπει για τους δακτυλίους χαλκού για να ταιριάξει με τους άξονες, και στην απόδοση και τη μακροζωία των μερών. Η μεγαλύτερη λίπανση είναι επίσης παρούσα στους δακτυλίους χαλκού για να εξασφαλίσει ότι παίρνετε μια λύση συγκεκριμένα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Εάν θέλετε έναν ευθύ δακτύλιο ή τον λίπος-τροποποιημένο βαλμένο φλάντζα δακτύλιο, οι υλικοί θάμνοι μεγέθους και χαλκού διαθέσιμοι στο οπλοστάσιο VIIPLUS θα εξασφαλίσουν ότι παίρνετε τι χρειάζεστε.
VIIPLUS οι βιομηχανίες έχουν παράσχει υψηλό - δακτύλιοι ποιοτικού χαλκού για τα αυλάκια σε όλο τον κόσμο. Με την ποιότητα και την ακρίβεια, μπορείτε επίσης να βρείτε τους δακτυλίους μας κραμάτων και χαλκού με την ίδια αντοχή και τα χαρακτηριστικά εφαρμοσμένης μηχανικής που θα αναμένατε. Με μια εξαιρετικές τακτοποίηση και μια διάρκεια στους γλιστρώντας θάμνους, αναμείνετε να πάρετε τις πρωτοφανείς ώρες στη μηχανή σας.
ΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΕΡΕΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΧΑΛΚΟΥ, ΒΑΡΎΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, DIN 1850/ISO 4379/
Αυλάκωση ελαίου στα χυτά ρουλεμάν χαλκού & τους σπειροειδείς δακτυλίους μανικιών από το μέγεθος
ΒΑΡΙΑ ΑΥΛΑΚΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΧΥΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ
Γίνοντα στη διαταγή από την Κίνα το στερεό γύρισε το δακτύλιο χαλκού, βαρύς-συντήρηση, DIN 1850/ISO 4379, βαριάσυντήρηση
ΥΛΙΚΑ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ
Τυποποιημένα υλικά κράματα CuSn12.Additional: CuSn7ZnPb (RG7), CuSn10, CuSn12, CuPb10Sn, CuPb15Sn, CuAl10Ni, CuSn10Zn (RG10), CuZn25Al5, CuSn5ZnPb (RG 5)
Είμαστε κατασκευαστές και διανομείς των χυτών δακτυλίων χαλκού, των Μπους χάλυβα, των ρουλεμάν χαλκού συνήθειας, των μερών δακτυλίων βιομηχανίας φορμών και διάφορων C86300, C95400, από γραφίτη δακτύλιοι χαλκού C93200.
ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ
Τα χυτά μέρη σχεδίων δακτυλίων χαλκού και τα ειδικά μεγέθη μπορούν παραχθείς επάνω στη διαταγή. 
Χυτές μορφές & μορφές δακτυλίων χαλκού
Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΙ ΘΑΜΝΟΙ
Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: οι κυλινδρικοί θάμνοι με τις μεταβλητές διαστάσεις, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, γλιστρώντας πιάτα, προσάρμοσαν τα φέροντα σχέδια.
Επίσης κατασκευάζεται σε άλλα κράματα. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για μια αναφορά ή περισσότερες πληροφορίες.
ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Σαφή ρουλεμάν δακτυλίων και ρουλεμάν μανικιών: Εξοπλισμός μεταλλείας, κατασκευαστική γερανών, θαλάσσια και ανοικτής θαλάσσης βιομηχανία, υδραυλικοί κύλινδροι, εξοπλισμός κατασκευής, κατασκευή οχημάτων
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΥΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ
– Κατάλληλος για τα υψηλά φορτία
– Πολλαπλάσιες περιοχές μας (καθολικό ρουλεμάν)
– Μακρά ζωή
– Ευρεία σειρά θερμοκρασίας
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΟΧΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ
Κατοικία ØBased στην απαίτηση του πελάτη
Ο δακτύλιος εσωτερικός-Ø μετά από στην απαίτηση του πελάτη
Ο άξονας στην απαίτηση του πελάτη
SELF-LUBRICATION ΡΟΥΛΕΜΑΝ
Οι χυτοί δακτύλιοι χαλκού προορίζονται να λαδωθούν για τη βέλτιστη ζωή. Όλα τα κοινά λίπη ή/και το ελαιοδοχείο χρησιμοποιούνται.
BUSHINGSMOUNTING ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΤΕ
Στέγαση: Chamfer λεπτό 1,5 χιλ. Χ 15-45°, για την εύκολη ευθυγράμμιση δακτυλίων
Άξονας: Chamfer 5 χιλ. Χ 15°, για την εύκολη εισαγωγή του άξονα
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 

 

Επιλέξτε την καλύτερη μεταφορά σας για τη self-lubricating αποστολή ρουλεμάν σας;

1.Ship τα self-lubricating ρουλεμάν θαλασσίως

με το καλύτερο ποσοστό ναυτιλίας από το ωκεάνιο φορτίο της Κίνας από την Κίνα

Η δυνατότητα προσέγγισης της ωκεάνιας ναυτιλίας και του γεγονότος ότι μπορείτε να στείλετε τα ογκώδη self-lubricating μέρη ρουλεμάν δακτυλίων χαλκού το κάνει μια ιδανική επιλογή ναυτιλίας για τους εισαγωγείς από την Κίνα.

Αυτό που δεν μπορείτε να στείλετε μέσω του αέρα, ο πιό σίγουρα εσείς μπορεί να στείλει μέσω του ωκεανού.

2.Ship τα self-lubricating ρουλεμάν αεροπορικώς

Εναέρια μεταφορά από την Κίνα

3. Από σπίτι σε σπίτι ναυτιλία από την Κίνα

4.Courier στέλνοντας από την Κίνα

Αυλάκωση ελαίου στα χυτά ρουλεμάν χαλκού & τους σπειροειδείς δακτυλίους μανικιών από το μέγεθος

 

με τη δοκιμαστική διαταγή ή την επείγουσα παράδοση

Οι σημαντικότερες αερογραμμές που ειδικεύεται στη ναυτιλία αγγελιαφόρων από την Κίνα περιλαμβάνουν DHL, τη Fedex, TNT, το EMS και το UPS.

Εκφράστε τη ναυτιλία

Τα self-lubricating μέρη ρουλεμάν δακτυλίων χαλκού σας θα φθάσουν γρηγορότερα με τη χρησιμοποίηση της ναυτιλίας αγγελιαφόρων από θα είχε πάρει εάν είχατε επιλέξει άλλες επιλογές.

Πάρτε το καλύτερο απόσπασμα

Επιλέξτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή ρουλεμάν χαλκού της Κίνας self-lubricating για τα αγαθά σας
ΤΙΤΛΟΣ: Οι ειδικές διαστάσεις και τα αυτοκρατορικά μεγέθη είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήσεως.
* Για τις υψηλότερες απαιτήσεις – π.χ. σειρές υψηλότερης θερμοκρασίας – τα διαφορετικά υλικά είναι διαθέσιμα σε αυτήν την κατηγορία.
** Οι απαριθμημένες τιμές στις υλικές ιδιότητες ισχύουν για τους βέλτιστους λειτουργούντες όρους. Με την αλλαγή των όρων της εφαρμογής, π.χ. μια αύξηση στην ταχύτητα ή την πίεση ολίσθησης, αυτές οι τιμές θα μπορούσε να μετατοπιστεί.
Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν
Καυτές ετικέττες:  Γυρισμένος ο στερεό δακτύλιος δακτυλίων χαλκού, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρικό εμπόριο, προσάρμοσε τους δακτυλίους
 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά