Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Φυγόκεντρος που πετά τα υψηλά σκληρότητας C86300 μαγγάνιου σαφή ρουλεμάν Oilless δακτυλίων χαλκού συνδεμένα γραφίτης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Φέροντες κατασκευαστές χαλκού
Μάρκα: VIIPLUS Sleeve & Bearing
Πιστοποίηση: ZCUZN25AL6FE3MN3,SEA430B,C86300,DIN1709,FIBRO
Αριθμό μοντέλου: C86300 ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Τυποποιημένο μέγεθος που δεν φυτεύει καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής με θάμνους
Τιμή: Bushings High Quality Price Ratio B2B
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ, προκαταβολή 30%
Δυνατότητα προσφοράς: Αγοράστε τους δακτυλίους χαλκού on-line

Λεπτομερής ενημέρωση

marerial: Από γραφίτη δακτύλιος χαλκού Μέγεθος: Δακτύλιοι μεγέθους ίντσας
Τυπικό μέγεθος: C86300, C86200 Τύπος: ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΧΥΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ

Περιγραφή προϊόντων

ΤΙΤΛΟΣ: C86300 δακτύλιος C86300 CAC304 SAE430B JM7-15 CuZn25Al5 χαλκού δακτυλίων χαλκού μαγγάνιου κραμάτων χαλκού

ΧΑΛΚΌΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ C86300 ΧΑΛΚΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ
Αν και έχει υποστηριχτεί ότι οι centrifugally χυτοί δακτύλιοι ξεπερνούν τους σφυρηλατημένους δακτυλίους, πολλοί χρήστες που έχουν δοκιμάσει αυτούς τους δακτυλίους έχουν διαπιστώσει ότι κανένας άλλος συνδυασμός δεν θα ξεπεράσει τα γλιστρώντας ρουλεμάν του viiplus. Οι αρχικοί σφυρηλατημένοι δακτύλιοι χάλυβά μας έχουν αποδείξει ήδη να ξεπεράσουν οποιοι δήποτε χυτοί, χυτός centrifugally, ή συνδυασμός καθένας που έχουν με άλλες διαδικασίες στις δοκιμές τομέων. VIIPLUS ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ δημιούργησε μια καινούργια γραμμή των δακτυλίων μαγγάνιου c86300 στα μεγέθη costom.

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΆΛΗ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΙΝΤΣΑΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΑΠΌ ΓΡΑΦΊΤΗ ΣΥΝΔΕΜΈΝΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΊΟΥΣ ΧΑΛΚΟΎ ΜΑΓΓΆΝΙΟΥ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ C86300 SAE 430B ΚΑΤΑΧΩΡΕΊ ΤΑ ΣΑΦΉ ΡΟΥΛΕΜΆΝ ΑΙΤΉΜΑΤΟΣ OILLESS ΠΟΥ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΉ ΤΗΣ ΚΊΝΑΣ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή και τη διανομή μιας μεγάλης σειράς των κραμάτων χαλκού που ενσωματώνουν τα συνεχή χυτά και επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη, τις φυγοκεντρικές ρίψεις, τα κράματα επεξεργασμένου χαλκού, τους φραγμούς, τις λουρίδες, τα φύλλα και τα πιάτα, τα πιάτα ένδυσης χαλκού και τα τελειωμένα επεξεργασμένα μέρη. Έχουμε την ισχυρή δυνατότητα του σχεδίου προϊόντων και της κατασκευής, και ειδικευόμαστε στο υπερβολικά μεγάλο κράμα χαλκού μεγέθους που η φυγοκεντρική ρίψη, επιχαλκώνει τους δακτυλίους με το γραφίτη, φορά τα πιάτα και τους βαλμένους φλάντζα δακτυλίους για τις βιομηχανίες όπως τα εργαλεία, οι μίσχοι βαλβίδων, η δύναμη & η ενέργεια, τα ρουλεμάν μετάδοσης, η δύναμη & η ενέργεια, η γενική εφαρμοσμένη μηχανική και το ναυτικό. Και ούτω καθεξής.

 

VIIPLUS μας τα ΔΙΕΘΝΉ προϊόντα ΡΟΥΛΕΜΆΝ METAL ΓΛΙΣΤΡΏΝΤΑΣ ανταποκρίνονται σε ASTM, τη SAE, QQC, ASME, το cAms, και άλλα πρότυπα.

 • Ο κασσίτερος επιχαλκώνει τα χυτά ρουλεμάν χαλκού
 • Μολυβδούχα ρουλεμάν C93200 χαλκού κασσίτερου
 • Δακτύλιοι C86200, C86300 χαλκού μαγγάνιου
 • Δακτύλιοι C95400 χαλκού αργιλίου

 

Η ρίψη φορμών χαρακτηρίζεται δεδομένου ότι οι στερεοί φέροντες δακτύλιοι κραμάτων χαλκού παράγονται από μια ειδική φυγοκεντρική φόρμα ρίψεων.

Η σκληρότητα HB του υψηλής αντοχής ορείχαλκου (ZCuZn25Al6) διπλασιάζεται, έτσι όταν χρησιμοποιείται σε αργόστροφο, η ζωή υπηρεσιών αυτού του προϊόντος μπορεί να επεκταθεί δύο φορές εφ' όσον μπορούν αυτή του συνηθισμένου μανικιού χαλκού, και η υψηλή φέρουσα πίεσή της να προσαρμοστούν στις βαρέων καθηκόντων περιπτώσεις. Το προϊόν κατασκευάζεται από ηλεκτρολυτικό χαλκό με πολλά στοιχεία μετάλλων ιχνών μέσω της υψηλής θερμοκρασίας συμπύκνωσης και της φυγοκεντρικής ρίψης πίεσης αέρα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα υφαντικά μηχανήματα, τα μηχανήματα σχηματοποίησης εγχύσεων, τα εξάγοντας μηχανήματα, τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, τη αυτοκινητοβιομηχανία και άλλους τομείς. Η επιχείρηση μπορεί να κάνει να επιχαλκώσει την κάλυψη, το πλυντήριο, skateboard, το μισό κεραμίδι και άλλα προϊόντα σύμφωνα με επιλογή των πελατών της Κίνας, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών στον εσωτερικό και εξωτερικό τοίχο της η επεξεργασία της διάφορης αυλάκωσης ελαίου και της ελαιότρυπας, μπορεί επίσης να λογαριάσει την επεξεργασία.

Φυγόκεντρος που πετά τα υψηλά σκληρότητας C86300 μαγγάνιου σαφή ρουλεμάν Oilless δακτυλίων χαλκού συνδεμένα γραφίτης

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

C86300 (SAE 430B) το μέγεθος ίντσας δακτυλίων χαλκού μαγγάνιου είναι διαθέσιμο.

Σύνθεση:

 • Χαλκός (CuZn25Al)

 • Στερεό λιπαντικό

ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ-ΧΑΛΚΟΎ ✔ ΜΕ ΤΟ ΑΠΌ ΓΡΑΦΊΤΗ ΠΡΟΪΌΝ

Χυτοί δακτύλιοι χαλκού & δακτύλιοι φλαντζών

Τα κράματα χαλκού μαγγάνιου, όπως C863, μπορούν να λειτουργήσουν κάτω από τα πολύ υψηλές φορτία και τις ταχύτητες. Εντούτοις, οι φέρουσες εφαρμογές απαιτούν την αξιόπιστη λίπανση. Εκτός από τις άριστες μηχανικές ιδιότητες, αυτά τα κράματα έχουν την καλή αντίσταση διάβρωσης. Το C86300 αποτελείται το συνδυασμό χαλκού, μαγγάνιο, το αργίλιο και ο σίδηρος σε C86300 αυξάνουν την εκτατή δύναμή του σε πάνω από 110.000 KSI.
Σαν προμηθευτή επαγγέλματος εμείς που εστιάζουμε στο στερεό χαλκού ανεφοδιασμού δακτύλιο ποιοτικού C86300, το πιάτο ένδυσης, το oilless ρουλεμάν και τα oilless τμήματα οδηγών με την ανταγωνιστική τιμή μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σειρά ρουλεμάν Oilless

 

Ο προμηθευτής του oilless ρουλεμάν, τμήματα οδηγών και slild επιχαλκώνει το δακτύλιο/το πιάτο από την Κίνα.

Τα ρουλεμάν ΧΑΛΚΟΎ VIIPLUS C86300 έχουν αναπτυχθεί για το υψηλό φορτίο, αργόστροφες εφαρμογές και αποτελούνται από τον περιστροφικό χυτό υψηλής αντοχής χαλκό χρησιμοποιώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο από γραφίτη βούλωμα ως λιπαντικό. Τα σαφή ρουλεμάν VIIPLUS μας είναι διαθέσιμα στα μετρικά και αυτοκρατορικά μεγέθη από το απόθεμα. Η στο εσωτερικό επεξεργαμένος στη μηχανή υπηρεσία μας είναι σε θέση να παραγάγει τα μεταβλητά μεγέθη για να ταιριάξει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών.


Σαν επαγγελματικό προμηθευτή, εστιάζουμε στο ποιοτικό oilless ρουλεμάν ανεφοδιασμού, τα τμήματα οδηγών και το δακτύλιο χαλκού/το πιάτο με την ανταγωνιστικότερη πολιτική τιμών, για τον κύβο σφράγισης, τον κύβο εγχύσεων και το γενικό βιομηχανικό κόσμο μηχανημάτων ευρέως.
Προσφέρουμε την υπηρεσία cOem και δεχόμαστε επίσης προσαρμόζουμε τις διαταγές ως διευκρινισμένα σχέδια ή πρότυπα. Μπορούμε να ακολουθήσουμε τα περισσότερα δημοφιλή πρότυπα, όπως:
AUDI&FORD, JAPANs και τα πρότυπά μας. Η επαφή Pls με μας σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε θέματα των προϊόντων μας, οποιαδήποτε έρευνα από σας θα είναι απάντηση θετικά.

Χαλκός μαγγάνιου με τους από γραφίτη δακτυλίους βουλωμάτων

 

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ

Σχέδιο, κατασκευή, ανεφοδιασμός και πωλήσεις:
. Διάφορα oilless ρουλεμάν
. Στερεό ρουλεμάν χαλκού
. Πιάτο ένδυσης
. Πλυντήριο ώθησης
. Γλιστρώντας μέρος για τη φόρμα κύβων
. Δακτύλιος οδηγών
. Τμήματα οδηγών Oilless.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΦυγόκεντρος που πετά τα υψηλά σκληρότητας C86300 μαγγάνιου σαφή ρουλεμάν Oilless δακτυλίων χαλκού συνδεμένα γραφίτης

Βαθμός

50#

50S1

50S2

50S3

650S5

Υλικό

CuZn25AI5Mn4Fe3

CuSn5Pb5Zn5

CuAI10Ni5Fe5

CuSn12

CuZn25AI5Mn4Fe3

Πυκνότητα

8

8.9

7.8

8.9

8

Σκληρότητα

≥210

≥70

≥150

≥75

≥235

Εκτατή δύναμη

≥750

≥250

≥500

≥270

≥800

Δύναμη παραγωγής

≥450

≥90

≥260

≥150

≥450

Επιμήκυνση

≥12

≥13

≥10

≥5

≥8

Γραμμική επέκταση συντελεστή ο

1.9×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.6×10-5/℃

1.8×10-5/℃

1.9×10-5/℃

Max.Temp.

-40~+300℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+400℃

-40~+300℃

Max.dynamic φορτίο

100

60

50

70

120

Max.speed (ξηρά)

15

10

20

10

15

N/mm ² *m/s (λίπανση)

200

60

60

80

200

Παραμόρφωση συμπίεσης

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

< 0="">

C86300 (SAE 430B) δακτύλιοι χαλκού μαγγάνιου
C86300 ο χαλκός μαγγάνιου (SAE 430B) είναι ένα υψηλής αντοχής κράμα που χρησιμοποιείται ως δακτύλιοι, ρουλεμάν, εργαλεία, gibs, βίδα κάτω από τα καρύδια, τις καρφίτσες γεφυρών, τους μίσχους βαλβίδων και τα υδραυλικά μέρη κυλίνδρων.

Τα Graphited ρουλεμάν πρέπει να ενυδατωθούν στο λιπαντικό πριν από την εφαρμογή. Ο γραφίτης απορροφά το λιπαντικό, το οποίο μεταφέρεται έπειτα στον άξονα όταν θερμαίνεται από την κίνηση άξονων. Αυτή η δράση παρέχει το πετρέλαιο που απαιτείται για να λαδώσει αλλά όχι σε επαρκή ποσότητα για να προκαλέσει τη διαρροή στη συμπεριφορά τελειώνει. Το πετρέλαιο απορροφείται εκ νέου από το γραφίτη όταν παύει η κίνηση.

Οι δακτύλιοι για τον εξοπλισμό κατασκευής, οι δακτύλιοι συνδέσεων βραχιόνων για τα φτυάρια δύναμης, η σύνδεση τραβερσών & οι δακτύλιοι οδηγών για την έγχυση φορμάρουν τις μηχανές, εξοπλισμός μύλων χάλυβα, φούρνος Dragouts, ξεραίνοντας εξοπλισμός, Roasters, κύβοι Τύπου, γραμμές συνελεύσεων, υδροηλεκτρικές δομές, βαρούλκα, που ανυψώνουν τα μηχανήματα μύλων εξοπλισμού, ροδών και εγγράφου και πολλές άλλες βιομηχανικές εφαρμογές.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ

 

Πώς να τοποθετήσει μια διαταγή

 • Step1 επιλέξτε το δακτύλιο & τα Self-lubricating ρουλεμάν που χρειάζεστε. Χρειάζεστε τα διαφορετικά ρουλεμάν τύπων.

 • Step2 επιλέξτε το τυποποιημένο self-lubricating μέγεθος ρουλεμάν & δακτυλίων που χρειάζεστε.

 • Step3 επιβεβαιώστε το υλικό και το μέγεθος δακτυλίων που χρειάζεστε.

 • Step4 επιλέξτε τους όρους αποστολών.

 • Step5 επαφή ο πωλητής μας για να πάρει το πιό πρόσφατο απόσπασμα.

 • Step6 ζητήστε ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ δείγμα για να ελέγξετε την ποιότητα των προϊόντων.

 • Step7 επιβεβαιώστε την ποιότητα δειγμάτων και την ποσότητα & την τιμή της μαζικής διαταγής. Τοποθετήστε τη διαταγή με τον πωλητή.

 • Step8 τακτοποιήστε μια κατάθεση 30% πριν από την παραγωγή.

 • Step9 οι ηλεκτρονικές φωτογραφίες ή τα στέλνοντας δείγματα θα σταλούν πριν από την αποστολή σύμφωνα με το αίτημά σας.

 • Step10 εγκαταστήστε την ισορροπία 70% προτού να τελειώσουν τη μαζική διαταγή.

 • Step11 η αποστολή θα τακτοποιηθεί επάνω στην παραλαβή της ισορροπίας και της ολοκλήρωσης της διαταγής.

 • Step12 το CI, η PL, το BL και το κοβάλτιο (εάν είναι απαραίτητο) στέλνονται για τον εκτελωνισμό στο τέλος σας.

 • Step13 τέλος της διαταγής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣΦυγόκεντρος που πετά τα υψηλά σκληρότητας C86300 μαγγάνιου σαφή ρουλεμάν Oilless δακτυλίων χαλκού συνδεμένα γραφίτης
Η υπηρεσία μας:
Γρήγορη παράδοση αεροπορικώς με τον απολογισμό μας (DHL, UPS, Fedex, TNT) ή τον απολογισμό των πελατών, εκτός από το χρόνο σας.
1)από σαφή στην πόρτα (DHL/FEDEX/UPS/TNT)
2)αεροπορικώς στον αερολιμένα
3)θαλασσίως στο λιμένα

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ /WOODE ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ/ΠΑΛΕΤΩΝ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ & ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ

Η επιχείρησή μας παράγει τους διάφορους βαθμούς δακτυλίων χαλκού:
Ορείχαλκος: H62, HAl66-6-3-2, ένας συνηθισμένος υψηλής αντοχής ορείχαλκος, ειδικός σκληρός υψηλής αντοχής ορείχαλκος (HB> 250), χαλκός αργιλίου κ.λπ.: QAl10-5, χαλκός ZCuAl10Fe3, ZCuAl9Fe4Ni4Mn2, CuAl10Ni κ.λπ.: ZCu5Pb5Zn5, CuSn7Zn4Pb7, CuSn8, CuSn12, υψηλοί μόλυβδος ZCuSn10P1 κ.λπ. και χαλκός: ZCuPb10Sn10, CuPb15Sn7 κ.λπ. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, σύμφωνα με το DIN, τις BS, το EN, UNS, τη SAE και τα κινεζικά πρότυπα ΜΒ της παραγωγής των διάφορων προϊόντων (π.χ.: CuZn39Pb3, CuZn40Al2, C86200, C95800, C48200). Καλωσορίστε για να ερευνήσετε!

 

       

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Φυγόκεντρος που πετά τα υψηλά σκληρότητας C86300 μαγγάνιου σαφή ρουλεμάν Oilless δακτυλίων χαλκού συνδεμένα γραφίτης

 

το www.bronzegleitlager.com

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά