Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Tiffany

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Υδραυλικά συστατικά που αντέχουν το μανίκι

March 30, 2020

εταιρικές υποθέσεις για Υδραυλικά συστατικά που αντέχουν το μανίκι

 

Τα υδραυλικά συστήματα είναι κατάλληλα για τα υδραυλικά συστήματα κυρίως λόγω των δυσκολιών αποσύνθεσης συστημάτων και των συντήρηση-ελεύθερων απαιτήσεών τους που είναι σημαντικές για τα χαρακτηριστικά συστημάτων τους.

 

Υψηλή σφραγίδα, ανθεκτικό φέρον μανίκι τριβής


 Είναι ένα νέο είδος υλικού που σχεδιάζεται βάσει του υδραυλικού ρουλεμάν vsb-1p που συνδυάζεται με την αρχή εργασίας του κυλίνδρου πετρελαίου και του απορροφητή κλονισμού. Είναι ένδυση-αντιστεμένος υπό τον όρο κανενός πετρελαίου. Εκτός από τα πλεονεκτήματα vsb-1p, το προϊόν είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την περίπτωση της εναλλαγής της συχνής μεγάλης δύναμης τάσης. Η απόδοσή της είναι παρόμοια με αυτήν ξένου DP4. Αυτή τη στιγμή, αυτό το προϊόν αντικαθιστά βαθμιαία το προϊόν vsb-1p, το οποίο είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητο, τον απορροφητή κλονισμού μοτοσικλετών και τους διάφορους υδραυλικούς κυλίνδρους και άλλους τομείς.

 

Φέρουσα εφαρμογή

 


  Υδραυλικά συστατικά και βαλβίδες: αντλίες εργαλείων, αντλίες δυτών, vane αντλίες, βαλβίδες σφαιρών, βαλβίδες πεταλούδων, κύλινδροι, κύλινδροι και άλλα υδραυλικά συστατικά

 

Χημικές ιδιότητες
Το πολυμερές σώμα επιφάνειας του υδραυλικού φέροντος μανικιού vsb-2 είναι ανθεκτικό στη χημική διάβρωση, έτσι η αντίσταση διάβρωσής της εξαρτάται κυρίως από την πλάτη χάλυβα και

εξωτερικό electrodeposit. Η επένδυση χαλκού ή κασσίτερου στην πίσω επιφάνεια χάλυβα μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την ατμοσφαιρική διάβρωση Εάν λειτουργώντας στο διαβρωτικό μέσο, η πλάτη χάλυβα μπορεί να γαλβανιστεί, κ.λπ.

 

 

 

 

 

 

Οι κύριοι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στη φέρουσα ζωή μανικιών
1) η επιρροή της αξίας PV, η οποία είναι ένας αποτελεσματικός δείκτης που καθορίζει

η ζωή ένδυσης της παράτασης ζωής chb-1.If απαιτείται, η αξία PV πρέπει να μειωθεί.
2) η επιρροή της περιβαλλοντικής θερμοκρασίας. Όσο υψηλότερη η περιβαλλοντική θερμοκρασία,

κοντύτερος η ζωή υπηρεσιών chb-1.3) ο αντίκτυπος των διπλών μερών
Η ζωή υπηρεσιών chb-1 ρουλεμάν μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά όταν το διπλό μέρος

υιοθετεί το χάλυβα κραμάτων ή το σκληρό καλυμμένο χρώμιο άξονα, και την τραχύτητα επιφάνειας

Ra=0.4~0.63 σειρά. Εκτός από τα τυποποιημένα προϊόντα που παρουσιάζονται στον κατάλογο

τα μεταβλητά προϊόντα μπορούν να παρασχεθούν ή να διαταχτούν κατόπην του αιτήματος πελατών.

 

Λειτουργούντα χαρακτηριστικά του υδραυλικού ρουλεμάν


 

 

Η φάση 1 το μίγμα στρώματος PTFE επιφάνειας μεταφέρεται στη διπλή επιφάνεια για να γεμίσει τα κοιλώματα στη διπλή επιφάνεια και να διαμορφώσει την ταινία μεταφοράς.
Η φάση 2 μετά από να τρέξει, η τριβή γίνεται η τριβή μεταξύ PTFE, ο συντελεστής τριβής είναι χαμηλός και σταθερός, και το ποσοστό ένδυσης του υλικού είναι χαμηλό και σταθερό
Η φάση 3 η κατανάλωση λιπαντικού PTFE στους πόρους του πορώδους στρώματος το καθιστά αδύνατο να λάβει αρκετό λιπαντικό μεταξύ των διεπαφών τριβής. Με τη φτωχή λίπανση μεταξύ των επιφανειών τριβής, ο συντελεστής τριβής αυξάνεται γρήγορα, και το ποσοστό ένδυσης του υλικού επιταχύνει γρήγορα, έως ότου εκτίθεται 70% του χαλκού, η υδραυλική φέρουσα ζωή είναι στενό στο τέλος.


 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας