Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Μίνι βέλτιστη απόδοση μερών δακτυλίων μετάλλων μανικιών εκσκαφέων & ρουλεμάν χαλκού στα περιορισμένα διαστήματα & τις σκληρές εκτάσεις

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σύνθετος σαφής κυλινδρικός κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα: VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Πιστοποίηση: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Αριθμό μοντέλου: ΤΕΦΛΟΝ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ DU DX
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτι / κομμάτια
Τιμή: $0.05 - $1.00 / Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο εξαγωγής Ξύλινη περίπτωση Ξύλινη παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 7~15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Ειδική προσαρμοσμένη κατασκευή δακτυλίων λίπανσης

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Bimetal, χαλκός, φέρων χάλυβας του /Carbon χάλυβα Χαρακτηριστικό: Χαμηλός-συντήρηση και συντήρηση-ελεύθερα σαφή ρουλεμάν
Πρότυπα: COEM, DIN 1494, GGB、 OILES & DAIDO Τύπος: Μανίκι, ολίσθηση, σύνθετος δακτύλιος, πλυντήριο ώθησης, οι Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή
Ρουλεμάν: oilless, βαλμένο φλάντζα ρουλεμάν μανικιών Εφαρμογή: Γεωργική μηχανή, τρακτέρ, εκσκαφείς, γερανοί, κύλινδροι, συγκεκριμένες αντλίες, φύτευση οδηγών σωρών

Περιγραφή προϊόντων

Μίνι μέρη δακτυλίων μετάλλων μανικιών εκσκαφέων & ρουλεμάν χαλκού που γίνονται στη διαταγή από το εργοστάσιο της Κίνας.


Μακράς διαρκείας και φτηνά μέρη μηχανών τιμών που παραδίδει τη βέλτιστη απόδοση στα περιορισμένα διαστήματα και τις σκληρές εκτάσεις.

 

Ένα αναπόφευκτο μέρος του εξοπλισμού ποιοτικής κατασκευής της Κίνας viiplus είναι ο στόλος τραχιάς σειράς του των μίνι εκσκαφέων που φυτεύουν με θάμνους & που αντέχουν. Ικανά με την ίση παραγωγικότητα και στα κανονικά και περιορισμένα διαστήματα, τα μίνι self-lubricating ρουλεμάν εκσκαφέων παραδίδουν τη μέγιστη απόδοση στον πιό σκληρό των εκτάσεων. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τα ρουλεμάν φλαντζών και επιχαλκώνουν τον από γραφίτη δακτύλιο, πλυντήριο ώθησης, πιάτο για το σχέδιο εκσκαφέων. Εν γένει, ΓΛΙΣΤΡΏΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΆΝ VIIPLUS ΚΊΝΑ για τις μίνι μηχανές υψηλής δύναμης λειτουργίας εκσκαφέων που παραδίδουν το μέγιστο με την ελάχιστη κατανάλωση.

 

Κατασκευαστές Κίνα, φτηνές φτηνές λύσεις δακτυλίων χαλκού μανικιών εξοπλισμών κατασκευής ρουλεμάν τιμών προσφορών για να διευκολύνει την επίγεια εργασία για τη Οικοδομική Βιομηχανία.


Τα σύνθετα ρουλεμάν προσφέρουν τη μακροχρόνια ένδυση & την λίπος-ελεύθερη συντήρηση για τα τρακτέρ & τους εκσκαφείς κατασκευής

 

Σαφή διμεταλλικά γλιστρώντας ρουλεμάν ρουλεμάν μανικιών δις-Metall - με τις τσέπες λίπανσης, γεωργική μηχανή, εκσκαφείς, γερανοί, κύλινδροι, συγκεκριμένες αντλίες, φύτευση οδηγών σωρών. Ο δακτύλιος εξοπλισμού uptime είναι κρίσιμος στη βαρέων καθηκόντων κατασκευή, όπου οι καθυστερήσεις μπορούν γρήγορα να κλιμακώσουν στα εκατομμύρια των δολαρίων στις υπερβάσεις κόστους. Και το slding ρουλεμάν VIIPLUS έκανε στη βοήθεια διαταγής για να εξασφαλίσει ότι back-hoes, τα τρακτέρ, οι εκσκαφείς και άλλοι ογκώδεις γήινοι μετακινούμενοι τρέχουν στη βέλτιστη απόδοση ανά πάσα στιγμή. τυποποιημένοι ή μετρικοί δακτύλιοι διαστάσεων για μια τακτοποίηση συνήθειας.

 

Αποδοτική διμεταλλική φέρουσα λύση αντικατάστασης

 

VIIPLUS το μέταλλο παρέχει τους δακτυλίους για τις βαλβίδες, τα υδραυλικά συστήματα και άλλες εφαρμογές για την κατασκευή και το γεωργικό εξοπλισμό. Αυτοί οι δακτύλιοι ικανοποιούν τη συνεχιμένος απαίτηση για την υψηλότερη παραγωγή, τα μικρότερα μεγέθη, τη λιγότερα ρύπανση, την καλύτερη οικονομία καυσίμων και τα πιό μακροχρόνια διαστήματα συντήρησης.

 

Το self-lubricating ρουλεμάν εκσκαφέων, συμπεριφορά ολίσθησης γερανών, μανίκι άξονων χαλκού κυλίνδρων, διμεταλλικό oil-free ρουλεμάν φορτηγών συγκεκριμένων αντλιών, μανίκι χαλκού οδηγών σωρών, self-lubricating φέρων προμηθευτής, ποιότητα αλλάζει τον κόσμο.

VIIPLUS παρέχει μια μεγάλη έκταση των μόνος-λαδωμένων ρουλεμάν και των λύσεών τους για το κύριο εργοστάσιο μηχανών, παγιώνοντας την κυριάρχη θέση της επιχείρησης στη μόνος-λαδωμένη βιομηχανία μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής εξαγωγής ρουλεμάν.
VIIPLUS παρέχει τις λύσεις για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογής, παρέχει ένα ευρύ φάσμα των ρουλεμάν προτύπων ή συνήθειας, σε ποικίλο φορτίο, οι όροι ταχύτητας και θερμοκρασίας είναι ανώτερη απόδοση.


Τα self-lubricating υλικά που χρησιμοποιούνται στα ρουλεμάν μας είναι αντιδιαβρωτικά, παρέχοντας την ανώτερη αντοχή, τη χημική αντίσταση, την αντίσταση δημιουργίας κοιλότητας, την αντίσταση διάβρωσης ροής και την αντίσταση κούρασης. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τη λίπανση, ο εξοπλισμός δεν πρέπει πλέον να σταματήσει τη λειτουργία για τη συντήρηση, με συνέπεια αυτό το χαμηλό κόστος συντήρησης και πολύ διάσωση των περιβαλλοντικών προϊόντων.

 

Δομή


Τα διμεταλλικά γλιστρώντας ρουλεμάν αποτελούν μια πλήρη σειρά προϊόντων. Αυτά τα γλιστρώντας ρουλεμάν χαρακτηρίζονται από μια low-carbon λουρίδα μεταφορέων χάλυβα επάνω στην οποία ένα στρώμα του συμπυκνωμένου χαλκού είναι συνημμένο με τη βοήθεια μιας θερμικής διαδικασίας. Η λαδωμένη επιφάνεια του στρώματος χαλκού διαμορφώνει την επιφάνεια ζευγαρώματος της συμπεριφοράς ολίσθησης. Αυτά τα γλιστρώντας ρουλεμάν μπορούν να λαδωθούν χρησιμοποιώντας το πετρέλαιο ή το λίπος, καθιστώντας τους ιδανικά ταιριαγμένους στις εφαρμογές με τις χαμηλές διαστημικές απαιτήσεις, την υψηλή μηχανική πίεση και τις χαμηλές τιμές τριβής.

 

Αξιόπιστη λύση χωρίς λίπανση


Στο γεωργικό εξοπλισμό, τα ρουλεμάν υπόκεινται στην τριβή και φορούν κατά τη διάρκεια της λίπανσης ακρών και ορίου. Τα ρουλεμάν μας παρέχουν την πιό αξιόπιστη απόδοση από τα ρουλεμάν χαλκού, μέχρι τη χωρητικότητα φορτίων 620Mpa, ο άξονας ή η καρφίτσα προστασίας δεν θα φορέσει, με την καλή αντίσταση διάβρωσης, την αντίσταση κλονισμού και τη χωρητικότητα φορτίων ακρών. Η αποφυγή της χρήσης του λίπους για να μειώσει τη συντήρηση των μόνος-λαδωμένων ρουλεμάν είναι η ιδανική επιλογή για τις εφαρμογές που απαιτούν μια μακρύτερη ζωή υπηρεσιών. Η συντήρηση είναι ελεύθερη στην περίπτωση της ανεπαρκούς ή μη-λαδωμένης λειτουργίας.

 

Μίνι βέλτιστη απόδοση μερών δακτυλίων μετάλλων μανικιών εκσκαφέων & ρουλεμάν χαλκού στα περιορισμένα διαστήματα & τις σκληρές εκτάσεις

 

Κάνοντας λοξοτομή διμεταλλικά γλιστρώντας ρουλεμάν

 

Μίνι βέλτιστη απόδοση μερών δακτυλίων μετάλλων μανικιών εκσκαφέων & ρουλεμάν χαλκού στα περιορισμένα διαστήματα & τις σκληρές εκτάσεις


Σειρά της εφαρμογής

 

Ρουλεμάν εκσκαφέων & διμεταλλικός δακτύλιος
τα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται στη εξορυκτική βιομηχανία, τις συνδέσεις και τον εκσκαφέα που φορτώνονται μπροστά από τη μηχανή. Λεπτό bimetal υποστηρίζει την υδραυλική μηχανή στο εργαλείο οδήγησης χρησιμοποιούμενο, τους εκσκαφείς, τους στροβίλους αερίου, τα βαρούλκα και άλλες μηχανικές συσκευές.

 

Η μέθοδος εγκαταστάσεων και αποσύνθεσης του ρουλεμάν εκσκαφέων θα καθοριστεί σύμφωνα με τη δομή, το μέγεθος και την ταιριάζοντας με φύση του φέροντος μέρους του εκσκαφέα. Και η πίεση να τοποθετήσει και της αποσύνθεσης πρέπει να προστεθεί άμεσα στο πρόσωπο τελών του φέροντος διατηρώντας δαχτυλιδιού του εκσκαφέα με τη σφιχτή τακτοποίηση, και η πίεση δεν μπορεί να μεταφερθεί μέσω του φέροντος κυλώντας σώματος του εκσκαφέα, επειδή θα προκαλέσει την εγκοπή στην επιφάνεια εργασίας του ρουλεμάν του εκσκαφέα, έχει επιπτώσεις στην κανονική εργασία του ρουλεμάν του εκσκαφέα, και θα βλάψει ακόμη και το ρουλεμάν του εκσκαφέα.

Γεωργική μηχανή


Δεδομένου ότι το self-lubricating ρουλεμάν έχει τα χαρακτηριστικά της συντήρηση-ελεύθερης και καλής αντίστασης γδαρσίματος κάτω από τη σκόνη και των υπαίθριων όρων, χρησιμοποιείται ευρέως στον κύλινδρο, το σύστημα αναστολής συνδυάζει τη θεριστική μηχανή, καλλιεργητής, πρέσα, θραυστήρας, τρακτέρ, οι ενώσεις και άλλα μέρη δεν μπορούν να είναι δύσκολο να αποτελεσθούν τα μέρη πετρελαίου ή ταινιών πετρελαίου.

 

Μίνι βέλτιστη απόδοση μερών δακτυλίων μετάλλων μανικιών εκσκαφέων & ρουλεμάν χαλκού στα περιορισμένα διαστήματα & τις σκληρές εκτάσεις

 

 • Ανελκυστήρες δικράνων

 • Φορτηγά παλετών

 • Γερανοί

 • Εκσκαφείς

 •  

Technische Daten

 

 • Τυλιγμένη σύνθετη συμπεριφορά ολίσθησης

 • Χαλκός-καλυμμένος ή κασσίτερος-καλυμμένος χάλυβας/χαλκός

 • Χαμηλός-συντήρηση

 • Με τις τσέπες λίπανσης

 

Ιδιότητες

 

 

 

 

 • Για την υψηλή χωρητικότητα φορτίων και την ταλαντεμένος μετακίνηση, καθώς επίσης και για το τραχύ φορτίο λειτουργίας και θερμοκρασίας. Μακροπρόθεσμη λίπανση λόγω της αποθήκευσης λιπαντικών.

Υλικά

 

 

 

 

 

 • MaterialSteel χαλκός-που καλύπτεται υποστήριξη/κασσίτερος-που καλύπτεται

 • Ολίσθηση layerCuPb10Sn10

Υλικές ιδιότητες

 

 

 

 • Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων static≤ 250 [N/mm2]

 • Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων dynamic≤ 140 [N/mm2]

 • Ολίσθηση speed≤ 2,5. [m/s] [m/s] πετρέλαιο ≤ 5 που λαδώνεται

 • Reibungswert ** 0,04 [µ] σε 0,12 [µ] ανάλογα με τη λίπανση

 • Πίεση 40 θερμοκρασίας [°C] + σε 250 [°C]

 • Μέγιστο PV-Value2.8 [N/mm ² Χ m/s]

 • Περιοχή επαφών ποσοστού > 75 [%]

Λεπτομέρειες ανοχής

 

 • Κατοικία ØH7

 • Δακτύλιος εσωτερικός-Ø μετά από mountingH9

 • Άξονας tolerancef7 σε h8

 

 

 

Συντήρηση

 • είναι μια σύνθετη συμπεριφορά ολίσθησης χαμηλός-συντήρησης, αλλά η αρχική λίπανση είναι απαραίτητη. Η λίπανση πετρελαίου ή λιπών είναι δυνατή. Λόγω των στερεών αποθηκεύσεων λιπαντικών, οι εκκαθαρίσεις λίπανσης μειώνονται σε ένα ελάχιστο!

Η ποιότητα αλλάζει τον κόσμο, VIIPLUS προορίζονται για να κάνουν ένα μνημείο στην εξερεύνηση της τεχνολογίας ρουλεμάν επιστήμης και ολίσθησης!

ΤΙΤΛΟΣ: Οι ειδικές διαστάσεις είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήσεως. Πάρτε στην αφή…

Μας στείλετε μια σε απευθείας σύνδεση έρευνα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη «μορφή έρευνάς μας» που έρχεται σε επαφή με μας. Μια από την ομάδα πωλήσεών μας θα σας έρθει σε επαφή με αμέσως.

 

 

Μίνι βέλτιστη απόδοση μερών δακτυλίων μετάλλων μανικιών εκσκαφέων & ρουλεμάν χαλκού στα περιορισμένα διαστήματα & τις σκληρές εκτάσεις

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά