Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Ρουλεμάν χαλκού φιαγμένα από CuSn8 με τις σαφείς κυλινδρικές βαλμένες φλάντζα ρουλεμάν δεξαμενές λιπών ρουλεμάν εισοχών λίπανσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Μόνοι λαδώνοντας κατασκευαστές ρουλεμάν χαλκού
Μάρκα: Bronze Bearing Bushings
Πιστοποίηση: CuSn8
Αριθμό μοντέλου: Σαφή ρουλεμάν χαλκού με τις δεξαμενές λιπών, ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΒΑΛΜΕΝΟ ΦΛΆΝΤΖΑ το ΤΥΠΟΣ ΣΑΦΕΣ ΜΑΝΙΚΙ με θ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Competitively Priced vs 090, Provides Lubricating Bush
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΈΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Α
Χρόνος παράδοσης: 7-20 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΘΆΜΝΟΥΣ
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι χαλκού, πλυντήρια ώθησης χαλκού, μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι χαλκού

Λεπτομερής ενημέρωση

: Ρουλεμάν χαλκού και δακτύλιοι μανικιών χαλκού φιαγμένοι από CuSn8 με τις εισοχές λίπανσης ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ MICROSECTION: CuSn8 με Sn 8% σύνθεσης Π < υπόλοιπο $cu 0.05%
ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ: Lubrication:: Grease/Oil lubricated
Προδιαγραφή: Τυλιγμένοι χαλκός δακτύλιοι std.size στο απόθεμα Τύπος:: Ο δακτύλιος συναντήθηκε: MBZ, B09 Ή MBZ B09, FB090, ΔΑΚΤΎΛΙΟΣ FB092

Περιγραφή προϊόντων

 

Οι δακτύλιοι χαλκού ασφαλίστρου, χαλκός Gleitalger, μεγάλη σειρά CuSn8 των μεγεθών, βλέπουν τον κατάλογό μας παίρνουν τον κατάλογό μας & βρίσκουν τις πληροφορίες.

 

Στα μεγέθη, τις τιμές & τη διαθεσιμότητα! Χτυπήστε για να δείτε πάνω από 200 μεγέθη των Sleeved & βαλμένων φλάντζα ρουλεμάν! Έχετε πρόσβαση στον πιό πρόσφατο μεταφορτώνετε εδώ. Χτυπήστε στο τυλιγμένο σύμβολο καταλόγων χαλκού Bushings.pdf για να επιδείξετε το αρχείο, και να μεταφορτώσετε το self-lubricating αρχείο καταλόγων ρουλεμάν δακτυλίων. 

 

Επιχαλκώστε τον τυλιγμένο δακτύλιο & τους κυλινδρικούς Μπους φλαντζών που κατασκευάζονται στην Κίνα

 

 

Βρείτε έναν δακτύλιο λιπαντικού ελαίου χαλκού, όλα τα στερεά ρουλεμάν χαλκού μπορούν να προετοιμαστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για την ταυτότητα, το OD, το μήκος, τη μορφή, και το μέγεθος. Κατασκευαστής δακτυλίων cusn8/cusn6 χαλκού κασσίτερου made-to-order από τη μεταλλική πρόσβαση της Κίνας ρουλεμάν δακτυλίων Series.bronze της Κίνας: το https://viiplus.com;Designed για να χειριστεί τα υψηλά φορτία ροπής. Η συντήρηση λίπανσης απαιτείται. Οι κυλινδρικές, βαλμένες φλάντζα και μορφές δακτυλίων ώθησης είναι διαθέσιμες. Βρείτε το κυλινδρικό ρουλεμάν 090 που οι ονομαστικοί δακτύλιοι ορείχαλκου ταυτότητας OD Width.VIIPLUS αριθμού μερών διαμέτρων κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ένα αναβαθμισμένο κράμα όταν συγκρίνεται με τους δακτυλίους κραμάτων cOem. Ο υψηλός - οι αυξήσεις ποιοτικών δακτυλίων φορούν τις ιδιότητες διατηρώντας άριστο lubricity μετάλλων. VIIPLUS οι δακτύλιοι χαλκού κασσίτερου σχεδιάζονται συγκεκριμένα για να αποτρέψουν να γδάρουν και να μειώσουν την ένδυση.

 

Σαφή ρουλεμάν κατασκευής Cusn8/Cusn6.5 το /Bronze φωτογραφικών διαφανειών προσαρμοσμένα ρουλεμάν με τις δεξαμενές λιπών

 

Ο χαλκός τύλιξε τις μορφές ρουλεμάν & διαμορφώνει τα σαφή κυλινδρικά ρουλεμάν, βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, πλυντήρια ώθησης, που γλιστρούν τα πιάτα.

Φέρον υλικό φιαγμένο από στερεά λουρίδα χαλκού με τις εισοχές για το συντήρηση-ελεύθερο ρουλεμάν λίπανσης για τις γενικές εφαρμογές εφαρμοσμένης μηχανικής:

Προϊόντα ρουλεμάν μεταλλείας & κίνησης της γης
Ρουλεμάν χαλκού κατασκευής συνήθειας & πετρελαιοφόρων περιοχών
Βέλτιστη απόδοση κάτω από τα σχετικά ελαφριές φορτία και τις υψηλές ταχύτητες
Παραχθείς με τη διαδικασία μεταλλουργίας σκονών και επομένως κατάλληλος για τις σύνθετες μορφές
Ευρύ φάσμα των μερών διαθέσιμων από το απόθεμα

Εφαρμογή: Δασικά και κατασκευαστικά μηχανήματα, γεωργικά μηχανήματα, γερανοί, forklifts, που ανυψώνουν τον εξοπλισμό κ.λπ.

 

Μετρικό τυλιγμένο σαφές ρουλεμάν ρουλεμάν χαλκούΜετρικό τυλιγμένο χαλκού μέγεθος φλαντζών ρουλεμάν σαφές φέρον

                             F090-ευθεία f090-φλάντζα

 

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Σαφή ρουλεμάν δακτυλίων και ρουλεμάν μανικιών

CUSN8/6.5 γίνεται από τους αρίστης ποιότητας φωσφορούχους αναμιγμένους χαλκός δακτυλίους κασσίτερου. Τα ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών σχεδιάζονται ειδικά για να αντισταθούν τα βαριά φορτία και για να είναι ανθεκτικά στους κραδασμούς. Η ολόκληρη φέρουσα επιφάνεια ολίσθησης αποτελείται από τις τσέπες λίπανσης που ενισχύουν μια λαδώνοντας ταινία που μειώνει την τριβή, και στο ξεκίνημα και κατά τη λειτουργία. CUSN8/6.5 ο ΧΑΛΚΟΣ προορίζεται για τις ακτινωτές, ταλαντεμένος και αξονικές μετακινήσεις και είναι ιδιαίτερα ταιριαγμένος για τα πρόσθετα υψηλά φορτία. Οι δακτύλιοι χαλκού αναλαμβάνουν όπου άλλοι τύποι ρουλεμάν σπάζουν ή αποτυγχάνουν.
 

Characterstics:

CuSn8/CuSn6.5 090 ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΙ ΘΑΜΝΟΙ ΦΛΑΝΤΖΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
Φέρον εργοστάσιο χαλκού, προμηθευτής δακτυλίων χαλκού, ο Μπους χαλκού φλαντζών CuSn8. Φέρον υλικό φιαγμένο από στερεά λουρίδα χαλκού με τις εισοχές για τη λίπανση

Καλή αντοχή, κατάλληλη για τους τραχιούς όρους

Βέλτιστη απόδοση κάτω από τα σχετικά υψηλά φορτία και τις χαμηλές ταχύτητες

1.Easy για την εγκατάσταση και τη λίπανση
2.High χωρητικότητα φορτίων
3.Inner τα machineable μέρη διαμέτρων είναι διαθέσιμα ενάντια στη διαταγή
4. Υψηλού επιπέδου θερμική αγωγιμότητα
5.Minimum γενικές διαστάσεις
6.Chemical αντίσταση.
7. Αρχική προ-λίπανση στη συνέλευση που απαιτείται…

 

Η καλή απόδοση στις λαδωμένες εφαρμογές/πολύ καλή απόδοση στις λιπαμένες εφαρμογές/κατάλληλος για τις γραμμικές, ταλαντεμένος και περιστρεφόμενες μετακινήσεις/ρουλεμάν Warpped χαλκού προσφέρει την καλή ένδυση και τη χαμηλή απόδοση τριβής πέρα από ένα ευρύ φάσμα των φορτίων, των ταχυτήτων και των θερμοκρασιών.

Τα self-lubricating ρουλεμάν χαλκού χρησιμοποίησαν ένα είδος κράματος χαλκού υψηλής πυκνότητας των ειδικών συνθέσεων δεδομένου ότι η βάση, επιφάνεια του κράματος είναι κυλημένος τύπος διαμαντιών των εισοχών πετρελαίου ή μισών εισοχών πετρελαίου σφαιρών, αυτό το είδος ρουλεμάν έχει την υψηλότερη πυκνότητα, χωρητικότητα φορτίων, φορώντας καλά την απόδοση, πιό μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλούς τομείς, όπως οι μηχανές ανελκυστήρων, τα μηχανήματα οικοδόμησης, η βιομηχανία εργαλειομηχανών και τα εξάγοντας μηχανήματα.

 

 

CuSn6/δακτύλιοι χαλκού κασσίτερου φωσφόρων CuSn8 που γλιστρούν τη συμπεριφορά

 

Ο χαλκός φωσφόρων χαρακτηρίζεται ως πολύ καθαρό κράμα με εξαιρετικά - χαμηλό περιεχόμενο των ακαθαρσιών. Ο φωσφόρος συνδυάζει καλά με το χαλκό κατασκευάζοντας το υλικό μετά βίας αντιδρόν στο οξυγόνο (οξείδωση).
Ο φωσφόρος tinbronze είναι ένα κράμα με την υψηλή αντοχή και τις καλές μηχανικές ιδιότητες. Υπάρχουν σωλήνες, φραγμοί και πιάτα των διαφορετικών παχών διαθέσιμων στο χαλκό κασσίτερου φωσφόρων.

CuSn8 με τη λίπανση 090 τα ρουλεμάν χαλκού θάμνων φλαντζών φιαγμένα από CuSn8/6.5 με τη λίπανση χαράσσουν το πετρέλαιο υψηλής ακρίβειας λιγότερα ρουλεμάν χαλκού.

Τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού (χαμηλός-συντήρηση), που χρησιμοποιείται για τις εφαρμογές βαριών φορτίων, που προσφέρονται με τις τσέπες λίπανσης, αυλάκια ή μέσω των τρυπών, των σαφών ή βαλμένων φλάντζα ρουλεμάν και της λουρίδας

Τυλιγμένη χαλκός συμπεριφορά με τις τσέπες πετρελαίου (090 ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΟΙ ΘΑΜΝΟΙ)
Ολίσθηση 090 που προκαλούνται φέρων από τη χημική ουσία και τα περιβάλλοντα. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, το λίπος & το πετρέλαιο θα απελευθερωθούν από τις εγκοπές, οι οποίες επιτρέπουν τη μακροπρόθεσμη λίπανση. Συγκρίνετε με τα επεξεργασμένα στη μηχανή ρουλεμάν χαλκού 090 μπορούν να προσφέρουν μερικά πλεονεκτήματα συμπεριλαμβανομένου του λεπτού τοίχου, του χαμηλότερου βάρους, του φτηνότερου κόστους, του υψηλού φορτίου κ.λπ. Είναι κατάλληλο για το υψηλό φορτίο, χαμηλότερη εφαρμογή ταχύτητας όπως την κατασκευή, τη μεταφορά, και τα μηχανήματα γεωργίας.

 

Strusture

 

Τα ρουλεμάν είναι τυλιγμένα από έναν διαμορφωμένο κρύο ομοιογενή χαλκό (CuSn8) με τις εξαιρετικές υλικές ιδιότητες. Τα τυποποιημένα μεγέθη εγκαθίστανται με διαμορφωμένες τις διαμάντι εισοχές λίπανσης στην επιφάνεια ρουλεμάν. Αυτές οι εισοχές χρησιμεύουν ως οι δεξαμενές λιπαντικών να ενισχύσουν γρήγορα μια ταινία λίπανσης στην έναρξη της μετακίνησης και να μειώσουν έκτοτε την τρέχοντας τριβή. Το υλικό είναι κατάλληλο για τις εφαρμογές κατασκευής και γεωργικών μηχανημάτων. Επιχαλκώστε τα ρουλεμάν και οι δακτύλιοι μανικιών χαλκού φιαγμένοι από CuSn8 με τη λίπανση Indents.We παρέχουν την επαγγελματική φέρουσα λύση ολίσθησης

 

Παράμετρος στοιχείων

 

Δείκτες απόδοσης Ημερομηνία
Μέγιστο φορτίο Στατικό φορτίο 120N/mm ²
Δυναμικό φορτίο 40N/mm ²
Μέγιστη γραμμική ταχύτητα 2.5m/s
Υψηλή αξία PV 2.8N/mm ² ・ m/s
Συντελεστής της τριβής 0.08~0.25
Η χρήση της θερμοκρασίας -100℃~+200℃
Συντελεστής της θερμικής αγωγιμότητας 60W/m ・ Κ
Συντελεστής της θερμικής επέκτασης 15×-6/K

 

 


Τυποποιημένο Dia.

O.D.Size

Η στέγαση άντεξε

I.D.Size

Ταιριάζοντας με διάμετρος άξονων
10~18 +0,065
+0,030
+0,018
0
+0,046
0
- 0,016
- 0,043
18~30 +0,075
+0,035
+0,021
0
+0,052
0
- 0,020
- 0,020
30~50 +0,085
+0,045
+0,025
0
+0,062
0
- 0,025
- 0,064
50~80 +0,100
+0,055
+0,030
0
+0,074
0
- 0,030
- 0,076
80~120 +0,120
+0,070
+0,035
0
+0,087
0
- 0,036
- 0,090
120~180 +0,170
+0,100
+0,400
0
+0,100
0
- 0,043
- 0,106
180~250 +0,210
+0,130
+0,046
0
+0,115
0
- 0,050
- 0,122
250~315 +0,260
+0,170
+0,052
0
+0,130
0
- 0,056
- 0,137

 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις: Οι κυλινδρικοί Μπους/οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: οι κυλινδρικοί θάμνοι με τις μεταβλητές διαστάσεις, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, γλιστρώντας πιάτα, προσάρμοσαν τα φέροντα σχέδια

 

 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές


Αυτός ο τύπος δακτυλίου εφαρμόζεται ευρέως στην ανύψωση των μηχανών και άλλων μηχανών κατασκευής, των αυτοκινήτων, των τρακτέρ, των φορτηγών, των εργαλείων μηχανών και μερικών ορυκτών μηχανών. Μπορεί να κατασκευαστεί στους θάμνους, μισά ρουλεμάν, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πλυντήρια taist, σφαιρικό ρουλεμάν andsoon.

Φέρον μέγεθος ολίσθησης 

Αρχίστε το πρόγραμμά σας με έναν μηχανικό εφαρμογής: Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με! Παρέχουμε την επαγγελματική φέρουσα λύση ολίσθησης. Η ανάπτυξη του VIIPLUS για να μελετήσει τα νέα υλικά και τα νέα προϊόντα: Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν.

 

bronze bushing

 
 

 

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας;

Ζητήστε ένα απόσπασμα.

 

 

Το David@viiplus.com

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά