Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Αυλακωμένα ενσωματωμένα χαλκός από γραφίτη μακρά ζωή πλυντηρίων & στολισμάτων εμπιστοσύνης άξονων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Από γραφίτη κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: SANKYO,MISUMI,DAIDO,SELF LUBE,GGB,FIBRO STANDARD REPLACEMENT BEARING
Πιστοποίηση: DIN 1850/ISO 4379, UNITED STATES UNS STANDARD,C86300
Αριθμό μοντέλου: ο στερεός δακτύλιος, χαλκός με το λιπαντικό συνδέει ενσωματωμένο συντήρηση-ελεύθερο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Price Graphite Bushing Parts, (SAE 660) Leaded Tin Bronze Bearings,863 (SAE 430B) 862 (SAE 430A)Manganese Bronze
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΤΑ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Χρόνος παράδοσης: γρήγορη παράδοση
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Δακτύλιοι χαλκού σε απευθείας σύνδεση • Γλιστρώντας κατασκευαστές ρουλεμάν • Self-lubricating προμηθ

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Ορείχαλκος CuZn25Al5Mn3Fe3 Αριθμό μοντέλου: Σχέδια αυλακιού
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Προσαρμοσμένος Λίπανση: χωρίς από γραφίτη, self-lubricating
Εφαρμογή: Βαρέων καθηκόντων εξοπλισμός, επισκευή μηχανημάτων, υδραυλικός, μετάδοση δύναμης Τύπος: η πεδιάδα πέταξε τους δακτυλίους μανικιών χαλκού, αυλακωμένοι χυτοί δακτύλιοι μανικιών χαλκού, βαλμέ

Περιγραφή προϊόντων

Από γραφίτη λαδώνοντας γεμισμένο πλυντήριο-γραφίτης πλυντήριο χαλκού

 

Το από γραφίτη λαδώνοντας πλυντήριο χαλκού μια τεράστια σειρά του γραφίτη γέμισε τους θάμνους, φέροντα μαξιλάρια, πλυντήριο ώθησης. υλικά που χρησιμοποιούν τον υψηλό εκτατό χαλκό μαγγάνιου, τις μηχανές αποδοτικότητας και τις καινοτόμες τεχνικές.

Φέρον πλυντήριο χαλκού που γεμίζουν με το γραφίτη

 

Κατασκευάζουμε και εξάγουμε ένα ευρύ φάσμα γεμισμένων των γραφίτης δακτυλίων, ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης. Υψηλής αντοχής χαλκός μαγγάνιου από το ποιοτικό υλικό χαλκού. Αυτός ο υψηλής αντοχής χαλκός μαγγάνιου χρησιμοποιείται στους διάφορους τομείς.

 

 

Το γεμισμένο γραφίτης πλυντήριο κατασκευάζεται με τον υψηλής αντοχής χαλκό μαγγάνιου, τις μηχανές αποδοτικότητας και τις καινοτόμες τεχνικές. Αυτά τα γεμισμένα γραφίτης προϊόντα πλυντηρίων χρησιμοποιούνται κυρίως για το υψηλό φορτίο και τις μέσες εφαρμογές ταχύτητας. Έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί τις θερμοκρασίες μέχρι 650 ° Γ. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να αναπτύξουμε αυτούς τους δακτυλίους και πιάτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών μας.

 

 

Γεμισμένο γραφίτης πρότυπο πλυντηρίων ώθησης πλυντηρίων

γεμισμένο γραφίτης πρότυπο πλυντηρίων ώθησης πλυντηρίων

 

Υλικό

- Τυποποιημένο υλικό: CuZn25A16Fe3Mn3 + γραφίτης

 

Δομή

Self-lubricating πλυντήριο ώθησης

Πλυντήριο ώθησης χαλκού με το στερεό βούλωμα λιπαντικών (γραφίτης)

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

·Διαστατική ακρίβεια


·Εύρωστη κατασκευή


·Αντίσταση σκουριάς

 

Γεμισμένη γραφίτης περιγραφή πλυντηρίων

Η επιφάνεια τελειώνει Μέταλλο που ντύνεται
Υλικό Γερμανία DIN CuZn 25A15, Ιαπωνία JIS HBcC4
Σκληρότητα κραμάτων HB 250
Ανώτατη χωρητικότητα φορτίων 150 N/mm2
Συντελεστής τριβής Λίπανση πετρελαίου - 0,03, ξηρά τριβή - 0,16
Ανώτατο όριο αξίας PV 200 N/mm2 .m/min
Πυκνότητα 8.0 g/cm2
Εκτατή δύναμη Μικρότερος από 780
Επιμήκυνση Μικρότερος από 4%
Πρότυπα Αγγλία τυποποιημένο HIB 2
Όριο θερμοκρασίας 100 βαθμοί Κελσίου - 300 βαθμοί Κελσίου
Ανώτατο όριο ταχύτητας 10 m/s

 

 

 

VIIPLUS παρουσιάζοντας το ευρύτερο φάσμα των μαξιλαριών χαλκού που γεμίζουν με το γραφίτη στα πολύ χαμηλά ποσοστά. Κατασκευάζονται με υψηλό - ποιοτική πρώτη ύλη και έχουν επίσης τη υψηλή ζήτηση στην αγορά.

 

Η οργάνωσή μας ειδικεύεται στην εξαγωγή, την εισαγωγή, χονδρικός και την παροχή μιας ποιοτικής σειράς των από γραφίτη-γεμισμένων πλυντηρίων χαλκού που χρησιμοποιούνται στους κυλίνδρους χάλυβα και τις ορυκτές μηχανές. Σχεδιασμένος σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, ο Μπους προσφερθείς εκτιμάται ευρέως από τους προσδίδοντες γόητρο πελάτες μας. Επιπλέον, το παρεχόμενο τσοκ σχεδιάζεται από τους επαγγελματίες από τους προμηθευτές μας, χρησιμοποίηση υψηλή - ποιοτική πρώτη ύλη και σύγχρονη τεχνολογία, σύμφωνα με τους βιομηχανικά τυποποιημένους.

 

Χαρακτηριστικά


Το πλυντήριο πίεσης χαλκού με το από γραφίτη βούλωμα προσφέρει και την καλή αντοχή και άριστο self-lubrication αυτού του πλυντηρίου.

Αυτός ο προσδιορισμός επιτρέπει στο πλυντήριο ώθησης για να χρησιμοποιηθεί χωρίς συντήρηση κατά το λίπανση ή τη λίπανση.
Χρησιμοποιείται ευρέως στους τομείς του υψηλού φορτίου και της διαλείπουσας κίνησης καθώς επίσης και των ταλαντεμένος όρων κινήσεων.

 

Χαρακτηριστική εφαρμογή

 

Το self-lubricating πλυντήριο εφαρμόζεται ευρέως στις αυτοκινητικές γραμμές συνελεύσεων, τους στροβίλους νερού, τα φράγματα, τις πλαστικές μηχανές κ.λπ. εγχύσεων Ανάλογα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας, Viiplus προσφέρει διάφορους διαφορετικούς τύπους κραμάτων.

 

Πλυντήριο ώθησης χαλκού

Made-To-Order χυτά πλυντήρια ώθησης χαλκού

 

VIIPLUS από γραφίτη πλυντήρια ώθησης χαλκού και πιάτα ένδυσης ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ της ΚΙΝΑΣ. Για να προστατεύσουν τα πολυτιμότερα ελλοχεύοντα μέρη, τα πλυντήρια ώθησης χαλκού μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Τα πλυντήρια ώθησης υποστηρίζουν το αξονικό φορτίο σε έναν άξονα. Έχουν ως σκοπό να αποτρέψουν οποιαδήποτε μετακίνηση κατά μήκος του άξονα ενός δέντρου. Τα πλυντήρια ώθησης μπορούν να αυλακωθούν για να παρέχουν την πρόσθετη διανομή λίπανσης.

 

VIIPLUS τα ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ μπορούν γενικά να προσαρμόσουν οποιοδήποτε μέγεθος ή οι ειδικοί πελάτες διαμόρφωσης να χρειαστούν. Δέχονται επίσης άλλες μηχανικά μέρη δακτυλίων μετάλλων και προσαρμοσμένες διαταγές.

 

Στερεός-λιπαντικό-ΕΝΘΕΜΕΝΟΣ το ΦΕΡΟΝ μόνο λιπαντικό έλαιο στολισμάτων χαλκού αυλάκωσης ελαίου σύνδεσε τα πιάτα & το πλυντήριο ώθησης Made-To-Order επιλέγει το ύφος αυλακιού σας, φυγοκεντρική κατασκευή, χυτή

 

Ο προμηθευτής χαλκού C86300/C83600/C95500/C90800/C83600 μπορεί να προσαρμόσει τις ειδικές διαμορφώσεις για τους πελάτες VIIPLUS ειδικεύεται στο λάδι-λιγότερα μανίκι/τους βαλμένους φλάντζα δακτυλίους, τα πλυντήρια ώθησης, τους δακτυλίους PTFE, τα τμήματα οδηγών, τα πιάτα ένδυσης/τις λουρίδες για τη φόρμα και τη βιομηχανία κύβων. Τα πλυντήρια ώθησης μπορούν να αυλακωθούν για να παρέχουν την πρόσθετη διανομή λίπανσης. Για τις υψηλής θερμοκρασίας εφαρμογές αυτά τα αυλάκια μπορούν να ενσωματωθούν με το γραφίτη για να παρέχουν τις self-lubricating ιδιότητες στο πλυντήριο.

 

Οι αυλακώσεις ελαίου δακτυλογραφούν για το πλυντήριο ώθησης

 

Ένας cOem μέσος-μεγέθους χρειάστηκε ένα τυποποιημένο χυτό μέγεθος πλυντήριο ώθησης χαλκού με μια τρύπα πετρελαίου/λιπών και το εσωτερικό αυλάκι.

 

Αυλακωμένα ενσωματωμένα χαλκός από γραφίτη μακρά ζωή πλυντηρίων & στολισμάτων εμπιστοσύνης άξονων

 

Πλυντήριο ώθησης χαλκού αυλακιού πετρελαίου & λιπών

 

Σε μια προσπάθεια να προστατευθούν τα πολυτιμότερα ελλοχεύοντα μέρη, τα πλυντήρια ώθησης χαλκού μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Τα πλυντήρια ώθησης υποστηρίζουν το αξονικό φορτίο σε έναν άξονα. Έχουν ως σκοπό να αποτρέψουν τη μετακίνηση κατά μήκος του άξονα ενός άξονα.

 

Τεχνικά στοιχεία πλυντηρίων ώθησης

 

Μέγιστο δυναμικό φορτίο 100N/mm2
Μέγιστη θερμοκρασία 300 [°C]
Σκληρότητα βάσεων HB210-270
Συντελεστής τριβής <0>
Υψηλότερη ταχύτητα ολίσθησης ξηρό 0.4m/s πετρέλαιο 5m/s

 

 

 

Τεχνικές παράμετροι δακτυλίων κραμάτων χαλκού

 

Υλικές σύνθεση και ιδιότητες
Βαθμός ΧΑΛΚΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ BURONZE ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ
Υλικό CuZn25Al5Mn3Fe3 CuSn5Pb5Zn5 CuAl10Ni5Fe5 CuSn12
Πυκνότητα 8 8.9 7.8 8.9
HB σκληρότητας >210 >70 >150 >95
Εκτατή δύναμη N/mm ² >750 >200 >600 >260
Δύναμη N/mm ² παραγωγής >450 >90 >260 >150
Επιμήκυνση % >12 >25 >10 >8
Coeffcient της γραμμικής επέκτασης 1.9×10-5/℃ 1.8×10-5/℃ 1.6×10-5/℃ 1.8×10-5/℃
Max.temp ℃ -40~+300 -40~+400 -40~+400 -40~+400
Max.load N/mm ² 100 60 50 70
Max.speed (ξηρό) m/min 15 10 20 10
Max.PV (λίπανση) N/mm ² *m/min 200 60 60 80
Παραμόρφωση 300N/mm ² συμπίεσης <0.01mm <0.05mm <0.04mm <0.05mm

 

 

Πλεονέκτημα του από γραφίτη στολίσματος & της ώθησης χαλκού φέροντος 

 

1. Το υψηλός-φορτίο, αργόστροφοι όροι, μπορεί να παίξει μια ανώτερη απόδοση
Τα στερεά self-lubricating ρουλεμάν είναι χρησιμοποιημένη φυγόκεντρος που πετά το υψηλής αντοχής κράμα ορείχαλκου δεδομένου ότι μια μήτρα, διαδραματίζει έναν ρόλο στη μεταφορά του φορτίου, ο γραφίτης έχει τις καλές self-lubricating ιδιότητες ειδικά διατυπωμένος ως λιπαντικό, διαδραματίζει έναν ρόλο self-lubricating, τους συνδυάζει οι αντίστοιχες αξίες, ακόμη και κάτω από το υψηλό φορτίο, αργόστροφοι όροι, μπορεί να παίξει μια ανώτερη απόδοση.

 

2. Η εναλλασσόμενη κίνηση, η λικνίζοντας κίνηση, και η συχνή έναρξη και σταματούν τη δύσκολη θέση σχηματισμού ταινιών για να παίζουν την άριστη αντοχή
Τα στερεά self-lubricating ρουλεμάν λιπαντικών τακτοποιούνται ότι η αρχή είναι να εξασφαλιστεί ότι όλα τα μέρη του αλέθοντας μέλους έχουν μια επίδραση λιπαντικών κατά τη λειτουργία έτσι τακτοποιημένη με το λιπαντικό πρέπει να βασιστούν στην κατεύθυνση της κυκλοφορίας του αλέθοντας μέλους κανόνισαν να καθορίσουν τη θέση του λιπαντικού.

 

3. ανώτερη χημική αντίσταση και αντίσταση διάβρωσης
Το στερεό self-lubricating φέρον λιπαντικό διατυπώνεται ειδικά με το γραφίτη, PTFE, δισουλφίδιο μολυβδαίνιου και άλλο wear-resistant υλικό, που έχει μια σταθερή μοριακή δομή, μήτρα μετάλλων μπορεί να έχει τη διαφορετική χημική αντίσταση και την αντίσταση διάβρωσης ανάλογα με το μέταλλο επιλεγμένος, τα στερεά self-lubricating ρουλεμάν και επομένως έχουν την άριστη χημική αντίσταση και την αντίσταση διάβρωσης.

 

4. Το κόστος του από γραφίτη φερουσών στολίσματος & της ώθησης χαλκού ανταγωνιστικότερων, έναντι των παρόμοιων από γραφίτη προϊόντων στολισμάτων & ώθησης χαλκού φερόντων, μακριά οικονομικά ενεργή ζωή, απαίτησε λίγη συντήρηση, ο κύκλος αντικατάστασης αντικατάστασης είναι μακροχρόνιος, μια καλή απόδοση.

 

5. Το εύκαμπτο σχέδιο, απλός και κατάλληλος, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα
Το σύστημα εφοδιασμού με πετρέλαιο στο μηχανικό σχέδιο είναι πολλή εργασία, χρονοβόρα συσκευή, η χρήση των στερεών self-lubricating ρουλεμάν δεν χρειάζεται να εξεταστεί στο σχέδιο των καυσίμων σημαίνει τον εξοπλισμό εγκαταστάσεων καυσίμων, και μπορεί για ποικίλες ειδικές περιπτώσεις, τα στερεά self-lubricating ρουλεμάν με σκοπό σε ποικίλες μορφές να ικανοποιήσουν τις ανάγκες ποικίλων ειδικών περιπτώσεων, η χρήση των στερεών self-lubricating ρουλεμάν, μπορεί σημαντικά να μειώσει τη μηχανική συντήρηση, τα καύσιμα και άλλες δαπάνες.

 

6. Κανένα ελαιοδοχείο δεν χρησιμοποιείται
Από τη γραμμική επέκταση ο συντελεστής μεγαλύτερος από το στερεό λιπαντικό από το υπόστρωμα μετάλλων, έτσι όταν αρχίζουν τα στερεά self-lubricating ρουλεμάν, η ταινία θα μεταφερθεί στο αλέθοντας μέλος πραγματοποιημένου self-lubricating, τόσο τα στερεά self-lubricating ρουλεμάν μπορούν να είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν στον ανεφοδιασμό σε καύσιμα και δεν μπορούν να ανεφοδιάσουν σε καύσιμα ή παχιά θέση, ακόμη και στην περίπτωση του αργόστροφου υψηλός-φορτίου, αλλά και μπορούν να παίξουν μια καλή λίπανση.

 

7. Η χρήση του χαμηλότερου κόστους
Το παραδοσιακό μηχανικό σχέδιο, σε έναν ορισμένους λειτουργούντα χρόνο, έναν ανεφοδιασμό σε καύσιμα και μια συντήρηση πρέπει πάντα να ελέγξει το μετρητή καυσίμων, οι εγκαταστάσεις πετρελαίου πρόκειται ομαλές, να ανεφοδιάσουν σε καύσιμα τακτικά το ίδιο το σώμα και να προκαλέσει τη ρύπανση του περιβάλλοντος περιβάλλοντος, με συνέπεια την αύξηση των κοστών συντήρησης και να επιτύχουν μετά από self-lubricating, όχι μόνο μπορεί να καταστήσει το περιβάλλον καθαρό, αλλά και να μειώσει πολύ τη χρήση των δαπανών λιπαντικών.

 

Διαθέσιμη γλιστρώντας μορφή ρουλεμάν

 

Η πεδιάδα πέταξε τους δακτυλίους μανικιών χαλκού, αυλακωμένοι χυτοί δακτύλιοι μανικιών χαλκού, βαλμένοι φλάντζα χυτοί δακτύλιοι χαλκού, πλυντήριο ώθησης, χυτά ρουλεμάν χαλκού, μεγάλου μεγέθους ρουλεμάν

Οι δακτύλιοι ταξινομούν: Τα τυποποιημένα γλιστρώντας φέροντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα γραμμών μας πέρα από το διαφορετικές deminsion & την ίντσα ταξινομούν το πλυντήριο ώθησης που φέρονται στο απόθεμα.
Made-To-Order χυτό πλυντήριο ώθησης χαλκού για μια εφαρμογή πετρελαίου/λιπών

 

VIIPLUS ΔΙΕΘΝΗΣ σύμφωνα με τις διαφορετικές απαιτήσεις πελατών, σύμφωνα με το DIN, τις BS, το EN (DIN/EN), το SS, το NS, UNS, τη SAE και την τυποποιημένη παραγωγή της Κίνας ΜΒ όλων των ειδών προϊόντων χαλκού, δακτυλίων ορείχαλκου, πιάτων και ράβδων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από ηλεκτρολυτικό χαλκό από τη φυγοκεντρική ρίψη, τη συνεχή ρίψη και τα γλιστρώντας ρουλεμάν εξώθησης.

 

Φέρουσες λύσεις

 

Όλα τα είδη υδραυλικών μηχανημάτων, μεταλλουργικών μηχανημάτων, μηχανημάτων σφυρηλάτησης, μηχανημάτων πετρελαιοφόρων περιοχών, μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής, μηχανημάτων μεταλλείας, εγκαταστάσεων ηλεκτρικής δύναμης, κ.λπ.

 

 

Διαθεσιμότητα


·Τα κυλινδρικά oiles που φυτεύουν με θάμνους, ο βαλμένος φλάντζα oilless Μπους, το πλυντήριο ώθησης και το πιάτο φωτογραφικών διαφανειών είναι τυποποιημένη επεξεργασία.
·Το ειδικά σχεδιασμένα στερεά ρουλεμάν και το υλικό μετάλλων μπορούν να γίνουν σύμφωνα με το σχέδιό σας.
·Άλλο υλικό μπορεί να γίνει βασισμένο στην απαίτησή σας.

 

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά