Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Οι Μπους μανικιών ικανότητας σώματος & Self-lubricating ρουλεμάν που τρέχουν τους θάμνους μεταφορέων ζωνών μηχανών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σύνθετος σαφής κυλινδρικός κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Πιστοποίηση: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Αριθμό μοντέλου: ΤΕΦΛΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ DU DX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτι / κομμάτια
Τιμή: $0.05 - $1.00 / Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο εξαγωγής Ξύλινη περίπτωση Ξύλινη παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 7~15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Ειδική προσαρμοσμένη κατασκευή δακτυλίων λίπανσης

Λεπτομερής ενημέρωση

meterial: Χάλυβας χαρτοκιβωτίων, χαλκός, PTFE Επιμετάλλωση: Κασσίτερος ή χαλκός
χαρακτηριστικό: Χαμηλός-συντήρηση και συντήρηση-ελεύθερα σαφή ρουλεμάν Τύπος: Οι Μπους, οι Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή ειδικά σχέδια
Μέγεθος: Τυποποιημένο μέγεθος διαθέσιμο εφαρμογή: Τρέχοντας εξοπλισμός μηχανών, ικανότητας & ψυχαγωγίας.

Περιγραφή προϊόντων

Ο εξοπλισμός ικανότητας, ως self-lubricating ρουλεμάν με τα ελαφριά, ανέξοδα και συντήρηση-ελεύθερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στους διάφορους τύπους εξοπλισμών ικανότητας και ψυχαγωγίας.

Λόγω του ελαφριού, χαμηλότερου κόστους και των συντήρηση-ελεύθερων, μόνος-λαδωμένων ρουλεμάν του χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα είδη ρουλεμάν κυλινδρικό PTFE μέταλλο-πολυμερών αντιτριβικών σαφών ρουλεμάν εξοπλισμού ικανότητας και ψυχαγωγίας self-lubricating. για το μεταφορέα ζωνών.

Ερμηνεύστε το μετασχηματισμό ικανότητας του δακτυλίου & των ρουλεμάν μεταφορέων ζωνών τροφίμωνΟι Μπους μανικιών ικανότητας σώματος & Self-lubricating ρουλεμάν που τρέχουν τους θάμνους μεταφορέων ζωνών μηχανών
Η βαθιά βιομηχανία επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων της Κίνας στη ζώνη δικτύων μεταφορών όχι μόνο αναμένει την ποσότητα, τη ζώνη δικτύων ανοξείδωτου και περισσότερη απότομη ξηρά απότομη λειτουργία ρουλεμάν νερού τεχνολογίας, ποιότητα. Αυτό επισημαίνει έναν φωτεινό τρόπο για την ανάπτυξη του δικτύου μεταφορών της Κίνας και της βιομηχανίας ζωνών.
Το κάθισμα πλαστικού ρουλεμάν είναι αναπόφευκτο στη μετάδοση των μηχανημάτων μεταφορών ζωνών τροφίμων και τα σημαντικά τμήματα εξοπλισμού, στις διαδικασίες παραγωγής και μεταφορών μπορούν να είναι καλύτερα μπροστινή δύναμη μετάδοσης εξοπλισμού μεταφορών, και να διαδραματίσουν έπειτα έναν ρόλο στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Στο στάδιο της ανάπτυξης της σύγχρονων φερουσών τεχνολογίας και των δεξιοτήτων ολίσθησης, προκειμένου να γίνει το φέρον κάθισμα την πολύ καλή μπροστινή φέρουσα δυνατότητα, η Κίνα έχει κάνει τη σχετικά άριστη καινοτομία από την άποψη της λειτουργίας και του υλικού του φέροντος καθίσματος, και τα υιοθετημένα πλαστικά εφαρμοσμένης μηχανικής για να κάνει το φέρον κάθισμα. Τα πλαστικά ρουλεμάν έχουν εξεταστεί για να είναι πιό άκαμπτα και άκαμπτα από τα ρουλεμάν χάλυβα, έτσι χρησιμοποιούνται στους διαφορετικούς τύπους μεταφορέων ζωνών τροφίμων.
Τα εξαρτήματα μεταφορέων ζωνών χρησιμοποιούνται στις μεταβλητές ανάγκες
Χαμηλής ισχύος κατανάλωση εξαρτημάτων μεταφορέων ζωνών. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία σχετική μετακίνηση μεταξύ του υλικού και της ζώνης παράδοσης, όχι μόνο η αντίσταση λειτουργίας είναι μικρή, αλλά και η ένδυση και η θραύση του φορτίου είναι μικρές, η παραγωγή είναι υψηλή. Όλα αυτά είναι συμφέροντα να μειώσουν το κόστος παραγωγής.
Τα εξαρτήματα μεταφορέων ζωνών μεταφέρουν συνήθεις ισχυρός γραμμών και ενεργός. Το μήκος του σύνθετου ρουλεμάν γραμμών εξαρτάται από την ανάγκη. _αυτός μπορώ είμαι τόσο κοντός όπως μερικός μετρητής και εφ' όσον περισσότερο από 10km.They μπορώ είμαι εγκαθ:ιστώ μικρός σήραγγα ή πέρα από έδαφος κυκλοφορίαδιαταραχήκαι κίνδυνος περιοχή.
Τα εξαρτήματα μεταφορέων ζωνών μπορούν να είναι πολύ εύκαμπτα για να λάβουν το υλικό από ένα ή περισσότερα σημεία ανάλογα με τη ροή ικανότητας. _αυτός μπορώ επίσης είμαι απαλλάσσω πολλαπλάσιος σημείο ή τμήμα. Τα εξαρτήματα μεταφορέων ζωνών γίνονται ένας αρχικός κορμός μεταφορών όταν παραδίδονται μαζί σε διάφορα σημεία στον τροφοδότη ζωνών (όπως τα εξαρτήματα μεταφορέων κάτω από το δοχείο άνθρακα των εγκαταστάσεων προετοιμασιών άνθρακα) ή κατά μήκος των εξαρτημάτων μεταφορέων ζωνών σε οποιοδήποτε σημείο στην κατεύθυνση μήκους του ομοιόμορφου εξοπλισμού σίτισης.
Τα εξαρτήματα μεταφορέων ζωνών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πάρουν τα υλικά στο οδόστρωμα κάτω από το σωρό ναυπηγείων άνθρακα και, όταν απαιτούνται, αναμιγνύουν τα διαφορετικά υλικά από τους διαφορετικούς σωρούς. Τα υλικά μπορούν να ξεφορτωθούν απλά από το κεφάλι εξαρτημάτων του μεταφορέα, ή μπορούν να ξεφορτωθούν σε οποιοδήποτε σημείο στην κατεύθυνση μήκους της ζώνης μεταφορέων από τη συσκευή εκφόρτωσης τύπων αρότρων ή από το κινούμενο φορτηγό εκφόρτωσης. _σύμφωνα με ο ανάγκη μεταφορά ικανότητα, αυτός μπορώ είμαι ένας ενιαίος μονάδα, ή περισσότερος από σύνολο μεταφοράεξοπλισμόςή άλλος μεταφοράεξοπλισμόςνα διαμορφώνω ένας οριζόντιος ή λοξός σύστημα μεταφοράς να συναντώ ο ανάγκη διαφορετικός τύπος λειτουργία γραμμή.
Τρέχουσα ανάπτυξη της πλαστικής κατοικίας για το μεταφορέα ζωνών τροφίμων
Τα παραδοσιακά πλαστικά ρουλεμάν μηχανημάτων παράδοσης ζωνών τροφίμων είναι βασισμένα σε ένα ενιαίο πλαστικό υλικό εφαρμοσμένης μηχανικής. Κατά τη διάρκεια των ετών, η χρήση των συνηθειών ενός ευρύτερου φάσματος του προγραμματισμού των αναγκών, ειδικά τρόφιμα, ιατρική, ποτά και άλλες διαδικασίες στο περιβάλλον παραγωγής, αξιοπιστία εξοπλισμού, δύναμη λειτουργίας εξοπλισμού πρέπει να συνεχίσει να προωθεί, ποικίλα σύνθετα καθίσματα πλαστικού ρουλεμάν διαδραματίζουν έναν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο.
Η βάση πλαστικού ρουλεμάν με την προσθήκη του σύνθετου υλικού πληρώσεως ινών, μπορεί να φθάσει στην υψηλή συμπιεστική αντίσταση, αντίσταση θερμότητας και η αντίσταση ερπυσμού, η ίδια σύνθετη ίνα έχει την άριστη λειτουργία αντίστασης Συμμετέχουσα στο στερεό λίπος, η επιλεγμένη ιδρυτική υλική και σύνθετη ίνα συνδυάζεται για να βοηθήσει να μειώσει την αντίσταση. Η κατοικία πλαστικού ρουλεμάν έχει την άριστη λειτουργία αντίστασης, αλλά και έχει τη υψηλή ακρίβεια, χαμηλό ποσοστό θερμικής επέκτασης, χαμηλό ποσοστό απορρόφησης νερού, υψηλή συμπιεστική πίεση, αρίστης ποιότητας χαρακτηριστικά αντίστασης ερπυσμού.
Το υλικό παραγωγής καθισμάτων πλαστικού ρουλεμάν, δεδομένου ότι ένας νέος τύπος υψηλού - το μοριακό υλικό, ο συντελεστής αντίστασης είναι μικρό, από την ιδιοκτησία απώλειας ένδυσης, το υλικό παραγωγής καθισμάτων πλαστικού ρουλεμάν από το συνηθισμένο υλικό φέρον κάθισμα χάλυβα άνθρακα περισσότεροι φορά - ανθεκτικού, αλλά και έχει τα χαρακτηριστικά self-lubrication.
Ο όρος του μόνος-lubricity είναι ότι η συνοχή μεταξύ των μορίων πρέπει να είναι μικρή, τα άτομα στη μοριακή δομή τοποθετούνται symmetically, άλλοι λειτουργίες λίπανσης και όροι λίπανσης. Η αναλογία δύναμης επιφάνειας καθισμάτων πλαστικού ρουλεμάν υψηλή και πολύ η λίπανση, βασικά δεν εμφανίζονται ένταση, με την άριστη self-lubrication λειτουργία και ο χαμηλός συντελεστής αντίστασης, βάσει της εμμονής προς όφελος παραδοσιακά του καθίσματος πλαστικού ρουλεμάν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαδικασίες παραγωγής έναντι της λειτουργίας πρόστιμου ή υψηλής ταχύτητας της λειτουργίας μεταφορών.
Τα πλαστικά ρουλεμάν μπορούν να λειτουργήσουν καλά στα αλκαλικά περιβάλλοντα, αλλά όχι στα διαβρωτικά περιβάλλοντα πλούσια σε οξύ. Η ακαμψία του καθίσματος πλαστικού ρουλεμάν είναι μεγάλη, η σκληρότητα είναι υψηλή, ακόμη και στο λειτουργικό περιβάλλον με την αντίθεση χαμηλής θερμοκρασίας, η δύναμη της δύναμης αντίκτυπου είναι επίσης υψηλή.

Τα self-lubricating ρουλεμάν είναι ελαφριά, οικονομικώς αποδοτικά και maintanence ελεύθερο, έτσι χρησιμοποιούνται ευρέως στα διάφορα είδη κατάλληλων εγκαταστάσεων εξοπλισμού και γυμναστικής σωμάτων.Οι Μπους μανικιών ικανότητας σώματος & Self-lubricating ρουλεμάν που τρέχουν τους θάμνους μεταφορέων ζωνών μηχανών

 

 

  • ΚΥΛΗΜΕΝΑ ΞΗΡΑ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ (PTFE)

  • Σκόνη χάλυβα + χαλκού + PTFE/Fibre (du)

  • Τυλιγμένο PTFE ευθυγράμμισε (συντήρηση-ελεύθερος), μόνα λαδωμένα σαφή ή βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης και λουρίδα, κοχύλι χάλυβα άνθρακα με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γέμισαν με PTFE

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Vsb-10 Self-Lubricating πολυστρωματικός σύνθετος δακτύλιος

  • Υλικό δακτυλίων κατάλληλο για τις λαδωμένες εφαρμογές

  • οι self-lubricating δακτύλιοι προσφέρουν την πολύ καλή ένδυση και τη χαμηλή απόδοση τριβής πέρα από ένα ευρύ φάσμα των φορτίων, των ταχυτήτων και των θερμοκρασιών στους ξηρούς τρέχοντας όρους

  • Αντιτριβικό ρουλεμάν κατάλληλο για τις γραμμικές, ταλαντεμένος και περιστρεφόμενες μετακινήσεις 

  • Το υλικό σχεδιάζεται για να λειτουργήσει χωρίς συμπληρωματική λίπανση και θα εκτελέσει άριστο όταν η λίπανση είναι παρούσα. Η χαμηλή τριβή, το χαμηλό ποσοστό ένδυσης, τα καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης και η πολύ χαμηλή απορρόφηση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του υλικού. Vsb-10 οι δακτύλιοι θα υποστηρίξουν την περιστροφική, γραμμική και ταλαντεμένος κίνηση.

STRUSTURE
1. PTFE/Fibre πάχος 0.01~0.03mm μιγμάτων. _αυτός είμαι ο επαφήεπιφάνειαγια ο περιστρέφομαι άξονας. Το πρακτικό partides του στρώματος PTFE και το συμπυκνωμένο υλικό χαλκού συνδυάζουν να δημιουργήσουν μια στερεά ταινία λιπαντικών, η οποία ντύνει τον άξονα.
2. Το συμπυκνωμένο πάχος 0.20*0.35mm, ειδική σύνθεση σκονών χαλκού Α του κονιοποιημένου χαλκού λιώνεται θερμικά στην υποστήριξη χάλυβα. Αυτό το στρώμα επαφών ενεργεί ως άγκυρα για το στρώμα PTFE και διευθύνει τη θερμική συγκέντρωση μακρυά από τις επιφάνειες ρουλεμάν.
3. Low-carbon υποστήριξη χάλυβα. Θέτοντας το ίδρυμα των δακτυλίων, η πλάτη χάλυβα παρέχει την εξαιρετική σταθερότητα, τη μεταφορά φορτίων και τα χαρακτηριστικά διασκεδασμού θερμότητας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Τεχνικές παράμετροι

 

 

 

 

 

Μέγιστο φορτίο

Στατικό φορτίο

250N/mm2

της τριβής συντελεστής

0.03~0.20

Αργόστροφος

140N/mm2

Περιστροφή, κίνηση ταλάντευσης

60N/mm2

μέγιστη ταχύτητα γραμμών

ξηρά τριβή

2m/s

ρευστή λίπανση

>2m/s

Μέγιστη αξία PV (ξηρά τριβή)

Διαλείπουσα λειτουργία

3.6N/mm2*m/3

Θερμική αγωγιμότητα

>2m/s42W (m*K) - 1

Μακροπρόθεσμη λειτουργία

1.8N/mm2*m/3

Λειτουργούσα θερμοκρασία

-195℃~+280℃

γραμμικός συντελεστής επέκτασης

11*10-6*K-1

Χάλυβας άνθρακα + σκόνη χαλκού + (PTFE + PB + υλικό πληρώσεως) 

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ

· Υλικό μέταλλο-πολυμερών σύνθετο Self-lubricating δακτυλίων
· Πλάτη χάλυβα + πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού +
· PTFE + μόλυβδος

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ξεράνετε

Πολύ καλός

Πετρέλαιο που λαδώνεται

Καλός

Λίπος που λαδώνεται

Δίκαιος

Νερό που λαδώνεται

Δίκαιος

Ρευστό διαδικασίας που λαδώνεται

Δίκαιος

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Πλυντήρια ώθησης
· Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια
· Γλιστρώντας πιάτα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Σαφή ρουλεμάν μεταφορέων ζωνώνΟι Μπους μανικιών ικανότητας σώματος & Self-lubricating ρουλεμάν που τρέχουν τους θάμνους μεταφορέων ζωνών μηχανών

 

ΑΡΧΙΣΤΕ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ με έναν μηχανικό εφαρμογής 

DU Bushing, DU Bearing, ρουλεμάν γραμμών, ντυμένος Ptfe δακτύλιος, DX Μπους, ρουλεμάν DX

VIIPLUS παρέχετε όλους τους τύπους ηλεκτρονικών δειγμάτων για τους πελάτες, κατάλογος μέταλλο-πολυμερών σύνθετος ρουλεμάν!

Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά