Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

C83600 από γραφίτη υλικό δακτυλίων CuSn5Pb5Zn5 ΗΠΑ ASTM UNS χαλκού χυτό

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Από γραφίτη κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Πιστοποίηση: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Αριθμό μοντέλου: ο στερεός δακτύλιος, χαλκός με το λιπαντικό συνδέει ενσωματωμένο συντήρηση-ελεύθερο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Χρόνος παράδοσης: γρήγορη παράδοση
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Δακτύλιοι χαλκού σε απευθείας σύνδεση • Γλιστρώντας κατασκευαστές ρουλεμάν • Self-lubricating προμηθ

Λεπτομερής ενημέρωση

marerial: CuSn5Pb5Zn5 από γραφίτη δακτύλιος χαλκού Μέγεθος: Δακτύλιοι μεγέθους ίντσας
Τυπικό μέγεθος: C83600 CuSn5Pb5Zn5 Τύπος: ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΧΥΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ

Περιγραφή προϊόντων

ΥΛΙΚΑ: Τα χυτά προϊόντα Bearring χαλκού - μορφές προϊόντων - ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ μεγέθους Range.VIIPLUS προσφέρουν τον καλύτερο συνδυασμό δύναμης/ακαμψίας με την αντίσταση ευελιξίας/ελαστικότητας και γδαρσίματος. Ο θερμοπλαστικός βαθμός είναι ένα πλήρες ρουλεμάν μορφής που μπορεί να λειτουργήσει στις υψηλότερες πιέσεις. Ανεξάρτητα από το βαθμό ή τη διαμόρφωση, τα ρουλεμάν VIIPLUS δεν απαιτούν τη λίπανση λιπών ή πετρελαίου στους ξηρούς ή υγρούς όρους.

 

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό του από γραφίτη πιάτου χαλκού;
Το πιάτο χαλκού χαλκού είναι ακριβώς ένα ευρύ όνομα, είναι μια γλιστρώντας κυλώντας μηχανή χρησιμοποίησε μια προσωρινή αντίσταση περικοπών μαζί με την ώθηση μετάδοσης και η υποστήριξη καθόρισε τα μέρη.

Σε κάποιοι ειδικός τοπικός, ισοδύναμος με το ρόλο του πιάτου ένδυσης, όπως η υπερφόρτωση, ο αργόστροφος, μεγάλος μηχανικός αντίκτυπος φορτίων τοπικός, ομαλός και λεπτός, κύκλοι ζωής είναι μακροχρόνιος, στον άξονα του χαλκού το ρουλεμάν μανικιών είναι η λειτουργία, γνωστός επίσης όπως φέρων ολίσθησης, η συμπεριφορά λειτουργούσε κάτω από την αντίσταση ολίσθησης, ο σχετικός άξονας πέφτει, γενικές απαιτήσεις για μια ομαλή λειτουργία συστημάτων ή χρησιμοποιεί το ομαλό ρουλεμάν.

Τα σαφή ρουλεμάν είναι σταθερά, αξιόπιστα και αθόρυβα. Υπό τον όρο του ομαλού υγρού, η επιφάνεια ολίσθησης χωρίζεται από το ομαλό πετρέλαιο χωρίς απευθείας επαφή, και η ένδυση απώλειας και επιφάνειας τριβής μπορεί να μειωθεί πολύ.

 

Από γραφίτη πιάτο χαλκού


Το από γραφίτη μανίκι χαλκού είναι πρώτιστα βασισμένο στο υψηλής αντοχής κράμα χαλκού (επίσης γνωστό ως ενθεμένο στερεό μόνος-ομαλό ρουλεμάν JDB, πιάτο ένδυσης), έτσι ποια είναι τα χαρακτηριστικά του από γραφίτη πιάτου ένδυσης χαλκού;

Η μέθοδος το ειδικά διατυπωμένο στερεό ομαλό υλικό μέσω της μήτρας χρησιμοποιείται ως ομαλό μέσο για να αντικαταστήσει το παραδοσιακό μανίκι χαλκού αυλάκωσης ελαίου. Μην μπορέστε ανεφοδιάζοντας σε καύσιμα εύκολα, η μακροπρόθεσμη έλλειψη πετρελαίου μπορεί να είναι πετρέλαιο - το ελεύθερο περιβάλλον για να χρησιμοποιήσει, για να αποζημιώσει το παραδοσιακό μανίκι χαλκού πρέπει να τροφοδοτήσει την έλλειψη ακρίβειας.

Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ικανότητας ρουλεμάν, την αντίσταση κλονισμού, την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, το ισχυρό μόνος-λειαίνοντας ταλέντο, κ.λπ. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το βαρύ φορτίο, αργόστροφο, που εναλλάσσει ή που τινάζει, κ.λπ. Είναι δύσκολο να λειαθεί και να διαμορφωθεί η ταινία πετρελαίου.

Επειδή έχει μια υψηλή σκληρότητα και μια δύναμη, και το χαμηλότερο κόστος, στην περίπτωση της αργόστροφης βαρέων καθηκόντων ζωής χρήσης από το γενικό χαλκό η κάλυψη είναι δύο φορές υψηλότερη, έτσι από την πλειοψηφία των πελατών όπως. Οι διαφορετικές κλίμακες και τα υλικά μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

C83600 από γραφίτη υλικό δακτυλίων CuSn5Pb5Zn5 ΗΠΑ ASTM UNS χαλκού χυτό

QSn5-5 δακτύλιοι χαλκού κραμάτων

C83600 ΧΑΛΚΟΥ ΑΠΟ ΓΡΑΦΊΤΗ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΑΛΚΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ μολυβδούχα κόκκινα ΧΥΤΑ ορείχαλκος | CuSn5Pb5Zn5 υλικό B30-92 ΗΠΑ ASTM (UNS)

Κατασκευασμένος για μια μακρύτερη πιό αξιόπιστη ζωή υπηρεσιών

C83600 από γραφίτη δακτύλιοι χαλκού

C83600 από γραφίτη υλικό δακτυλίων CuSn5Pb5Zn5 ΗΠΑ ASTM UNS χαλκού χυτό

 

Το μανίκι χαλκού κασσίτερου C83600 έχει την υψηλή ολκιμότητα, την υψηλή ποιότητα ρίψης και το υψηλό workability. Επιπλέον, είναι εύκολο να ενώσει στενά και έχει την καλή θερμική και ηλεκτρική αγωγιμότητα.
Έχει την άριστη αντίσταση διάβρωσης, που κάνει την μια ιδανική επιλογή για τις θαλάσσιες εφαρμογές.

Χρησιμοποιείται στις βαλβίδες νερού της θάλασσας και τα θαλάσσια συστατικά.

 

 

 

 

 

Βουλωμάτων ολοκληρώνεται με τη διάτρυση μιας κωπηλατημένης, τρικλισμένης διαμόρφωσης τρυπών μέσω του φέροντος τοίχου και τη συμπίεση του γραφίτη σε αυτά τα τρύπες και σκληρό ψήσιμο. Το μέγεθος και ο αριθμός τρυπημένων με τρυπάνι τρυπών και ο αριθμός σειρών καθορίζονται από το φέρουσες μήκος και τη διάμετρο.

 • Μανίκια ίντσας

 • Μετρικά μανίκια

 • Μετρικές φλάντζες

 • Μετρικά πλυντήρια

Στερεό self-lubricating ρουλεμάν με το από γραφίτη ένθετο βουλωμάτων | Από γραφίτη δακτύλιοι μανικιών χαλκού

Οι από γραφίτη συνδεμένοι δακτύλιοι είναι όλοι χαλκού self-lubricating και η συντήρηση ελεύθερη. Αυτοί οι δακτύλιοι επεξεργάζονται στη μηχανή από το συνεχή χυτό χαλκό και συνδέονται με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών. Ένας δακτύλιος και αυτό είναι επιφάνεια ζευγαρώματος πρέπει πάντα να χωριστεί από μια ταινία του λιπαντικού. Πολλά από τα τμήματα VIIPLUS χρησιμοποιούν το γραφίτη. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε για το. Ο γραφίτης είναι συνηθισμένος άνθρακας σε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη μορφή, ένα δισδιάστατο κρύσταλλο. Σκεφτείτε από το ως παχύ φύλλο ένας-ατόμων. Ένα κομμάτι του γραφίτη είναι stack-up αυτών των φύλλων. Ένας μόλυβδος από γραφίτη μολυβιών αισθάνεται ελαιούχος επειδή αυτά τα παχιά φύλλα ένας-ατόμων είναι πολύ ολισθηρά.

 

 • Πιάτα ένδυσης

 • Λουρίδες ένδυσης

 • Δακτύλιοι

 • Συνελεύσεις φωτογραφικών διαφανειών

 • Τμήματα οδηγών

C83600 από γραφίτη υλικό δακτυλίων CuSn5Pb5Zn5 ΗΠΑ ASTM UNS χαλκού χυτό

 

Μόνος λαδώνοντας συνδεμένος γραφίτης δακτύλιος μανικιών χαλκού
Από γραφίτη δακτύλιος μανικιών βουλωμάτων

 

 

         

 • Ταξινομημένοι ίντσα δακτύλιοι

 • Μετρικοί μεγέθους δακτύλιοι

 

 

ΥΛΙΚΟ


C83600 από γραφίτη υλικό δακτυλίων CuSn5Pb5Zn5 χαλκού

 

Παρόμοια ή ισοδύναμη προδιαγραφή

CDA

ASTM

Asarcon

SAE

CAms

Ομοσπονδιακός

Στρατιωτικός

Άλλος

C83600

B505
B505M
B62
B145-4A

55

40
J461
J462

4855

QQ-Γ-390, B5
QQ-Β-1005, COMP 2

MIL-Β-11553 COMP 2
MIL-Γ-14345, ΚΡΑΜΑ 1

Ουγγιά
Μέταλλο

Χημική σύνθεση

 

Cu%1

Pb%

Sn%

Zn%

Fe%

P%2

Ni%3

Al%

S%

Sb%

Si%

84.00-
86.00

4.00-
6.00

4.00-
6.00

4.00-
6.00


0,30


0,05


1.00


0,005


0,08


0,25


0,005

 

 

C83600 από γραφίτη υλικό δακτυλίων CuSn5Pb5Zn5 ΗΠΑ ASTM UNS χαλκού χυτόΒαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι χαλκού ρουλεμάν μανικιών χαλκού για την πώληση

 


ΑΠΟΔΟΣΗ

 

Συνδεμένοι οι γραφίτης χυτοί δακτύλιοι χαλκού μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπου τα βαριά φορτία πρέπει να υποστηριχθούν με τις χαμηλές έως μέσες ταχύτητες

 

Ο χυτός δακτύλιος χαλκού βουλωμάτων γραφίτης είναι σε θέση να αντισταθεί τις υψηλές θερμοκρασίες μέχρι 570 Φ

Το self-lubricating χαρακτηριστικό γνώρισμα επιτρέπει στα ρουλεμάν για να χρησιμοποιηθεί όπου η λίπανση είναι δύσκολη, ακριβός να εφαρμόσει, και πού λίπος/ελαιοδοχείο να μην χρησιμοποιηθεί. Η άριστη λίπανση επιτυγχάνεται ακόμη και κάτω από τα υψηλά φορτία με τις χαμηλές ταχύτητες.

Η αυτολίπανση με τα ειδικά ενσωματωμένα στερεά λιπαντικά μειώνει την τριβή. Συντελεστής της τριβής: 0,04 έως 0,2 

 

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 

Βιομηχανικές συζεύξεις, λαβές για τον οδοντικό εξοπλισμό, ενεργοποιητές αέρα, φραγμοί πίεσης για τη χαλυβουργία, φέροντα τμήματα για τη χαλυβουργία, οργανισμοί βαλβίδων, βαλβίδες, δακτύλιοι, μέρη αντλιών, βαλβίδες, κατοικίες μετατροπέων, οργανισμοί βαλβίδων για τη βιομηχανία υδρομέτρων, βαλβίδες για τη βιομηχανία υδρομέτρων, δαχτυλίδια, τυπώνοντας Τύποι, φούρνοι, αντλίες, βαλβίδες χαμηλής πίεσης, μικρά εργαλεία, ρουλεμάν, κοu'φώματα αντλιών, στροφεία, οργανισμοί βαλβίδων, αντλίες

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά