Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Tiffany

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757

WhatsApp : +8618258386757

Free call

Γλιστρώντας ειδικός ρουλεμάν & δακτυλίων μανικιών συνήθειας | Οι ειδικές διαστάσεις και τα αυτοκρατορικά μεγέθη είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήσεως

June 18, 2019

Κίνα τα τελευταία νέα σχετικά με Γλιστρώντας ειδικός ρουλεμάν & δακτυλίων μανικιών συνήθειας | Οι ειδικές διαστάσεις και τα αυτοκρατορικά μεγέθη είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήσεως

Ένας από τον κατασκευαστή της ΚΙΝΑΣ και τους προμηθευτές των ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών, των σαφών ρουλεμάν και των ρουλεμάν κυλίνδρων. Παγκόσμιας ποιότητας διοικητικές μέριμνες! Φέρουσα τεχνολογία ολίσθησης, κατασκευαστής ρουλεμάν μανικιών της Κίνας, σαφή ρουλεμάν, δακτύλιοι, Self-Lubricating ρουλεμάν, οι κυλινδρικοί Μπους, Tribology, εφαρμοσμένη μηχανική επιφάνειας.

Οι από γραφίτη δακτύλιοι χαλκού βουλωμάτων είναι ένα γλιστρώντας ρουλεμάν που γίνεται με το φέρον υλικό χαλκού C86300 C86200. Είναι ιδανικά ταιριαγμένοι για τις εφαρμογές όπου η κανονική λίπανση είναι δύσκολο ή αδύνατο να παρέχθεται. Διαθέσιμος στο απόθεμα - μανίκι, βαλμένα φλάντζα, ρουλεμάν ώθησης, πλυντήριο, και απόθεμα πιάτων.

 

 

Η λίπανση πετρελαίου λίπανσης Oilless για το πετρέλαιο ή τα καύσιμα είναι δύσκολο να τοποθετηθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη συντήρηση ή λιγότερη συντήρηση, αλλά και αποβάλλει τον κίνδυνο που προκαλείται λόγω του ανεπαρκούς ανεφοδιασμού.

 

Φύτευση: Χαλκού γλιστρώντας χυτό μαξιλάρι χαλκού του Μπους στερεό μετάλλων υψηλός-πίεσης ρουλεμάν δακτυλίων Oiles ορείχαλκου φέρον συνδεμένο γραφίτης

Τυποποιημένα και διαμορφώσιμα βιομηχανικά συστατικά από την Κίνα. Τα μηχανικά συστατικά, κύβος Τύπου, πλαστικά προϊόντα φορμών διαθέσιμα από το CAD VIIPLUS BUSHING.Free μεταφορτώνουν, σύντομοι χρόνοι μολύβδου, ανταγωνιστική τιμή, διατάζουν on-line.

 

Η εφαρμογή των υψηλών λειτουργικών υλικών δακτυλίων στη βιομηχανία τροφίμων πολλά από τα υψηλά λειτουργικά υλικά μας καλύπτει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων από την άποψη της απόδοσης, αλλά και τα υλικά χρήσης που μπορούν να είναι σε επαφή με το ανθρώπινο σώμα και να καλύψουν τις απαιτήσεις του FDA και rohs.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας