Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Στερεό μεγάλο μέγεθος δακτυλίων χαλκού συνδεμένο γραφίτης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Από γραφίτη κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Πιστοποίηση: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Αριθμό μοντέλου: ο στερεός δακτύλιος, χαλκός με το λιπαντικό συνδέει ενσωματωμένο συντήρηση-ελεύθερο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Χρόνος παράδοσης: γρήγορη παράδοση
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Δακτύλιοι χαλκού σε απευθείας σύνδεση • Γλιστρώντας κατασκευαστές ρουλεμάν • Self-lubricating προμηθ

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Αργίλιο-χαλκός με το στερεό λιπαντικό, CuSn5Pb5Zn5 Αριθμό μοντέλου: Ρουλεμάν κυλίνδρων, ρουλεμάν κυλίνδρων με τη φλάντζα
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Γραφίτης αυτολίπανσης εφαρμογή: Σχηματοποίηση εγχύσεων των πλαστικών, Diecast πίεση σπίτι > τομείς εφαρμογής > σχηματοποίηση εγχύσεω

Περιγραφή προϊόντων

Μπορείτε να εμπιστευθείτε τις ενέργειές μας να παραδώσουμε την υψηλότερη ποιότητα της υπηρεσίας 360° ως από γραφίτη ειδικούς ρουλεμάν/δακτυλίων χαλκού! 
μπορούμε να παρέχουμε το μεγάλο από γραφίτη ρουλεμάν χαλκού στην εσωτερική διάμετρο 1000mm.

VIIPLUS η ΚΙΝΑ που γλιστρά τα ρουλεμάν είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή της υψηλής επίδοσης, μακράς διαρκείας φέροντα σχέδια συστημάτων που δεν απαιτούν κανένα πετρέλαιο ή λίπος.
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τα κύρια προϊόντα μας περιέχουν το πιάτο φραγμών σωλήνων του υλικού κραμάτων χαλκού κασσίτερου, υλικό κραμάτων χαλκού αργιλίου, υλικό κραμάτων χαλκού φωσφόρου και επίσης τελειωμένος τα προϊόντα στη μηχανή ως δακτύλιο χαλκού, φλάντζα χαλκού, εργαλείο σκουληκιών και στροφείο. Προκειμένου να ελεγχθούν η υλική σύνθεση, η σκληρότητα και οι διάφορες μηχανικές ιδιότητες αυστηρά, έχουμε εισαγάγει το φασματόμετρο από τη Γερμανία, έχουμε επίσης την ηλεκτρονικούς καθολικούς μηχανή δοκιμής και τον ελεγκτή σκληρότητας Brinell. Ο εξοπλισμός μας περιέχει: μέση μεγάλη έξοχη τεράστια πετώντας μηχανή .continuous, φυγοκεντρική πετώντας μηχανή και άλλος πετώντας εξοπλισμός

Ρουλεμάν & δακτύλιοι χαλκού για τα γεωργικά μηχανήματα, που μεταβιβάζουν τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα κατασκευής 

C86300 φυγοκεντρική αντοχή ρουλεμάν του Μπους χαλκού κραμάτων χαλκού ρίψης ιδιαίτερα

Λαδωμένα τα στερεό ρουλεμάν (JDB) έχουν τουλάχιστον τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Αυτά τα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται κυρίως στα γεωργικά μηχανήματα, που μεταβιβάζουν τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα κατασκευής.
Οι στερεές ανοχές χαλκού και οι πίνακες σύγκρισης συνδέουν χυτή τη γραφίτης χαλκού λίπανση χαλκού ρουλεμάν στερεά | Vsb-50

 

Αυτός ο τύπος ρουλεμάν είναι κατάλληλος για μέσος ή αργόστροφος με τον όρο βαριών φορτίων. Χρησιμοποιείται ευρέως για τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, το όχημα, το χάλυβα και το σίδηρο και τα μηχανήματα λήψης.

 

 

1. Εύκαμπτο, απλό και κατάλληλο σχέδιο, ευρύ φάσμα της χρήσης:

 

Το σύστημα παροχής καυσίμων στο σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής είναι ένα κομμάτι της εργασίας, χρονοβόρα οργάνωση, χρησιμοποιώντας τα στερεά ρουλεμάν λίπανσης μην πρέπει να εξετάσετε κατά τη σχεδιασμό της ανεφοδιάζοντας σε καύσιμα συσκευής, εκτός από τις ανεφοδιάζοντας σε καύσιμα συσκευές, καθώς επίσης και για μια ευρεία ποικιλία των ειδικών περιπτώσεων, το στερεό λαδωμένο φέρον σχέδιο στις διάφορες μορφές, προκειμένου να ικανοποιήσουν οι διάφορες περιπτώσεις, η χρήση του στερεού ρουλεμάν λίπανσης, μπορεί πολύ να μειώσει τη μηχανική συντήρηση, το πετρέλαιο και άλλες δαπάνες.

 

2. Η χαμηλή χρήση κόστισε:

 

Το παραδοσιακό μηχανικό σχέδιο, σε έναν ορισμένο λειτουργούντα χρόνο, θέλει να έρθει συχνά στη συντήρηση, να ελέγξει το πετρέλαιο, η συσκευή εφοδιασμού με πετρέλαιο ήταν σαφής, το ίδιο το σώμα και η περιβάλλουσα ρύπανση περιβάλλοντος που προκαλείται από το κανονικό αέριο, αποτέλεσμα σε μια αύξηση στα κόστη συντήρησης, πραγματοποιεί self-lubrication, όχι μόνο μπορεί να πραγματοποιήσει το περιβάλλον καθαρό και καθαρό, και μειώστε πολύ το κόστος της χρήσης του λαδώνοντας πετρελαίου.

 

3. Πετρέλαιο ελεύθερο:

 

Λόγω της γραμμικής επέκτασης ο συντελεστής του στερεού λιπαντικού είναι μεγαλύτερος από τη μήτρα μετάλλων, έτσι όταν θα μετατοπιστεί το στερεό λαδωμένο ρουλεμάν, όταν αρχίσαμε στην ταινία πετρελαίου σε μια λείανση και θα πραγματοποιήσει self-lubrication, τόσο τα στερεά ρουλεμάν λίπανσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ισχύ πού είναι δύσκολος να πάει και δεν μπορεί να πάει ή λίπος, ακόμη και στην περίπτωση του αργόστροφου και υψηλού φορτίου, μπορεί επίσης να έχει την καλή επίδραση λίπανσης.

 

4. Υπό τον όρο του υψηλού ρουλεμάν φορτίων και αργόστροφος, μπορεί να δώσει το παιχνίδι στην ανώτερη απόδοση:

 

Λαδωμένο το στερεό ρουλεμάν είναι μια φυγοκεντρική ρίψη του υψηλής αντοχής ορείχαλκου ως μήτρα, διαδραματίζει το ρόλο του ρουλεμάν φορτίων, με μια καλή self-lubricating εκτέλεση του ειδικού τύπου του γραφίτη ως λιπαντικό, παιχνίδι ο ρόλος self-lubricating, έτσι συνδυάζει τα πλεονεκτήματά τους, ακόμη και στην περίπτωση του υψηλού φορτίου, αργόστροφου, μπορεί να παίξει μια ανώτερη απόδοση.

 

5. Άριστη αντίσταση φαρμάκων και αντίσταση διάβρωσης:

 

Το λιπαντικό του στερεού ρουλεμάν λίπανσης αποτελείται από τον ειδικό γραφίτη τύπου, PTEE και άλλα wear-resistant υλικά, αυτό έχουν μια σταθερή μοριακή δομή, η μήτρα μετάλλων μπορεί να επιλεχτεί σύμφωνα με τα διαφορετικά μέταλλα έχει τη διαφορετική αντίσταση φαρμάκων και την αντίσταση διάβρωσης, έτσι το στερεό ρουλεμάν λίπανσης έχει την άριστη αντίσταση φαρμάκων και την αντίσταση διάβρωσης.

 

6. Σε ισχύ όπου ο σχηματισμός ταινιών πετρελαίου είναι δύσκολος, όπως η εναλλαγή της μετακίνησης, της μετακίνησης ταλάντευσης, της συχνής έναρξης και της παύσης, η άριστη αντοχή μπορεί να ασκηθεί:

 

Η αρχή ρύθμισης των λιπαντικών του στερεού ρουλεμάν λίπανσης είναι να εξασφαλιστεί ότι υπάρχουν λιπαντικά σε όλα τα μέρη των αλέθοντας μερών στην τρέχοντας διαδικασία. Επομένως, η θέση ρύθμισης των λιπαντικών πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με την κατεύθυνση μετακίνησης των αλέθοντας μερών.

 

7. Μακριά οικονομικά ενεργή ζωή, λίγη συντήρηση, μακροχρόνιοι κύκλος αντικατάστασης και καλή απόδοση.

 

Λόγω των απαιτήσεων της ειδικής διαδικασίας παραγωγής, κάποιος βασικός εξοπλισμός των βιομηχανικών και επιχειρήσεων μεταλλείας λειτουργεί υπό τις εξαιρετικά κακές συνθήκες εργασίας. Λόγω του βαριού εξοπλισμού, της υψηλής περιβαλλοντικής θερμοκρασίας, της μεγάλης σκόνης ή του όξινου διαβρωτικού κοβαλτίου αερίου, SO2 στον αέρα, η λίπανση του εξοπλισμού φέρνει πολλά προβλήματα, σοβαρή τριβή και η ένδυση, προκειμένου να παραχθεί η συνεχής λειτουργία, εκτός από το αρχικό σχέδιο απαιτεί την εγκατάσταση της πολλαπλάσιας επισκευής ροδών εξοπλισμού, επίσης ανάγκη να επενδυθεί πολύ προσωπικό συντήρησης. Περιορίζει σοβαρά τη βελτίωση της παραγωγικότητας, και η κατανάλωση ανταλλακτικών και ενέργειας είναι εξαιρετικά μεγάλη, το οποίο έχει αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο στην ανάπτυξη της παραγωγής.

 

 

 

Πολλά περισσότερα προϊόντα για τις διάφορες εφαρμογές:

 

 

Δακτύλιοι λεπίδων Kaplan

 

Headgate φέροντες κύλινδροι

 

Πλυντήρια ώθησης ΚΑΠ

 

Σφραγίδες βαλβίδων πεταλούδων και Trunnion ρουλεμάν

 

Υδραυλικές σφραγίδες

 

Σφραγίδες πυλών Wicket και λειτουργούντων μηχανισμών

 

Ρουλεμάν αντλιών

 

Ρουλεμάν πυλών ελέγχου

 

Ρουλεμάν σερβοκινητήρων και σερβο-συνδέσεων

 

 
Η επιχείρηση κατασκευαστών viiplus είναι δεσμευμένη στην έρευνα νέων προϊόντων και η ανάπτυξη, η υλική απόδοση, το βελτιωμένο μανίκι αξόνων σειράς JDB ενθεμένο στερεό self-lubricating με την υψηλής αντοχής, αντοχή, την ελεύθερη συντήρηση κ.λπ., έχουν επιτυχώς να υποστηρίξουν διάφορους παγκοσμίως διάσημους κατασκευαστές της μηχανής σχηματοποίησης εγχύσεων, die-casting η μηχανή.
 

Αποδοτικότητα δαπανών
Ο παραδοσιακός μηχανικός σχεδιασμός απαιτεί τη συχνή συντήρηση λίπανσης ο έλεγχος ελαιοδεικτών θα εκτελεσθεί για να εξασφαλίσει ότι η μετάβαση του πετρελαίου που παρέχει τις συσκευές είναι σαφής. Δεδομένου ότι η περιοδική λίπανση μπορεί να προκαλέσει τη ρύπανση στις μηχανές οι ίδιοι ως welI ως προς τα περιβαλλοντικά περίχωρα, με συνέπεια μια αύξηση του κόστους συντήρησης, η πραγματοποίηση self-lubrication μπορεί όχι μόνο να καταστήσει το περιβάλλον καθαρό αλλά πολύ μειώνει τις δαπάνες Iubricating επίσης.

  • Χυτή συμπεριφορά χαλκού με τα από γραφίτη βουλώματα
  • Ειδική εφαρμογή ρουλεμάν μανικιών χαλκού
  • Ειδικό ρουλεμάν μανικιών χαλκού για τη φόρμα
 

ΤΑ SELF-LUBRICATING ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

 

Τα self-lubricating φέροντα προϊόντα της επιχείρησής μου έχουν παρασχεθεί στο περπατώντας σώμα πλαισίων, τα μέλη του σώματος, τα υδραυλικά συστατικά και άλλα συστατικά. Συμπεριλαμβανομένων των διμεταλλικών κυλώντας ρουλεμάν λίπανσης ορίου, των μέταλλο-βασισμένων στον self-lubricating ρουλεμάν και των μέταλλο-πλαστικών self-lubricating κυλώντας ρουλεμάν. Αυτά τα φέροντα υλικά έχουν την άριστη αντοχή και την αντίσταση σκόνης υπό τους υψηλούς όρους φορτίων, και η self-lubricating τεχνολογία παρατείνει πολύ τον κύκλο συντήρησης του ρουλεμάν, βελτιώνοντας κατά συνέπεια την αναλογία χρησιμοποίησης του εξοπλισμού και μειώνοντας το κόστος συντήρησης.

 

 

Υλικό

CuAI10Ni5Fe4

Typicai applicaton

Το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως στις διαδοχικές πετώντας και κυλώντας μηχανές, ορυχείο-εκμεταλλεμένος τους εξοπλισμούς, τα σκάφη, τη μηχανή ατμού, κ.λπ.

Υδραυλική συμπεριφορά φλαντζών χαλκού ρίψης κυλίνδρων με το στερεό λιπαντικό

 

Χαρακτηριστικά και εφαρμογές δομών
Vsb-50 το στερεό λαδώνοντας ρουλεμάν παράγεται με την ενίσχυση του ορείχαλκου που έχει την καλή φυσική εκτέλεση και την καλή ικανότητα για τη ρίψη. Αυτό που είναι περισσότερος, το υλικό ορείχαλκου έχει αρκετά καλά anti-erosion το abitity στον αέρα, το γλυκό νερό και το θαλάσσιο νερό. Η επιφάνεια τακτικά και λεπτά επεξεργάζεται στη μηχανή με τις υποδοχές τις οποίες το ιδιαίτερο στερεό λιπαντικό συμπληρώνεται. Το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως στις διαδοχικές πετώντας και κυλώντας μηχανές, ορυχείο-εκμεταλλεμένος τους εξοπλισμούς, τα σκάφη, τη μηχανή ατμού, κ.λπ.

Στερεοί δακτύλιοι ρουλεμάν χαλκού αργιλίου λιπαντικών πετώντας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 
με τη στερεά από γραφίτη λίπανση. Οι διάφορες υλικές προδιαγραφές, οι τυποποιημένες και ειδικές μορφές είναι επίσης διαθέσιμες


Vsb-50 στερεά λαδώνοντας ρουλεμάν
 
1. Εργασία Μαΐου χωρίς οποιοδήποτε ol για τη μεγάλη περίοδο
2. Εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα φορτίων, καλή ενάντια στη φθορά και χαμηλότερη τριβή
3. Ιδιαίτερα κατάλληλος για το αργόστροφο και υψηλό φορτίο
4. Κατάλληλος για την εναλλαγή, την ταλάντωση ή τη διαλείπουσα κίνηση όπου η ταινία πετρελαίου είναι δύσκολο να διαμορφωθεί
5. Καλά χημικά ανθεκτικά και αντιδιαβρωτικά χαρακτηριστικά
6. Μπορέστε b€ που χρησιμοποιείται στο ευρύ φάσμα της θερμοκρασίας από -40℃-+300℃

STRUSTURE

 

Vsb-50 το υλικό αποτελείται από το ισχυρό χυτό βασισμένο στο χαλκό μέταλλο με τα ειδικά στερεά λιπαντικά που ενσωματώνονται. Το βασικό μέταλλο αντιστέκεται το υψηλό φορτίο και τα στερεά λιπαντικά παρέχουν self-lubrication. Το ρουλεμάν παρουσιάζει άριστη απόδοση χωρίς προ-λίπανση υπό τους όρους του άκρου υψηλούς - χαμηλή θερμοκρασία με αργόστροφο. Αυτό το υλικό παρέχει μια συντήρηση-ελεύθερη φέρουσα λύση, ιδιαίτερα για το υψηλό φορτίο, διαλείπον της ταλαντεμένος κίνησης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

 


Απόδοση

Στοιχεία

Υλικό

CuSn5Pb5Zn5

Πυκνότητα

7.8g/cm ³

Σκληρότητα

>150HB

Εκτατή δύναμη

>600N/mm ²

Δύναμη παραγωγής

>260N/mm ²

Επιμήκυνση

>10%

Συντελεστής της γραμμικής επέκτασης

1.6·10-5/℃

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα
 
Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα στις ειδικές διαστάσεις, πλυντήρια ώθησης, έβαλαν φλάντζα στα πλυντήρια ώθησης, μισό-ρουλεμάν, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσαρμοσμένα φέροντα σχέδια
 
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

Αυτό το είδος ρουλεμάν μπορεί να εφαρμοστεί στο πλαίσιο της ξηράς, υψηλής θερμοκρασίας, υψηλής πίεσης, της καυστικής ουσίας, του νερού ή άλλων χημικών περιβαλλόντων όταν δεν εισάγεται κανένα ελαιοδοχείο. Χρησιμοποιείται ευρέως στην αυτοκίνητη γραμμή προϊόντων, την εφαρμοσμένη μηχανική νερού, την πύλη φραγμάτων, τις βιομηχανίες πλαστικών, τις διαδοχικές πετώντας μηχανές, τους κυλίνδρους χάλυβα στη βιομηχανία μεταλλουργίας, τις ορυκτές μηχανές, τα σκάφη, τις στροβιλο γεννήτριες, τους υδραυλικούς στροβίλους και τις μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων…
 

 

ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
 
ΑΡΧΙΣΤΕ PROJECTWITH ΣΑΣ ΈΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά