Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Tribology PTFE λύσεων υψηλής επίδοσης φέροντα μέρη θάμνων πολυμερούς ακρίβειας μετάλλων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σύνθετος σαφής κυλινδρικός κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα: VIIPLUS
Πιστοποίηση: ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Αριθμό μοντέλου: Μέρη ακρίβειας πολυμερών ρουλεμάν PTFE Meatl
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 7-25 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Ειδική προσαρμοσμένη κατασκευή δακτυλίων λίπανσης

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: PTFE Τύπος δακτυλίων: Μέρη ακρίβειας
Τύπος: Προσαρμοσμένος

Περιγραφή προϊόντων

Μόνος λαδώνοντας σαφής δακτύλιος

 

Κανένας μόλυβδος, ενισχυμένο σκάφος της γραμμής PTFE με τα ειδικά υλικά πληρώσεως για την ύγρανση των συσκευών, των υδραυλικών μηχανών, των αυτοκίνητων συσκευών ανελκυστήρων και άξονα και του γραμμικού εξοπλισμού κινήσεων. Ένας κοινής χρήσης είναι για τους απορροφητές κλονισμού ποδηλάτων/μοτοσικλετών ως ρουλεμάν ένδυσης εμβόλων και ράβδων. Εξαιρετικές ιδιότητες ένδυσης στην unlubricated υπηρεσία.

 

 

 

μόνος λαδώνοντας σαφής δακτύλιος

 

Όλα τα πλαστικά επηρεάζονται από την περιβαλλοντική θερμότητα και έχουν μια μέγιστη συνεχή θερμοκρασία υπηρεσιών. Η μέγιστη συνεχής θερμοκρασία υπηρεσιών δεν είναι ένα σημείο τήξης, αλλά είναι η υψηλότερη θερμοκρασία στην οποία ένα υλικό θα διατηρήσει τη φυσική ακεραιότητα. Σημαντικός: Σημειώστε ότι οι ανυψωμένες θερμοκρασίες έχουν επιπτώσεις στις υλικές ιδιότητες κατά τρόπο αρνητικό και πρέπει να αναθεωρηθούν προσεκτικά πριν τη χρήση.

 

Δείκτες απόδοσης στοιχεία
Μέγιστο φορτίο Π Στατικό φορτίο 250N/mm ²
Δυναμικό φορτίο 140N/mm ²
Μέγιστη γραμμική ταχύτητα Β Ξηρά τριβή 2.5m/s
Λίπανση πετρελαίου 5.0m/s
Υψηλή αξία PV Ξηρά τριβή 3.8N/mm ² ・ m/s
Λίπανση πετρελαίου 50N/mm ² ・ m/s
Συντελεστής της τριβής 0.04~0.20
Η χρήση της θερμοκρασίας
-195℃~+280℃
Συντελεστής της θερμικής αγωγιμότητας
50W/m ・ Κ

 

το γλιστρώντας ρουλεμάν που γίνεται στη διαταγή από την Κίνα χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας και του μηχανολόγου μηχανικού κίνησης καθώς επίσης και τη βιομηχανία κατασκευής εμπορικών οχημάτων, τα έργα οδοποιίας και τις γεωργικές βιομηχανίες. Είτε για τη χρήση στους σταθμούς αιολικής ενέργειας είτε τα εργαλεία δύναμης, η φέρουσα τεχνολογία ολίσθησής μας εξασφαλίζει ότι τα μηχανήματά σας λειτουργούν σοβαρά και αποτελεσματικά. Τα ρουλεμάν μας χαρακτηρίζονται από την τεχνολογία κατάστασης προόδου τους και τις υπερμοντέρνες διαδικασίες παραγωγής που υιοθετούμε για να τα κατασκευάσουμε.


Σαν ειδικό στον τομέα της φέρουσας τεχνολογίας ολίσθησης, ξέρουμε ότι τα υψηλής ποιότητας και ελαστικά γλιστρώντας ρουλεμάν απαιτούνται όποτε τα βαριά φορτία με τα χαμηλά επίπεδα τριβής πρέπει να κινηθούν. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις τεχνολογικές και οικονομικές απαιτήσεις της σύγχρονης βιομηχανίας. Εφαρμόζουμε τα προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στον περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο πιθανό, που εξασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα μας με όλες εφαρμογές σας. Τα τεφλόν ρουλεμάν μανικιών ptfe είναι τοποθετημένα σε κάψα γλιστρώντας ρουλεμάν φιαγμένα από σύνθετο τρεις-στρώματος που παράγεται από μια λουρίδα χάλυβα, ένα συμπυκνώνω-επάνω πορώδες στρώμα χαλκού και ένα στρώμα ολίσθησης επιφάνειας φιαγμένες από PTFE και PB (μόλυβδος). Αυτός ο τύπος ρουλεμάν έχει έναν χαμηλούς συντελεστή και μια προστασία τριβής ενάντια στην ένδυση και μια διάβρωση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πετρέλαιο. Το χαμηλό κόστος παραγωγής και τα υψηλής ποιότητας τεχνικά θεμέλια σημαίνουν ότι αυτά τα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται σε ποικίλα διαφορετικά είδη εφαρμογών ολίσθησης, όπως στα υφαντικά μηχανήματα κατασκευής, τα υδραυλικά συστήματα και τα αυτοκίνητα μηχανήματα καθώς επίσης και τα γεωργικά και μηχανήματα δασονομίας.

 

Ο δακτύλιος μανικιών χάλυβα PTFE αποτελείται από μια υποστήριξη χάλυβα και ένα πορώδες ενδιάμεσο στρώμα χαλκού και επιστρωμένος με μαύρο τροποποιημένο PTFE. Τα τυποποιημένα ρουλεμάν διαμορφώνουν τα cylindircal βαλμένα φλάντζα θάμνοι πλυντήρια ώθησης θάμνων που γλιστρούν το πιάτο. Λόγω του συνδυασμού μετάλλου και πολυμερούς σώματος, αυτό το προϊόν παρέχει το χαμηλό συντελεστή τριβής, την καλά αντοχή και self-lubrication. Η πλάτη χάλυβα καλύφθηκε με τον κασσίτερο, τον ψευδάργυρο ή το χαλκό για να αυξήσει την προστασία διάβρωσης. Αυτό το προϊόν εφαρμόζεται ευρέως στις μηχανές απορροφητών εκτύπωσης, κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, καπνών, ικανότητας και κλονισμού, κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά