Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Αφαιρεσμένο τον πυρήνα πιάτο φραγμών ορθογωνίων φραγμών φραγμών δακτυλίων μανικιών χαλκού C93200 SAE660 ASTM B505 στερεά

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα: REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Πιστοποίηση: ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Αριθμό μοντέλου: Ρουλεμάν χαλκού LD φιαγμένα από CuSn8 με τις δεξαμενές λιπών
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ--ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Τιμή: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια εξαγωγής, εξατομικεύσιμα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΑΝΟΧΗΣ

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: ΦΈΡΩΝ ΣΩΛΉΝΑΣ ΧΑΛΚΟΎ SAE660 C93200, ΑΦΑΙΡΕΣΜΈΝΟ ΤΟΝ ΠΥΡΉΝΑ ΣΤΕΡΕΆ ΠΙΆΤΟ ΦΡΑΓΜΏΝ ΟΡΘΟΓΩΝΊΩΝ ΦΡΑΓΜΏΝ Αριθμό μοντέλου: 2260mm
Μήκος: 3 μ Κώδικας: Self-lubricating δακτύλιοι
μορφή: Κύκλος Βαθμός: χαλκός κασσίτερου
Εφαρμογή: Κατεργασία των υλικών $cu (λ.): 82%

Περιγραφή προϊόντων

Οι εφαρμογές για τον υψηλό μολυβδούχο χαλκό/τη SAE κασσίτερου C93200/ASTM B505 660 φέροντα ΣΤΕΡΕΆ χαλκού ΑΦΑΊΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΉΝΑ το ΠΙΆΤΟ ΦΡΑΓΜΏΝ ΟΡΘΟΓΩΝΊΩΝ ΦΡΑΓΜΏΝ

Βρείτε ένα κράμα. C93200 (SAE 660) ο φέρων χαλκός θεωρείται τυποποιημένο φέρον υλικό για τις ελαφριές εφαρμογές καθήκοντος. Ενώ επεξεργάζεται στη μηχανή εύκολα, το κράμα χαλκού είναι σκληρό, ισχυρό και ανθεκτικό στην ένδυση. Προσαρμόζεται επίσης καλά στις παρατυπίες περιοδικών και εξαρτάται λιγότερο από τη λίπανση από άλλα κράματα.

Ανεφοδιασμός του κασσίτερος-φωσφορούχου χαλκού: C93200/SAE660 δακτύλιος χαλκού με το gtraphite ή χωρίς γραφίτη.

C93200 (SAE660RG7) θεωρείται ως «τυποποιημένο» μόλυβδος-κασσίτερου υλικό δακτυλίων μανικιών χαλκού γλιστρώντας φέρον. Το κράμα έχει τις άριστες ιδιότητες επεξεργασίας, την καλή σκληρότητα, την αντοχή δύναμης και, και την άριστη αντοχή. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τα ρουλεμάν, πλυντήρια, δακτύλιοι, αυτοκίνητα εξαρτήματα θάμνων, ρουλεμάν εργαλειομηχανών, δακτύλιοι γερανών, trunnion δακτύλιος, ρουλεμάν λαιμών ρόλων, ρουλεμάν κυλώντας μύλων, δακτύλιοι αντλιών καυσίμων, δακτύλιοι αντλιών, δακτύλιοι καρφιτσών εμβόλων μηχανών diesel, σφυρηλατημένα ρουλεμάν ράβδων αγκώνων, συσκευάζοντας υδραυλικοί Τύποι κιβωτίων, υδραυλικές κύριες επενδύσεις μηχανών, στροφεία αντλιών, γενικός σκοπός. Δακτύλιοι, συναρμολογήσεις, αντλίες, εξωτερικά σφαιρικά ρουλεμάν, κ.λπ.

ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ:
(%max., εκτός αν παρουσιασμένος ως σειρά ή λεπτό)

 

$cu (1)

Al

Sb

Φε

PB

Νι (2)

Π (3)

Si

S

Sn

ZN

Ελάχιστος/Max.

81.0-85.0

.005

.35

.20

6.0-8.0

1.0

.15

.005

.08

6.3-7.5

1.0-4.0

Ονομαστικός

83.0

-

-

-

7.0

-

-

-

-

6.9

2.5

 

Υλική επιλογή και κύρια απόδοση του μανικιού χαλκού

Συστήστε το υλικό

1, ZCuSn6Zn6Pb3, ZCuSn5Zn5Pb5, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει την εργασία κάτω από το μέσο φορτίο και την περιστρεφόμενη ταχύτητα του σκάφους της γραμμής που φορά τα μέρη, το εργαλείο, το εργαλείο σκουληκιών, κ.λπ.

2. Το ZCuSn10P1 είναι ένας χαρακτηριστικός κασσίτερος-φωσφορούχος χαλκός με την υψηλές σκληρότητα και την αντοχή, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα μέρη που υφίστανται την ισχυρή τριβή κάτω από το βαρύ φορτίο, τη υψηλή ταχύτητα και υψηλής θερμοκρασίας, όπως ο δακτύλιος συνδέοντας ράβδων, το εργαλείο, η ρόδα σκουληκιών, κ.λπ.

3. ZCuAl9Mn2, ZCuAl9Fe4, χαλκός αργιλίου έχει την υψηλής αντοχής, υψηλή πυκνότητα και τις σταθερές χημικές ιδιότητες. Συνήθως χρησιμοποιημένος για το σώμα βαλβίδων, τη ρόδα σκουληκιών, το καρύδι, τις τοποθετήσεις σωληνώσεων, κ.λπ.

4, υψηλής αντοχής ορείχαλκος αργιλίου ZCuZn25Al6Fe3Mn3, η υψηλότερη δύναμη στον ειδικό ορείχαλκο. Με την υψηλής αντοχής, υψηλή σκληρότητα, την υψηλή αντοχή, τη μέτρια πλαστικότητα και την καλή αντίσταση διάβρωσης.

5, υψηλή σκληρότητα ZCuSn10P1, άριστη αντοχή, μη εύκολη να δαγκώσει το φαινόμενο, έχουν την καλή εκτέλεση ρίψης και την τέμνουσα απόδοση, στην ατμόσφαιρα και το γλυκό νερό έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα wear-resistant μέρη που λειτουργούν κάτω από το υψηλό φορτίο (κάτω από 20Mpa) και την υψηλή ταχύτητα ολίσθησης (8m/s), όπως η συνδέοντας ράβδος, ο δακτύλιος, ο Μπους ρουλεμάν, το εργαλείο, η ρόδα σκουληκιών, κ.λπ.

6. Το ZCuSn10Pb5 είναι αντιδιαβρωτικό, να αραιώσει ειδικά το θειικό οξύ, το υδροχλωρικό οξύ και το λιπαρό οξύ. Δομικά υλικά, διάβρωση και ανθεκτικά στα οξέα εξαρτήματα, δακτύλιος θραυστήρων και ο Μπους ρουλεμάν.

7. Το ZCuPb10Sn10 έχει την καλή λίπανση, την αντοχή και την αντίσταση διάβρωσης, κατάλληλες για τη χρήση ως διμεταλλικά πετώντας υλικά. Ρουλεμάν για τα οχήματα, διμεταλλικά φέροντα μαξιλάρια για τις εσωτερικές μηχανές με το μέγιστο φορτίο μέχρι 100Mpa, μανίκια καρφιτσών εμβόλων, πιάτα τριβής, κ.λπ.
8, ZCuPb15Sn8 ελλείψει των λιπαντικών και των λιπαντικών ποιότητας νερού, ολίσθηση και self-lubrication απόδοση, ελεύθερη κοπή, απόδοση ρίψεων είναι φτωχή, καλή αντίσταση διάβρωσης στο αραιό θειικό οξύ. Φέρων με την υψηλή πίεση επιφάνειας και τη δευτερεύουσα πίεση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το δροσίζοντας σωλήνα χαλκού για τον κρύο κυλώντας μύλο, τα μέρη με τον αντίκτυπο φορτώνουν μέχρι 50Mpa, διμεταλλικό φέρον κοχύλι για την εσωτερική μηχανή, που χρησιμοποιείται κυρίως για το μανίκι καρφιτσών εμβόλων με το μέγιστο φορτίο μέχρι 70Mpa, όξινα εξαρτήματα αντίστασης.

9, ZCuZn38Mn2Pb2 έχουν τις καλές μηχανικές ιδιότητες και την αντίσταση διάβρωσης, αντοχή, καλή τέμνουσα εκτέλεση. Δομικά μέρη γενικού σκοπού, σκάφη, όργανα, ρίψεις κ.λπ. με την απλή εμφάνιση, όπως το μανίκι, ο δακτύλιος, ο Μπους ρουλεμάν, ο ολισθαίνων ρυθμιστής, κ.λπ.

C93200 (SAE660RG7) ΔΑΚΤΎΛΙΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΌΣ

Πλυντήρια ώθησης, αντλίες, δακτύλιοι, μέρη μηχανών, κύρια ρουλεμάν αξόνων, ρουλεμάν εργαλειομηχανών, ρουλεμάν για τους γερανούς, Trunnion ρουλεμάν, ρουλεμάν λαιμών ρόλων, ρουλεμάν κυλώντας μύλων, δακτύλιοι συνδέσμων για τους Τύπους, δακτύλιοι αντλιών καυσίμων, δακτύλιοι υδραντλιών.

Σειρά προϊόντων

VIIPLUS προσφέρει μια πλήρη γραμμή εφοδιασμένων και επί παραγγελία χυτών προϊόντων φύτευσης. Τα τυποποιημένα κράματα περιλαμβάνουν το χαλκό μαγγάνιου C86300, αμόλυβδο C89835, χαλκός C90300 κασσίτερου, μολυβδούχος χαλκός C93200 κασσίτερου (SAE 660 φέρων χαλκός), χαλκός C95400 αργιλίου, χαλκός C95500 αργιλίου νικελίου, cAms 4880-C95510 χαλκού αργιλίου νικελίου, και χαλκός C95900 αργιλίου. Αυτός ο δακτύλιος χαλκού απορριμμάτων είναι διαθέσιμος στα πρότυπα και τις προδιαγραφές ASTM Β. Όταν οι πελάτες μας έχουν τις ανάγκες για τον ειδικό δακτύλιο και τα μεγέθη, σχεδιάζουμε τα σωστά προϊόντα για να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

 

Χυτοί δακτύλιοι C93200 χαλκού

 

Το περιεχόμενο μολύβδου στα υψηλά μολυβδούχα κράματα χαλκού κασσίτερου είναι μεταξύ 7,00% και 15,00%. Αυτά τα κράματα είναι ελεύθερη κοπή και διατηρούν την ευνοϊκή θερμική αγωγιμότητα και καλό lubricity λόγω του περιεχομένου μολύβδου. Το κράμα C93200, που καλείται επίσης το φέροντα χαλκό, τη SAE 660, τη SAE 660 χαλκός, και τη SAE 660 φέρων χαλκός, θεωρείται workhorse αυτής της οικογένειας κράμα και χρησιμοποιείται ευρέως τις σε πολλές φέρουσες εφαρμογές.

 

 

είναι ένα self-lubricating φέρον υλικό που αποτελείται από έναν υψηλό - ποιοτικός φέρων χαλκός με τις στερεές τσέπες λιπαντικών. Μια λεπτή ταινία του στερεού λιπαντικού βοηθά τη διαδικασία προσαρμογής αν απαιτείται.

 

 

Πρότυπα εκτέλεσης: Εθνικά τυποποιημένα, αμερικανικά τυποποιημένα, ευρωπαϊκά τυποποιημένα και ιαπωνικά πρότυπα

Υλικό φραγμών χαλκού: Το εργοστάσιό μας μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών.

1. Εύκολος ορείχαλκος αυτοκινήτων: περιβαλλοντικός αμόλυβδος ορείχαλκος ορείχαλκου
2. Ειδικός ορείχαλκος: όπως ο ορείχαλκος μαγγάνιου, ορείχαλκος κασσίτερου που προσαρμόζεται.

3. Χαλκός κασσίτερου
4. Χαλκός αργιλίου
Προδιαγραφή: 2-200 χιλ.

Μορφή παραγωγής: Ο φραγμός χαλκού και ο σωλήνας χαλκού μπορούν να παραχθούν

Στερεά συμπεριφορά & δακτύλιοι βουλωμάτων λιπαντικών

 

ο γραφίτης viiplus επιτρέπει την αντικατάσταση για τα λαδωμένα ρουλεμάν χαλκού με μια συντήρηση-ελεύθερη εναλλακτική λύση.

- είναι κατάλληλος για τις μεγάλες διαστάσεις
- έχει έναν χαμηλό συντελεστή τριβής
- έχει μια υψηλή αντοχή
- επιτρέπει μια υψηλή διάρκεια

 

 

Τα φέροντα κράματα χαλκού είναι φέρον κράμα γενικού σκοπού που κατέχει τις καλές αντιτριβικές ιδιότητες, την άφθονη δύναμη και τη σκληρότητα, την επαρκή ολκιμότητα και την άριστη κατασκευασιμότητα. Τα φέροντα κράματα χαλκού είναι για τα γενικά ρουλεμάν χρησιμότητας και

 

Αφαιρεσμένο τον πυρήνα πιάτο φραγμών ορθογωνίων φραγμών φραγμών δακτυλίων μανικιών χαλκού C93200 SAE660 ASTM B505 στερεά

 

δακτύλιοι και που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στον αντίκτυπο, την ένδυση και τη διάβρωση. Τα κράματα περιλαμβάνουν C93200.

C93200 φέρων χαλκός

Χημική σύνθεση mass/%

$cu

Sn

Al

Φε

ΜΝ

Νι

PB

Si

Π

ZN

81.0-85.0

6.3-7.5

0,01

0,2

-

1

6.0-8.0

0,01

1.5

2.0-4.0

 

 

Μηχανικές ιδιότητες

MPA εκτατής δύναμης (λ.)

MPA δύναμης παραγωγής (λ.)

Επιμήκυνση %

Σκληρότητα Brinell (HB)

241

138

10

65

 

 

Σημείωση:

1, στη χημική σύνθεση, ενιαίες τιμές αντιπροσωπεύει τα μέγιστα.

2, μηχανική απόδοση της αξίας σκληρότητας είναι μόνο για την αναφορά

 

C93200 (SAE660RG7) θεωρείται ως «τυποποιημένο» φέρον υλικό χαλκού μόλυβδος-κασσίτερου. Το κράμα έχει τις άριστες ιδιότητες επεξεργασίας, την καλή σκληρότητα, την αντοχή δύναμης και, και την άριστη αντοχή. _χαρακτηριστικός εφαρμογή περι:λαμβάνω ρουλεμάν, πλυντήριο, δακτύλιος, αυτοκίνητος εξάρτημα, άξονας ρουλεμάν, μηχανή εργαλείο ρουλεμάν, γερανός ρουλεμάν, trunnion ρουλεμάν, ρόλος λαιμός ρουλεμάν, κυλώ μύλος ρουλεμάν, καύσιμο αντλία δακτύλιος, αντλία δακτύλιος, diesel μηχανή έμβολο καρφίτσα δακτύλιος, σφυρηλατώ αγκώνας ράβδος ρουλεμάν, συσκευάζω κιβώτιο υδραυλικός Τύπος, υδραυλικός μηχανή κύριος επένδυση, αντλία στροφείο, γενικός δακτύλιος, σωλήνωση τοποθέτηση, αντλία συσκευή, εξωτερικός σφαιρικός ρουλεμάν, κ.λπ. Και ούτω καθεξής.
VIIPLUS ΔΙΕΘΝΕΙΣ δακτύλιοι χαλκού κασσίτερου και φωσφόρου ανεφοδιασμού: C93200/SAE660, C93700/SAE64, C54400, C51000, C52100, C48500, C46200, CC493K, Κ.ΛΠ.
 

 

ΛΥΣΕΙΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΑΛΚΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ

 

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ

             

ΛΥΣΕΙΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ

 

     +86-0573-84499350 το viiplus@viiplus.com το www.viiplus.com το www.bronzegleitlager.com

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά