Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Ανοξείδωτο 316 πολυστρωματικά ρουλεμάν ύφανσης υφάσματος δακτυλίων PTFE

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Υποστηριγμένοι ανοξείδωτο δακτύλιοι
Μάρκα: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Πιστοποίηση: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Αριθμό μοντέλου: ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΙΝΏΝ ΓΥΑΛΙΟΎ ΎΦΑΝΣΗΣ PTFE/ΥΦΆΣΜΑΤΟΣ TEX 316 ΡΟΥΛΕΜΆΝ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια, ξύλινες περιπτώσεις
Χρόνος παράδοσης: 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, καλές διοικητικές μέριμνες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Μόνοι λαδώνοντας σαφείς προμηθευτές ρουλεμάν κατασκευαστών δακτυλίων ανοξείδωτου

Λεπτομερής ενημέρωση

meterial: ανοξείδωτο 316 Θύρα: Σαγκάη
Ποιότητα: OEM Τύπος: μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν
Δομή: Θάμνοι εφαρμογή: θάμνος mos2 ptfe για τη βαλβίδα

Περιγραφή προϊόντων

Ανοξείδωτο 316 πολυστρωματικά ρουλεμάν ύφανσης υφάσματος δακτυλίων PTFE

Υλικό: Πλαίσιο χάλυβα/συμπυκνωμένος χαλκός/ενισχυμένο ίνα PTFE

Πολυστρωματική συνέλευση ρουλεμάν ύφανσης υφάσματος
Το ρουλεμάν ύφανσης είναι έτοιμο για τη συνέλευση. Τα γλιστρώντας ρουλεμάν έτσι σχεδιάζονται ότι κατά Τύπος-εγκατάσταση του ρουλεμάν στην κατοικία, το χάσμα ζευγαρώματος μπορεί να εξαλειφτεί. Το ανοξείδωτο 316 πολυστρωματικά ρουλεμάν ύφανσης υφάσματος δακτυλίων PTFE χρησιμοποιείται ευρέως σε όλες τις κοινωνικές τάξεις λόγω της υψηλής αντοχής, άριστων αντοχής και των χαρακτηριστικών τριβής τους, και τη δυνατότητα να λειτουργήσει χωρίς εξωτερική λίπανση. Οι διαστατικές ανοχές της ίνας πληγώνουν τα σύνθετα ρουλεμάν με τις αποτελεσματικότερες ιδιότητες τριβής έχουν περιοριστεί πάντα από την έμφυτη ικανότητα κατεργασίας της διαδικασίας τυλίγματος. Επειδή τα σύνθετα ρουλεμάν περιέχουν συνήθως τις συνεχείς ίνες PTFE που είναι επιρρεπές σε σπάσιμο και φορούν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, η δυνατότητα να υποβληθούν σε επεξεργασία τα σύνθετα ρουλεμάν στις ακριβείς διαστατικές ανοχές είναι περιορισμένη. Πρόσφατες αναπτύξεις μέσα η self-lubricating σύνθετη φέρουσα τεχνολογία fiber/PTFE περιλαμβάνει τις δομές ινών με σκοπό να υπερνικήσουν την κατεργασία των περιορισμών και να παρέχουν τις ανώτερες ιδιότητες τριβής. Μέσω αυτής της εργασίας, μπορούμε να αποκτήσουμε την επίγνωση στη φύση των περιορισμών επεξεργασίας και των συγκεκριμένων προόδων στο υλικό σχέδιο που στοχεύει στην υπερνίκηση τους.

Επισκόπηση

VIIPLUS κατασκευάζει τις self-lubricating λύσεις ελέγχου κινήσεων ρουλεμάν και υπηρεσιών ρευστές για του κόσμου πιό σκληρού, οι περισσότερες κρίσιμες εφαρμογές.

Self-lubricating ρουλεμάν OILES: Έναντι των κανονικών σαφών ρουλεμάν, τα self-lubricating ρουλεμάν VIIPLUS ΚΊΝΑ είναι ανώτερα στις ιδιότητες αντοχής, αντίστασης σύλληψης και τριβής, και πραγματοποιούν την αύξηση απόδοσης και συντήρηση-ελεύθερος.

VIIPLUS ο ΧΑΛΚΟΣ GLEITLAGER είναι ανεξάρτητο manuacturer της ΚΊΝΑΣ των ΔΑΚΤΥΛΊΩΝ βαλβίδων, η υπηρεσία προς όφελος των πελατών μας και η κοινωνική ευθύνη προς το εργατικό δυναμικό μας είναι τα θεμέλια της επιχείρησής μας.

Πρότυπα: Πολυστρωματικά Self-lubricating σύνθετα ρουλεμάν που περιέχουν MoS2

Ανοξείδωτο 316 PTFE +MOS2

Τυλιγμένο PTFE που ευθυγραμμίζονται (συντήρηση-ελεύθερος), τα μόνα λαδωμένα σαφή ρουλεμάν, το πλυντήριο ώθησης και η λουρίδα, κοχύλι ανοξείδωτου με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γεμίζουν με το ξηρό φέρον 316+PTFE προϊόν PTFE ισχύουν για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής…

Βρείτε τη σαφή λύση ρουλεμάν, δακτυλίων & μανικιών

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τυλιγμένο PTFE που ευθυγραμμίζονται (συντήρηση-ελεύθερος), τα μόνα λαδωμένα σαφή ρουλεμάν, το πλυντήριο ώθησης και η λουρίδα, κοχύλι ανοξείδωτου με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γεμίζουν με PTFE.It υποστηρίζονται με το ανοξείδωτο με τον πορώδη χαλκό που συμπυκνώνεται σε το και τα πολυμερή σώματα που συναρμόζονται στις οπές του χαλκού. Η πλάτη ανοξείδωτου παρέχει στο θάμνο την ισχυρότερη μηχανική ικανότητα δύναμης και φορτίων. Με να συνδυάσουν τα μέταλλα και τα πολυμερή σώματα μαζί, τα προϊόντα χρηματοδοτούνται με το χαμηλότερο συντελεστή τριβής και την καλή ικανότητα αντιδιαβρωτικού και self-lubrication. Επιπλέον, η πλάτη ανοξείδωτου μπορεί αποτελεσματικά τη χημική διάβρωση. Αυτή η σειρά εφαρμόζεται ευρέως στις τυπώνοντας και βάφοντας μηχανές, και τις μηχανές που χρησιμοποιούνται στην ωκεάνια βιομηχανία, κ.λπ.

Ανοξείδωτου χαλκού πολυστρωματικό σύνθετο ρουλεμάν σκονών + PTFE μόνο λαδώνοντας

Αυτή η νέα υλική χρήση η επικάλυψη υφάσματος ινών PTFE στις υποστηρίξεις μετάλλων, το ύφασμα έχει την πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων και την πολύ μακρύτερη λειτουργούσα ζωή να συγκρίνουν με τους συμβατικούς θάμνους 3 στρωμάτων. Το μέταλλο μπορεί να είναι χάλυβας άνθρακα. ανοξείδωτο. 
Ανοξείδωτο 316 προδιαγραφή & ανοχή δακτυλίων μανικιών
Επισκόπηση προϊόντων: Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής του ftiction, μακρά ζωή: καλή γενική εκτέλεση. Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής της τριβής, μακρά ζωή καλό perfotmance iverall. 
Σαφές χαρακτηριστικό γνώρισμα ρουλεμάν και ρουλεμάν μανικιών
Το ρουλεμάν ανοξείδωτου είναι ανθεκτικού, ανθεκτικού στα οξέα, αλκαλικού ανθεκτικού πετρελαίου και νερό της θάλασσας ανθεκτικό, περισσότεροι πέρα από, δεν υπάρχει κανένας μόλυβδος στο στρώμα επιφάνειας PTFE και υπάρχει έτσι ιδιαίτερα κατάλληλος για την εφαρμογή στα μηχανήματα τροφίμων, τους αλκαλικούς μετρητές ροής, τα στοιχεία κινήσεων αντλιών στις φαρμακευτικές μηχανές, τις μηχανές χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής μηχανών εκτύπωσης και άλλη ωκεάνια βιομηχανία. Ο δακτύλιος είναι τριπλά σύνθετα ένα στρωμάτων, το υλικό βάσεων είναι πίσω μέρος ανοξείδωτου και μια ταινία ανθεκτικού στη θερμότητα γεμισμένου δύναμη PTFE που πιέζεται με μαγγάνι επάνω στο συμπυκνωμένο σφαιρικό ενδιάμεσο στρώμα χαλκού. Κατάλληλη για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλός συντελεστής της τριβής, χαμηλότερη ένδυση, καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης, που διαμορφώνει τη μεταφορά μια ταινία μπορεί να προστατεύσει την επιφάνεια μετάλλων ζευγαρώματος, κατάλληλος για την περιστροφική και ταλαντεμένος μετακίνηση. Η υποστήριξη ανοξείδωτου παρέχει το βελτιωμένο corrosio…

Τεχνικά στοιχεία

Μέγιστο φορτίο

Στατικός

250N/mm2

Temp.

-195℃~+280℃

Δυναμικός

140N/mm2

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Μέγιστη ταχύτητα

Ξεράνετε

2m/s

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ) - 1

Λίπανση

>2m/s

Μέγιστο PV (ξηρό)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2*·m/s

Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10-6k-1

Συνεχής

1.8N/mm2*·m/s

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΑνοξείδωτο 316 πολυστρωματικά ρουλεμάν ύφανσης υφάσματος δακτυλίων PTFE

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα
· Πλυντήρια ώθησης
· Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια
Τα μετρικά ρουλεμάν και οι αυτοκρατορικοί δακτύλιοι έκαναν στη διαταγή: Τυποποιημένα έντυπα δακτυλίων στα ειδικά μεγέθη. Επαγγελματική κατασκευή για Bushings.Produce από το Requirments σας. Χαιρετίζουμε την έρευνά σας!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
VIIPLUS είναι επαγγελματικό ως έναν από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές του ανοξείδωτου 316 ρουλεμάν +ptfe στην Κίνα. Είμαστε εξοπλισμένοι με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο που καλύπτει πολλούς καταρτισμένους εργαζομένους. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να αγοράσει το ανοξείδωτο 316 ρουλεμάν +ptfe που κατασκευάζονται στην Κίνα με μας.
Τα σαφή ρουλεμάν είναι διαθέσιμα ως Μπους, Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή ειδικά σχέδια.

Συσκευασία & ναυτιλία: Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής, ή ως απαίτηση των πελατών.

Το ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ αυτές οι συνδέσεις μπορεί να σας βοηθήσει

Ανοξείδωτο 316 πολυστρωματικά ρουλεμάν ύφανσης υφάσματος δακτυλίων PTFE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά