Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Τα στερεά λαδώνοντας ρουλεμάν Embeded γύρισαν το μη τυποποιημένο κυλινδρικό ρουλεμάν

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Από γραφίτη κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Πιστοποίηση: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Αριθμό μοντέλου: ο στερεός δακτύλιος, χαλκός με το λιπαντικό συνδέει ενσωματωμένο συντήρηση-ελεύθερο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Χρόνος παράδοσης: γρήγορη παράδοση
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Δακτύλιοι χαλκού σε απευθείας σύνδεση • Γλιστρώντας κατασκευαστές ρουλεμάν • Self-lubricating προμηθ

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Ορείχαλκος CuZn25Al5Mn3Fe3 Αριθμό μοντέλου: Γραφίτης
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Προσαρμοσμένος Λίπανση: self-lubricating
Εφαρμογή: Ακολουθία για τις γενικές μηχανές και κάτω από την ατμόσφαιρα, το σκάφος, τον υδραυλικό στρόβιλο, το Τύπος: Μεταβλητό κυλινδρικό ρουλεμάν

Περιγραφή προϊόντων

Συνδεμένοι γραφίτης δακτύλιοι

 

VIIPLUS.COM είναι το από γραφίτη συνδεμένο κατάστημα Ιστού δακτυλίων σε απευθείας σύνδεση που μπορείτε να μετρήσετε επάνω. Είμαστε η πλήρης πηγή σας για συνδεμένες τις γραφίτης λύσεις δακτυλίων.

Αυλάκωση ή γραφίτης για τους δακτυλίους χαλκού λίπανσης ειδικευόμαστε επίσης στην ακρίβεια αυλακώνοντας μέσα στις σφιχτές ανοχές για όλους τους τύπους μερών δακτυλίων μανικιών και το φέρον thurst πλυντήριο φλαντζών για μια ευρεία ποικιλία των βιομηχανιών. Μας φέρτε το πρόγραμμα draeings σας και θα το πάρουμε από εκεί.


Bronzegleitlager.com

 

Μη-πρότυπα. Κυλινδρικοί δακτύλιοι χαλκού ρουλεμάν από γραφίτη

Οι στερεοί χαλκού ρουλεμάν ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΧΑΛΚΟΥ δακτύλιοι χαλκού ΡΟΥΛΕΜΑΝ γυρισμένοι ΜΕΡΗ αυτοί είναι διαθέσιμοι στα μεγέθη αποθεμάτων ή μπορούν να κατασκευαστούν από τα σχέδια. Ο γλιστρώντας χαλκός με το γραφίτη είναι η συντήρηση-ελεύθερη εναλλακτική λύση. Χτυπήστε εδώ για να πάτε στο σε απευθείας σύνδεση προσδιορίζοντά μας καταλόγων και δακτυλίων για τα όλα γλιστρώντας ρουλεμάν δακτυλίων μας συμπεριλαμβανομένης της ανοχής. C86300 ΧΥΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟ ΓΡΑΦΊΤΗ OILLES…

Τα χυτά ρουλεμάν χαλκού με τη στερεά από γραφίτη λίπανση Made-To-Order επιλέγουν το μέγεθος δακτυλίων σας, φυγοκεντρικός δακτύλιος κατασκευής, χυτός χαλκός φυτεύοντας το χαρακτηριστικό τομέα της χρήσης με θάμνους: Φουρνίζει τους στεγνωτήρες, μηχανές σχήματος εγχύσεων, συλλέκτες σκόνης, ανοίγματα εξαερισμού, καυτή αιώνια παραγωγή conveyors.VIIPLUS των μη-προτύπων. δακτύλιοι. Τα μόνα λαδωμένα και από γραφίτη ρουλεμάν είτε που συνδέονται είτε που αυλακώνονται είναι διαθέσιμα.

Το μανίκι χαλκού είναι επίσης γνωστό δεδομένου ότι το ίδιο ρουλεμάν, είναι μια προσωρινή χρήση των γλιστρώντας περιστρεφόμενων μηχανημάτων για να μειώσει τη σύγκρουση με τη μετάδοση της ώθησης και για να υποστηρίξει τη σταθερή επίδραση των μερών. Το μανίκι χαλκού πρέπει να λαδωθεί και να λειάνει. Το μανίκι χαλκού είναι επίσης ποικίλο σύστημα κραμάτων χαλκού στα μηχανικά μέρη ομαλά. Από το ομαλό μανίκι χαλκού, πρέπει να δώσετε το πετρέλαιο ομαλό. Από γραφίτη μανίκι χαλκού, καμία ανάγκη στο πετρέλαιο ομαλό. Το μανίκι χαλκού μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα διάφορα μεγάλα και βαριά μηχανήματα, είναι ένα σημαντικό συστατικό των μηχανημάτων.

 

 

Τα στερεά λαδώνοντας ρουλεμάν Embeded γύρισαν το μη τυποποιημένο κυλινδρικό ρουλεμάν

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα φορτίων

Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε χωρίς πρόσθετη λίπανση.

Άριστος για τις κατασκευές με τις χαμηλές ταχύτητες και τα υψηλά φορτία.

Λαδωμένη στερεό φέρουσα δομή
CuZn25Al6Mn4 χαλκός με τα στερεά από γραφίτη ένθετα λιπαντικών

Προσαρμοσμένο υλικό δακτυλίων χαλκού 

Ηνωμένες Πολιτείες ASTM/UNS/C86300/C83600/C95500/C90800/C83600,

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα ρουλεμάν χαλκού

 

1. Αποκατάσταση πετρελαίου και προστασία του περιβάλλοντος
Καμία ανακύκλωση πετρελαιοειδών αποβλήτων, δεν είναι φιλική προς το περιβάλλον. Self-lubricating ρουλεμάν δακτυλίων χαλκού VIIPLUS C86300 ως βιομηχανία μερών μηχανημάτων και συστατικών, υπάρχει κάποια χρήση γενικά. Προκειμένου να γίνει η μηχανική κίνηση λειτουργεί κανονικά, πολλή προσπάθεια. Το ρουλεμάν διαιρείται σε κύλισμα και σαφή ρουλεμάν. Τα γενικά γλιστρώντας ρουλεμάν κάτω από την υψηλή μετακίνηση φορτίων, το ξένο θέμα, τον όρο θερμοκρασίας, τα καύσιμα, τη συντήρηση, κ.λπ. ατελείς, αυτό μπορούν να προκαλέσουν το NAP. Υπό τους σκληρούς όρους είναι γενικά σαφή ρουλεμάν δεν μπορεί να είναι χρησιμοποιημένος, στερεός άξονας μετάλλων μωσαϊκών self-lubricating όπως αυτήν την διαταγή της αντίστασης γδαρσίματος του NAP, παιχνίδι που αντέχει την κατάλληλη απόδοση, για να επιτύχει το ρόλο της μηχανικής απόδοσης και συντήρηση-ελεύθερος
2. Χαμηλότερες λειτουργικές δαπάνες
Σημαντικά μειώστε τη χρήση των λιπαντικών και των κοστών συντήρησης εξοπλισμού, επίσης αποβάλλοντας τον κίνδυνο λόγω της έλλειψης εφοδιασμού με πετρέλαιο προκαλούμενης.
3. Κοντύντε το χρόνο σχεδίου
Μη πετρελαιοφόρος μπορεί να καταστήσει το σχέδιο και τη δομή πολύ απλουστευμένα, που μειώνει τις δαπάνες, που κερδίζουν χρόνο σχεδίου. Επιπλέον, η χρήση των self-lubricating ρουλεμάν μπορεί επίσης να βελτιώσει τις μηχανικές ιδιότητες, να επεκτείνουν τη ζωή και να βελτιώσει την αξιοπιστία, να επιτύχει τα σημαντικά αποτελέσματα.
4. Καμία συσκευή εφοδιασμού με πετρέλαιο, έγχυση τρυπών, επεξεργασία δεξαμενών καυσίμων
Το κόστος των εγκαταστάσεων πετρελαίου, που επεξεργάζονται τις αμοιβές, που κερδίζουν αμοιβές συνελεύσεων, πρόσθετους δαπάνες και χρόνο, και μπορεί σημαντικά να μειώσει το κόστος παραγωγής.

 

Τεχνικές παράμετροι

 

Πρότυπο

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ

Βαθμός
Εμπορικά σήματα της Κίνας
GB1776-87

ZCuZn25
AI6Fe3Mn3

ZCuSn6Zn6Pb3

ZCuAI10Fe3

ZCuSu10P1

Steel+ZCuSn6Zn6Pb3

HT250

GCr15

Διεθνής
ISO1338

GCuZn25
AI6Fe3Mn3

GCuSn6Zn6Pb3

GCuAI10Fe3

CuSn12

Steel+CuSn6Zn6Pb3Fe3Ni5

-

B1

Γερμανία
DIN

Γ-CuZn25
AI5

ΜΒ-CuSn5Zn5Pb5

ΜΒ-CuAI10Ni

ΜΒ-CuSn10

Steel+CuSn6Zn6Pb3Ni

-

100Cr6

Ιαπωνικά
JIS

HBsC4

BC6

AIBC3

BC3

BC6

FC250

SUJ2

Ηνωμένες Πολιτείες
ASTM/UNS

C86300

C83600

C95500

C90800

C83600

Class40

52100

Βρετανικά πρότυπα

HTB2

LG2

AB1

PB4

LG2

-

-

 

 

Τεχνικές παράμετροι

 

Υλικά δακτυλίων κραμάτων χαλκού

 

Το υψηλής αντοχής κράμα χαλκού ως υλικό βάσεων, σύμφωνα με τους όρους χρήσης από ένα ορισμένο ποσοστό της επιφάνειας εργασίας του επεξεργάστηκε την τρύπα στη μηχανή και γεμίζει ένα στερεό λιπαντικό. Το υψηλής αντοχής κράμα χαλκού παρέχει μια υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίων και το στερεό λιπαντικό μπορεί να είναι διαμορφωμένη χαμηλότερη τριβή. Υπό τον ξηρό όρο τριβής του προ-σχεδιασμένου στρώματός μας λίπανσης της ταινίας στην επιφάνεια ρουλεμάν για να εξασφαλίσει ότι σε πιό σύντομο πιθανό χρονικό διάστημα θα μεταφερθεί στο στερεό λιπαντικό στο μέλος συζεύξεων και θα διαμορφώσει μια έγκυρη στερεά ταινία λιπαντικών.

 

Φέροντα χαρακτηριστικά ολίσθησης

 

Τα σχέδια δακτυλίων συνήθειας παίρνουν μια τεράστια ανάγκη για τα σημερινά self-lubricating φέροντα υλικά. Ακόμη και στο άκρο οι ακραίες λειτουργούσες συνθήκες και οι μέγιστοι όροι φορτίων είναι επίσης απαραίτητοι συντήρηση-ελεύθεροι. Με τη συνεχή βελτίωση των απαιτήσεων δαπανών, η αξιοπιστία του εξοπλισμού και οι απαιτήσεις λειτουργίας εγκαταστάσεων παίρνουν επίσης υψηλότερες και υψηλότερες. Τα self-lubricating ρουλεμάν μετάλλων σχεδιάζονται για τους συντήρηση-ελεύθερους και self-lubricating όρους υπό τους μακροπρόθεσμους όρους υπηρεσιών, καθιστώντας το κατά συνέπεια πιθανό να σχεδιάσουν τα αξιόπιστα μακροπρόθεσμα self-lubricating συστήματα. Το μέταλλο που τα self-lubricating φέροντα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στους αργόστροφους όρους υψηλός-φορτίων της περιστροφής, της ταλάντευσης και της γραμμικής εναλλασσόμενης κίνησης, αλλά και ισχύουν για την παραδοσιακή λίπανση δεν μπορεί να επιτευχθεί ή να απαγορευθεί για να χρησιμοποιήσει την ευκαιρία, ή στους ειδικούς όρους όπως η μακροπρόθεσμη και σταθερή χρήση ανάγκης όρων σκόνης, φορτίων ή ακτινοβολίας.

 

Τα διαθέσιμα γλιστρώντας ρουλεμάν διαμορφώνουν:

 

Η πεδιάδα πέταξε τους δακτυλίους μανικιών χαλκού, αυλακωμένοι χυτοί δακτύλιοι μανικιών χαλκού, βαλμένοι φλάντζα χυτοί δακτύλιοι χαλκού, πλυντήριο ώθησης, χυτά ρουλεμάν χαλκού, μεγάλου μεγέθους ρουλεμάν

Οι δακτύλιοι ταξινομούν: Τα τυποποιημένα φέροντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα γραμμών μας πέρα από το διαφορετικές deminsion & την ίντσα ταξινομούν τους δακτυλίους που φέρονται στο απόθεμα.
Made-To-Order χυτά ρουλεμάν μανικιών χαλκού για μια εφαρμογή πετρελαίου/λιπών

 

VIIPLUS ΔΙΕΘΝΗΣ σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, σύμφωνα με το DIN, τις BS, το EN (DIN/EN), το SS, το NS, UNS, τη SAE και την τυποποιημένη παραγωγή της Κίνας ΜΒ όλων των ειδών προϊόντων χαλκού, δακτυλίων ορείχαλκου, πιάτων και ράβδων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από ηλεκτρολυτικό χαλκό από τη φυγοκεντρική ρίψη, τη συνεχή ρίψη και τα γλιστρώντας ρουλεμάν εξώθησης.

Φέρουσα εφαρμογή ολίσθησης

Μηχανές σχήματος εγχύσεων

Κλίβανοι

Στεγνωτήρες

Συλλέκτες σκόνης

Ανοίγματα εξαερισμού

Καυτοί μεταφορείς

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ 
 
Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά