Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Προσαρμοσμένες μισές μόνες ελαιότρυπες χαλκού λιπαντικού ελαίου συνδεμένες δακτύλιοι από γραφίτη που αυλακώνονται

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Μόνοι λαδώνοντας κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα: REPLACE BRAND GARLOCK BEARINGS (GGB)
Πιστοποίηση: DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Αριθμό μοντέλου: Ο ΤΥΠΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΦΛΆΝΤΖΑ ΣΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΑΝΙΚΙ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΈΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Α
Χρόνος παράδοσης: 7-20 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΘΆΜΝΟΥΣ
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι χαλκού, πλυντήρια ώθησης χαλκού, μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι χαλκού

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Χυτός χαλκός με το γραφίτη Χαρακτηριστικό γνώρισμα: κοχυλιών μισού διασπασμένο ελαφρύ από γραφίτη φέρον κοχύλι κοχυλιών χαλκού φέρον
Τύπος: self-lubricating ρουλεμάν Self-lubricating μέγεθος του Μπους: Σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών
Υψηλό φως:

sintered self lubricating bushes

,

self lubricating bronze bushings

Περιγραφή προϊόντων

 

Προσαρμοσμένες μισές συνδεμένες ρουλεμάν από γραφίτη ελαιότρυπες χαλκού που αυλακώνονται

 

SELF-LUBRICATING το λάδι-ΛΙΓΟΤΕΡΟ πετρέλαιο & αυλάκωσε τους ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΤΥΠΩΝ στο ΑΠΟΘΕΜΑ: Ίντσα - τα μετρικά μισά ρουλεμάν χαλκού μαγγάνιου C863 σύνδεσαν τον από γραφίτη χαλκό που έγινε στη διαταγή από την Κίνα, τα διασπασμένα ενθεμένα τύπος ρουλεμάν που παράγονται από την επιχείρησή μας είναι διπλές φλάντζες και στους δύο άκρες, δευτερεύοντα τύπο φλαντζών, μέσο τύπο φλαντζών και ευθύ τύπο μανικιών, οι οποίοι διαιρούνται σε δύο semicircle ενθεμένα στερεό self-lubricating ρουλεμάν. Τα πρότυπα μεγέθους του αφότου η υποδιαίρεση δεν είναι τυποποιημένο, μέσο μέγεθος μήκους μπορούν να καθοριστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις χρηστών.

 

Υλικό:

 

Η δομή είναι ορείχαλκος κραμάτων χαλκού: ZCuZn25Al6Fe3Mn4 (τα κύρια χημικά ποσοστά ZN Νι Φε ΜΝ Al συστατικού $cu είναι: 60 ~ 66% 5,0 ~ 7,5% 2,5 ~ 5,0% 2,0 ~ 4,0% 0,2 ~ 0,5% 22 ~ 28% αντίστοιχα. Είναι βασισμένο στον ορείχαλκο των ειδικών τεχνικών. Το στερεό λιπαντικό είναι από ορισμένους γωνία, πυκνότητα και ειδικό τύπο, και έπειτα υποβάλλεται σε επεξεργασία ακριβώς.

 

Μισή χυτή κατασκευή ρουλεμάν χαλκού

 

Το στερεό λιπαντικό ενσωματώνεται στη μήτρα, η οποία διαιρείται σε δύο semicircles μέσω του πολλαπλασίου επεξεργαμένος τις διαδικασίες στη μηχανή. Λόγω δύο ακρών του έχει τη φλάντζα, έτσι δεν μπορεί να εγκατασταθεί από το πρόσωπο τελών της τρύπας καθισμάτων, μπορεί μόνο να διαιρεθεί σε δύο semicircles, στην εγκατάσταση ενός συνόλου.
Χαρακτηρίζεται από τον περιορισμό της αξονικής διπλής κατεύθυνσης μετάδοσης, και έχει τα χαρακτηριστικά του self-lubricating ρουλεμάν όπως κανένας ανεφοδιασμός σε καύσιμα των συνθηκών γενικά εργασίας, της υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης, της συντήρηση-ελεύθερων, υψηλών ικανότητας ρουλεμάν και των μακρών ζωή. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα διαφορετικά υλικά, τα διαφορετικά μεγέθη και τους διαφορετικούς τύπους ενθεμένων ρουλεμάν σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών. Οι τεχνικές απαιτήσεις συμβουλών και προϊόντων, παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με.

 

Μισή υλική έκδοση ολίσθησης Μπους


Το φέρον υλικό κοχυλιών χαρακτηρίζεται από το χαμηλό συντελεστή τριβής, την ικανοποιητική δύναμη κούρασης, την καλή προσαρμογή και την καλή αντίσταση διάβρωσης. Τα κοινά φέροντα υλικά θάμνων περιλαμβάνουν τα self-lubricating φέροντα υλικά (PTFE), το κράμα χαλκού, τα wear-resistant σύνθετα φέροντα υλικά, κ.λπ.
Τα μη-λαδωμένα φέροντα υλικά θάμνων περιλαμβάνουν κυρίως το πολυμερές σώμα, την από γραφίτη και ειδική κεραμική άνθρακα.

 

Πολυμερές σώμα που γλιστρά το Μπους


Πολυμερές σώμα γνωστό επίσης ως οργανικά πολυμερή υλικά, πλαστικά εφαρμοσμένης μηχανικής. Τα κοινά υλικά είναι φαινολική ρητίνη, νάυλον, PTFE και ούτω καθεξής. Τα μη-λαδωμένα ρουλεμάν φιαγμένα από πλαστικά (όπως PTFE) είναι ανθεκτικά στα ισχυρά οξέα και τα ασθενή αλκάλια, με το καλό ένθετο, τη μείωση γδαρσίματος και την αντίσταση γδαρσίματος. Το φύλλο ptfe πιέζεται στο Μπους χειλικών σφραγίζοντας δαχτυλιδιών, συμπεριφοράς, το δαχτυλίδι εμβόλων και το στόλισμα, οι οποίοι χρησιμοποιούνται στο μεταφορέα ζωνών, τη γραφομηχανή, τη ράβοντας μηχανή, τον ηλεκτρικό δίσκο φωνογράφων, την υδραντλία, τα υφαντικά μηχανήματα και τα γεωργικά μηχανήματα.
Το πολυμερές σώμα έχει τα χαρακτηριστικά ελαφριού, μόνωση, μείωση τριβής, αντοχή, self-lubrication, αντίσταση διάβρωσης, απλή διαδικασία σχηματοποίησης, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής. Έναντι των υλικών μετάλλων, οι τριβολογικές ιδιότητές τους είναι ευαίσθητες στην περιβαλλοντική θερμοκρασία και την υγρασία, και έχουν τις σημαντικές viscoelastic ιδιότητες, έτσι το χάσμα μεταξύ της συμπεριφοράς του Μπους και του περιοδικού είναι μεγάλο. Λόγω της χαμηλής μηχανικής δύναμής του, ο μικρός ελαστικός συντελεστής, η φτωχή απορρόφηση του λαδώνοντας πετρελαίου, και περιορίζουν την αξία ταχύτητας και πίεσης εργασίας της συμπεριφοράς του θάμνου.

 

Από γραφίτη δακτύλιος χαλκού σχετικών προϊόντων


Το γλιστρώντας φέροντα thurst πλυντήριο & το πιάτο - το από γραφίτη υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σκληρό περιβάλλον. Ο περισσότερος γραφίτης, όσο μαλακότερο το υλικό, τόσο μικρότερος ο συντελεστής τριβής.

 

 

Προσαρμοσμένες μισές μόνες ελαιότρυπες χαλκού λιπαντικού ελαίου συνδεμένες δακτύλιοι από γραφίτη που αυλακώνονται 0

 

oilless φέρων δακτύλιος (σύνθετο PTFE)

φέρων δακτύλιος φωτογραφικών διαφανειών (σύνθετο POM)

Δακτύλιος χαλκού

Δακτύλιος χαλκού μέσω των τρυπών

στερεός από γραφίτη λαδώνοντας δακτύλιος

διμεταλλικός δακτύλιος

συμπυκνωμένος χαλκός

Γλιστρώντας λουρίδες ρουλεμάν PTFE

Από γραφίτη ρουλεμάν JGB

 

 

Χυτοί δακτύλιοι χαλκού

 

VIIPLUS γλιστρώντας κατασκευαστές της Κίνας ρουλεμάν των δακτυλίων και των ρουλεμάν χαλκού.
Ειδικευόμαστε στα μέρη ποιοτικού χαλκού με την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. τυποποιημένο μέγεθος χυτό και διμεταλλικά ρουλεμάν. γίνονται μετρικοί ρουλεμάν και δακτύλιοι. Διατηρούμε ένα τεράστιο απόθεμα των τυποποιημένων μεγεθών στο χυτό χαλκό και τους μόνους λαδώνοντας δακτυλίους. Σε απευθείας σύνδεση αγορά

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά