Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Υψηλός CNC φυγοκεντρικός πετώντας C86300 ανοχής σαφής δακτύλιος χαλκού με το ρουλεμάν Μπους αυλάκωσης ελαίου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Από γραφίτη κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Πιστοποίηση: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Αριθμό μοντέλου: ο στερεός δακτύλιος, χαλκός με το λιπαντικό συνδέει ενσωματωμένο συντήρηση-ελεύθερο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Χρόνος παράδοσης: γρήγορη παράδοση
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Δακτύλιοι χαλκού σε απευθείας σύνδεση • Γλιστρώντας κατασκευαστές ρουλεμάν • Self-lubricating προμηθ

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: χαλκός χαλκού Αριθμό μοντέλου: με την αυλάκωση ελαίου, διπλοί δακτύλιοι αυλακιών λιπών βρόχων
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Αυτολίπανση Λίπανση: με ή χωρίς γραφίτη
εφαρμογή: ενδιάμεσο φορτίο αλλά υψηλότερη θερμοκρασία και όρος με την ενδιάμεση τρέχοντας ταχύτητα κ.λπ. Τύπος: Ρουλεμάν Μπους μεγέθους συνήθειας

Περιγραφή προϊόντων

Τύποι αυλακιού για το φέρον μέγεθος διαστάσεων χαλκού & πάχους τοίχων, διπλό αυλάκι λιπών βρόχων, κυκλική υψηλή ανοχή.

Ο προμηθευτής της ΚΙΝΑΣ των ρουλεμάν ποιοτικού χαλκού, που αυλακώνει τους δακτυλίους αυλακιού έκανε για να διατάξει τους μεγαλύτερους καταλόγους των ρουλεμάν χαλκού σε μια ευρεία ποικιλία της ίντσας και των μετρικών μεγεθών. Αυλάκωση των μορφών αυλακιού: ΚΥΚΛΙΚΟ ΕΥΘΥ ΕΝΙΑΙΟ ΕΥΘΥ & ΚΥΚΛΙΚΟ ΣΧΗΜΑ 8 ΔΙΨΉΦΙΟ ΝΟΎΜΕΡΟ 8 ΥΦΟΣ 11 ΒΡΟΧΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΔΙΠΛΟ. VIIPLUS προσφέρει ένα ευρύ φάσμα της κατεργασίας των υπηρεσιών για την αγορά cOem. Η επεξεργαμένος στη μηχανή υπηρεσία μας παρέχει την προστιθέμενη αξία σε μια μεγάλη έκταση των λύσεων βαθμού χάλυβα, από το υλικό χάλυβα στα ημιτελή ή τελειωμένα συστατικά. Το εργαστήριό μας που επεξεργάζεται τις ικανότητες στη μηχανή περιλαμβάνει CNC την τόρνευση, άλεση, λείανση, διάτρυση, υψηλή ταχύτητα που επεξεργάζεται, επεξεργασία επιφάνειας και ούτω καθεξής.

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ & ΛΥΣΕΙΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ
Οι φυγοκεντρικοί πετώντας δακτύλιοι χαλκού πετούν το χαλκό με τα στερεά βουλώματα λιπαντικών εάν χρειάζεστε τη βοήθεια στην επιλογή του καλύτερου γλιστρώντας καταλόγου ρουλεμάν ρουλεμάν (σαφής κατάλογος ρουλεμάν) περιέχετε τις λεπτομερή προδιαγραφές και το υλικό μεγέθους για τις διαφορετικές κατηγορίες δακτυλίων. Χτυπήστε εδώ για να πάτε στα σε απευθείας σύνδεση ΡΟΥΛΕΜΑΝ catalogSLIDE μας ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ της ΚΙΝΑΣ ΘΑΜΝΩΝ… και ο προσδιορίζων ρουλεμάν χαλκού για τα όλα ρουλεμάν δακτυλίων μετάλλων μας συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους αποθεμάτων μεταφορτώνει.
Το VIIPLUS ΈΚΑΝΕ στο ΈΝΤΥΠΟ ΔΙΆΤΑΞΗΣ ΚΊΝΑ ΓΙΑ μια στερεά χαλκού ρίψη φορμών κλουβιών κραμάτων φέρουσα που παρήχθη από τη φυγοκεντρική ρίψη, και ανήκει στον τομέα κατεργασίας.
Η κρεβατοκάμαρα υποβάλλει σε φυγοκέντρωση μπορεί να παραγάγει: φ800*305 μέσα στους διάφορους βαθμούς ρίψεων δακτυλίων χαλκού.
Οι τέμνουσες αυλακώσεις ελαίου στη σταθερές ποιότητα και τη υψηλή ακρίβεια κατασκευαστών της Κίνας δακτυλίων μηχανογράφησαν συμπυκνωμένο δακτύλιο πετρελαίου αυλάκωσης ελαίου αριθμητικού ελέγχου (CNC) τον ορείχαλκος, ρουλεμάν θάμνων μηχανών, η τιμή μανικιών ολίσθησης competitve αναλύει το σχεδιασμό μερών και κάνει τις λύσεις διαδικασίας. Εκτός από τα πρότυπά μας η αυλάκωση ελαίου δακτυλογραφεί εμείς προσφέρει επίσης τα αυλάκια που γεμίζουν με τους από γραφίτη δακτυλίους.
C86300 (SAE 430B υλικό CuZn25Al5Fe3Mn4) σκλήρυνε το φυγοκεντρικό μέγεθος ο γλιστρώντας φέρων Μπους συνήθειας δακτυλίων χαλκού ρίψης ορείχαλκου που κατασκευάστηκε στην Κίνα
Μπορείτε να ψάξετε γιατί η μεταφόρτωση στοιχείων δακτυλίων products.CAD χαλκού C86300 είναι επίσης διαθέσιμη για τα εγγραμμένα μέλη.
Είμαστε ειδικοί στον τέμνοντα δακτύλιο χαλκού αυλακώσεων ελαίου που αντέχει τον κυκλικό ενιαίο βρόχο Straighg & το διπλό βρόχο, το πλάτος αυλακώσεων ελαίου και το βάθος, που αντέχουν την ανοχή.
ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΣΤΑ ΣΑΦΕΙΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ
Μέθοδος επεξεργασίας για την εσωτερική αυλάκωση ελαίου τρυπών του δακτυλίου μανικιών χαλκού

Το καθορισμένο εργοστάσιο επεξεργασίας χαλκού αυλάκωσης ελαίου, το επαγγελματικό σύνολο χαλκού αυλάκωσης ελαίου επεξεργασίας ρίψης διάφορο, συμπεριλαμβανομένης της κάθετης αυλάκωσης ελαίου, της δακτυλιοειδούς αυλάκωσης ελαίου, της σπειροειδούς αυλάκωσης ελαίου, της διαγώνιας αυλάκωσης ελαίου, κ.λπ., μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τον αριθμό.
Η εσωτερική αυλάκωση ελαίου του μανικιού χαλκού εκφράζεται συνήθως όπως:Υψηλός CNC φυγοκεντρικός πετώντας C86300 ανοχής σαφής δακτύλιος χαλκού με το ρουλεμάν Μπους αυλάκωσης ελαίου
1.Figure «8 «δακτύλιοι αυλάκωσης ελαίου
2.Circular δακτύλιοι αυλακιού
3.Double δακτύλιοι αυλακιού βρόχων
Προσοχή
Στην παραγωγή του μανικιού χαλκού με την αυλάκωση ελαίου
1. Όταν το ακατέργαστο μανίκι χαλκού τελειώνουν, η τραχιά κατεργασία θα πραγματοποιηθεί πρώτα, και ένα λεπτό μανίκι χαλκού θα γίνει με το επίδομα 2mm σε μια πλευρά.
2 και η παραγωγή τον της δεξαμενής πετρελαίου, και κάθετη δεξαμενή πετρελαίου, το δακτυλιοειδές αυλάκι, σπειροειδές αυλάκι, ή διαγώνιο αυλάκι, η σχεδίαση σύμφωνα με τον πρώτο, και έπειτα επεξεργασία του αυλακιού, πρέπει να λάβουν υπόψη κατά επεξεργασία του προβλήματος του επιδόματος, δεξαμενή για να κάνουν βαθιά και ευρέως, όχι σύμφωνα με την κανονική διαδικασία, ή κατά την διάρκεια του τέρματος που επεξεργάζεται το σύνολο χαλκού ολοκληρωμένου προϊόντος στη μηχανή θα βρούν ένα πρόβλημα, να χρειαστεί μια δεύτερη επεξεργασία αυτοκινήτων, έτσι θα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.
3. Μετά από την τελειωμένη κάλυψη χαλκού, κάνετε μια γωνία Ρ στην άκρη της αυλάκωσης ελαίου για να διευκολύνετε τη ροή του πετρελαίου και να αποφύγετε τον τραυματισμό χεριών.
 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
Χημική σύνθεση:

$cu

Sn

PB

ZN

Φε

Νι

Sb

Π

S

Al

ΜΝ

Si

60.00-66.00

0,2

0,2

22.00-28.00

2.0-4.0

1.0

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

5.0-7.5

2.5-5.0

ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΣ

Μηχανικές ιδιότητες:

Εκτατή δύναμη (λ.)

Δύναμη παραγωγής (σε 0,5% επέκταση κάτω από το φορτίο λ.)

Επιμήκυνση (σε 2in. ή 50mm λ., %)

Σκληρότητα Brinell (λ.)

Ksi

MPA

Ksi

MPA

 

 

110

758

62

427

14

210

Υψηλός CNC φυγοκεντρικός πετώντας C86300 ανοχής σαφής δακτύλιος χαλκού με το ρουλεμάν Μπους αυλάκωσης ελαίου

Τύπος

Jdb-1

Υλικό βάσεων

CuZn25AL6Mn4

Σκληρότητα βάσεων

HB210-250 (HB270)

Τριβή Coef (u)

<0>

Όριο θερμοκρασίας

300°C

Δυναμικό όριο φορτίων:

100N/mm2

Όριο φορτίων κάτω από 1m/mm

25N/mm2

Όριο ταχύτητας ολίσθησης

dry0.4m/s oil5m/s

Όριο PV

3.8N/mm2.m/s


Οδηγούμε τον κατασκευαστή και τον προμηθευτή της φυγοκεντρικής ρίψης κραμάτων χαλκού και το προϊόν μας αποτελείται από την καλή ποιότητα. Αυτοί φυγοκεντρική ρίψη κραμάτων χαλκού χρησιμοποιούνται εκτενώς στις διάφορες εφαρμογές όπως το αυτοκίνητο και την εφαρμοσμένη μηχανική. Η φυγοκεντρική ρίψη κραμάτων χαλκού που προσφέρουμε αναγνωρίζεται ιδιαίτερα μεταξύ των πελατών για τη δυνατότητα χρησιμοποίησής τους στις διάφορες βιομηχανίες.
Φυγοκεντρική ρίψη κραμάτων χαλκού για:

  • Οι Μπους ανά κύλινδρο/έμβολα για τους υδραυλικούς Τύπους/την πίεση πετρελαίου

  • Βίδα καρυδιών για τους κυλώντας μύλους

  • Βίδα καρυδιών για τους Τύπους μυγών

  • Σακάκια για σκαφών

  • Δαχτυλίδια για τις υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις

  • Δαχτυλίδια για το στρόβιλο αερίου/τον ατμό

  • Δαχτυλίδια για το ρουλεμάν κλουβιών

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Χαλκός ορείχαλκου που φυτεύει την αυτοκίνητη γραμμή παραγωγής, την εφαρμοσμένη μηχανική νερού, την πύλη φραγμάτων, τις βιομηχανίες πλαστικών, τις διαδοχικές πετώντας μηχανές, τους κυλίνδρους χάλυβα στη βιομηχανία μεταλλουργίας, τα ορυκτά σκάφη μηχανών, τις στροβιλο γεννήτριες, τους υδραυλικούς στροβίλους και τις μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων με θάμνους.
Συσκευασία & ναυτιλία
1.Standard συσκευασία εξαγωγής: Το κιβώτιο πλαστικών τσαντών + χαρτοκιβωτίων + η περίπτωση ή ως απαίτηση του πελάτη
2.small συσκευασία που στέλνει από τον αγγελιαφόρο
3.by αέρας DHL Fedex UPS TNT…
4.bulk διαταγή που στέλνει από τη θάλασσα LCL ή FCL
Χαρακτηριστικά και εφαρμογές δομών
Vsb-50 το στερεό λαδώνοντας ρουλεμάν παράγεται με την ενίσχυση του ορείχαλκου που έχει την καλή φυσική εκτέλεση και την καλή ικανότητα για τη ρίψη. Αυτό που είναι περισσότερος, το υλικό ορείχαλκου έχει αρκετά καλά anti-erosion το abitity στον αέρα, το γλυκό νερό και το θαλάσσιο νερό. Η επιφάνεια τακτικά και λεπτά επεξεργάζεται στη μηχανή με τις υποδοχές τις οποίες το ιδιαίτερο στερεό λιπαντικό συμπληρώνεται. Το προϊόν χρησιμοποιείται ευρέως στις διαδοχικές πετώντας και κυλώντας μηχανές, ορυχείο-εκμεταλλεμένος τους εξοπλισμούς, τα σκάφη, τη μηχανή ατμού, κ.λπ.
Στερεοί δακτύλιοι ρουλεμάν χαλκού αργιλίου λιπαντικών πετώντας

CHARACTERISTI
με τη στερεά από γραφίτη λίπανση. Οι διάφορες υλικές προδιαγραφές, οι τυποποιημένες και ειδικές μορφές είναι επίσης διαθέσιμες
Vsb-50 στερεά λαδώνοντας ρουλεμάν
1. Εργασία Μαΐου χωρίς οποιοδήποτε ol για τη μεγάλη περίοδο
2. Εξαιρετικά υψηλή χωρητικότητα φορτίων, καλή ενάντια στη φθορά και χαμηλότερη τριβή
3. Ιδιαίτερα κατάλληλος για το αργόστροφο και υψηλό φορτίο
4. Κατάλληλος για την εναλλαγή, την ταλάντωση ή τη διαλείπουσα κίνηση όπου η ταινία πετρελαίου είναι δύσκολο να διαμορφωθεί
5. Καλά χημικά ανθεκτικά και αντιδιαβρωτικά χαρακτηριστικά
6. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε στο ευρύ φάσμα της θερμοκρασίας από -40℃-+300℃

STRUSTURE

Vsb-50 το ΣΤΕΡΕΟ υλικό ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ αποτελείται από το ισχυρό χυτό βασισμένο στο χαλκό μέταλλο με τα ειδικά στερεά λιπαντικά που ενσωματώνονται. Το βασικό μέταλλο αντιστέκεται το υψηλό φορτίο και τα στερεά λιπαντικά παρέχουν self-lubrication. Το ρουλεμάν παρουσιάζει άριστη απόδοση χωρίς προ-λίπανση υπό τους όρους του άκρου υψηλούς - χαμηλή θερμοκρασία με αργόστροφο. Αυτό το υλικό παρέχει μια συντήρηση-ελεύθερη φέρουσα λύση, ιδιαίτερα για το υψηλό φορτίο, διαλείπον της ταλαντεμένος κίνησης.

Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα στις ειδικές διαστάσεις, πλυντήρια ώθησης, έβαλαν φλάντζα στα πλυντήρια ώθησης, μισό-ρουλεμάν, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσαρμοσμένα φέροντα σχέδια
Οι υπηρεσίες μας
1.Sample η διαταγή είναι διαθέσιμη.
2.Small η διαταγή είναι αποδεκτή.
3.Customized είναι διαθέσιμο σύμφωνα με το σχέδιο ή το δείγμα
Αρχικά έγγραφα
1.B/L (λογαριασμός της φόρτωσης)
2.C/O (πιστοποιητικό προέλευσης)
3.Commercial τιμολόγιο
4.Packing κατάλογος
Υπηρεσία μεταπώλησης
1.Goods ποιοτική ακολουθία
2.Accept ανατροφοδοτούν και λύνουν το πρόβλημα
επιστροφής επίσκεψη 3.Regular

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩΥψηλός CNC φυγοκεντρικός πετώντας C86300 ανοχής σαφής δακτύλιος χαλκού με το ρουλεμάν Μπους αυλάκωσης ελαίου
 
 
Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά