Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Μετρικό κυλινδρικό Oilless φυτεύει CuSn8 με θάμνους & CuSn6 επιχαλκώνουν ή πετρέλαιο/λίπος που αυλακώνεται

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Γίνοντας σε Chnia
Μάρκα: viiplus.com
Πιστοποίηση: OILLESS BEARINGS
Αριθμό μοντέλου: τυποποιημένο διασπασμένο χάσμα ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΑ θάμνοι du & DX παγετώνων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 2000 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή: Oilless Bushes Factory Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΞΑΓΩΓΗ PACKING.CARTONS/ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΤΟΥ /WOODEN ΠΑΛΕΤΏΝ
Χρόνος παράδοσης: 2 ~ 4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T/T PREPARD, T/T, L/C, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 500000 Piece / Τεμάχια ανά Μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: CuSn6.5P0.1 Η ΥΛΙΚΌ ΧΑΛΚΟΎ CuSn8P0.3 Τύπος: Λουρίδες φύλλων, οι μετρικοί κυλινδρικοί Μπους, νερό - διαμορφωμένη ελαιότρυπα, κοίλωμα πετρελαίου
Χαρακτηριστικό γνώρισμα δακτυλίων: Καλή αντίσταση γδαρσίματος, μικρός συντελεστής τριβής, μακριά ζωή υπηρεσιών Self-Lubrication ρουλεμάν: Λιγότερη λίπανση πετρελαίου, κατάλληλη για δυσκολότερο στις περιπτώσεις λίπανσης ελαίου ή νερού
Ποιότητα: FB090, FB092 Εφαρμογή: Τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού για το αυτόματο μηχανικό μανίκι οδηγών κυλίνδρων εξοπλισμού (τηλεσκοπικός,
Υψηλό φως:

oil impregnated bronze bearings

,

oil lite bronze bushing

Περιγραφή προϊόντων

092 τυλιγμένες σειρές χαλκού - μετρικές | Ρουλεμάν Viiplus

Τα τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού είναι τυλιγμένα στον κρύο καμμμένο ομοιογενή χαλκό (CuSn8) με τις εξαιρετικές υλικές ιδιότητες. Τα τυποποιημένα μεγέθη περιλαμβάνουν τις τρύπες που κατανέμονται ειδικά την ολόκληρη επιφάνεια ρουλεμάν. Αυτές οι τρύπες χρησιμεύουν ως οι δεξαμενές λιπαντικών για γρήγορα να δημιουργήσουν μια λαδώνοντας ταινία στην αρχή της μετακίνησης και, επομένως, για να μειώσουν την τριβή κατά τη διάρκεια της μετακίνησης. Το υλικό είναι κατάλληλο για την κατασκευή και τα γεωργικά μηχανήματα, κ.λπ., όπου τα υψηλά φορτία και η αργή μετακίνηση εμφανίζονται.

 

Ο δακτύλιος χαλκού που τυλίγεται σε 090/092 αποτελείται από CuSn8P στον κασσίτερος-ορείχαλκο. Η επιφάνεια των 090 τρυπιέται με τρυπάνι με τις υποδοχές πετρελαίου διαμαντιών που συντηρούνται για να σώσουν το πετρέλαιο. Η επιφάνεια των 092 τρυπιέται με τρυπάνι με τις ενάρξεις πετρελαίου σε μια ορισμένες γωνία και μια πυκνότητα επομένως, είναι ευκολότερο να διαμορφωθεί μια ταινία πετρελαίου όταν λειτουργεί ο δακτύλιος. Τα τυλιγμένα φέροντα προϊόντα χαλκού έχουν την καλή αντι-κούραση, anti-erosion, την αντιδιαβρωτική και χωρητικότητα φορτίων. Τα προϊόντα εφαρμόζονται ευρέως κάτω από τους όρους του βαριού φορτίου, αλλά τη χαμηλή λειτουργούσα ταχύτητα, όπως γεωργικών, οικοδόμησης και εφαρμοσμένης μηχανικής στα μηχανήματα.

 

Τυλιγμένη τιμή ποιοτικών εργοστασίων χαλκού ρουλεμάν-υψηλή

 

oilles οι θάμνοι τύλιξαν τους bearingMetric κυλινδρικούς Μπους CuSn8 Oilless χαλκού & το χαλκό ή το πετρέλαιο CuSn6/το λίπος που αυλακώθηκαν

 

FB092 τα τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού αποτελούνται εξ ολοκλήρου από το χαλκό. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για τις εφαρμογές που πρέπει να επαναλιπαθούν λόγω των βρώμικων περιβαλλόντων.
Στην επιφάνεια ολίσθησης παρέχονται οι τρύπες λίπανσης που συμβάλλουν στη βελτιωμένη απόδοση λίπανσης.
Αυτή η υποδοχή κατασκευάζεται σύμφωνα με το ISO 3547 και το DIN 1494.

Θάμνοι Oilless

Το αίτημα αγοράς των ρουλεμάν μανικιών χαλκού επιλέγει το ύφος σας - πεδιάδα, CuSn8 & CuSn6 ή πετρέλαιο/λίπος που αυλακώνονται; FB092 Tinapronssi 4050 Liukulaakeri. (40x44x50)

Κατασκευάζονται από την Κίνα ποικίλα κράματα χαλκού, που περιλαμβάνουν: CuSn8/χαλκός CuSn6. ΓΙΝΟΝΤΑ στη ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ τον τύπο 092F brązu της ΚΙΝΑΣ Tuleja ζ lub 090F.We παρέχουν τους επιθυμητούς δακτυλίους φλαντζών σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε. Το αίτημα αγοράς των ρουλεμάν προσάρμοσε τα τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού

 

Τα τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού είναι τυλιγμένα από έναν διαμορφωμένο κρύο ομοιογενή χαλκό (CuSn8) με τις εξαιρετικές υλικές ιδιότητες. Τα τυποποιημένα μεγέθη εγκαθίστανται με διαμορφωμένες τις διαμάντι εισοχές λίπανσης στην επιφάνεια ρουλεμάν. Αυτές οι εισοχές χρησιμεύουν ως οι δεξαμενές λιπαντικών να ενισχύσουν γρήγορα μια ταινία λίπανσης στην έναρξη της μετακίνησης και να μειώσουν έκτοτε την τρέχοντας τριβή. Το υλικό είναι κατάλληλο για τις εφαρμογές κατασκευής και γεωργικών μηχανημάτων.

Τυλιγμένοι ρουλεμάν χαλκού και δακτύλιοι μανικιών χαλκού φιαγμένοι από CuSn8 με τις εισοχές λίπανσης.

 

Μετρικό κυλινδρικό Oilless φυτεύει CuSn8 με θάμνους & CuSn6 επιχαλκώνουν ή πετρέλαιο/λίπος που αυλακώνεται 1

 

Τυλιγμένη υλική δομή δακτυλίων χαλκού

Μετρικό κυλινδρικό Oilless φυτεύει CuSn8 με θάμνους & CuSn6 επιχαλκώνουν ή πετρέλαιο/λίπος που αυλακώνεται 2 CuSn8 με
σύνθεση
Sn 8%
Υπόλοιπο < 0=""> $cu Π

 

Η τυλιγμένη τρύπα χαλκού χαλκού φέρουσα που διανέμει το ρουλεμάν σχεδιάζεται με το χαλκό cusn6.5p0.1 ή cusn8p0.3 ως μήτρα, και οι ομοιόμορφες και τακτικές γεμίζοντας τρύπες πετρελαίου σχεδιάζονται. Εφαρμόστε το λαδώνοντας λίπος μετά από τη συνέλευση. Η σφραγίδα και η χρήση προσώπου τελών επανασχηματισμού, το τυλιγμένο ρουλεμάν χαλκού έχουν τα πλεονεκτήματα της μεγάλης αποθήκευσης πετρελαίου, εύκολη εγκατάσταση, μικρή μηχανή σχεδίου, και μπορούν να αντικαταστήσουν τη χρήση του μανικιού χαλκού, να μειώσουν πολύ το κόστος. Αυτά τα ρουλεμάν χαλκού έχουν αναπτυχθεί για τη χαμηλή ταχύτητα, υψηλές εφαρμογές φορτίων, που ταιριάζουν ειδικά για την ταλαντεμένος κίνηση και είναι τέλεια για την κατασκευή, που εξάγει/που εξορύσσει, γεωργία και αυτοκινητοβιομηχανία.

 

Φυσική και μηχανική απόδοση

Δείκτης απόδοσης Στοιχεία
Ανώτατο δυναμικό φορτίο 100N/mm2
Ανώτατη γραμμική ταχύτητα (λίπος) 2m/s
Ανώτατη αξία PV (λίπος) 2.8m/s
Εκτατή δύναμη  
Δύναμη παραγωγής  
Σκληρότητα  
Άξονας ζευγαρώματος Σκληρότητα ≥50HRC
Τραχύτητα 0.4~1.0HRC
Θερμοκρασία εργασίας -40~+150℃
Συντελεστής τριβής 0.06~0.15μ
Θερμοαγώγιμος συντελεστής 58W/(μ·Κ)
Συντελεστής επέκτασης θερμότητας 18.5×10-6/K
 

 

Χαρακτήρας εφαρμογής δακτυλίων χαλκού


1. Την εσωτερική τρύπα αυτού του τυλιγμένου φέροντος προϊόντος χαλκού γεμίζουν με τις rhomboidal ελαιότρυπες και τα κοιλώματα πετρελαίου, οι οποίες μπορούν να αποθηκεύσουν ένα πετρέλαιο μεγάλου ποσού σε λειτουργία και να παρατείνουν το χρόνο διαστήματος του ανεφοδιασμού σε καύσιμα
2. Λιγότερη λίπανση πετρελαίου, κατάλληλη για τις δύσκολες περιπτώσεις λίπανσης ή λίπανσης νερού
3. Καλή αντοχή, μικρός συντελεστής τριβής και μακριά ζωή υπηρεσιών
4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σειρά -100℃ σε 200℃
5. Καλή τρέχοντας εκτέλεση, χαμηλού θορύβου και καμία ρύπανση
6. Η λεπτή δομή τοίχων, ελαφριά, μπορεί να μειώσει το μηχανικό όγκο
7. Η μήτρα δεν έχει την υψηλή πυκνότητα, καμία κοιλότητα διακένωσης αερίου και μεγάλη ικανότητα ρουλεμάν

 


Αυτήν την περίοδο έχει εφαρμοστεί ευρέως στα διάφορα μηχανικά γλιστρώντας μέρη, όπως: μηχανήματα και εξοπλισμός αυτοματοποίησης (κλίμακα, ταλάντευση, φωτογραφική διαφάνεια, κάμψη, κυκλοτρόνιο, γυρίζοντας μέρη) του υδραυλικού θάμνου οδηγών κυλίνδρων, υφαντικά μηχανήματα, πλαστική φορμάροντας μηχανή, die-casting μηχανή, λαστιχένια μηχανήματα, υδραυλικό φορτηγό, αυτοκίνητο, βιομηχανία μοτοσικλετών, λιμένες, συντήρηση νερού, κατασκευή, γεωργικά μηχανήματα, κ.λπ.

 

Κυλινδρικά σαφή ρουλεμάν και τυλιγμένος μανίκι χαλκός CuSn8 δακτυλίων ρουλεμάν χαλκού μετρικός με τη λίπανση 090 λουρίδες, πορείες φωτογραφικών διαφανειών

 

VIIPLUS είναι ενός viiplus από προμηθευτή της Κίνας των τυλιγμένων ρουλεμάν χαλκού. Αποτελείται εντελώς από το χαλκό. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για τις εφαρμογές, οι οποίες πρέπει να επαναλιπαθούν λόγω των βρώμικων περιβαλλόντων. Στην επιφάνεια ολίσθησης παρέχονται οι τσέπες λίπανσης, οι οποίες συμβάλλουν στον ενισχυμένο δακτύλιο χαλκού λίπανσης performance.wrapped αποτελούνται από τον κασσίτερος-χαλκό CuSn8P με την επιφάνειά της που τρυπιέται με διατρητική μηχανή με τις υποδοχές πετρελαίου διαμαντιών που συντηρούνται για την αποταμίευση πετρελαίου. Έχει την καλή αντι-κούραση, anti-erosion αντιδιαβρωτικές και τη χωρητικότητα φορτίων. Τα τυλιγμένα φέροντα προϊόντα χαλκού εφαρμόζονται ευρέως στους όρους του βαριού φορτίου αλλά της χαμηλής τρέχοντας ταχύτητας, όπως γεωργικών, και εφαρμοσμένης μηχανικής στις μηχανές. 

 

092 τυλιγμένος δακτύλιος χαλκού με μέσω των τρυπών

Τυλιγμένος δακτύλιος, χαλκός CuSn8P, DIN 1494/ISO 3547, χαμηλός-συντήρηση
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων στατική ≤ 120 [N/mm2] Πίεση θερμοκρασίας - 40 [°C] + σε 250 [°C]
Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων δυναμική ≤ 40 [N/mm2]
Ταχύτητα ολίσθησης ≤ 2,5 [m/s] ανάλογα με τη λίπανση Μέγιστη PV-αξία 2.8 [N/mm ² Χ m/s]
Αξία τριβής 0,05 [µ] σε 0,12 [µ]
ΥΛΙΚΑ
Υλικό υποστήριξης CuSn8P (DIN 17662) εναλλακτικό CuSn6P διαθέσιμο
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΟΧΗΣ
Κατοικία Ø H7 Ανοχή άξονων f7 σε h8
Δακτύλιος εσωτερικός-Ø μετά από να τοποθετήσει H9
ΥΛΙΚΟ ΑΞΟΝΩΝ
Χάλυβας, που ή untempered
RA 0,8 τραχύτητας ≤ επιφάνειας
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Οικονομική λύση για τη φέρουσα εφαρμογή χαλκού λόγω ενός λεπτού πάχους τοίχων. Υψηλή ικανότητα φορτίων και καλή σταθερότητα με το χαμηλό γδάρσιμο. Κατάλληλος για τις τραχιές συνθήκες εργασίας, καλή αντίσταση διάβρωσης. Τρύπες λίπανσης για τη μέγιστη αποθήκευση λιπών και τα χαμηλότερα διαστήματα συντήρησης.
ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Μηχανήματα γεωργίας, γερανοί φορτηγών & μηχανήματα κατασκευής, κατάλληλοι για τα φορτία αντίκτυπου
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Είναι ένα χαμηλό υλικό δακτυλίων συντήρησης. Μια αρχική λίπανση κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης είναι απαραίτητη, αφότου εκείνη η περιοδική λίπανση με το πετρέλαιο ή το λίπος είναι υποχρεωτική. Οι τρύπες λίπανσης είναι μια άριστη αποθήκη λίπανσης και περιορισμός της συντήρησης στο ελάχιστο.
ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ
Κατοικία Chamfer λεπτό 1,5 χιλ. Χ 15-45°, για την εύκολη ευθυγράμμιση δακτυλίων
Άξονας Chamfer 5 χιλ. Χ 15°, για την εύκολη εισαγωγή του άξονα
Συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσει mandrel συναρμολογήσεων δύναμης για την εγκατάσταση του δακτυλίου. Να είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί κάποιο λίπος στην εξωτερική επιφάνεια του δακτυλίου όταν συναρμολόγηση Τύπου αυτό στην κατοικία.

 

Τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού (χαμηλός-συντήρηση), που χρησιμοποιείται για τις εφαρμογές βαριών φορτίων, που προσφέρονται με τις τσέπες λίπανσης, τα αυλάκια ή τις τρύπες ώθησης, τα σαφείς ή βαλμένες φλάντζα ρουλεμάν και τη λουρίδα

 


· Φέρον υλικό φιαγμένο από στερεά λουρίδα χαλκού με τις εισοχές για τη λίπανση
· Καλή αντοχή, κατάλληλη για τους τραχιούς όρους
· Βέλτιστη απόδοση κάτω από τα σχετικά υψηλά φορτία και τις χαμηλές ταχύτητες
· Εύκολος για την εγκατάσταση και τη λίπανση
· Υψηλή χωρητικότητα φορτίων
· Τα εσωτερικά machineable μέρη διαμέτρων είναι διαθέσιμα ενάντια στη διαταγή
· Υψηλού επιπέδου θερμική αγωγιμότητα
· Ελάχιστες γενικές διαστάσεις
· Χημική αντίσταση.
· Αρχική προ-λίπανση στη συνέλευση που απαιτείται…

 

 

Τυλιγμένο φύλλο μεγέθους ρουλεμάν χαλκού Oilles θάμνοι:

δ

 

Δ
f1
F2
Λ 0
-0.40
10
15
20
25
30
35
40
50
60
70
80
90
100
10
12
 
0,5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0,3
FB092
1010
FB092
1015
FB092
1020
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12
14
FB092
1210
FB092
1215
FB092
1220
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14
16
FB092
1410

 

FB092
1415
FB092
1420
FB092
1425
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15
17
FB092
1510
FB092
1515
FB092
1520
FB092
1525
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16
18
FB092
1610
FB092
1615
FB092
1620
FB092
1625
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18
20
FB092
1810
FB092
1815
FB092
1820
FB092
1825
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20
23
0,8
 
 
 
 
0,4
 
 
 
 
FB092
2010
FB092
2015
FB092
2020
FB092
2025
 
 
 
 
 
 
 
 
 
22
25
FB092
2210
FB092
2215
FB092
2220
FB092
2225
FB092
2230
 
 
 
 
 
 
 
 
24
27
 
FB092
2415
FB092
2420
FB092
2425
FB092
2430
 
 
 
 
 
 
 
 
25
28
 
FB092
2515
FB092
2520
FB092
2525
FB092
2530
 
 
 
 
 
 
 
 
28
31
 
FB092
2815
FB092
2820
FB092
2825
FB092
2830
 
 
 
 
 
 
 
 
30
34
1.0
 
 
 
0,6
 
 
 
 
FB092
3015
FB092
3020
FB092
3025
FB092
3030
FB092
3035
FB092
3040
 
 
 
 
 
 
32
36
 
FB092
3215
FB092
3220
FB092
3225
FB092
3230
FB092
3235
FB092
3240
 
 
 
 
 
 
35
39
 
FB092
3515
FB092
3520
FB092
3025
FB092
3530
FB092
3535
FB092
3540
 
 
 
 
 
 
40
44
 
 
FB092
4020
FB092
4025
FB092
4030
FB092
4035
FB092
4040
FB092
4050
 
 
 
 
 
45
50
 
1.2
 
 
 
 
 
0,8
 
 
 
 
 
 
 
 
FB092
4520
FB092
4525
FB092
4530
FB092
4535
FB092
4540
FB092
4550
 
 
 
 
 
50
55
 
 
FB092
5020
FB092
5025
FB092
5030
FB092
5035
FB092
5040
FB092
5050
FB092
5060
 
 
 
 
55
60
 
 
FB092
5520
FB092
5525
FB092
5530
FB092
5535
FB092
5540
FB092
5550
FB092
5560
 
 
 
 
60
65
 
 
 
FB092
6025
FB092
6030
FB092
6035
FB092
6040
FB092
6050
FB092
6060
FB092
6070
 
 
 
65
70
 
 
 
 
FB092
6530
FB092
6535
FB092
6540
FB092
6550
FB092
6560
FB092
6570
 
 
 
70
75
 
 
 
 
FB092
7030
FB092
7035
FB092
7040
FB092
7050
FB092
7060
FB092
7070
FB092
7080
 
 
75
80
 
 
 
 
FB092
7530
FB092
7535
FB092
7540
FB092
7550
FB092
7560
FB092
7570
FB092
7580
 
 
80
85
 
1.4
 
 
 
 
 
0,8
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FB092
8030
FB092
8035
FB092
8040
FB092
8050
FB092
8060
FB092
8070
FB092
8080
 
 
85
90
 
 
 
 
FB092
8530
FB092
8535
FB092
8540
FB092
8550
FB092
8560
FB092
8570
FB092
8580
FB092
8590
 
90
95
 
 
 
 
FB092
9030
FB092
9035
FB092
9040
FB092
9050
FB092
9060
FB092
9070
FB092
9080
FB092
9090
 
95
100
 
 
 
 
 
 
FB092
9540
FB092
9550
FB092
9560
FB092
9570
FB092
9580
FB092
9590
FB092
95100
100
105
 
 
 
 
 
 
 
FB092
10050
FB092
10060
FB092
10070
FB092
10080
FB092
10090
FB092
100100
105
110
 
 
 
 
 
 
 
FB092
10550
FB092
10560
FB092
10570
FB092
10580
FB092
10590
FB092
105100
110
115
 
 
 
 
 
 
 
FB092
11050
FB092
11060
FB092
11070
FB092
11080
FB092
11090
FB092
110100

 

Τεχνικά στοιχεία

Τυποποιημένη διάμετρος O.D.Size Το ταίριασμα της κατοικίας τρυπών καθισμάτων άντεξε I.D.Size Ταιριάζοντας με διάμετρος άξονων
10~18 +0,065
+0,030
+0,018
0
+0,046
0
- 0,016
- 0,043
18~30 +0,075
+0,035
+0,021
0
+0,052
0
- 0,020
- 0,020
30~50 +0,085
+0,045
+0,025
0
+0,062
0
- 0,025
- 0,064
50~80 +0,100
+0,055
+0,030
0
+0,074
0
- 0,030
- 0,076
80~120 +0,120
+0,070
+0,035
0
+0,087
0
- 0,036
- 0,090
120~180 +0,170
+0,100
+0,400
0
+0,100
0
- 0,043
- 0,106
180~250 +0,210
+0,130
+0,046
0
+0,115
0
- 0,050
- 0,122
250~315 +0,260
+0,170
+0,052
0
+0,130
0
- 0,056
- 0,137

Τα ρουλεμάν σχεδιάζονται για να πιέσουν στην κατοικία με την ανοχή H7. Η εσωτερική διάμετρος του σαφούς ρουλεμάν θα διατηρήσει έπειτα την ανοχή H9.

 

Λίπανση

Η λίπανση πρέπει να είναι μέσω των άξονων ή ακτινωτά μέσω των κατοικιών. Όλοι οι κοινοί τύποι λιπών ή ελαιοδοχείων χρησιμοποιούνται.

 

Κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή του περάσματος


1) .PV αξία
Η αξία PV είναι ένα αποτελεσματικό κριτήριο για τον υπολογισμό της ζωής υπηρεσιών των 090/092. Εάν είναι απαραίτητο να επεκταθεί η ζωή υπηρεσιών, η αξία PV πρέπει να μειωθεί.


2). Περιβαλλοντική θερμοκρασία
Η ζωή των 090/092 θα κοντύνει σε μια υψηλότερη περιβαλλοντική θερμοκρασία.

 


3) . Σκληρότητα
Η ζωή υπηρεσιών των 090/092 μπορεί να βελτιωθεί αρκετά εάν η καρφίτσα συζεύξεών της αποτελείται από το επιχρωμιωμένο ανοξείδωτο με μια σκληρότητα μεγαλύτερη από 50HRC και μια τραχύτητα επιφάνειας μεταξύ 0,4 και 0,63.


Φέρουσες ιδιότητες

ΓΕΝΙΚΟ

 

Μονάδα

Αξία

Μέγιστο φορτίο, π

Στατικός
Δυναμικός

N/mm2
N/mm2

120
40

Λειτουργούσα θερμοκρασία

 

°C

- 100~200

                     

Λειτουργούσα απόδοση

 

Ξεράνετε Φτωχός
Πετρέλαιο που λαδώνεται Καλός
Λίπος που λαδώνεται Καλός
Νερό που λαδώνεται Φτωχός
Ρευστό διαδικασίας που λαδώνεται Φτωχός

 

 

Διαθεσιμότητα


Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις· Κυλινδρικοί θάμνοι
Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: οι κυλινδρικοί θάμνοι με τις μεταβλητές διαστάσεις, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, γλιστρώντας πιάτα, προσάρμοσαν τα φέροντα σχέδια

 

Μπορούμε να προσφέρουμε τα ειδικά μεγέθη, τις μορφές, τις μορφές ή τα μήκη κατόπιν αιτήματος. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για ένα απόσπασμα ή περισσότερες πληροφορίες.

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
SELF-LUBRICATING ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ

ο τυλιγμένος χαλκός ρουλεμάν-εξερευνά τον κόσμο

Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με!
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, είστε πάντα ευπρόσδεκτοι, σας ευχαριστείτε!

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά