Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Το DIN 1494/ISO 3547 μανίκι PTFE συνελεύσεων φυτεύει το ανοξείδωτο INOX με θάμνους 316 διασπασμένα στρώματα δακτυλίων μίσχων βαλβίδων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σύνθετος σαφής κυλινδρικός κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Πιστοποίηση: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Αριθμό μοντέλου: ΤΕΦΛΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ DU DX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτι / κομμάτια
Τιμή: $0.05 - $1.00 / Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο εξαγωγής Ξύλινη περίπτωση Ξύλινη παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 7~15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Ειδική προσαρμοσμένη κατασκευή δακτυλίων λίπανσης

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Ανοξείδωτο 316 με το ΎΦΑΣΜΑ PTFE, οι Μπους βαλβίδων Τύπος: Κυλινδρικοί θάμνοι χαλκού μαγγάνιου, οι βαλμένοι φλάντζα χαλκός Μπους κασσίτερου, οι Μπους χαλκού αλ
Λιμένας: Σαγκάη Κύρια λειτουργία: Μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν
Ποιότητα: Παρόμοιο oilless ρουλεμάν sankyo, δακτύλιοι μετάλλων daido Κατάλογος: Διαθέσιμος
Εφαρμογή: Πετρέλαιο του Μπους και βαλβίδα φυσικού αερίου Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Αντίσταση διάβρωσης

Περιγραφή προϊόντων

Δακτύλιοι μανικιών

 
Μανικιών δακτυλίων εργοστασίων συνήθειας οι κυλινδρικές σαφείς φέρουσες τυποποιημένες διαστάσεις λύσεων θάμνων μετρικές σαφείς φέρουσες έκαναν στη διαταγή: πλυντήρια ώθησης, που βάζονται φλάντζα προσαρμοσμένος σύροντας τη φύτευση που διατιμάται ανταγωνιστικά εναντίον PAP PAF P10 P20 PTFE/POM της ΕΎΚΟΛΗΣ INSTALLATION.Wrapped δακτυλίων ολίσθησης σύνθετης συμπεριφοράς ολίσθησης, κασσίτερος-καλυμμένο ύφασμα ανοξείδωτου 316/PTFE INOX, DIN 1494/ISO 3547, συντήρηση-ελεύθερο: Άξονας μίσχων βαλβίδων που φυτεύει τον προμηθευτή της Κίνας για την πεδιάδα κυλίνδρων με θάμνους που αντέχει on-line

Συνέλευση & ειδικός χαλκός χάλυβα ρουλεμάν ρουλεμάν κατασκευής γλιστρώντας φέρων ανοξείδωτος μόνος λαδώνοντας σαφής self-lubricating ptfe τρία στρώματα καμία διαίρεση. Ειδικεμένος στις λύσεις δακτυλίων για τη βαλβίδα, τις βαλβίδες σφαιρών, τις βαλβίδες πεταλούδων, τις αντλίες, τις χημικές βιομηχανίες & τα βιομηχανικά τμήματα σωληνώσεων. SS316 τα γλιστρώντας ρουλεμάν είναι λάδι-ανθεκτικά, ανθεκτικά στα οξέα, αλκαλικός-ανθεκτικά και αλατισμένος-νερό-ανθεκτικά. Ενώ, το στρώμα ολίσθησης επιφάνειας PTFE είναι αμόλυβδο, σημαίνοντας ότι αυτός ο τύπος ρουλεμάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων, για τις μετρώντας συσκευές αλκαλικός-ροής, στα φαρμακευτικά μηχανήματα, μηχανήματα εκτύπωσης, στη χημική εφαρμοσμένη μηχανική και στη ναυπηγική βηομηχανία. Τα σύνθετα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλες τις κοινωνικές τάξεις λόγω της υψηλής αντοχής, άριστων αντοχής και των χαρακτηριστικών τριβής τους, και τη δυνατότητα να λειτουργήσουν χωρίς εξωτερική λίπανση. Τα σύνθετα ρουλεμάν υφάσματος ινών ptfe με τις αποτελεσματικότερες ιδιότητες τριβής έχουν βελτιώσει lubricity και κατασκευασιμότητας τα σύνθετα φέροντα σχέδια κατάλληλα για τις ενεργές εφαρμογές.

Το ρουλεμάν & οι δακτύλιοι σε απευθείας σύνδεση Catalogbushings ανοξείδωτου catalogcontains απαρίθμησαν τα πρότυπα προδιαγραφών και τύπων μεγέθους για τις διαφορετικές κατηγορίες δακτυλίων. (ΣΑΦΉΣ ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΡΟΥΛΕΜΆΝ) ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ & ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΩΘΗΣΗΣ S…

Self-lubricating τομείς ρουλεμάν της χρήσης

 

Ευρέως χρησιμοποιημένος στη βιομηχανία εργαλειομηχανών υδραυλικά πνευματικά, σφυρηλατημένων κομματιών, μηχανήματα πλαστικών, ανυψωτικά μηχανήματα μεταφορών, μηχανήματα λιμένων, γραφείο, μηχανήματα γυμναστικής, υφαντικά μηχανήματα, συσκευασίες τροφίμων, μηχανήματα πλήρωσης, χημικά μηχανήματα, εκτύπωση και συσκευασία, έγγραφο που κατασκευάζουν τα μηχανήματα, αυτοκίνητο, όχημα σιδηροδρόμων, βιομηχανία ναυπηγικής, μηχανήματα, μεταλλουργικά μηχανήματα, μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, κ.λπ.

 

Τα σαφή ρουλεμάν είναι τοποθετημένα σε κάψα γλιστρώντας ρουλεμάν φιαγμένα από σύνθετο τρεις-στρώματος που παράγονται από μια λουρίδα χάλυβα ή ανοξείδωτου χαμηλού άνθρακα, συμπυκνώνω-επάνω πορώδες στρώμα χαλκού και στρώμα ολίσθησης επιφάνειας φιαγμένα από PTFE και PB (μόλυβδος). Αυτός ο τύπος ρουλεμάν έχει έναν χαμηλούς συντελεστή και μια προστασία τριβής ενάντια στην ένδυση και μια διάβρωση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πετρέλαιο. Το χαμηλό κόστος παραγωγής και τα υψηλής ποιότητας τεχνικά θεμέλια σημαίνουν ότι αυτά τα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται σε ποικίλα διαφορετικά είδη εφαρμογών ολίσθησης, όπως στα υφαντικά μηχανήματα κατασκευής, τα υδραυλικά συστήματα και τα αυτοκίνητα μηχανήματα καθώς επίσης και τα γεωργικά και μηχανήματα δασονομίας.

 

Self-lubricating ρουλεμάν, στερεά ενσωματωμένη λιπαντικά συμπεριφορά, πορώδες ρουλεμάν, συμπυκνωμένο πετρέλαιο που περιέχουν τη συμπεριφορά, μονάδες εκκέντρων, oilless ρουλεμάν που φυτεύουν με θάμνους, ΕΠΕ, BushingsTolerance και διάσταση του άξονα. Ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην καθημερινή εργασία σας. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας καλέσει ή να έρθει σε επαφή με.

 

VIIPLUS κατασκευασμένος στην Κίνα προσφέρετε ένα υπόστρωμα ανοξείδωτου και είναι μεταξύ των σύνθετων ρουλεμάν εκτέλεσης.

 

Σειρά manafacture PTFE ευθυγραμμίσαμε το τυλιγμένο ανοξείδωτο 316 δακτυλίων μανικιών ρουλεμάν

 

Εάν έχετε τη τεχνική υποστήριξη από έναν μηχανικό, παρακαλώ κοινοποιήστε σε μας τον τύπο πεδιάδας δακτυλίων που αντέχει εσείς χρειάζεται, το υλικό δακτυλίων, το μέγεθος, ο κώδικας, η λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας δακτυλίων, και η εφαρμογή. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους καταλληλότερους δακτυλίους βαλβίδων.

Τυποποιημένη ή μετρική διάσταση δακτυλίων ανοξείδωτου σύνθετη

Οι δακτύλιοι, ή τα σαφή ρουλεμάν, λειτουργούν με τη γλιστρώντας κίνηση μεταξύ των κινούμενων επιφανειών. Οι δακτύλιοι επιλέγονται βασισμένος στην περιστρεφόμενη ταχύτητα και το εφαρμοσμένο φορτίο. Οι περισσότεροι δακτύλιοι δεν απαιτούν την πρόσθετη λίπανση για να λειτουργήσουν.

- Κυλινδρικοί θάμνοι

- Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι

- Γλιστρώντας πιάτα

- Πλυντήρια ώθησης

- Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια

Δακτύλιος ανοξείδωτου που ενισχύεται για την πιό μακροχρόνια ένδυση

Το Gleitlager, ενσωματώνει το προϊόν χαρακτηριστικό μόνιμα της ολίσθησης χαμηλός-ένδυσης.

Αυτό είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον, ανοξείδωτο 316 υλικό δακτυλίων. Η επένδυση επιφάνειας ρουλεμάν είναι ένα ύφασμα μιγμάτων και ένα ειδικό υλικό πληρώσεως σε ένα ανοξείδωτο 316 που υποστηρίζει με την άριστη αντίσταση διάβρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ελαφριά, συμπαγή ρουλεμάν, και έχει τα καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης λόγω των ρουλεμάν συντεχνιών υφάσματος, το ειδικό υλικό πληρώσεως, η δύναμη της υλικής και διαστατικής σταθερότητας μετάλλων.

VIIPLUS ανοξείδωτο 316 ολίσθηση Beaing & φύτευση | Η Tribology λύση

Ο σκόνη-χάλυβας PTFE-χαλκού είναι ένα ευρέως χρησιμοποιημένο self-lubricating φέρον υλικό τρεις-στρώματος με καλοί αντιτριβικός και ενάντιος στη φθορά.

Παραγωγή και εφαρμογή του ρουλεμάν ώθησης, και ρουλεμάν οδηγών φιαγμένο από γεμισμένο PTFE σε πολλές μόνες φέρουσες λύσεις λίπανσης.

Οι τριβολογικές ιδιότητες του PTFE-ενσωματωμένου φέροντος υλικού χαλκού κασσίτερου μελετήθηκαν χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή τριβής και ένδυσης καρφίτσα--δίσκων.

Ποιοτικός χαλκός Gleitlager & κατασκευαστής πολυμερών σαφής ρουλεμάν

 

Εφαρμογή ρουλεμάν Planin


Τα ρουλεμάν όλης της βαλβίδας εσωτερικά self-lubricating γλιστρούν τα ρουλεμάν, ολόκληρο το υλικό η χρήση του σκάφους της γραμμής χάλυβα άνθρακα PTFE.

Χαμηλός δακτύλιος μίσχων βαλβίδων τριβής | Η αρχαιότερη πηγή για την πεδιάδα κυλίνδρων που αντέχει on-line

 

Βοήθεια ανάγκης δακτυλίων βαλβίδων πεταλούδων που ταξινομεί τους δακτυλίους βαλβίδων σας;

 

Η αρχαιότερη πηγή για τους σε απευθείας σύνδεση δακτυλίους δακτυλίων χαλκού για τις τελικές λύσεις ρουλεμάν πετρελαιοφόρων περιοχών συσκευών τομέων πετρελαίου & αερίου
Παράγουμε το ρουλεμάν φιαγμένο από ανοξείδωτο 316. Χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, αντοχής, της αντίστασης διάβρωσης, και της αντίστασης διάβρωσης κ.λπ. Τα Self-lubricating ρουλεμάν επιλέγονται για την απαίτηση του πετρελαίου και οι εφαρμογές φυσικού αερίου που απαιτούν positioners Solutions.Our αντοχής και βαλβίδων προσφορές δακτυλίων επιλέγονται για τις εφαρμογές πετρελαίου και φυσικού αερίου απαίτησης που απαιτούν την πίεση, τη θερμοκρασία, τη ροή, το επίπεδο, τις υγρές αναλυτικές, και positioner βαλβίδων μετρήσεις.

 

Το DIN 1494/ISO 3547 μανίκι PTFE συνελεύσεων φυτεύει το ανοξείδωτο INOX με θάμνους 316 διασπασμένα στρώματα δακτυλίων μίσχων βαλβίδων

Σαφείς ρουλεμάν και βαλβίδα Μπους χάλυβα κυλίνδρων δακτυλίων μίσχων

Υφαμένο ανοξείδωτο υφάσματος πετρελαίου και φυσικού αερίου 316 θάμνοι

Θάμνοι βαλβίδων | Vsb-36

 • Δακτύλιοι βαλβίδων αντεπιστροφής

  Δακτύλιοι βαλβίδων πυλών μαχαιριών

  Δακτύλιοι αεροβαλβιδών

  Δακτύλιοι μανικιών

  Δακτύλιοι βαλβίδων πυλών

  Δακτύλιοι & εξαρτήματα

Σαφείς φέρουσες εκδόσεις προϊόντων

Εφαρμογή ρουλεμάν ανοξείδωτου πετρελαίου και φυσικού αερίου

 1. Ενεργοποιητής κυλίνδρων δακτυλίων μίσχων

 2. Βαλβίδα τύπων πεταλούδων

 3. Rocker βαλβίδων ρουλεμάν

 4. Δακτύλιος αντλιών πετρελαίου

Σαφή χαρακτηριστικά ρουλεμάν & δακτυλίων

 

Φύτευση των φερόντων δακτυλίων φωτογραφικών διαφανειών, oilless πεδιάδα που αντέχουν ανοξείδωτο Steel316+PTFE/FABRIC

Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής του ftiction, μακρά ζωή: καλή γενική εκτέλεση. Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής της τριβής, μακρά ζωή καλό perfotmance iverall.
Vsb-36 φύτευση ανοξείδωτου Steel316+PTFE/FABRIC 

 

Είναι ανθεκτικού, ανθεκτικού στα οξέα, αλκαλικού ανθεκτικού πετρελαίου και νερό της θάλασσας ανθεκτικό, περισσότεροι πέρα από, δεν υπάρχει κανένας μόλυβδος στο στρώμα επιφάνειας PTFE και υπάρχει έτσι ιδιαίτερα κατάλληλος για την εφαρμογή στα μηχανήματα τροφίμων, τους αλκαλικούς μετρητές ροής, τα στοιχεία κινήσεων αντλιών στις φαρμακευτικές μηχανές, τις μηχανές χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής μηχανών εκτύπωσης και άλλη ωκεάνια βιομηχανία. Ο δακτύλιος είναι τριπλά σύνθετα ένα στρωμάτων, το υλικό βάσεων είναι πίσω μέρος ανοξείδωτου και μια ταινία ανθεκτικού στη θερμότητα γεμισμένου δύναμη PTFE που πιέζεται με μαγγάνι επάνω στο συμπυκνωμένο σφαιρικό ενδιάμεσο στρώμα χαλκού.

 

Σαφή ρουλεμάν Strusture

 

Το DIN 1494/ISO 3547 μανίκι PTFE συνελεύσεων φυτεύει το ανοξείδωτο INOX με θάμνους 316 διασπασμένα στρώματα δακτυλίων μίσχων βαλβίδων

Μέγιστο φορτίο

Στατικός

350N/mm2

Δυναμικός

180N/mm2

Μέγιστη ταχύτητα

Ξεράνετε

0.5m/s

Λίπανση

>1m/s

Μέγιστο PV (ξηρό)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2*·m/s

Συνεχής

1.8N/mm2*·m/s

Temp.

-50℃~+250℃

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ) - 1

Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10-6k-1

Βασικά πλεονεκτήματα του ανοξείδωτου 316 δακτύλιοι υφάσματος

 • Έχετε μια υψηλότερη ικανότητα μεταφοράς.

 • Υψηλής θερμοκρασίας.

 • Μακρύτερη ζωή.

 •  Χαμηλό υφαμένο τριβή ύφασμα Oilless TEX που αντέχει το δακτύλιο TEX, προσαρμοσμένος δακτύλιος, ίνα Μπους

 

Σαφή ρουλεμάν και Self-Lubricating ρουλεμάν ρουλεμάν μανικιών, μη μεταλλικό υφαμένο ανοξείδωτο 316 τύπων σκαφών της γραμμής με το ύφασμα PTFE 

 

Το ανοξείδωτο 316 και polytetrafluoroethylene χάλυβας-βάσεων aramid τα ρουλεμάν πλεξουδών ινών είναι self-lubricating υλικά με τις wear-resistant ίνες ως κύριο υλικό επιφάνειας. Το προϊόν το χαμηλό συντελεστή τριβής, την καλή ικανότητα ρουλεμάν, την αντίσταση γδαρσίματος και self-lubrication την απόδοση, χρησιμοποιεί κυρίως στις διάφορες αρίστης ποιότητας βαλβίδες και πηγαίνει -πηγαίνω-kart.

Το σύνθετο φέρον ύφασμα βάσεων μετάλλων είναι βασισμένο στο υπόστρωμα χάλυβα, την προσκόλληση επιφάνειας της ίνας αιθυλενίου ptfe και aramid υφαμένο το ίνα ύφασμα, μετά από την επεξεργασία κυλίσματος σε μια επεξεργασία περιλαίμιων ή σφράγισης σε ποικίλες μορφές όπως το στόλισμα. Το προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ακρίβειας, της υψηλής φέρουσας πίεσης φορτίων και της άριστης αργόστροφης και βαριάς απόδοσης τριβής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον εξοπλισμό βαριών φορτίων όπως τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής και τα μηχανήματα γεωργίας και δασονομίας.

 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

 

VIIPLUS το ρουλεμάν είναι κύριοι self-lubricating φέροντες κατασκευαστής και προμηθευτής στην Κίνα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοί στην παραγωγή των διάφορων self-lubricating ρουλεμάν, των Μπους, και των γλιστρώντας φραγμών, κ.λπ. Ο κύριος κατάλογος προϊόντων μας περιλαμβάνει τώρα το oilless self-lubricating ρουλεμάν, σύνθετο ρουλεμάν, ρουλεμάν χαλκού, τυλιγμένο ρουλεμάν χαλκού, διμεταλλικό ρουλεμάν, οι θερμοπλαστικοί Μπους, και περισσότερο. Όλα τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την αξιόπιστες απόδοση και τη χαμηλή τιμή. Ισχύουν πολύ δημοφιλείς και ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου, εργαλειομηχανές, φόρμες, μεταλλουργικά μηχανήματα, εξάγοντας μηχανήματα, υφαντικά μηχανήματα, που ανυψώνουν τα μηχανήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, τις μηχανές εκτύπωσης, τα μηχανήματα άρδευσης, τις μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, τα μηχανήματα τροφίμων, τους λιμένες, τα θαλάσσια μηχανήματα, και τα γεωργικά και μηχανήματα δασονομίας, κ.λπ.

Το χαμηλό υφαμένο τριβή oilless ρουλεμάν vsb-36 TEX υφάσματος ευρέως χρησιμοποιώ στις υψηλής θερμοκρασίας γραμμές παραγωγής, τα μηχανήματα κατασκευής, τα μέρη αυτοκινητικών πλαισίων, τις βαλβίδες σφαιρών, τις βαλβίδες πεταλούδων, τα τραίνα αντλιών και χημικών βιομηχανιών και μεγάλης ταχύτητας και άλλο βαρύ χαμηλό και δεν μπορεί να ανεφοδιάσει σε καύσιμα την περίπτωση κ.λπ.

 

Το DIN 1494/ISO 3547 μανίκι PTFE συνελεύσεων φυτεύει το ανοξείδωτο INOX με θάμνους 316 διασπασμένα στρώματα δακτυλίων μίσχων βαλβίδων

Καινοτομία

 

Ανακαλύψτε την καινοτόμο διαδικασία που μας κρατά ένα βήμα μπροστά.

Πιστοποιητικά

Η άποψη και μεταφορτώνει τα σφαιρικά πιστοποιητικά μας.

Ποιότητα Drive

Η ποιότητα και ο περιβαλλοντικός σεβασμός είναι ουσιαστικοί στις τιμές πυρήνων μας.

Χρονική ανοχή

Είμαστε δεσμευμένοι στην έγκαιρη παράδοση.

Ομάδα των εμπειρογνωμόνων

Διαβάστε τις συνεντεύξεις με τους εμπειρογνώμονές μας δεδομένου ότι μοιράζονται την εμπειρία τους.

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

το http://www.bronzegleitlager.com

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά