Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Tiffany

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Χαλκός Gleitlager & φέρουσα επιλογή ολίσθησης

March 18, 2020

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Χαλκός Gleitlager & φέρουσα επιλογή ολίσθησης

Χαλκός Gleitlager & γλιστρώντας φέρων προμηθευτής ρουλεμάν επιλογής γλιστρώντας | Πάρτε τα μέρη δακτυλίων σας σήμερα! Κατασκευαστής χαλκού Gleitlagerbuchsen

 

 

 

 

 

 

Τεχνική υποστήριξη

VIIPLUS η επιχείρηση χαλκού gleitlager έχει αναπτύξει τα είδη χαλκού Gleitlager & γλιστρώντας φέροντος υλικού σύμφωνα με τον όρο εργασίας διαφοράς. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το υλικό η υλική βάση στη συμπεριφορά του περιβάλλοντος εργασίας, του φορτίου, της ταχύτητας, της αντίστασης αντοχής requst, της κινούμενης μεθόδου, κ.λπ.

 

Χαλκός Gleitlager & γλιστρώντας φέρον φορτίο

Θάμνοι Cylidrncal, οι Μπους φλαντζών

P= Φ
 
d×L (N/mm ²)

F=Load (ν)

d=Shaft (χιλ.)

L=Bronze Gleitlager & φέρον μήκος ολίσθησης (χιλ.)

Πλυντήριο ώθησης

P= 4F
 
π (Δ ² - δ ²)(N/mm ²)

F=Load (ν)

d=Shaft (χιλ.)

L=Bronze Gleitlager & φέρον μήκος ολίσθησης (χιλ.)

Δεδομένου ότι ο παράγοντας της εκκαθάρισης, οι Μπους κάνει λοξοτομή, η αυλάκωση ελαίου κ.λπ., πραγματικά φορτώνει (p) είναι υψηλότερη από τη θεωρία του υπολογισμού (Π)

Χαλκός Gleitlager & φέρουσα επιλογή ολίσθησης

Περιστρεφόμενη κίνηση

V= π×d×n
 
1000×60 (m/s)

d=Shaft (χιλ.)

n=Rpm

Ταλαντεμένος κίνηση

V= π×d×C×θ
 
1000×360×60 (m/s)

d=Shaft (χιλ.)

C=frequency

θ=Oscillating γωνία

Περιστρεφόμενη κίνηση

V= 2s×c
 
60(N/mm ²)

s=Stoke απόσταση (μ)

c=frequency

PV=P×V (N/mm ² ×m/s)

VIIPLUS αναπτυγμένα είδη χαλκού gleitlager companyhave χαλκού Gleitlager & γλιστρώντας φέροντος υλικού σύμφωνα με τον όρο εργασίας διαφοράς. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το υλικό η υλική βάση στη συμπεριφορά του περιβάλλοντος εργασίας, του φορτίου, της ταχύτητας, της αντίστασης αντοχής requst, της κινούμενης μεθόδου, κ.λπ.

Προφυλάξεις εγκατάστασης

 • 1. Καθορίζοντας μέθοδοι για τον ευθύ χαλκό Gleitlager & τη συμπεριφορά ολίσθησης

  Η διάμετρος του pressing-μέσα άξονα είναι 0.1~0.3 χιλ. μικρότερη από τη μετά από-καθορίζοντας διάμετρο του ρουλεμάν. Είναι καλύτερο να υπάρξει ο άξονας πυρήνων υποβαλλόμενος σε θερμοθεραπεία. Για τον ευκολότερο καθορισμό, μπορούμε να προσθέσουμε ένα ελαφρύ επίστρωμα του πετρελαίου στην υποστήριξη θάμνων. Σιγουρευτείτε για να μην καθορίσετε το ρουλεμάν στην κατοικία με τη σφυρηλάτηση της επιφάνειας τελών του. Όταν η διάμετρος του ρουλεμάν είναι περισσότερο από 55mm, τα απαραίτητα μέτρα πρέπει να ληφθούν για να βαθμολογήσουν τη θέση ραφών της συμπεριφοράς.

 • 2. Καθορίζοντας μέθοδοι για το βαλμένο φλάντζα χαλκό Gleitlager & τη συμπεριφορά ολίσθησης

  Για τα βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, η ακτίνα στη μετάβαση από το ακτινωτό στο αξονικό συστατικό πρέπει οι βαλμένες φλάντζα πτυχές πρέπει να ληφθεί υπόψη. Αρκετά μεγάλο chamfer πρέπει να παρασχεθεί στην κατοικία για να αποτρέψει το βαλμένο φλάντζα θάμνο στον τομέα της ακτίνας. Οι καθορίζοντας μέθοδοι για τα βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν είναι παρόμοιες με αυτό των ευθέων ρουλεμάν. Εντούτοις, η διάμετρος του κυρτού μέρους στο pressing-μέσα άξονα για τα βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερη.

 • 3. Καθορίζοντας μέθοδοι για τα πλυντήρια ώθησης και το γλιστρώντας πιάτο

  Συστήνουμε έναν ενιαίο γόμφο ή μια φρεζαρισμένη επικεφαλής βίδα να καθορίσουμε το πλυντήριο ώθησης. Για το γλιστρώντας πιάτο συστήνουμε τις μεθόδους. Όταν η αποτύπωση το πλυντήριο ώθησης ή το γλιστρώντας πιάτο, το στρώμα ολίσθησης θα είναι 0.3~0.5mm παχιά.

  Χαλκός Gleitlager & φέρουσα επιλογή ολίσθησης

Επιχαλκώστε τις κατάλληλες απαιτήσεις Gleitlager & συμπεριφοράς και άξονων ολίσθησης

Η απόδοση των μόνων λαδωμένων ρουλεμάν επηρεάζεται κατά ένα μεγάλο μέρος από την τραχύτητα επιφάνειας και τη σκληρότητα του υλικού. Υψηλός - η επιφάνεια ποιοτικών άξονων μπορεί να επεκτείνει τη φέρουσα ζωή. Σε αντίθεση με την τραχιά, χαμηλή σκληρότητα της επιφάνειας, μειώστε τη φέρουσα ζωή.

 • Μια τραχύτητα επιφάνειας άξονα

  1.Under ο όρος της ρευστής λίπανσης, η επιφάνεια του άξονα απαιτείται για να κάνει την επιφάνεια καθρεφτών, AO ώστε να μειωθεί το χάσμα της ταινίας πετρελαίου, και να το κάνει κοντά στο ρευστό κράτος λίπανσης, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση του ρουλεμάν.

  2.Bearing στους ξηρούς όρους τριβής, εφ' όσον ο έλεγχος της τραχύτητας επιφάνειας της σειράς Ra=0.4-063.

 • Σκληρότητα άξονων Β

  Η σκληρότητα επιφάνειας του άξονα είναι περισσότερο από 220HB. Στον υψηλό όρο κινήσεων φορτίων και κυλίσματος, είναι απαραίτητη θερμική επεξεργασία του άξονα με τη σκληρότητα HRC50 ή της σκληρής επένδυσης χρωμίου, και αλέθοντας έπειτα, μετά από την επεξεργασία επιφάνειας, μπορεί να βελτιώσει την αντίσταση διάβρωσης, να βελτιώσει τη σκληρότητα επιφάνειας, να βελτιώσει τη λίπανση. Εάν στη μέση του θαλάσσιου νερού είναι παρόμοιος με τους όρους διάβρωσης, ο άξονας ταιριάσματος πρέπει να είναι δύο έως τρία στρώματα της σκληρής επένδυσης χρωμίου.

  Η επιφάνεια του άξονα, αιχμηρά σαλιάσματα, τραχιά αυλάκια θα βλάψει το φέρον στρώμα ολίσθησης.

Επιχαλκώστε Gleitlager & το γλιστρώντας φέρον κάθισμα των qeruirements ταιριάσματος

 • Να κάνει λοξοτομή τρυπών

  • 1.Straight απαιτήσεις τρυπών καθισμάτων ρουλεμάν μανικιών: Ταιριάξτε με την τρύπα καθισμάτων που αντιστοιχεί chamfer.

   Διάμετρος τρυπών

   <30>

   30~80

   80~180

   >180

   Αντίστοιχο chamfer

   0.8±0.3×20°±5°

   1.2±0.4×20°±5°

   1.8±0.8×20°±5°

   2.5±1.0×20°±5°

  • 2.The η φέρουσα τρύπα καθισμάτων που βάζει φλάντζα στην αντιστοιχία, απαιτήσεις τρυπών καθισμάτων παρέχει έναν αρκετά μεγάλο να αποτρέψει chamfer, βάζοντας φλάντζα στην ακτίνα της παραμόρφωσης.

   Διάμετρος τρυπών

   <10>

   >10

   Αντίστοιχο chamfer

   1.2±0.2×45°±5°

   1.7±0.2×45°±5°

 • Χαλκός Gleitlager & απαιτήσεις διαμέτρων καθισμάτων ολίσθησης φέρουσες

  Ο χαλκός Gleitlager & η συμπεριφορά ολίσθησης άντεξαν τη διάμετρο με την ανοχή, ανοχή H7

  Αρχές της φέρουσας επιλογής κυλίσματος
  Κατά επιλογή των ρουλεμάν για οποιοδήποτε σκοπό, τελικά τη θέλετε να είστε σίγουροι από την επίτευξη του απαραίτητου επιπέδου απόδοσης εξοπλισμού, και την ευρωστία, με χαμηλότερο δυνατό κόστος.

  Υπάρχουν παράγοντες κλειδί που πρέπει να εξετάσετε κατά να βάλετε μαζί τις προδιαγραφές συμπεριφοράς για μια εφαρμογή. Για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε αυτούς τους παράγοντες κλειδί, παρέχουμε τη συνιστώμενη διαδικασία εκλογής μας, καθώς επίσης και τις ενισχυτικές πληροφορίες και τα παραδείγματα.

  Σε αυτό το τμήμα μπορείτε να βρείτε:

  γενική φέρουσα γνώση, η οποία περιλαμβάνει:
  γενικές πληροφορίες για τα κυλώντας ρουλεμάν που πρέπει να ξέρετε
  πληροφορίες για τον προσδιορισμό και τον καθορισμό των φερουσών ανοχών
  συμβουλές για το πώς να εξετάσει τα ρουλεμάν SKF και πώς να τους διαχειριστεί ενώ στην αποθήκευση
  φέρουσα διαδικασία εκλογής, η οποία είναι ο απλός οδηγός μας, που περιέχει τα σαφώς καθορισμένα και ονομασμένα βήματα, για να σας βοηθήσει να αναλύσετε την αίτησή σας και να καθορίσει τη φέρουσα λύση σας
  φέροντα παραδείγματα επιλογής, τα οποία παρουσιάζουν φέρουσα διαδικασία εκλογής που εφαρμόζεται στις διάφορες μηχανές και τις περιπτώσεις εφαρμογής
  Ελάτε σε επαφή με τη μηχανική υπηρεσία αίτησης της Κίνας viiplus με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ή απαιτήστε οποιαδήποτε βοήθεια, κατά να χρησιμοποιήσει τις φέρουσες οδηγίες ή τις πληροφορίες διαδικασίας εκλογής εδώ και στα τμήματα προϊόντων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας