Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Το περιλαίμιο φλαντζών χαλκού κασσίτερου φωσφόρων τύλιξε τους δακτυλίους διαμορφωμένο διαμάντι Cusn8 υλικό H7 χαλκού

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων χαλκού
Μάρκα: CHINA wrapped bushing, Bronze CuSn8P, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Πιστοποίηση: Bushing Standard Met:MBZ, B09 or MBZ B09
Αριθμό μοντέλου: Ρουλεμάν χαλκού και δακτύλιοι μανικιών χαλκού φιαγμένοι από CuSn8
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: θάμνος χαλκού φωσφόρων, ρουλεμάν χαλκού κασσίτερου, οι Μπους ορείχαλκου
Τιμή: Precision Tolerance, Factory Price‎
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ
Χρόνος παράδοσης: 2-3 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: 1200000 Κομμάτι/τεμάχια ανά μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Χαλκός CuSn8, χαλκός κασσίτερου φωσφόρων Τύπος: Σαφές κυλινδρικό ρουλεμάν, βαλμένο φλάντζα ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης, πιάτο φωτογραφικών διαφανειών
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υψηλό φορτίο, Diamond-shaped Λίπανση: λίπανση πετρελαίου
Ποιότητα δακτυλίων: Τυλιγμένος χαλκός Μπους: FB090 FB092 FB092H WF WB700 WB702 WB800 WB802 Εφαρμογή: Δασονομία, κατασκευή και γεωργικά μηχανήματα, γερανοί, forklifts και ανυψωτικός εξοπλισμός, κ.λπ.
Ανοχή: H7 H9 Πρότυπα: DIN 1494/ISO 3547 DIN 17662. CW453K
Υψηλό φως:

metric bronze bushings

,

wrapped bronze bushings

Περιγραφή προϊόντων

 

Τυλιγμένα ρουλεμάν χαλκού, gleitlager onlineshop

 

VIIPLUS είναι το όνομα που μπορείτε να μετρήσετε επάνω. Είμαστε η πλήρης πηγή σας για τις τυλιγμένες λύσεις ρουλεμάν χαλκού.

Ο τυλιγμένος δακτύλιος μανικιών χαλκού σχεδιάζεται με τη με λεπτούς τοίχους δομή. Σαν είδος συμπεριφοράς του μανικιού, αυτό το προϊόν χαρακτηρίζει τον ελαφρύ και μειωμένο μηχανικό όγκο.

Η βοήθεια τσεπών λίπανσης επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών δακτυλίων. Υλικό: οι τυλιγμένοι δακτύλιοι χαλκού αποτελούνται εξ ολοκλήρου από το χαλκό, CuSn8. Οι δακτύλιοι παράγονται από τις λουρίδες που είναι έπειτα τυλιγμένες και βαθμολογημένες.

Οι δακτύλιοι χαλκού σας φοριούνται; Ενημέρωση των γλιστρώντας φερόντων μερών μιας ανάγκης σας ποιοτικής αντικατάστασης; Φέρνουμε μια πλήρη γραμμή του μανικιού χαλκού και οι βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι για ακριβώς για οποιοδήποτε industry.VIIPLUS προέρχονται από τους υψηλότερους ποιοτικούς δακτυλίους που ο κόσμος πρέπει να προσφέρει. Η σειρά μας ρουλεμάν και μορφών δακτυλίων είναι χωρίς ταίρι σε όλη τη βιομηχανία. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τις άριστους τιμές και τους χρόνους μολύβδου.

Το γλιστρώντας φέροντα φύλλο & το πιάτο μεγεθών αποθεμάτων χαλκού μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες: Δασικά και κατασκευαστικά μηχανήματα, γεωργικά μηχανήματα, γερανοί, forklifts, που ανυψώνουν τον εξοπλισμό, κ.λπ.

Συνέλευση δακτυλίων χαλκού


Τα ρουλεμάν προορίζονται να πιεστούν στην κατοικία με την ανοχή H7. Η εσωτερική διάμετρος του ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών θα κρατήσει έπειτα την ανοχή H9.

Κυλημένοι δακτύλιοι ρουλεμάν χαλκού φλαντζών με τις τσέπες λίπανσης.

Προσαρμοσμένη δακτύλιος κατασκευή

 

Μπορούμε να προσφέρουμε τα ειδικά μεγέθη, τις μορφές, τις μορφές, ή τα μήκη κατόπιν αιτήματος. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για μια αναφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

Self-Lubrication ρουλεμάν


Η λίπανση πρέπει να γίνει μέσω των άξονων ή ακτινωτός μέσω των κατοικιών. Όλο οι κοινό λίπος-τύποι ή το ελαιοδοχείο χρησιμοποιούνται.
Εάν, εντούτοις, δεν μπορείτε να βρείτε τι ψάχνετε παρακαλώ μην διστάστε να έρθετε σε επαφή με την ομάδα πωλήσεών μας που θα είναι ευτυχής να λάβει νέα από σας και να εξετάσει τις απαιτήσεις σας αναλόγως. Το κυλημένο βαλμένο φλάντζα ρουλεμάν με το περιλαίμιο τσεπών πετρελαίου τύλιξε το τυλιγμένο χαλκός ρουλεμάν του Μπους χαλκού με τις Diamond-shaped τρύπες CuSn8. DIN 17662: FB090 χαλκός

Τύπος δακτυλίων: Fb092 Fb092h Wf Wb700 Wb702 Wb800 Wb802

 

Φέρουσα επιλογή χαλκού

 

VIIPLUS ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ: η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του http://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM έχει αναπτύξει τα είδη συμπεριφοράς του υλικού.

Σύμφωνα με τους διαφορετικούς όρους εργασίας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την υλική βάση στη συμπεριφορά του περιβάλλοντος εργασίας, της ταχύτητας φορτίων, του αιτήματος αντίστασης αντοχής, της κινούμενης μεθόδου, κ.λπ.

Φέρον φορτίο: Θάμνοι Cylidrncal, οι Μπους φλαντζών

P=F/XXL.As ο παράγοντας της εκκαθάρισης, chamfer θάμνων, της αυλάκωσης ελαίου, κ.λπ., το πραγματικό φορτίο (Π) είναι υψηλότερος από τη θεωρία του υπολογισμού (Π)

Φέρον φορτίο/περιστρεφόμενη κίνηση/ταλαντεμένος κίνηση/περιστρεφόμενη κίνηση

Το PV είναι το προϊόν του συγκεκριμένου φέροντος φορτίου Π και της ταχύτητας Β ολίσθησης που είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία σχεδίου. Συστήνουμε
η χαμηλότερη PV αξία σχεδίου θα οδηγήσει στη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών. Επίσης μην υπερβείτε τον ανώτατο του υλικού φορτίου, ταχύτητα, temp. και χαμηλώστε ει δυνατόν.

 

Γλιστρώντας ρουλεμάν χαλκού


Το ρουλεμάν, η κατοικία, και τα εργαλεία συναρμολογήσεων πρέπει να κρατηθούν καθαρά κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης. Παρακαλώ μας δώστε την ειδική προειδοποίηση σε εάν υιοθετείτε το μαλακό υλικό για τα προϊόντα κατοικίας. Για να καταστήσει τη συναρμολόγηση εύκολη. οι άκρες άξονων πρέπει να καθούν λοξοτομή.

 

Επισκόπηση

CuSn8 ο χαλκός κασσίτερου αναποδογυρίζει το μανίκι χαλκού μανικιών αξόνων. Ανήκετε στον υψηλής αντοχής ανθεκτικό στη θερμότητα χαλκό, σταθερές μηχανικές ιδιότητες κάτω από υψηλής θερμοκρασίας (400 ℃), έχει καλό αντιτριβικό, στην ατμόσφαιρα, η του γλυκού νερού και αντίσταση διάβρωσης νερού της θάλασσας είναι πολύ καλό, καυτό αγαθό επεξεργασίας υπό πίεση, που ενισχύει τη θερμική επεξεργασία, συγκόλληση, δεν είναι εύκολο να βριαλθεί τη συγκόλληση, η κατασκευασιμότητα είναι καλή.

 

Έχουμε μια μεγάλη επιλογή 090 & 092 του $cu Sn8. DIN 17662 σαφή και βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν για τις διάφορες εφαρμογές. Με τις τυποποιημένες διαστάσεις αποθεμάτων και ίντσας στην αποθήκη εμπορευμάτων μας και με τη συνεργασία των ειδικευμένων υπεργολάβων, είμαστε ένας από τους πιό αξιόπιστους προμηθευτές διαθέσιμους. Με μας μπορείτε να διατάξετε τα προϊόντα δακτυλίων σας σύμφωνα με τα σχέδια και τις προδιαγραφές σας ή μπορείτε να επιλέξετε από τη μεγάλη και ευρεία τυποποιημένη επιλογή μας. Επιπλέον, οι σύντομοι χρόνοι μολύβδου και οι καλές διοικητικές μέριμνές μας μας κάνουν έναν αποδοτικό και αξιόπιστο συνεργάτη.

 

Υλικό ρουλεμάν & δακτυλίων φλαντζών χαλκού

 

Η πρώτη ύλη FB090 είναι καυτό - κυλημένος αρίστης ποιότητας φωσφόρος-περιέχοντας κασσίτερος - πράσινο κράμα. Αυτός ο τύπος γλιστρώντας ρουλεμάν σχεδιάζεται κυρίως για να αντισταθεί τα βαριά φορτία και τον αντίκτυπο. Ολόκληρη η φέρουσα επιφάνεια ολίσθησης περιέχει τις λαδώνοντας ελαιότρυπες, οι οποίες διαμορφώνουν μια λαδώνοντας ταινία κατά τη λειτουργία και το ξεκίνημα για να μειώσουν friction.FB090 για ακτινωτό, ταλάντευση, και αξονική κίνηση, ειδικά για το μέσο στα υψηλά φορτία.

 

Οι πρώτες ύλες χαλκού μετάλλων είναι η σημαντικότερη τεχνική και υλική βάση της σύγχρονης βιομηχανίας

τυλιγμένοι δακτύλιοι χαλκού

CW453K υλικό δακτυλίων κραμάτων χαλκού.


Κύρια προϊόντα δακτυλίων χαλκού: το κράμα χαλκού, ορείχαλκος, ορείχαλκος μολύβδου, ορείχαλκος κασσίτερου, χαλκός κασσίτερου, χαλκός φωσφόρου, χαλκός αργιλίου, ορείχαλκος αργιλίου, ορείχαλκος κασσίτερου, χαλκός κασσίτερου, ειδικές προδιαγραφές μπορεί να προσαρμοστεί!

 

Χαρακτηριστικά δομών

1. Εκτός από πολλές υλικά χαλκού και ανθρωπώρες της κατασκευής του μανικιού χαλκού:
2. Ελαφρύ και χαμηλότερο κόστος έναντι του μανικιού αξόνων και της συμπεριφοράς κυλίσματος
3. Οι διάφορα τρύπες και τα κοιλώματα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στην επιφάνεια τριβής, και ορισμένο λίπος μπορεί να αποθηκευτεί. Ο χρόνος του ανεφοδιασμού σε καύσιμα μπορεί να παραταθεί 5 φορές εφ' όσον αυτό του μανικιού χαλκού
4. Εξαιρετικά υψηλή ικανότητα ρουλεμάν, ειδικά για την τραχιά επιφάνεια τριβής
Διαθέσιμα προϊόντα: το ευθύ μανίκι, στόλισμα ώθησης, έβαλε φλάντζα στο δακτύλιο, ο Μπους ρουλεμάν, skateboard, συνδυασμός μανικιών χάλυβα. Οι εύκολες τσέπες εγκαταστάσεων/πετρελαίου αποθηκεύουν το λαδώνοντας πετρέλαιο/την υψηλή χωρητικότητα φορτίων/λειτουργών καλά στις σκληρές συνθήκες εργασίας

 

Κύριες εφαρμογές

 

Δακτύλιος χαλκού με την εφαρμογή τσεπών πετρελαίου για τη δασονομία, την κατασκευή και τα γεωργικά μηχανήματα, τους γερανούς, forklifts και τον ανυψωτικό εξοπλισμό, κ.λπ.

 

Μορφή και τύπος


Σαφές κυλινδρικό ρουλεμάν, βαλμένο φλάντζα ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης, πιάτο φωτογραφικών διαφανειών.

τυλιγμένοι δακτύλιοι χαλκού

Παρόμοιος δακτύλιος: BK-090, BRM10, ΣΠΆΔΙΚΑΣ-090, MBZ-B09, PRM, PRMF, SERIE SBA, SERIE SBB, WB700, WF-WB 700

 

Η εγκατάσταση δακτυλίων χαλκού


Το ρουλεμάν θα πιεστεί στο φέρον κάθισμα με την ανοχή H7. Συμπεριφορά της εσωτερικής ανοχής H9 διαμέτρων.
Άξονας - φέρουσα τακτοποίηση. Self-lubricating ρουλεμάν
Η λίπανση θα παρασχεθεί με τη βοήθεια του άξονα ή ακτινωτός μέσω της κατοικίας ρουλεμάν. Όλο οι συνήθως χρησιμοποιημένο τύποι λιπών ή το ελαιοδοχείο χρησιμοποιούνται.

 

Δομή

 

Τα ρουλεμάν είναι τυλιγμένα από έναν μορφοποιημένο στο κρύο ομοιογενή χαλκό (CuSn8) με τις εξαιρετικές υλικές ιδιότητες. Τα τυποποιημένα μεγέθη εγκαθίστανται με διαμορφωμένες τις διαμάντι εισοχές λίπανσης στην επιφάνεια ρουλεμάν. Αυτές οι εισοχές χρησιμεύουν ως οι δεξαμενές λιπαντικών να ενισχύσουν γρήγορα μια ταινία λίπανσης στην έναρξη της μετακίνησης και να μειώσουν έκτοτε την τρέχοντας τριβή. Το υλικό είναι κατάλληλο για τις εφαρμογές κατασκευής και γεωργικών μηχανημάτων.

Τεχνικά στοιχεία

Ρουλεμάν χαλκού και δακτύλιοι μανικιών χαλκού φιαγμένοι από CuSn8 με τις εισοχές λίπανσης

 • Υλικά: $cu -- 91.3% Sn -- 8.5% Π -- 0,2%

 • Πρότυπα: $cu Sn8. DIN 17662. CW453K

 • Επιφάνεια ολίσθησης (πάχος): ομοιόμορφα διανεμημένος

 • Εκτατή δύναμη Rm: 450N/mm

 • Δύναμη Rp0.2 παραγωγής: 250N/mm

 • A10 ποσοστό καθυστέρησης του 40%

 • Σκληρότητα Brinell: 90-120 HB

 • Συντελεστής τριβής: 0.08-0.25

 • Θερμική αγωγιμότητα: 60W/m·Κ

 • Σειρά θερμοκρασίας: - 100 ° ° Γ/200 Γ

 • Εκτιμημένο στατικό φορτίο: 120 N/mm

 • Εκτιμημένο δυναμικό φορτίο: 40 N/mm

 • Μέγιστη γραμμική ταχύτητα (κάτω από τη λίπανση): 2.5m το /s

 • Επιτρεπόμενη αξία PV (MpaXm/s): 2.8

 • Υλικά για το ζευγάρωμα των μερών

 • Συνιστώμενη σκληρότητα άξονων: >210HB

 • Η συνιστώμενη τραχύτητα επιφάνειας άξονων είναι 1,6

 • Ανοχή: e7 - f7

 • Φέρων φραγμός: H7

Φέρουσες ιδιότητες

 

 

Max.Load

Στατικός

120N/mm ²

Επιμήκυνση

40%

 

Δυναμικός

40N/mm ²

 

Temp

-100℃~+200℃

 

 

Συντελεστής της τριβής

0.08~0.25

 

 

Max.speed (λίπανση)

Max.Speed

2m/s

Θερμική αγωγιμότητα

58W (m*k) - 1

 

 

Max.PV

Max.PV

2.8N/mm ² *m/s

Coef. από τη θερμική επέκταση

18.5*10-6K-1

 

 

Εκτατή δύναμη

Εκτατή δύναμη

450N/mm ²

 

 

 

 

Σκληρότητα

Σκληρότητα

HB 100-150

 

 

 

 

 

Προϊόν αριθ.

Χημικές συνθέσεις

τυλιγμένοι δακτύλιοι cusn8 χαλκού

$cu

Sn

Π

91.3

8.3

0,2

 

 

 

 

 

 

 

Διαθεσιμότητα

Μεταβλητή συνήθεια μεγέθους δακτυλίων χαλκού

Μπορούμε να συστήσουμε το αντίστοιχο μέγεθος, τη μορφή, και τη μορφή ή το μήκος σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για μια αναφορά ή περισσότερες πληροφορίες.

 

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης C86300 χαλκού δακτύλιοι χαλκού δακτυλίων & ένδυσης βαλμένοι φλάντζα πιάτο

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά