Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Τύπος που σφυρηλατεί τις χαμηλού θορύβου από γραφίτη συνδεμένες μέταλλο τυποποιημένες διαστάσεις ίντσας δακτυλίων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Από γραφίτη κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Πιστοποίηση: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Αριθμό μοντέλου: ο στερεός δακτύλιος, χαλκός με το λιπαντικό συνδέει ενσωματωμένο συντήρηση-ελεύθερο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Χρόνος παράδοσης: γρήγορη παράδοση
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Δακτύλιοι χαλκού σε απευθείας σύνδεση • Γλιστρώντας κατασκευαστές ρουλεμάν • Self-lubricating προμηθ

Λεπτομερής ενημέρωση

marerial: ΧΑΛΚΌΣ C86200 C86300 Μέγεθος: Δακτύλιοι διαστάσεων ίντσας
Τύπος: ΣΥΝΔΕΜΕΝΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΑΛΚΟΥ εφαρμογή: punching, εξοπλισμός σφυρηλατημένων κομματιών κ.λπ.

Περιγραφή προϊόντων

Τύπος που σφυρηλατεί τις χαμηλού θορύβου από γραφίτη συνδεμένες μέταλλο τυποποιημένες διαστάσεις ίντσας δακτυλίων

Ο γυρισμένος δακτύλιος χαλκού είναι διαθέσιμος στα μεγέθη αποθεμάτων ή μπορεί να κατασκευαστεί από τα σχέδια. Οι δακτύλιοι χαλκού με το γραφίτη είναι η συντήρηση-ελεύθερη εναλλακτική λύση.

VIIPLIS ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΑΠΟ ΓΡΑΦΊΤΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΧΑΛΚΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Το εργοστάσιο αφιερώνεται στον τεχνικό τομέα της μηχανικής αυτοματοποίησης. Σύμφωνα με τα σχέδια που παρέχηκαν από τους πελάτες, ο προσαρμοσμένος ΓΡΑΦΙΤΗΣ ενέθεσε το μανίκι χαλκού μαγγάνιου χαλκού C86300/C86200, ΦΈΡΟΝ μανίκι φλαντζών, στόλισμα, πλυντήριο, το τυποποιημένο μέγεθος και το μέγεθος ίντσας είναι MADE.The που ολόκληρη η διαδικασία του γραφίτη που συνδέεται ενσωματωμένος δεν χρειάζεται την τεχνητή συμμετοχή, ένας υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης, να μειώσει αποτελεσματικά το κόστος εργατικού δυναμικού, βελτιώνει συγχρόνως την αποδοτικότητα ενθεμένος με την ποιότητα μωσαϊκών.

VIIPLUS κατάλογος ρουλεμάν κραμάτων χαλκού των ΔΙΕΘΝΩΝ ο ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ περιεκτικός στερεός και δακτυλίων μανικιών χαλκού (γλιστρώντας κατάλογος ρουλεμάν) ΣΥΝΔΕΣΕ τον ΑΠΟ ΓΡΑΦΊΤΗ ΧΑΛΚΟ που οι ΕΥΘΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΙ ΦΛΆΝΤΖΑ… περιέχουν τη λεπτομερείς δομή και τη σύνθεση προδιαγραφών.

Μηχανήματα σφυρηλατημένων κομματιών Τύπου
Ευρέως χρησιμοποιημένος σε όλα τα είδη περιστρεφόμενων μερών της εργαλειομηχανής, και το γλιστρώντας πίνακα, επειδή τα self-lubricating ρουλεμάν με το χαμηλό συντελεστή τριβής και κάτω από την καλή εκτέλεση ένδυση-αντίστασης όρου φορτίων αντίκτυπου και την απόδοση του self-lubricating ρουλεμάν μειώνουν πολύ το κόστος της συντήρησης εξοπλισμού και παρατείνουν τη ζωή υπηρεσιών, μειώνει το θόρυβο λειτουργίας εξοπλισμού για να βελτιώσει συγχρόνως το εργασιακό περιβάλλον.

Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ τα ΒΑΛΜΕΝΑ ΦΛΆΝΤΖΑ περιστρεφόμενα μέρη ΡΟΥΛΕΜΑΝ ευρέως χρησιμοποιημένη στους διάφορους τύπους εργαλείων μηχανών ΚΑΙ των γλιστρώντας πινάκων, επειδή τα self-lubricating ρουλεμάν με το χαμηλό συντελεστή τριβής ΚΑΙ κάτω από την καλή εκτέλεση ένδυση-αντίστασης όρου φορτίων αντίκτυπου ΚΑΙ την απόδοση του self-lubricating ΡΟΥΛΕΜΑΝ μειώνουν πολύ το κόστος της συντήρησης εξοπλισμού ΚΑΙ παρατείνουν τη ζωή υπηρεσιών, μειώνουν το θόρυβο λειτουργίας εξοπλισμού για να βελτιώσουν συγχρόνως το εργασιακό περιβάλλον.

Σφράγιση, punching, βιομηχανικός, χειριστής σφυρηλατημένων κομματιών, ρομπότ, μηχανικός βραχίονας, αυτοματοποίηση σφυρηλατημένων κομματιών σφράγισης, ρομπότ σφυρηλατημένων κομματιών σφράγισης και άλλος δακτύλιος εξοπλισμού

Σφυρηλατώντας Τύποι
Ευρέως χρησιμοποιημένο σε όλους τους τύπους μερών περιστρεφόμενων μηχανών και γλιστρώντας πινάκων λόγω των χαμηλών self-lubricating ρουλεμάν τριβής του και άριστων ιδιοτήτων του γδαρσίματος και self-lubrication κάτω από τον αντίκτυπο το ρουλεμάν, μειώνει σημαντικά το κόστος της συντήρησης εξοπλισμού και παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών, μειώνοντας το λειτουργούντα θόρυβο εξοπλισμού και βελτιώνοντας το εργασιακό περιβάλλον.

C86300 χαλκός μαγγάνιου με το από γραφίτη μέγεθος ΙΝΤΣΑΣ μανικιών βουλωμάτων μετρικό
Τα Graphited ρουλεμάν πρέπει να ενυδατωθούν στο λιπαντικό πριν από την εφαρμογή. Ο γραφίτης απορροφά το λιπαντικό, το οποίο μεταφέρεται έπειτα στον άξονα όταν θερμαίνεται από την κίνηση άξονων. Αυτή η δράση παρέχει το πετρέλαιο που απαιτείται για να λαδώσει αλλά όχι σε επαρκή ποσότητα για να προκαλέσει τη διαρροή στη συμπεριφορά τελειώνει. Το πετρέλαιο απορροφείται εκ νέου από το γραφίτη όταν παύει η κίνηση.

Τύπος που σφυρηλατεί τις χαμηλού θορύβου από γραφίτη συνδεμένες μέταλλο τυποποιημένες διαστάσεις ίντσας δακτυλίων

Από γραφίτη δακτύλιοι χαλκού Maganese C86300

ΣΤΟΙΧΕΙΟ

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (%)

Χαλκός, $cu

60.0-68.0

Μόλυβδος, PB

≤0.2

Κασσίτερος, Sn

≤0.2

Ψευδάργυρος, ZN

22~28

Σίδηρος, Φε

2.0-4.0

Αλουμίνιο, Al

5.0-7.50

Μαγγάνιο, ΜΝ

2.5-5.0

Βουλωμάτων ολοκληρώνεται με τη διάτρυση μιας κωπηλατημένης, τρικλισμένης διαμόρφωσης τρυπών μέσω του φέροντος τοίχου και τη συμπίεση του γραφίτη σε αυτά τα τρύπες και σκληρό ψήσιμο. Το μέγεθος και ο αριθμός τρυπημένων με τρυπάνι τρυπών και ο αριθμός σειρών καθορίζονται από το φέρουσες μήκος και τη διάμετρο.

 • Μανίκια ίντσας

 • Μετρικά μανίκια

 • Μετρικές φλάντζες

 • Μετρικά πλυντήρια

Στερεό self-lubricating ρουλεμάν με το από γραφίτη ένθετο βουλωμάτων | Από γραφίτη δακτύλιοι μανικιών χαλκού

Οι από γραφίτη συνδεμένοι δακτύλιοι είναι όλοι χαλκού self-lubricating και η συντήρηση ελεύθερη. Αυτοί οι δακτύλιοι επεξεργάζονται στη μηχανή από το συνεχή χυτό χαλκό και συνδέονται με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών. Ένας δακτύλιος και αυτό είναι επιφάνεια ζευγαρώματος πρέπει πάντα να χωριστεί από μια ταινία του λιπαντικού. Πολλά από τα τμήματα VIIPLUS χρησιμοποιούν το γραφίτη. _εδώ είμαι τι εσύ χρειάζομαι να ξέρω για αυτός. Ο γραφίτης είναι συνηθισμένος άνθρακας σε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη μορφή, ένα δισδιάστατο κρύσταλλο. _σκέφτομαι αυτός ως ένας ένας-άτομο παχύς φύλλο. Ένα κομμάτι του γραφίτη είναι stack-up αυτών των φύλλων. Ένας μόλυβδος από γραφίτη μολυβιών αισθάνεται ελαιούχος επειδή αυτά τα παχιά φύλλα ένας-ατόμων είναι πολύ ολισθηρά.

Μόνος λαδώνοντας συνδεμένος γραφίτης χαλκού μανικιών δακτυλίων δακτύλιος μανικιών βουλωμάτων από γραφίτη

 • Πιάτα ένδυσης

 • Λουρίδες ένδυσης

 • Δακτύλιοι

 • Συνελεύσεις φωτογραφικών διαφανειών

 • Τμήματα οδηγών      

 • Ταξινομημένοι ίντσα δακτύλιοι

 • Μετρικοί μεγέθους δακτύλιοι

ΥΛΙΚΟ: C86300 χαλκός μαγγάνιου
C86300 οι χαρακτηριστικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τα βαρέων καθηκόντων ρουλεμάν φορτίων χαμηλής ταχύτητας, εργαλεία, τα έκκεντρα και ο υδραυλικός χαλκός μαγγάνιου κυλίνδρων χυτός parts.continuous είναι ένα κράμα υψηλής αντοχής, χαλκού μη-θερμότητας θεραπεύσιμο προοριζόμενο για τη χρήση στις εφαρμογές που απαιτούν έναν καλό συνδυασμό σημαντικών χαρακτηριστικών ένδυσης και την υψηλή φέρουσα δύναμη για τα βαριά φορτία και τις χαμηλές ταχύτητες.

Τα ρουλεμάν μανικιών χαλκού έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους το σε απευθείας σύνδεση www.bronzegleitlager.com χαλκού για την πώληση

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Γλιστρώντας ρουλεμάν που χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία εργαλειομηχανών υδραυλικά πνευματικά, σφυρηλατημένων κομματιών, μηχανήματα πλαστικών, ανυψωτικά μηχανήματα μεταφορών, μηχανήματα λιμένων, γραφείο, μηχανήματα γυμναστικής, υφαντικά μηχανήματα, συσκευασίες τροφίμων, μηχανήματα πλήρωσης, χημικά μηχανήματα, εκτύπωση και συσκευασία, έγγραφο που κατασκευάζουν τα μηχανήματα, αυτοκίνητο, όχημα σιδηροδρόμων, βιομηχανία ναυπηγικής, μηχανήματα, μεταλλουργικά μηχανήματα, μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά