Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Υποστηριγμένοι ανοξείδωτο δακτύλιοι
Μάρκα: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Πιστοποίηση: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Αριθμό μοντέλου: ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΙΝΏΝ ΓΥΑΛΙΟΎ ΎΦΑΝΣΗΣ PTFE/ΥΦΆΣΜΑΤΟΣ TEX 316 ΡΟΥΛΕΜΆΝ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: >=500 κομμάτια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια, ξύλινες περιπτώσεις
Χρόνος παράδοσης: 3-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Μόνοι λαδώνοντας σαφείς προμηθευτές ρουλεμάν κατασκευαστών δακτυλίων ανοξείδωτου

Λεπτομερής ενημέρωση

meterial: Το ανοξείδωτο 316, ή η πλάτη χάλυβα επάνω στα οποία ένα πορώδες στρώμα χαλκού είναι συμπυκνωμένο στη χαρακτηριστικό: Άριστη υγρασία και χημική αντίσταση.
Μέγεθος: Τυποποιημένο μέγεθος διαθέσιμο Surface: Tin or copper plated
Type: Bushes, Collar Bushes, Washers, Strips Or Special Designs ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: ΒΑΛΒΙΔΑ, αυτοκίνητες ψήκτρες ανεμοφρακτών χημικής βιομηχανίας

Περιγραφή προϊόντων

Το ρουλεμάν απόδειξης διάβρωσης ανοξείδωτου, οι μεταλλικοί & Self-Lubricating δακτύλιοι, ο χάλυβας ή το ανοξείδωτο 304/316 το /PFTE ευθυγράμμισαν το δακτύλιο μετρικό και το μέγεθος ίντσας.

ΜΟΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΦΛΑΝΤΖΩΝ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΜΕ το ΣΤΡΏΜΑ PTFE/KEVLAR FABRICSLIDING, τι κάνουμε την κατασκευή στις λύσεις βιομηχανίας πρόκλησης σχεδίου πιστοποιήσεων εγκαταστάσεων της Κίνας.

 

Το ρουλεμάν Oilless είναι ένας νέος τύπος του ρουλεμάν με τα χαρακτηριστικά του ρουλεμάν και του πετρελαίου μετάλλων - ελεύθερο ρουλεμάν. Σαν προμηθευτή των σαφών ρουλεμάν, τα oil-free ρουλεμάν γίνονται επίσης η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων βιομηχανίας.

Η ξηρά τριβή υψηλής επίδοσης που αντέχει στην Κίνα μπορεί να τρέξει χωρίς το έλαιο ή λιγότερο έλαιο μέσω της χαμηλής συσκευασίας τριβής στο στρώμα ολίσθησης.

Η λίπανση είναι πάντα ένας πονοκέφαλος για τους βιομηχανικούς σχεδιαστές. Είναι ακριβό και φέρνει πολλή ρύπανση, η οποία είναι πολύ μη φιλική στο περιβάλλον. Αυτό το άρθρο θα εισαγάγει τη γνώση λίπανσης και τη συγκεκριμένη εφαρμογή του oil-free ρουλεμάν VIIPLUS.

Μειονεκτήματα της λίπανσης

1: αυξήστε το κόστος Γραμμές πετρελαίου επεξεργασίας ή γραμμές πετρελαίου στον άξονα ή την κατοικία, αγοράζοντας λαδώνοντας πετρέλαιο, που μειώνει τη λειτουργούσα αποδοτικότητα κατά τη διάρκεια της συντήρησης λόγω του χρόνου διακοπής μηχανών, πρόσθετη σφράγιση για να διατηρήσει το λιπαντικό, ανακύκλωση των μηχανών, και ούτω καθεξής όλο το κόστος εσείς πολύ.
2.: μειώστε το παρέμβυσμα ελαίου και τον άξονα μεταξύ της ενεργειακής αποδοτικότητας επαφών.

3: προσθέστε τη λίπανση και τη χρήση στο στάδιο του περιβαλλοντικού κινδύνου ρύπανσης.

 

Self-lubricating επένδυση κασσίτερου δακτυλίων & Bearting και επένδυση χαλκού, εάν έχετε μια εφαρμογή που απαιτεί το μέρος σας για να αλλαχτεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Από το σύνθετο υλικό ρουλεμάν, που τρυπά την ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ, που γυρίζει το O.D., μόνος-lubrciating οι τρύπες ρουλεμάν, ή η φλάντζα, να κάνουμε λοξοτομή, το πλυντήριο ώθησης, ή οποιαδήποτε άλληδήποτε εργασία δακτυλίων συνήθειας σχεδίων… έχουμε την τεχνολογία για να το κάνουμε όλοι. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε PTFE ευθυγραμμίσαμε τα τυλιγμένα ρουλεμάν στα μετρικά σαφή, αυτοκρατορικά σαφή, μετρικά βαλμένα φλάντζα, μετρικά πλυντήρια, τα αυτοκρατορικά πλυντήρια, τη μετρική λουρίδα και την αυτοκρατορική λουρίδα. Τα ειδικά μεγέθη μπορούν να παραχθούν στις απαιτήσεις πελατών.

VIIPLUS προσφέρει μια ευρεία σειρά των μεγεθών, των μορφών και των υλικών στα σύνθετα ρουλεμάν ανοξείδωτου και τη resistanceexcellent αντίσταση διάβρωσης διάβρωσης προσφοράς δακτυλίων στις βιομηχανικές υπαίθριες εφαρμογές και στα θαλασσίων και παράκτιων περιβάλλοντα νερού. 

ΤΟ SS316PTFEΕΥΘΥΓΡΆΜΜΙΣΕΤΙΣΤΥΛΙΓΜΈΝΕΣΦΈΡΟΥΣΕΣΜΟΡΦΈΣ&ΤΙΣΜΟΡΦΈΣΔΑΚΤΥΛΊΩΝ
Σαφή κυλινδρικά ρουλεμάν, βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, thrustwashers, γλιστρώντας πιάτα.
Η επένδυση επιφάνειας ρουλεμάν είναι ένα μίγμα woves και ένα ειδικό ύφασμα σε ένα ανοξείδωτο που υποστηρίζει με την άριστη αντίσταση διάβρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ελαφριά, συμπαγή ρουλεμάν, και έχει τα καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης λόγω του υλικού, το ειδικό υλικό πληρώσεως, η δύναμη της υλικής και διαστατικής σταθερότητας μετάλλων.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΧΑΛΥΒΑΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΈΝΗ PTFE ΛΊΠΑΝΣΗ ΔΑΚΤΥΛΊΩΝ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΆΡΙΣΤΗ ΑΝΤΟΧΉ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοιΚατάλληλος για τη δοκιμαστική λειτουργία και συντήρηση-ελεύθερος.
Απορρόφηση θορύβου και συχνότητας.
υδροδυναμική λειτουργία πιθανή
Υψηλό επιτρεπόμενο φορτίο.
Καλή χημική αντίσταση.
Καλά χαρακτηριστικά τριβής.
Καμία ραβδί-ολίσθηση.
Ευρεία σειρά θερμοκρασίας.
Υψηλή ταχύτητα φωτογραφικών διαφανειών.
Καμία απορρόφηση νερού.
χαμηλό παιχνίδι κατά τη λειτουργία.
Εξαιρετικά εξοικονόμηση χώρου.

ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ 316 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ
Οι θάμνοι είναι κατάλληλοι για τη χημική βαλβίδα, χημική αντλία, μετρητής ροής, βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία ιατρικής στη διάβρωση environment.transmission, τις περιστροφικές και ταλαντεμένος μετακινήσεις. Οδηγός ράβδων για τους πνευματικούς και υδραυλικούς κυλίνδρους. Lugs σύνδεσης των πνευματικών και υδραυλικών κυλίνδρων. Συστήματα μεταφορέας-ζωνών, υφαντικά μηχανήματα, αυτοκίνητα. 

 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΥ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟΙ; – Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ ΦΥΤΕΥΕΙ 304 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 316 ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΥ ΜΕ ΘΆΜΝΟΥΣ

Χαμηλή τριβή και υψηλή αντοχή χωρίς τη λίπανση.

Η φέρουσα χρήση ανοξείδωτου το ύφασμα PTFE ή ινών PTFE και aramid επικάλυψη ινών στις υποστηρίξεις μετάλλων, το ύφασμα οργανώνεται την πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων και το υψηλό accuracygood με την αργόστροφη και βαριά ανώτερη απόδοση τριβής, που χρησιμοποιείται ευρέως στο βαρύ εξοπλισμό όπως τα μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα γεωργίας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΥ

Τυλιγμένο σύνθετο γλιστρώντας φέρον ύφασμα ινών ανοξείδωτου 316/PTFE

Ανοξείδωτο 316 ανοξείδωτος χάλυβας-βασισμένος στο μη πετρελαιοφόρος υφάσματος ρουλεμάν +PTFE που λαδώνεται

Το Viiplus είναι μια επαγγελματική παραγωγή του δακτυλίου Manufacturers.Bearings ανοξείδωτου και των άξονων φιαγμένων από ανοξείδωτο και είναι συντήρηση ελεύθερη.

Δακτύλιοι ανοξείδωτου που μπορούν να αντισταθούν την υγρασία και διάφορη διάβρωση που προκαλούνται από άλλο ρουλεμάν προϊόντων Media.We φιαγμένο από ανοξείδωτο 304&316. Χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, αντοχής, της αντίστασης διάβρωσης, και της αντίστασης διάβρωσης κ.λπ. Η υποστήριξη ανοξείδωτου συμπύκνωσε με τη σκόνη χαλκού που επιστρώθηκε με το ύφασμα ινών PTFE κατάλληλο για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλός συντελεστής της τριβής, χαμηλότερη ένδυση.

Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΑΛΥΒΑΣ ΦΥΤΕΥΕΙ 304 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 316 ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΥ ΜΕ ΘΆΜΝΟΥΣ

το φέρον υλικό ανοξείδωτου 304 και 316 είναι διαφορετικό: αντίσταση διάβρωσης: το ανοξείδωτο 316 που αντέχει τη Mo, από φέρουσα ανοξείδωτου 304 στην υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση διάβρωσης περιβάλλοντος είναι καλύτερο, έτσι στο υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον, οι μηχανικοί θα επιλέξουν γενικά περιεκτικότητα σε χρώμιο 316 την υλική parts.316 κυρίως μειωμένη, το αυξανόμενο Νι ικανοποιημένο και αυξανόμενο Mo2%~3%.Therefore, η αντίσταση διάβρωσής του είναι ισχυρότερο από 304, κατάλληλο για τη χρήση στη χημική βιομηχανία, το θαλάσσιο νερό και άλλα περιβάλλοντα

ΤΙ ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ;

Τα σύνθετα ξηρά γλιστρώντας ρουλεμάν χρησιμοποιούνται πρώτιστα για τη συμπεριφορά των ρυθμίσεων όπου τα βαριά φορτία πρέπει να υποστηριχθούν και πού οι περιστροφικές ή ταλαντεμένος μετακινήσεις είναι σχετικά αργές.

ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ;

Λόγω των καλών γλιστρώντας ιδιοτήτων και του συμπαγούς σχεδίου τους, αυτά τα σαφή ρουλεμάν είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις ρυθμίσεις όπου:
Η συντήρηση-ελεύθερη λειτουργία είναι μια προϋπόθεση
Υπάρχει ένας κίνδυνος λιπαντικών λιμού λιπαντικών δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή είναι απαγορευμένος το διάστημα είναι περιορισμένος.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ;

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι

Συντήρηση-ελεύθερη λειτουργία

Λίπανση που απαιτείται καμία (σύνθετο PTFE)

Λίπανση που απαιτείται αρχική (σύνθετο POM)

Ελάχιστο πάχος τοίχων, ελάχιστες διαστημικές προδιαγραφές

Στέγαση των βαριών φορτίων

Ευρύ φάσμα των θερμοκρασιών

Καλές γλιστρώντας ιδιότητες

Ουσιαστικά καμία ραβδί-ολίσθηση

Υψηλή αντοχή

Λιγότερο ευαίσθητος στη φόρτωση ακρών (σύνθετο POM)

Καμία κατεργασία που απαιτείται.

Εξάγουμε τις υψηλές ποσότητες Oilless φυτεύοντας το γλιστρώντας φέροντα δακτύλιο ανοξείδωτου vsb-36 και τα σχετικά προϊόντα με θάμνους, έχουμε τα τεράστια αποθέματα για Oilless φυτεύοντας το γλιστρώντας φέροντα δακτύλιο ανοξείδωτου vsb-36 και τα σχετικά στοιχεία, παρέχουμε υψηλό - ποιότητα Oilless που φυτεύει το γλιστρώντας φέροντα δακτύλιο ανοξείδωτου vsb-36 με τη λογική τιμή ή παράγουμε τα ρουλεμάν μαζί με τα τεχνικά στοιχεία ή τα σχετικά σχέδια, αυτό είναι προτεραιότητα σε μας για να παρέχουν την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας. Εάν ενδιαφέρεστε για Oilless φυτεύοντας το γλιστρώντας φέροντα δακτύλιο ανοξείδωτου με θάμνους vsb-36, pls ελέγξτε το websit μας: το www.viiplus.com και μας στέλνει μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το tiffany@viiplus.com έτσι θα σας έρθω σε επαφή με άμεσα. β είναι κύριοι self-lubricating φέροντες κατασκευαστής και προμηθευτής στην Κίνα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοί στην παραγωγή των διάφορων self-lubricating ρουλεμάν, των Μπους, και των γλιστρώντας φραγμών, κ.λπ. Ο κύριος κατάλογος προϊόντων μας περιλαμβάνει τώρα το oilless self-lubricating ρουλεμάν, σύνθετο ρουλεμάν, ρουλεμάν χαλκού, τυλιγμένο ρουλεμάν χαλκού, διμεταλλικό ρουλεμάν, οι θερμοπλαστικοί Μπους, και περισσότερο. Όλα τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την αξιόπιστες απόδοση και τη χαμηλή τιμή. Ισχύουν πολύ δημοφιλείς και ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου, εργαλειομηχανές, φόρμες, μεταλλουργικά μηχανήματα, εξάγοντας μηχανήματα, υφαντικά μηχανήματα, που ανυψώνουν τα μηχανήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, τις μηχανές εκτύπωσης, τα μηχανήματα άρδευσης, τις μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, τα μηχανήματα τροφίμων, τους λιμένες, τα θαλάσσια μηχανήματα, και τα γεωργικά και μηχανήματα δασονομίας, τη δημιουργία κοιλότητας κ.λπ., τη διάβρωση ροής και την κούραση, που καθιστούν τα ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων σε διαδικασίες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Από την κορυφή του φορτωτήρα στο ωκεανό και από τη σωλήνωση στην αντλία, οι φέρουσες λύσεις μας παρέχουν τη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών, τη μειωμένη συντήρηση και την λίπος-ελεύθερη λειτουργία στις ακόλουθες εφαρμογές: VIIPLUS είναι επαγγελματικό ως έναν από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές vsb-36 του ανοξείδωτου 316 ύφασμα ρουλεμάν +ptfe στην Κίνα. Είμαστε εξοπλισμένοι με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο που καλύπτει πολλούς καταρτισμένους εργαζομένους. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να αγοράσει vsb-36 το ανοξείδωτο 316 ύφασμα ρουλεμάν +ptfe που κατασκευάζεται στην Κίνα με μας.

ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΦΕΡΟΝ ΎΦΑΣΜΑ ΙΝΏΝ SS 316/PTFE | ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ

ΠΟΙΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ;

Η τυποποιημένη σειρά των σύνθετων σαφών ρουλεμάν είναι πολύ περιεκτική και καλύπτει σχεδόν κάθε τυποποιημένο μέγεθος. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει κατ' ευθείαν και έβαλε φλάντζα στους δακτυλίους, τα πλυντήρια ώθησης και τις λουρίδες.

Ρουλεμάν μανικιών:

Διαμορφώστε το αριθ.

Ελάχιστη ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ.

Min.O.D.

Max.I.D.

Max.O.D.

Μέγιστο μήκος

VSB-10, DU, SF-1

6mm

8mm

300mm

305mm

100mm

VSB-20, DX, SF-2

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-80, JF800

10mm

12mm

173mm

180mm

100mm

VSB-22, FB090

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-22, FB092

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-50, JDB

8mm

12mm

160mm

180mm

150mm

I.D. = εσωτερική διάμετρος O.D. = εξωτερική διάμετρος

VIIPLUS φέρουσες λύσεις ολίσθησης για τις αιτήσεις σας

TECHNISCHE DATEN 

 • Τυλιγμένη σύνθετη συμπεριφορά ολίσθησης

 • Carbon-steel/PTFE ύφασμα ινών

 • Maintentance-ελεύθερος

 • Διαθέσιμος κατόπιν αιτήσεως

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 • Άριστη συμπεριφορά ολίσθησης και ένδυσης, ειδικά σε περίπτωση περιστρεφόμενης και ταλαντεμένος μετακίνησης, καλή απορρόφηση κλονισμού, πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων, καμία απορρόφηση νερού

ΥΛΙΚΑ

 • Χάλυβας υποστήριξης materialCarbon

 • Γλιστρώντας layerPTFE ύφασμα ινών

 • Υλικό υποστήριξης: Ανοξείδωτο και χαλκός κατόπιν αιτήσεως

ΥΛΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

 • Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων static≤ 350 [N/mm2]

 • Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων dynamic≤ 180 [N/mm2]

 • Ταχύτητα ολίσθησης< 0="">

 • Αξία *** 0,03 τριβής [µ] σε 0,20 [µ]

 • Πίεση 50 θερμοκρασίας [°C] + σε 250 [°C]

 • Μέγιστο PV-Value1.8 [N/mm ² Χ m/s]

ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

 • Η εφαρμογή επαρκές mandrel συναρμολογήσεων δύναμης είναι ενδεδειγμένη

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΟΧΗΣ

 • Κατοικία ØH7

 • Δακτύλιος εσωτερικός-Ø μετά από mountingH9

 • Άξονας tolerancef7 σε h8


Tech.Data

Max.Load

Στατικός

350N/mm2

 

Temp.

-50°C~+250°C

Δυναμικός

180N/mm2

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Max.speed

Ξεράνετε

0.5m/s

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ Χ Κ) 1

Λίπος

1m/s~3m/s

Max.PV (ξηρά)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2 m/s

Συντελεστής θερμικού
επέκταση

11 X 10 - 6 X Κ-1

Συνεχής

1.8N/mm2 m/s

 

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 • είναι μια ξηρά ολίσθηση φέρων με την κολλημένη επικάλυψη υφάσματος ινών PTFE. Η λίπανση δεν είναι επομένως απαραίτητη και μην επιτρεμμένη.

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 • Κατασκευή μηχανών και γερανών, εφαρμοσμένη μηχανική συσκευών, γεωργικές μηχανές, συναρμολογήσεις, υδραντλίες, χημική βιομηχανία

ΤΙΤΛΟΣ: Αυτός ο γλιστρώντας φέρων τύπος και οι ειδικές διαστάσεις είναι μόνο διαθέσιμοι κατόπιν αιτήσεως

Πάρτε στην αφή… μας στέλνει μια σε απευθείας σύνδεση έρευνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη «μορφή έρευνάς μας» που έρχεται σε επαφή με μας. Μια από την ομάδα πωλήσεών μας θα σας έρθει σε επαφή με λύσεις immediately.pragmatic – υψηλές - ποιοτικά προϊόντα – υπηρεσία ασφαλίστρου – δίκαιες τιμές

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι

Καυτές ετικέττες: το ανοξείδωτο 316 ύφασμα ρουλεμάν +PTFE που κατασκευάζεται στην Κίνα, κατασκευές, προμηθευτές, εργοστάσιο, αγοράζει το δακτύλιο βαλβίδων πεταλούδων, δακτύλιος σκονών χαλκού χάλυβα, roughneck μονάδες που φυτεύουν με θάμνους, ανοξείδωτο που αντέχει τις ΗΠΑ, ανοξείδωτο boccole

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

το https://viiplus.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά