Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Διασπασμένο λίπος-λαδωμένο PTFE μανικιών πολυμερές bearin μετάλλων ρουλεμάν DIN 1494/ISO 3547 χάλυβα δακτύλιοι

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Μόνοι λαδώνοντας κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: REPLACE BRAND GARLOCK BEARINGS (GGB)
Πιστοποίηση: DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Αριθμό μοντέλου: Ο ΤΥΠΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΦΛΆΝΤΖΑ ΣΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΑΝΙΚΙ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΈΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Α
Χρόνος παράδοσης: 7-20 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΘΆΜΝΟΥΣ
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι χαλκού, πλυντήρια ώθησης χαλκού, μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι χαλκού

Λεπτομερής ενημέρωση

meterial: Ανοξείδωτα μόνα λαδώνοντας σαφή ρουλεμάν POM ή PTFE Επιμετάλλωση: Κασσίτερος ή χαλκός
Τύπος: Κυλινδρικοί θάμνοι, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πλυντήρια ώθησης, επίπεδο υλικό λουρίδων, ρουλεμάν μι Λίπανση: Όριο που λαδώνει το χαλκό Pom
Προσαρμοσμένη: με βάση το σχέδιο ή το δείγμα Χρώμα: Μαύρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε POM, PTFE Ή POM
Τομείς της χρήσης: Τρόφιμα και βιομηχανίες φαρμάκων. Παράκτια και άλλες θαλάσσιες εφαρμογές. λίπανση ορίου: αμόλυβδα, self-lubricating ρουλεμάν

Περιγραφή προϊόντων

Τυπωμένο κουζινέτο, από ανοξείδωτο χάλυβα / PTFE, DIN 1494 / ISO 3547 , χωρίς συντήρηση

ΒΙΤΡΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΒΙΠΛΟΥ | Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΒΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Περιγραφή της εταιρείας: Κατασκευαστής και προμηθευτής αυτολιπαινόμενων ταινιών και φύλλων ρουλεμάν υλικών.Διακόπτες, λιπαντικά λίπανσης, λιπαντικά με λάδι εφαρμογές, μεταλλικά πολυμερή bearing.Quality Εγκεκριμένα σύμφωνα με την οδηγία RoHS , χωρίς μόλυβδο PTFE available.Stainles ρουλεμάν χάλυβα ενισχυμένη για μακρύτερη φθορά . Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στον κατάλογο των online καταλόγων των κασετών μας (κατάλογος των απλών ρουλεμάν) περιέχει λεπτομερείς προδιαγραφές και στοιχεία των δακτυλίων για όλα τα ρουλεμάν από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν λήψεων μεγέθους. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΕΣ & ΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ...

ΚΟΠΗ Ή ΣΥΛΛΟΓΗ ΛΑΜΠΤΗΡΙΩΝ ΦΥΛΛΕΣ

Σχήματα και τύποι δαχτυλιδιών : Κυλινδρικά έδρανα πλαϊνών, έδρανα με φλάντζες, ωστήρια, συρόμενες πλάκες
Πάντοτε κόβετε ή κολλάτε την ολισθαίνουσα πλάκα (φύλλα ή ροδέλες) από την επιφάνεια ολίσθησης προς την επιφάνεια του χάλυβα. Το έδρανο πρέπει να κοπεί από το εσωτερικό προς το εξωτερικό. Αυτό εμποδίζει τη διαίρεση των τριών στρωμάτων. Επομένως ξεκινάτε πάντα από το μαλακό στρώμα προς το σκληρότερο στρώμα. Σας βοηθά επίσης να κρατήσετε τυχόν γρέζια στη σωστή κατεύθυνση (όχι προς την ολισθαίνουσα επιφάνεια).

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΩΛΗΝΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ Κίνα Κατασκευαστής Slide Ρουλεμάν συναρμολόγησης για αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου, μηχανήματα, συστήματα θέρμανσης, κλπ.

Ρουλεμάν διατομής PTFE / POM Εσωτερικό στρώμα κατασκευασμένο για παραγγελία

Οποιοδήποτε μέγεθος ή διαμόρφωση μπορεί να γίνει με παραγγελία. Όπως καλά, τα υλικά του μανικιού δαπέδου μπορούν να ποικίλουν για να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗΣ
Χρησιμοποιείται ευρέως σε υδραυλικά πεπιεσμένου αέρα, βιομηχανία σφυρηλάτησης εργαλειομηχανών, πλαστικών μηχανημάτων, μηχανημάτων μεταφοράς ανυψωτικών μηχανημάτων, λιμενικών μηχανημάτων, γραφείων, μηχανημάτων γυμναστικής, μηχανημάτων κλωστοϋφαντουργίας, συσκευασιών τροφίμων, μηχανημάτων πλήρωσης, χημικών μηχανημάτων, εκτύπωσης και συσκευασίας, μηχανημάτων παραγωγής χαρτιού, , ναυπηγική βιομηχανία, μηχανήματα, μεταλλουργικά μηχανήματα, μηχανήματα μηχανικής κ.λπ.

Βύσματα από άνθρακα και ανοξείδωτα ρουλεμάν (αντιδιαβρωτικά)

Αν δεν είστε βέβαιοι για ορισμένες παραμέτρους του υλικού και του μεγέθους των δακτυλίων, ενημερώστε μας για την ερώτησή σας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε επαγγελματικές τεχνικές συμβουλές και υπηρεσίες υποστήριξης. Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται σε τυποποιημένα προϊόντα αυτο-λιπαντικών εδράνων με απλά ρουλεμάν, αλλά περιλαμβάνουν επίσης σχεδιασμό, σχεδίαση κουζινέτων OEM και κατασκευής με βάση τη βιομηχανία και τα σενάρια εφαρμογής του πελάτη, για να βοηθήσουν τους πελάτες να δημιουργήσουν περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Τα κουζινέτα μας είναι αποδεδειγμένα εκτελεστές στους κινητήρες υψηλής τεχνολογίας του σήμερα.

αυτο-λιπαντικό ανοξείδωτο χάλυβα ptfe κατασκευή ρουλεμάν
Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να προσφέρουμε ανοξείδωτο χάλυβα ptfe 316 ή 304 ίντσες, ειδικά μήκη, δακτυλίους για το σχέδιο και διάφορα στρώματα PTFE για διαφορετικές χρήσεις, καθώς και διαφορετικές βάσεις από χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα κλπ.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
Το VIIPLUS προσφέρει ένα ευέλικτο κουζινάκι από διάφορα είδη υλικών για βελτιωμένη απόδοση σε κάθε μοναδική εφαρμογή. Είτε χρειάζεστε πολυμερές, δακτύλιοι ptfe, C86300 & C95400 χάλκινους μεταλλικούς δακτυλίους είτε διμεταλλικά έδρανα, έχουμε την εμπειρία που χρειάζεστε για να καθορίσετε το σωστό προϊόν για ανώτερα αποτελέσματα.

Η δομή αυτού του πηκτωμένου κίτρινου δακτυλίου αποτελείται από σφαιρικό κονιοποιημένο χαλκό συντηγμένο επί χαλύβδινου υποστρώματος και πολυακεταλικής ρητίνης εμποτισμένης στην επιφάνεια. Αυτό το ολισθαίνον έδρανο γεμίζεται με λιπαντικό πριν από την εγκατάσταση, στο οποίο προστίθεται μικρή ποσότητα λιπαντικού σε προκαθορισμένα διαστήματα για να το επιτρέψει για να αντέξει τη μακροχρόνια λειτουργία.

Τεχνικά δεδομένα

Υλικό:

Ανοξείδωτο χάλυβα / συσσωματωμένο χάλκινο / PTFE ολισθαίνον στρώμα

Πρότυπο:

Πολυστρωματικά έδρανα

Στρώμα ολίσθησης (πάχος):

0,01-0,03 mm

Οριακά ελαστικά Λιπαντικά Ρουλεμάν χωρίς μόλυβδο SF-2Y κίτρινο POM Μπουλόνια από χάλυβα από πολυτετραφθοροαιθυλένιο χάλυβα | VSB-20

Οριακά Λιπαντικά Bronze Bushing Bushing POM DX Bushing Bush OEM Κίνα Κατασκευαστής


Πώς να επιλέξετε τους δακτυλίους της αντλίας γραναζιών η θήκη του περιβλήματος άξονα φέρει λάδι έλξης χωρίς λίπανση.

Πώς να επιλέξετε τους δακτυλίους του μανικιού του άξονα της αντλίας ταχυτήτων;
VIIPLUS Κύρια αντλία αντλιών παραγωγής αντλίες δακτυλίου τριβείς σωλήνα μανικιών.
Οι αντλίες γραναζιών σε λειτουργία σε περίπτωση ασυνήθιστου θορύβου, θα πρέπει να ελέγχουν αμέσως τις στάσεις.
Οι δακτύλιοι περιχειρίδας αντλίας γραναζιών η αρχή της επιλογής δεν είναι μεγάλη ζήτηση, για την περίσταση, αλλά από την εμπειρία, να μην αντικαταστήσει τις θήκες χιτώνων αντλίας γραναζιών έγκαιρη επιλογή.
Εάν η πρώτη λειτουργία της αντλίας με γρανάζια ή η μακροχρόνια αδράνεια μετά τη χρήση, κατά προτίμηση σε συνθήκες μικρού φορτίου ή χωρίς φορτίο που εκτελούνται μία ώρα.
Κατά την έναρξη της λειτουργίας, να τοποθετήσετε την αντλία μέσα στο κέλυφος γεμάτο με υγρό που πρόκειται να παραδοθεί, για την εκτόξευση ασφαλείας.
Η ποιότητα και η ικανότητα του δακτυλίου της αντλίας γραναζιών επηρεάζει άμεσα τα χαρακτηριστικά των μηχανών αντλίας γραναζιών.
Ο δακτύλιος αντλίας έξω από τις αγκύλες του παραδοσιακού σχεδιασμού, καθιστώντας τους δακτυλίους αντλίας γραναζιών στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη χρήση σε μια νέα περιοχή.
Με τη χρήση των δακτυλίων αντλίας εργαλείων viiplus, η αποδοτικότητα της παραγωγής και η ποιότητα του προϊόντος μπορούν να βελτιωθούν και το κόστος παραγωγής μπορεί να μειωθεί κατά την επεξεργασία και επισκευή.
Θήκες αντλιών ταχυτήτων viiplus Λάδι χωρίς έδρανο χωρίς συντήρηση

Λεπτομερείς πληροφορίες

Το ρουλεμάν χωρίς μολύβι λίπανσης βελτιώνεται με βάση το VSB-20.

Έχει την ίδια απόδοση με το VSB-20, αλλά η επιφάνεια δεν περιέχει μόλυβδο και το πεδίο χρήσης μπορεί να επεκταθεί σε περιοχές με περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

Χάλυβα + Χάλκινο σκόνη + POM (DX)

Αυτοκατευθυνόμενα ρουλεμάν Κατηγορίας Προϊόντος SF-2 Οριακό Λιπαντικό Έδρανο

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


VSB-20 Γραμμική λίπανση που φέρει υψηλής ποιότητας DX Bushing POM Bush Κίνα Κατασκευαστής

 1. Γραμμικώς λιπανθέντες δακτύλιοι για λίπανση ή λιπαντικές εφαρμογές

 2. Τα τυποποιημένα μέρη περιέχουν εσοχές λίπους στο στρώμα ολίσθησης. απλό συρόμενο στρώμα διατίθεται κατόπιν αιτήματος

 3. Βέλτιστη απόδοση κάτω από σχετικά υψηλά φορτία και χαμηλές ταχύτητες

 4. Κατάλληλο για γραμμικές, ταλαντευόμενες και περιστρεφόμενες κινήσεις

 5. Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών διαθέσιμων από το απόθεμα

Κατάλληλο για περιστροφική και ταλαντευόμενη κίνηση, λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης λόγω των μεγάλων διαστημάτων λίπανσης, χαμηλότερη φθορά, χαμηλότερη ευαισθησία στη φόρτωση των άκρων, χωρίς απορρόφηση νερού και επομένως χωρίς διόγκωση, καλές συμπεριφορές απόσβεσης, καλή αντοχή σε φορτία κλονισμού.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

1. Πάχος POM 0,30 ~ 0,50 mm. Παρέχει υψηλή αντίσταση στη φθορά και χαμηλή τριβή, ακόμη και όταν παρέχεται μόνο ο ελάχιστος όγκος απορροφητικού υλικού, αυτή η φέρουσα επιφάνεια φέρει ένα σχήμα κυκλικών εσοχών που πρέπει να γεμιστεί με γράσο κατά τη συναρμολόγηση του εδράνου.
2. Πυριτικό χαλκό πάχους 0.20-0.35mm. Μια ειδική σύνθεση κονιοποιημένου χαλκού είναι θερμοσυγκολλημένη στο χαλύβδινο υπόστρωμα. Αυτή η στιβάδα επαφής δρα ως άγκυρα για το στρώμα PTFE και διεξάγει τη θερμική συσσώρευση μακριά από τις επιφάνειες εδράνων.
3. Χάλυβας χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα. Με την τοποθέτηση των εδράνων των κουζινέτων, η πίσω πλευρά του χάλυβα παρέχει εξαιρετική σταθερότητα, χαρακτηριστικά μεταφοράς φορτίου και διάχυσης θερμότητας.

Εργοστάσιο προσαρμοσμένη χάλυβα POM επίστρωση χαλκού DX Bush

ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ

 • Μεταλλικό πολυμερές υλικό σύνθετου δακτυλίου

 • Πίσω χάλυβα + πορώδης χάλκινη άργιλος +

 • POM με εσοχές λίπανσης

Συρόμενη στρώση POM
με ή χωρίς
λιπαντικές εσοχές
για μηχανική κατεργασία
Πορώδες Χάλκινο
Συγκόλληση
Χάλυβα Πίσω

ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Μέγιστη πίεση που φέρει φορτίο

70Ν / mm2

Συντελεστής τριβής

0,05 ~ 0,25

Εύρος θερμοκρασίας

-40 ℃ ~ 130 ℃

Επιτρεπόμενη μέγιστη τιμή PV

22N / mm2 · m / s

Μέγιστη ταχύτητα ολίσθησης

2,5 m / s

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Διαθέσιμες φόρμες σε κανονικές διαστάσεις

 • Κυλινδρικοί θάμνοι

 • Πλυντήρια ώσης

 • Συρόμενες πλάκες


Μετρικά ρουλεμάν και αυτοκρατορικοί δακτύλιοι κατασκευασμένοι κατά παραγγελία: τυποποιημένες μορφές δακτυλίου σε ειδικές διαστάσεις, ημικύκλες, ειδικά σχήματα που έχουν ληφθεί με σφράγιση, ρουλεμάν με εγκοπές εντοπισμού, οπές λιπαντικών και κατεργασμένες αυλακώσεις, προσαρμοσμένα σχέδια δακτυλίων

ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Προς το παρόν, το προϊόν έχει εφαρμοστεί στην περίπτωση του εισαγόμενου κλωστοϋφαντουργικού εξοπλισμού, των τμημάτων ταλάντευσης της αντλίας εμβόλου, της θέσης του χειριστηρίου του αυτοκινήτου, της μέσης ταχύτητας και της λίπανσης λίπους.

ο χαλύβδινος δακτύλιος από χάλυβα που χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συνήθεις χρήσεις:

 • Υδραυλικά συστήματα: Τσιμούχες για βαλβίδες και περιστρεφόμενο μηχανισμό κίνησης, Κουμπιά για αντλίες γραναζιών, Κουμπιά για κυλίνδρους, Κουμπιά για τον απορροφητήρα, Κουμπιά για υδραυλική αντλία Lucas,
 • Επεξεργασία τροφίμων: Μηχανή εμφιάλωσης, πλυντήριο φιαλών, αυτόματη τσάντα Maker, επεξεργαστές γαλακτοκομικών προϊόντων, κρεοπωλεία, μίξερ
 • Αυτοκίνητα: Κιβώτια ανάρτησης, τιμόνι, δακτύλιοι φρένων, συμπλέκτης, κιβώτια ταχυτήτων
 • Αυτοκίνητα Σιδηροδρόμων: Αμορτισέρ πλευρικής ώσης, Αυτόματες πόρτες
 • Πλοία: Σύνδεσμοι διεύθυνσης, καλύμματα καλύμματος, δακτύλιοι κυλινδρίσκων
 • Αεροσκάφη: Σύνδεσμος ελέγχου, Βαλβίδες απορροφητήρα, Ενεργοποιητές Βαλβίδες, βάνες
 • Εκτύπωση: Εκτυπωτής Offset, εκτυπωτής Gravure, εκτυπωτής αλληλογραφίας, αυτόματος μηχανισμός προσφοράς εισιτηρίων, αυτόματο βιβλιοδετικό
 • Κλωστοϋφαντουργία: Κορνίζα, Twister νήμα, Roller φύλλο, Winders
 • Μεταλλουργικά μηχανήματα-Μηχανήματα ορυχείων-Μηχανήματα συγκόλλησης νερού-
 • Μηχανήματα κατασκευής-Γεωργικά μηχανήματα-Αυτοκίνητα.
 • Dx βασικός πείρος συνδέοντας το δαχτυλίδι του δακτυλίου

Μπορεί να υποκαταστήσει ένα συμβατικό έδρανο όπου επιθυμείται εξοικονόμηση χώρου.
Ο χαλύβδινος δακτύλιος στήριξης παρέχει εξαιρετική αντίσταση φορτίου και κρούσης. Ο χαλύβδινος δακτύλιος με επένδυση PTFE από χάλυβα διατηρεί χαμηλό συντελεστή
τριβής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς λίπανση σε φορτία υψηλού φορτίου, χαμηλής ταχύτητας με εξαιρετική αντίσταση στη φθορά.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ
Ξεκινήστε το δικό σας
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Οριζόντια ρουλεμάν και αυτο-λιπαντικοί δακτύλιοι | VIIPLUS Επιφανειακή Μηχανική | Τεχνολογία ρουλεμάν

Pom Coated Bearing, Μεταλλικά-Πολυμερή Σύνθετο ρουλεμάν, Κατασκευή, Χονδρικό

Λάστιχα, Λιπαντικά έδρανα, Σύνθετα ρουλεμάν, Μεταλλικά έδρανα, Ρουλεμάν συμπιεστών, Μεταλλικά πολυμερή, Πηνία με ίνες, Οριζόντια έδρανα, Ρουλεμάν με έδρανα, Ρουλεμάν πολυμερή, Φλάντζες δακτυλίους, Ρουλεμάν αντλίας, Φλάντζες δακτύλων, Πλάκες ώθησης, Βιομηχανικά έδρανα

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ

Αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία C86300 Bronze Bushing & Wear Πλάκα φλαντζών χάλκινων δακτυλίων

http://www.bronzegleitlager.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά