Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Μεγάλη επιλογής βαθιά αυλακιού φέρουσα μονάδων & κατοικιών συμπεριφορά λίπανσης αντικατάστασης μόνη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Μόνοι λαδώνοντας κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: REPLACE BRAND GARLOCK BEARINGS (GGB)
Πιστοποίηση: DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Αριθμό μοντέλου: Ο ΤΥΠΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΦΛΆΝΤΖΑ ΣΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΑΝΙΚΙ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΈΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Α
Χρόνος παράδοσης: 7-20 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΘΆΜΝΟΥΣ
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι χαλκού, πλυντήρια ώθησης χαλκού, μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι χαλκού

Λεπτομερής ενημέρωση

Δομή: Βαθύ αυλάκι, βαθύ ρουλεμάν αυλακιού συσκευασία: Κουτιά
Υπηρεσίες: Προσαρμοσμένες cOem υπηρεσίες Υλικό: Χάλυβας χρωμίου
Επίπεδο θορύβου: ZV1 ZV2 ZV3 Τύπος σφραγίδων: ZZ 2RS ανοικτό
Λίπανση: Λίπος πετρελαίου Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Μακράς διαρκείας υψηλή ταχύτητα

Περιγραφή προϊόντων

 

Βαθιά ρουλεμάν αυλακιού | Ρουλεμάν, μονάδες & κατοικίες - Self-lubricating ρουλεμάν - φέρουσα εγκατάσταση

 

VIIPLUS προϊόντα ρουλεμάν & δακτυλίων
VIIPLUSspecializing στην παραγωγή των βαθιών ρουλεμάν αυλακιού και των self-lubricating ρουλεμάν.

Επισκόπηση

Χαρακτηριστικά και αρχή εργασίας του βαθιού ένσφαιρου τριβέα αυλακιού

Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού είναι ευρύτατα χρησιμοποιημένη όλων των ρουλεμάν, ειδικά βαθιά ρουλεμάν αυλακιού ενιαίος-σειρών, επειδή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ποικίλες σφραγίζοντας δαχτυλίδι, κάλυψη σκόνης και συσκευή σφαιρών στάσεων.
Raceway του δαχτυλιδιού ρουλεμάν διαμορφώνεται σε ένα τόξο ελαφρώς μεγαλύτερο από την ακτίνα της σφαίρας. Η σφαίρα κάνει μια επαφή σημείου με raceway (ελλειπτική επαφή κάτω από το φορτίο).
Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού αντέχουν κυρίως το ακτινωτό φορτίο, αλλά και μπορούν να αντέξουν ένα συγκεκριμένο ποσό του αξονικού φορτίου. Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού ποικίλλουν σε μέγεθος και διαμορφώνουν. Μικρή ροπή τριβής, καταλληλότερη για τη ρύθμιση της περιστροφής, χαμηλού θορύβου, χαμηλές περιπτώσεις δόνησης. Όπως: τα όργανα ακρίβειας, η βαθιά μηχανή, το αυτοκίνητο, η μοτοσικλέτα και τα γενικά μηχανήματα, κ.λπ., είναι ευρύτατα χρησιμοποιημένη στη μηχανική βιομηχανία μιας κατηγορίας ρουλεμάν. Τα ρουλεμάν μπορούν να διαιρεθούν σε:

Α. μικροσκοπικό ρουλεμάν: Δ<> Β. Small ρουλεμάν: μικρού και μεσαίου μεγέθους<> ρουλεμάν 28mm Γ.: 60mm<> Δ. Medium και μεγάλα ρουλεμάν: 120mm<> Ε. Large ρουλεμάν: 200mm<> Φ. Extra-large ρουλεμάν: D>430mm

 


Το κλουβί αποτελείται γενικά από το σφραγισμένο χάλυβα, και τώρα το νάυλον κλουβί επίσης ευρέως χρησιμοποιείται.
Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού με το σφραγίζοντας δαχτυλίδι ή την κάλυψη σκόνης έχουν τυποποιηθεί. Όλοι προ-αποθηκεύονται με το σωστό ποσό λίπους.

 

Αρχή εργασίας του βαθιού ένσφαιρου τριβέα αυλακιού


Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού αντέχουν κυρίως το ακτινωτό φορτίο, αλλά και μπορούν να αντέξουν το ακτινωτό φορτίο και το αξονικό φορτίο. Όταν αντέχει μόνο το ακτινωτό φορτίο, η γωνία επαφών είναι μηδέν. Όταν ο βαθύς ένσφαιρος τριβέας αυλακιού έχει μια μεγάλη ακτινωτή εκκαθάριση, έχει την απόδοση του γωνιακού ρουλεμάν επαφών και μπορεί να αντέξει ένα μεγάλο αξονικό φορτίο. Ο συντελεστής τριβής του βαθιού ένσφαιρου τριβέα αυλακιού είναι πολύ μικρός και η ταχύτητα ορίου είναι επίσης πολύ υψηλή.

 

Εφαρμογή


Αυτοκίνητο: οπίσθια ρόδα, μετάδοση, ηλεκτρικός εξοπλισμός και άλλα συστατικά.
Ηλεκτρικός: General Motors, οικιακές συσκευές.
Άλλοι: όργανα, εσωτερικές μηχανές, μηχανήματα κατασκευής, οχήματα σιδηροδρόμων, μηχανήματα φόρτωσης και χειρισμού εκφόρτωσης, γεωργικά μηχανήματα, διάφορα βιομηχανικά μηχανήματα.

 

 

 

Προηγμένη τεχνολογία λιπών - Self-lubricating λιπαντικά ρουλεμάν VIIPLUS που μπορούν να επεκτείνουν τη ζωή λιπών και την απόδοση των ρουλεμάν.

 

 

Βαθύς ένσφαιρος τριβέας αυλακιού κατασκευαστών της Κίνας

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
1: Μπορέστε να αντισταθείτε το ακτινωτό φορτίο και το αμφίδρομο αξονικό φορτίο

2: Κατάλληλος για τη μεγάλη περιστροφή και απαιτήστε χαμηλού θορύβου, χαμηλή δόνηση της περίπτωσης
3: Με μια κάλυψη σκόνης πιάτων χάλυβα ή μια λαστιχένια σφραγίδα σφραγίδων να αντέξει γέμισε εκ των προτέρων με το σωστό ποσό λίπους
 

Βαθύ χαρακτηριστικό γνώρισμα ένσφαιρου τριβέα αυλακιού:

 
1.The ο περισσότερος αντιπρόσωπος των κυλώντας ρουλεμάν, ευρέως χρησιμοποιούμενος
2.Outer δαχτυλίδι με ένα δαχτυλίδι ή ένα ρουλεμάν φλαντζών, τα οποία είναι εύκολο στον αξονικό προσδιορισμό θέσης, και εύκολο να εγκατασταθούν το κοχύλι
3.The το μέγιστο φέρον μέγεθος φορτίων είναι το ίδιο με το τυποποιημένο ρουλεμάν, αλλά τα εσωτερικά και εξωτερικά δαχτυλίδια έχουν μια γούρνα, η οποία αυξάνει τον αριθμό σφαιρών και βελτιώνει το εκτιμημένο φορτίο.
 

Δομή
Βαθύς ένσφαιρος τριβέας αυλακιού
Εμπορικό σήμα
Σαν απαίτηση του πελάτη
Ποιοτικά πρότυπα
ISO9001: 2008
Υπηρεσίες
Ο cOem βάσισε σε αυτόχθονά σας
Χρόνος παράδοσης
5-20 ημέρες
Φέρουσα συσκευασία
Ρόλος, κιβώτιο, χαρτοκιβώτιο, παλέτα
Όρος πληρωμής
L/C, T/T
Υλικό
Χάλυβας χρωμίου (κύριος), χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο, κεραμικό

VIIPLUS κατασκευάζει μια μεγάλη έκταση των βαθιών ρουλεμάν αυλακιού.

Μικροσκοπικό πρότυπο

 

Μικροσκοπικό πρότυπο
604.605.606.607.608.609, κ.λπ.
6000 σειρές
6000,6001,6002,6003,6004,6005,6006,6007,6008,6009, κ.λπ.
6200 σειρές
6200,6201,6202,6203,6204,6205,6206,6207,6208,6209,6210, κ.λπ.
6300 σειρές
6301,6302,6303,6304,6305,6306,6307,6308,6309,6310, κ.λπ.
6400 σειρές
6403,6404,6405,6406,6407,6408,6409,6410, κ.λπ.

Τα ενιαία ρουλεμάν αυλακιού σειρών βαθιά είναι ο πιό κοινός τύπος συμπεριφοράς κυλίσματος και χρησιμοποιούνται σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών.

Ο βαθύς ένσφαιρος τριβέας αυλακιού μπορεί κυρίως να υπομείνει το ακτινωτό φορτίο, και μπορεί επίσης να υπομείνει κάποιο μετρήσιμο αξονικό φορτίο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση, ενοργάνωση, μηχανές, οικιακές συσκευές, εσωτερικές μηχανές, οχήματα μεταφορών, γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα κατασκευής, σαλάχια κυλίνδρων.

Παρέχουμε επίσης τα βαθιά ρουλεμάν αλσών, τα σύντομα ρουλεμάν στηλών, τα ρουλεμάν επαφών γωνίας και μερικά ακριβή ρουλεμάν.

Μεγάλα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού

Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού μπορούν να στηρίξουν ακτινωτό, αξονικός, ή τα σύνθετα φορτία και λόγω του απλού σχεδίου, αυτός ο φέρων τύπος μπορούν να παραχθούν για να παρέχουν και την υψηλός-τρέχοντας ακρίβεια και τη μεγάλη λειτουργία.
 
Τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού είναι ευπροσάρμοστα, μόνος-διατηρώντας τα ρουλεμάν με τα στερεά εξωτερικά δαχτυλίδια, τα εσωτερική δαχτυλίδια και τη σφαίρα και τις συνελεύσεις κλουβιών.
 
Κατόπιν το ρουλεμάν με την καλύτερη ιδιοκτησία ταχύτητας σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει το χρήστη.
 
Το προϊόν παρουσιάζει
Μεγάλη επιλογής βαθιά αυλακιού φέρουσα μονάδων & κατοικιών συμπεριφορά λίπανσης αντικατάστασης μόνηΜεγάλη επιλογής βαθιά αυλακιού φέρουσα μονάδων & κατοικιών συμπεριφορά λίπανσης αντικατάστασης μόνη

 

 
 

Βαθιά μέθοδος εγκατάστασης ένσφαιρου τριβέα αυλακιού

  1. Μια βαθιά μέθοδος εγκαταστάσεων ένσφαιρου τριβέα αυλακιού: δύναμη κατάλληλη: το εσωτερικό δαχτυλίδι ρουλεμάν και ο άξονας η σφιχτά που κατάλληλη, εξωτερική τρύπα δαχτυλιδιών και συμπεριφοράς είναι μια χαλαρή τακτοποίηση, πιέζουν το ρουλεμάν που πιέζεται στον άξονα είναι διαθέσιμοι, και βάζουν έπειτα τον άξονα μαζί με τη φέρουσα φέρουσα τρύπα φορτίων, όταν πιέζεται στο πρόσωπο τελών εσωτερικών δαχτυλιδιών ρουλεμάν, μειώνουν το περίβλημα συγκέντρωσης φιαγμένο από μαλακό υλικό μετάλλων (χαλκός ή ήπιος χάλυβας), εξωτερικό δαχτυλίδι ρουλεμάν και σφιχτό κατάλληλο, εσωτερικό δαχτυλίδι τρυπών ρουλεμάν και ο άξονας είναι μια χαλαρή τακτοποίηση, το ρουλεμάν μπορεί να πιεστεί στη φέρουσα τρύπα πρώτα, κατόπιν η συγκέντρωση της διαμέτρου περιβλημάτων πρέπει να είναι ελαφρώς λιγότερο από τη διάμετρο μιας τρύπας. Εάν το δαχτυλίδι ρουλεμάν και ο άξονας και η τρύπα είναι μια σφιχτή τακτοποίηση, εγκαταστήστε το εσωτερικό δαχτυλίδι και το εξωτερικό δαχτυλίδι στην πίεση στον άξονα και η τρύπα, στην ίδια δομή timeThe του μανικιού συνελεύσεων θα είναι σε θέση να σφίγξει τα πρόσωπα τελών του εσωτερικού δαχτυλιδιού και του εξωτερικού δαχτυλιδιού του ρουλεμάν συγχρόνως.

  2. Βαθιά μέθοδος 2 εγκαταστάσεων ένσφαιρου τριβέα αυλακιού: η θέρμανση συνεργάζεται: μέσω της θέρμανσης της συμπεριφοράς ή της συμπεριφοράς του καθίσματος, με τη χρησιμοποίηση της θερμικής επέκτασης θα αρμόσει σε μια χαλαρή κατάλληλη μέθοδο εγκατάστασης. Η μέθοδος εγκατάστασης είναι ένα είδος κοινού και ενέργειας - αποταμίευση. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για την ποσότητα παρέμβασης μεγαλύτερη η εγκατάσταση του ρουλεμάν, του ρουλεμάν πριν από τον καυτό τύπο χρέωσης ή του ευδιαχώριστου δαχτυλιδιού ρουλεμάν στη θερμότητα 80-100 ℃ δεξαμενών καυσίμων ακόμη και, και έπειτα φορτωμένος στον άξονα, το συντομότερο δυνατό από το πετρέλαιο για να αποτρέψει το εσωτερικό δαχτυλίδι μετά από να δροσίσει το πρόσωπο τελών και τον ώμο η ένωση δεν είναι σφιχτή, στην αξονική συμπεριφορά που δροσίζει μπορεί έπειτα να σφίγξει. Το εξωτερικό δαχτυλίδι ρουλεμάν και το ελαφρύ φέρον κάθισμα μετάλλων σφιχτά κατάλληλα, με τη θέρμανση της καυτής μεθόδου χρέωσης του ρουλεμάν, μπορούν να αποφύγουν για να ταιριάξουν με ένα πρόσωπο που παίρνει εκτρίβουν. Η θέρμανση της δεξαμενής με τη συμπεριφορά και πρέπει να είναι σε μια ορισμένη απόσταση από το κατώτατο σημείο ενός πλέγματος, ή οι κρεμώντας γάντζοι στα ρουλεμάν, που αφορούν το κατώτατο σημείο, σε περίπτωση βαριών ακαθαρσιών στο ρουλεμάν ή την ανώμαλη θέρμανση, δεξαμενή καυσίμων πρέπει να έχουν ένα θερμόμετρο, αυστηρά έλεγχος που η θερμοκρασία πετρελαίου δεν θα υπερβεί 100 ℃, προκειμένου να αποτραπεί η μετριάζοντας επίδραση, μειώνει τη σκληρότητα του δαχτυλιδιού.

Δυνατότητα ανεφοδιασμού

Δυνατότητα ανεφοδιασμού:
1000000 κομμάτι/κομμάτια ανά βαθύ ένσφαιρο τριβέα αυλακιού μήνα

Συσκευασία & παράδοση

Λεπτομέρειες συσκευασίας
Βαθύς ένσφαιρος τριβέας αυλακιού κατασκευαστών της Κίνας
1. Βιομηχανική συσκευασία: ξύλινη περίπτωση πλαστικών τσαντών, χαρτοκιβωτίων ή παλετών 
2. Εμπορική συσκευασία: 1pc/plastic τσάντα + κιβώτιο + χαρτοκιβώτιο χρώματος
3. Σύμφωνα με τις τελωνειακές απαιτήσεις
Λιμένας
Σαγκάη
Χρονική ανοχή:
5-20 ημέρες, που καθορίζονται από την ποσότητα

 

 

Υπολογισμός του συντελεστή τριβής της συμπεριφοράς κυλίσματος

 


Για τη σύγκριση με τη συμπεριφορά ολίσθησης, η στιγμή τριβής του κυλώντας ρουλεμάν μπορεί να υπολογιστεί ως εξής: M= κάθετο Pd/2 (Μ: στιγμή τριβής, ΜΝ. Μ Κατακόρυφος: συντελεστής τριβής Π: φέρον φορτίο, Ν Δ: φέρουσα ονομαστική εσωτερική διάμετρος, χιλ.). Το u συντελεστή τριβής επηρεάζεται πολύ από το φέροντα τύπο, το φέρον φορτίο, την περιστρεφόμενη ταχύτητα, τον τρόπο λίπανσης, κ.λπ. Η αξία αναφοράς του συντελεστή τριβής στη σταθερή περιστροφή υπό τους γενικούς όρους παρουσιάζεται κατωτέρω.
Για τα γλιστρώντας ρουλεμάν, κάθετο =0.01-0.02, και μερικές φορές μέχρι το συντελεστή 0.1-0.2.Friction του σύνθετου ρουλεμάν: 0.03~0.18.The η ακολουθία είναι ένας κατάλογος συνήθως χρησιμοποιημένων συντελεστών τριβής των κυλώντας ρουλεμάν:

 

 

Κυλώντας φέρων τύπος

Συντελεστής τριβής Ertical της συμπεριφοράς κυλίσματος

Βαθύς ένσφαιρος τριβέας αυλακιού

0.0010-0.0015

Γωνιακός ένσφαιρος τριβέας επαφών

0.0012-0.0020

Ευθυγράμμιση του ένσφαιρου τριβέα

0.0008-0.0012

Κυλινδρικό ρουλεμάν κυλίνδρων

0.0008-0.0012

Πλήρες φορτωμένο ρουλεμάν κυλίνδρων βελόνων

0.0025-0.0035

Ρουλεμάν κυλίνδρων βελόνων με το κλουβί

0.0020-0.0030

Μυτερό ρουλεμάν κυλίνδρων

0.0017-0.0025

Ευθυγράμμιση του ρουλεμάν κυλίνδρων

0.0020-0.0025

Ένσφαιρος τριβέας ώθησης

0.0010-0.0015

Ώθηση που ευθυγραμμίζει το ρουλεμάν κυλίνδρων

0.0020-0.0025

 

VIIPLUS οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ προμήθειες κάθε είδος πρότυπου ρουλεμάν προδιαγραφών, οι ευπρόσδεκτοι γενικοί πελάτες έρχονται να διατάξουν, θα μας παραδώσουμε πιό ειλικρινές προϊόν και η υπηρεσία.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά