Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Tiffany

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • Χυτά ρουλεμάν χαλκού
  • λίπανση δακτυλίων χαλκού
  • Self-lubricating ρουλεμάν χαλκού
  • διμεταλλικά ρουλεμάν
  • hydraumatic ρουλεμάν δακτυλίων

Αρχαιότερος Bushing σας Bearings Company

Σαν επαγγελματικό self-lubricating προμηθευτή δακτυλίων χαλκού, έχουμε το τμήμα μας σχεδίου & αποστολών δακτυλίων, έτσι έχουμε το μεγάλο πλεονέκτημα για το χρόνο τιμών και παράδοσης.

 

Παραγωγή

VIIPLUS έχει την πιό πρόσφατη παραγωγή στους πόρους παραγωγής (τόρνοι, επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, μύλοι κ.λπ.) εκτός από τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό επαλήθευσης και ελέγχου. Επίσης έχουμε τον αυστηρό έλεγχο στην εμφάνιση προϊόντων.

 

Κατασκευαστής των Self-lubricating ρουλεμάν χαλκού

 

Προσφέρουμε τη γρήγορη ανακύκλωση ακόμη και για τις μεγάλες διαταγές όγκου. ένας κατασκευαστής των δακτυλίων χαλκού και των μόνων λαδώνοντας ρουλεμάν σύμφωνα με το σχέδιο του πελάτη. Κατασκευάζουμε τα ρουλεμάν χαλκού, υψηλός εκτατός δακτύλιος ορείχαλκου, δακτύλιος χαλκού αλουμινίου, συνδεμένα από γραφίτη ρουλεμάν.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

 

Ικανότητα παραγωγής

 

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΙΨΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

 

Πάρτε καλύτερο Incoterms για τα Self-lubricating ρουλεμάν εισαγωγής σας από την Κίνα

 

Ο έλεγχος συστήνει το καλύτερο Incoterms για την επιχείρησή σας

Η επιλογή του σωστού Incoterms είναι πολύ σημαντική κατά το εισαγωγή των self-lubricating δακτυλίων χαλκού από την Κίνα.

«Ποιο είναι το καλύτερα συνιστώμενο Incoterms τους για τους πελάτες»

Ελέγξτε την ειδικές απάντηση και τις άκρες τμημάτων αποστολής μας για το πώς να επιλέξει τα καλύτερα incoterms για την επιχείρησή σας, να απολαύσουν…

 

 

 

Πάρτε ένα ελεύθερο απόσπασμα!

 

Συστήνουμε:


Πάντα πάρτε τα αποσπάσματα τους προμηθευτές με τη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, και μην ανησυχήστε για τα incoterms έως ότου τοποθετείτε πραγματικά μια διαταγή για τα seld-λαδώνοντας μέρη ρουλεμάν σας. Μόλις είναι χρόνος να τοποθετηθεί η διαταγή, είναι εδώ τι πρέπει να κάνετε…

ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ = σας πηγαίνω-incoterm. Ο προμηθευτής πληρώνει για και χειρίζεται το προϊόν επάνω μέχρι το διευκρινισμένο λιμένα, όπου η αποστολέας φορτίου σας κατόπιν αναλαμβάνει. Ο προμηθευτής σας μπορεί να μεταφέρει τα εμπορεύματα τοπικά και το σαφές τοπικό τελωνείο φτηνότερο & γρηγορότερο από μπορείτε (έτσι να χρησιμοποιήσετε τη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, όχι EXW)

CIF = σας πηγαίνω-incoterm για τους προμηθευτές υψηλός-εμπιστοσύνης. Ο προμηθευτής πληρώνει για όλα επάνω έως ότου έχει παραδώσει στον τοπικό λιμένα μου, όπου η αποστολέας φορτίου μου αναλαμβάνει. Μπορείτε να μισθώσετε μια τοπική επιχείρηση για να πάρετε το προϊόν & να το ρίξετε μακριά στην επιθυμητή διεύθυνσή σας φτηνότερη & γρηγορότερη από ένας ξένος προμηθευτής θα μπορούσε (έτσι να χρησιμοποιήσει CIF, όχι DDP).

Πάντα αρχίστε με τη ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, και μεταπηδήστε μόνο CIF με έναν προμηθευτή που εμπιστεύεστε πραγματικά και διαταγή από συχνά.

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση που μαζικά δεν υπερφορτώνεστε με CIF, έτσι είναι σημαντικό εσείς εμπιστεύεται τον προμηθευτή σας (και συγκρίνετε τα αποσπάσματα από καιρού εις καιρόν).

OEM / ODM

Παραγωγή

VIIPLUS έχει την πιό πρόσφατη παραγωγή στους πόρους παραγωγής (τόρνοι, επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, μύλοι κ.λπ.) εκτός από τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό επαλήθευσης και ελέγχου. Επίσης έχουμε τον αυστηρό έλεγχο στην εμφάνιση προϊόντων.

Υπηρεσία ρουλεμάν χαλκού συνήθειας

Επί παραγγελία λύσεις και ειδικά σχέδια βασισμένες στις μεμονωμένες απαιτήσεις σας

VIIPLUS έχει την πιό πρόσφατη παραγωγή στους πόρους παραγωγής (τόρνοι, επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, μύλοι κ.λπ.) εκτός από τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό επαλήθευσης και ελέγχου.
Φέροντες προμηθευτές χαλκού cOem γλιστρώντας: Οι δακτύλιοι συνήθειας, παίρνουν το απόσπασμα συνήθειάς σας σήμερα! Γρήγορες σχέδιο & παραγωγή των δακτυλίων συνήθειας από VIIPLUS. Μετρικός, ίντσα & τυποποιημένο μέγεθος.

Κατασκευάζουμε τη μεγάλη έκταση στους δακτυλίους χαλκού και τα μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν χαλκού.

Ε & Α

VIIPLUS μπορεί να παρέχει τη λύση του self-lubricating σχεδίου δακτυλίων χαλκού βασισμένου στην απαίτηση πελατών.

 

Η πείρα, η εμπειρία και τα καινοτόμα γλιστρώντας ρουλεμάν technolog, οι δυνατότητες Ε&Α μας καλύπτουν την απαίτηση του πελάτη. Τα υψηλά επίπεδα των εξοπλισμών εφαρμοσμένης μηχανικής επιτρέπουν να παρασχεθούν τα τέλεια αποτελέσματα.

 

Κατασκευαστής των self-lubricating ρουλεμάν & των oilless μερών χαλκού


VIIPLUS είναι κατασκευαστής των δακτυλίων μόνος-χαλκού και των υψηλών εκτατών ρουλεμάν ορείχαλκου που έχει ενσωματώσει κατά τη διάρκεια της ιστορίας του τις διαφορετικές τεχνολογίες κατασκευής όπως η κάθετη ρίψη, η οριζόντια ρίψη και η φυγοκεντρική ρίψη.

Παροχή της ελευθερίας σχεδίου για τις αποδοτικότερες τριβολογικές λύσεις επιφάνειας.

 

  • Συμπαγέστερο σχέδιο
  • Λιγότερη συνέλευση πολυσύνθετων συστημάτων
  • Μειωμένο βάρος
  • Αυξανόμενη διάρκεια επιφάνειας
 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας