Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Φίμπεργκλας ή 316 δακτύλιοι TFE ανοξείδωτου που ευθυγραμμίζει τους σύνθετους δακτυλίους συστημάτων σωληνώσεων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Υποστηριγμένοι ανοξείδωτο δακτύλιοι
Μάρκα: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Πιστοποίηση: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Αριθμό μοντέλου: ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΙΝΏΝ ΓΥΑΛΙΟΎ ΎΦΑΝΣΗΣ PTFE/ΥΦΆΣΜΑΤΟΣ TEX 316 ΡΟΥΛΕΜΆΝ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: >=500 κομμάτια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια, ξύλινες περιπτώσεις
Χρόνος παράδοσης: 3-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Μόνοι λαδώνοντας σαφείς προμηθευτές ρουλεμάν κατασκευαστών δακτυλίων ανοξείδωτου

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Ανοξείδωτο 316 με το ΎΦΑΣΜΑ PTFE Τύπος: Θάμνοι (κυλινδρικοί)
Λιμένας: Σαγκάη Κύρια λειτουργία: Μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν
Ποιότητα: COem Κατάλογος: Διαθέσιμος
Υψηλό φως:

steel backed bronze bushing

,

stainless steel sleeve bearing

Περιγραφή προϊόντων

Σύνθετοι δακτύλιοι συστημάτων σωληνώσεων.

Είμαστε πλήρως δεσμευμένοι να παρέχουμε τη συμπεριφορά & τους δακτυλίους ποιοτικής sel-λίπανσης που καλύπτουν την υγεία, την ασφάλεια και τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις των πελατών μας. Αναθεωρούμε τακτικά το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας και προσαρμόζουμε τις αλλαγές για να ενισχύσουμε την υπάρχουσα διαδικασία εργασίας μας.
Δακτύλιοι ανοξείδωτου 
Self-Lubricating δακτύλιοι σκαφών της γραμμής ρουλεμάν υφαμένοι PTFE/Kevlar

 
Ρουλεμάν: Φίμπεργκλας και ανοξείδωτο 316 με την επένδυση TFE
 
Όλκιμί δακτύλιοι βαλβίδων πεταλούδων σιδήρου – φίμπεργκλας ή ανοξείδωτο 316 με την επένδυση TFE | Διαχειριζόμενη πτώση του (AHU) μονάδων αέρα απομόνωσης δόνησης
 
Χαρακτηρισμός των υψηλότερων συντήρηση-ελεύθερων ρουλεμάν χωρητικότητας φορτίων στη βιομηχανία
 

Self-Lubricating ρουλεμάν ανοξείδωτου

 
Το self-lubricating σκάφος της γραμμής υφάσματος είναι ο παράγοντας κλειδί στην απόδοση των self-lubricating σφαιρικών ρουλεμάν με το βαρύ φορτίο, την αντίσταση αντίκτυπου, και τα μακρά ζωή και ούτω καθεξής.
 
Η υφαμένη φέρουσα χρήση ολίσθησης η επικάλυψη υφάσματος και aramid ινών ινών PTFE στις υποστηρίξεις μετάλλων, το ύφασμα οργανώνεται την πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων και το υψηλό accuracygood με την αργόστροφη και βαριά ανώτερη απόδοση τριβής, που χρησιμοποιείται ευρέως στο βαρύ εξοπλισμό όπως τα μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα γεωργίας.
 
1. PTFE με την ίνα πετρελαίου μπορεί να προστατεύσει τον άξονα, ενώ μηχανή σε λειτουργία.
2. Είναι χαμηλού συντελεστή τριβής, καλός ενάντιος στη φθορά.
3. Καλό τρέξιμο στην ιδιοκτησία.
4. Ταιριάζει καλά στην κίνηση του circumgyration, που ταλαντεύεται και μπρος πίσω.
5. Καλός αντιδιαβρωτικός.
6. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη μηχανή τροφίμων, φαρμακευτικό κ.λπ., λόγω αμόλυβδου.
7. Χρησιμοποιείται κυρίως στον όρο του ισχυρών οξέος και του αλκαλίου, όπως η χημική ουσία
Βιομηχανία, αντλίες, βαλβίδες κ.λπ.
 
Σαφή ρουλεμάν και Self-Lubricating ρουλεμάν Boccole μανικιών, υφαμένο ανοξείδωτο υφάσματος βαλβίδων ο Μπους 316 θάμνοι|Vsb-36
 

Θάμνοι ανοξείδωτου θάμνων (κυλινδρικοί)
 
 
Σαφές φέρον προϊόντων ρουλεμάν Oilless TEX υφάσματος εκδόσεων χαμηλό υφαμένο τριβή 

Η σχέση μεταξύ των τριβολογικών ιδιοτήτων του ρουλεμάν και των film-forming ιδιοτήτων της ταινίας μεταφοράς PTFE που διαμορφώθηκε από το σκάφος της γραμμής μελετήθηκε. Υπάρχει μια ορισμένη αλληλογραφία μεταξύ της τριβολογικής απόδοσης των ρουλεμάν και της film-forming απόδοσης της ταινίας μεταφοράς PTFE που διαμορφώνεται στο στάδιο της τριβής και της ένδυσης, δηλ., όσο γρηγορότερος ο σχηματισμός της ταινίας μεταφοράς PTFE, τόσο καλύτερης η αντοχή και η ομοιόμορφη συνοχή, και τόσο καλύτερης η τριβολογική απόδοση της ταινίας που διαμορφώνεται από την τριβή και την ένδυση.

Δακτύλιος TEX που προσαρμόζεται φύτευση της ίνας Μπους

 
Σαφή ρουλεμάν και Self-Lubricating ρουλεμάν ρουλεμάν μανικιών, μη μεταλλικό υφαμένο ανοξείδωτο 316 τύπων σκαφών της γραμμής με το ύφασμα PTFE 
 
Το ανοξείδωτο 316 και polytetrafluoroethylene χάλυβας-βάσεων aramid τα ρουλεμάν πλεξουδών ινών είναι self-lubricating υλικά με τις wear-resistant ίνες ως κύριο υλικό επιφάνειας. Το προϊόν το χαμηλό συντελεστή τριβής, την καλή ικανότητα ρουλεμάν, την αντίσταση γδαρσίματος και self-lubrication την απόδοση, χρησιμοποιεί κυρίως στις διάφορες αρίστης ποιότητας βαλβίδες και πηγαίνει -πηγαίνω-kart.
 
 

Το σύνθετο φέρον ύφασμα βάσεων μετάλλων είναι βασισμένο στο υπόστρωμα χάλυβα, την προσκόλληση επιφάνειας της ίνας αιθυλενίου ptfe και aramid υφαμένο το ίνα ύφασμα, μετά από την επεξεργασία κυλίσματος σε μια επεξεργασία περιλαίμιων ή σφράγισης σε ποικίλες μορφές όπως το στόλισμα. Το προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ακρίβειας, της υψηλής φέρουσας πίεσης φορτίων και της άριστης αργόστροφης και βαριάς απόδοσης τριβής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον εξοπλισμό βαριών φορτίων όπως τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής και τα μηχανήματα γεωργίας και δασονομίας.
 

Χαρακτηριστικά


Vsb-36 φύτευση των φερόντων δακτυλίων φωτογραφικών διαφανειών, oilless σαφές ρουλεμάν
 
Ανοξείδωτο Steel316+PTFE/FABRIC
Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής του ftiction, μακρά ζωή: καλή γενική εκτέλεση. Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής της τριβής, μακρά ζωή καλό perfotmance iverall.
Vsb-36 φύτευση
 
Ανοξείδωτο Steel316+PTFE/FABRIC 
είναι ανθεκτικού, ανθεκτικού στα οξέα, αλκαλικού ανθεκτικού πετρελαίου και νερό της θάλασσας ανθεκτικό, περισσότεροι πέρα από, δεν υπάρχει κανένας μόλυβδος στο στρώμα επιφάνειας PTFE και υπάρχει έτσι ιδιαίτερα κατάλληλος για την εφαρμογή στα μηχανήματα τροφίμων, τους αλκαλικούς μετρητές ροής, τα στοιχεία κινήσεων αντλιών στις φαρμακευτικές μηχανές, τις μηχανές χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής μηχανών εκτύπωσης και άλλη ωκεάνια βιομηχανία. Ο δακτύλιος είναι τριπλά σύνθετα ένα στρωμάτων, το υλικό βάσεων είναι πίσω μέρος ανοξείδωτου και μια ταινία ανθεκτικού στη θερμότητα γεμισμένου δύναμη PTFE που πιέζεται με μαγγάνι επάνω στο συμπυκνωμένο σφαιρικό ενδιάμεσο στρώμα χαλκού.

Strusture

 
1, αυτή η νέα υλική χρήση η επικάλυψη υφάσματος ινών PTFE στις υποστηρίξεις μετάλλων
2, το ύφασμα έχουν την πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων και την πολύ μακρύτερη λειτουργούσα ζωή έναντι των συμβατικών θάμνων 3 στρωμάτων.
3, το μέταλλο μπορούν να είναι χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο, χαλκός κ.λπ.
 
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 
1, κατάλληλος για την περιστροφική και ταλαντεμένος μετακίνηση, χαμηλότερες απαιτήσεις συντήρησης λόγω των μακροχρόνιων διαστημάτων επαν-λίπανσης.
 
2, χαμηλότερη ένδυση, χαμηλότερη ευαισθησία στη φόρτωση ακρών, καμία απορρόφηση του νερού και επομένως καμία διόγκωση, καλές συμπεριφορές απόσβεσης, καλή αντίσταση στα φορτία κλονισμού.
 
3, πολλή μακριά ζωή υπηρεσιών κάτω από τη χαμηλότερη ταχύτητα με το υψηλό φορτίο.
 

Εφαρμογή:

 
Τώρα αυτό το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί όπως την αναστολή και το βοηθό των μηχανών γεωργίας και κατασκευής, τους γερανούς και υδραυλικός και το mechani

Τεχνικά στοιχεία

Μέγιστο φορτίο

Στατικός

350N/mm2

Δυναμικός

180N/mm2

Μέγιστη ταχύτητα

Ξεράνετε

0.5m/s

Λίπανση

>1m/s

Μέγιστο PV (ξηρό)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2*·m/s

Συνεχής

1.8N/mm2*·m/s

Temp.

-50℃~+250℃

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ) - 1

Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10-6k-1

 
 

Διαθεσιμότητα

 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα
· Πλυντήρια ώθησης
· Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια
Δακτύλιοι ανοξείδωτου
 
Βασικά πλεονεκτήματα του ανοξείδωτου 316 δακτύλιοι υφάσματος
 

Πλεονεκτήματα


Έχετε μια υψηλότερη ικανότητα μεταφοράς.
Υψηλής θερμοκρασίας.
Μακρύτερη ζωή.
Χαρακτηριστικές εφαρμογές

 

VIIPLUS το ρουλεμάν είναι κύριοι self-lubricating φέροντες κατασκευαστής και προμηθευτής στην Κίνα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοί στην παραγωγή των διάφορων self-lubricating ρουλεμάν, των Μπους, και των γλιστρώντας φραγμών, κ.λπ. Ο κύριος κατάλογος προϊόντων μας περιλαμβάνει τώρα το oilless self-lubricating ρουλεμάν, σύνθετο ρουλεμάν, ρουλεμάν χαλκού, τυλιγμένο ρουλεμάν χαλκού, διμεταλλικό ρουλεμάν, οι θερμοπλαστικοί Μπους, και περισσότερο. Όλα τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την αξιόπιστες απόδοση και τη χαμηλή τιμή. Ισχύουν πολύ δημοφιλείς και ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου, εργαλειομηχανές, φόρμες, μεταλλουργικά μηχανήματα, εξάγοντας μηχανήματα, υφαντικά μηχανήματα, που ανυψώνουν τα μηχανήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, τις μηχανές εκτύπωσης, τα μηχανήματα άρδευσης, τις μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, τα μηχανήματα τροφίμων, τους λιμένες, τα θαλάσσια μηχανήματα, και τα γεωργικά και μηχανήματα δασονομίας, κ.λπ.
 
Το χαμηλό υφαμένο τριβή oilless ρουλεμάν vsb-36 TEX υφάσματος ευρέως χρησιμοποιώ στις υψηλής θερμοκρασίας γραμμές παραγωγής, τα μηχανήματα κατασκευής, τα μέρη αυτοκινητικών πλαισίων, τις βαλβίδες σφαιρών, τις βαλβίδες πεταλούδων, τα τραίνα αντλιών και χημικών βιομηχανιών και μεγάλης ταχύτητας και άλλο βαρύ χαμηλό και δεν μπορεί να ανεφοδιάσει σε καύσιμα την περίπτωση κ.λπ.
 

 

Συσκευασία & παράδοση


Λεπτομέρειες συσκευασίας: ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ή ΠΑΛΕΤΑ
Λιμένας: ΣΑΓΚΆΗ, NINGBO, Κ.ΛΠ.
 

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ
PROJECTWITH ΈΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν
 

 
Ρουλεμάν VIIPLUS SLDING για τις παράκτιο πλατφόρμες και το πετρέλαιο & τη βιομηχανία φυσικού αερίου | VIIPLUS ρουλεμάν

Μετρικά μεγέθους ρουλεμάν περιοδικών

Πλαστικά σαφή ρουλεμάν

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά