Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Δακτύλιος μανικιών ανοξείδωτου 316 με κόκκινο τροποποιημένο PTFE για τις τυπώνοντας & βάφοντας μηχανές

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Υποστηριγμένοι ανοξείδωτο δακτύλιοι
Μάρκα: VIIPLUS Sleeve & Bearing
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Δακτύλιος μανικιών ανοξείδωτου
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 7-25 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Μόνοι λαδώνοντας σαφείς προμηθευτές ρουλεμάν κατασκευαστών δακτυλίων ανοξείδωτου

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Ανοξείδωτο 304.316 ή χάλυβας Μέγεθος: ΜΕΓΕΘΟΣ ΙΝΤΣΑΣ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ

Περιγραφή προϊόντων

Τα ρουλεμάν ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ & ολίσθησης ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ τη ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ την ΚΙΝΑ είναι λάδι-ανθεκτικά, ανθεκτικός στα οξέα,
αλκαλικός-ανθεκτικός και saltwater-ανθεκτικός. Επιπλέον, το στρώμα ολίσθησης επιφάνειας PTFE είναι αμόλυβδο, σημαίνοντας ότι αυτός ο τύπος ρουλεμάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων, για τις μετρώντας συσκευές αλκαλικός-ροής, στα φαρμακευτικά μηχανήματα, μηχανήματα εκτύπωσης, στη χημική εφαρμοσμένη μηχανική και στη ναυπηγική βηομηχανία.

Προϊόντα meatl-πολυμερών ρουλεμάν

Ο δακτύλιος μανικιών ανοξείδωτου αποτελείται από μια υποστήριξη ανοξείδωτου και ένα πορώδες ενδιάμεσο στρώμα χαλκού και επιστρωμένος με τροποποιημένο PTFE. Λόγω του συνδυασμού μετάλλου και πολυμερούς σώματος, αυτό το προϊόν
παρέχει το χαμηλό συντελεστή τριβής, την άριστα αντοχή και self-lubrication. Η υποστήριξη ανοξείδωτου παρέχει τη χωρητικότητα δύναμης και φορτίων θάμνων withhigher μηχανική. Επιπλέον, η υποστήριξη ανοξείδωτου μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει τη διάβρωση. Τα προϊόντα της σειράς ss316 ή ss304 εφαρμόζονται στην εκτύπωση και τις βάφοντας μηχανές, τις εφαρμογές που βρίσκονται αντιμέτωπη με το διαβρωτικό περιβάλλον, κ.λπ.

Η επιρροή να αφορήσει την ποιότητα διαμόρφωσης τη λειτουργία συζητείται
Γενικά, ο άξονας υποστηρίζεται από δύο ρουλεμάν στην ακτινωτή και αξονική κατεύθυνση. Το ρουλεμάν σε μια πλευρά καλείται σταθερό ρουλεμάν τελών, το οποίο αντέχει δύο είδη ακτινωτών και αξονικών φορτίων και διαδραματίζει το ρόλο της σχετικής αξονικής μετατόπισης μεταξύ του σταθερού άξονα και του κιβωτίου ρουλεμάν. Η άλλη πλευρά του σύνθετου ρουλεμάν καλείται ελεύθερο τέλος, το οποίο αντέχει μόνο το ακτινωτό φορτίο και μπορεί να κινηθεί σχετικά στην αξονική κατεύθυνση.
Τα σταθερά ρουλεμάν τελών πρέπει να καθοριστούν με το κιβώτιο άξονων και ρουλεμάν συγχρόνως. Τα καταλληλότερα ρουλεμάν είναι ακτινωτά ρουλεμάν που μπορούν να αντισταθούν τα σύνθετα φορτία, όπως τα βαθιά ρουλεμάν αυλακιού, τα ρουλεμάν self-aligning κυλίνδρων και η διπλή σειρά ή τα διαγώνια ρουλεμάν επαφών ή τα με κωνικούς κυλίνδρους ρουλεμάν. Οι ακτινωτοί φέροντες συνδυασμοί που αντέχουν το καθαρό ακτινωτό φορτίο του ξηρού ρουλεμάν, όπως το κυλινδρικό ρουλεμάν κυλίνδρων με το εσωτερικό και εξωτερικό δαχτυλίδι χωρίς άκρη φρουράς, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως συμπεριφορά καθορίζω-τελών με το συνδυασμό με το βαθύ ένσφαιρο τριβέα αυλακιού ή τον ένσφαιρο τριβέα επαφών τέσσερις-σημείου ή το διπλής κατεύθυνσης ρουλεμάν ώθησης. Σε αυτό το σημείο, το δεύτερο ρουλεμάν παρέχει τον αμφίδρομο αξονικό προσδιορισμό θέσης, αλλά πρέπει να εγκατασταθεί σε μια ακτινωτή απόσταση από το κιβώτιο ρουλεμάν. Όταν το μήκος άξονων αλλάζει λόγω της θερμικής επέκτασης, το ελεύθερο ρουλεμάν τελών συμπιέζεται. Η αξονική μετατόπιση μπορεί να εμφανιστεί μέσα στο ρουλεμάν, καθώς επίσης και μεταξύ του δαχτυλιδιού ρουλεμάν και του φέροντος καθίσματος.
Ο «διαγώνιος καθορισμός» σημαίνει μια φέρουσα ρύθμιση στην οποία κάθε ρουλεμάν τοποθετείται unidirectionally ενάντια στον άξονα στην αντίθετη κατεύθυνση. Αυτός ο συνδυασμός είναι κυρίως χρησιμοποιημένοι για συντομία άξονες. Όλα τα ακτινωτά ρουλεμάν ικανά τουλάχιστον ένα αξονικό φορτίο σε μια κατεύθυνση ισχύουν, συμπεριλαμβανομένου του βαθιού αυλακιού και των γωνιακών ρουλεμάν επαφών, των με κωνικούς κυλίνδρους ρουλεμάν, και των κυλινδρικών ρουλεμάν κυλίνδρων τύπων NJ. Κατά χρησιμοποίηση των γωνιακών ρουλεμάν επαφών ή των με κωνικούς κυλίνδρους ρουλεμάν, να την φορτώσει εκ των προτέρων πρέπει να εφαρμοστεί σε ορισμένες περιπτώσεις.
Ι. φέρον στάδιο επιλογής:
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εξετάζουν (π.χ., φορτίο, σκληρότητα, λειτουργικό περιβάλλον, κ.λπ.). Ένα καλό φέρον σχέδιο θα επιτρέψει αρχικά στο ρουλεμάν για να φθάσει στη μέγιστη αξία ζωής του.
ΙΙ. σωστή αποθήκευση
Τα ρουλεμάν κρατιούνται καλύτερα στην αρχική συσκευασία τους ενώπιον της εγκατάστασης. Πρέπει να αφεθείτε σε ένα καθαρό, moisture-free, σχετικά σταθερό περιβάλλον θερμοκρασίας. Τα κυλώντας ρουλεμάν πρέπει να είναι απαλλαγμένα από τη σκόνη, το νερό και τις διαβρωτικές χημικές ουσίες. Το τίναγμα και η δόνηση μπορούν μόνιμα να βλάψουν τις μηχανικές ιδιότητες του ρουλεμάν, έτσι η δόνηση πρέπει να αποφευχθεί κατά τη διάρκεια του χειρισμού και της αποθήκευσης.
Τα γενικά ρουλεμάν πρέπει να αποθηκευτούν οριζόντια, μερικά βαρύτερα ρουλεμάν που τοποθετούνται κάθετα για πολύ καιρό, λόγω του βάρους και της παραμόρφωσής τους! Επίσης, η ειδική προσοχή πρέπει να ληφθεί με τα λιπαμένα (ή να σφραγιστεί) ρουλεμάν, δεδομένου ότι η πυκνότητα του λίπους θα αλλάξει με τον καιρό. Όταν τα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά, θα υπάρξει ένας ορισμένος βαθμός περιστροφικού θορύβου. Επομένως, αυτό το είδος συμπεριφοράς τοποθετώντας σε ράφι το χρόνο πρέπει να είναι σύμφωνα με πρώτος μέσα, πρώτη έξω αρχή στον έλεγχο!
ΙΙΙ. καθαρίζοντας:
Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τα κυλώντας ρουλεμάν. Τα δαχτυλίδια ρουλεμάν έχουν μια ομαλή περιστρεφόμενη επιφάνεια και είναι πολύ ευαίσθητα στη ζημία που προκαλείται από τους μολυσματικούς παράγοντες. Οι ακαθαρσίες μορίων μπορούν να είναι με το κύλισμα των στοιχείων, με συνέπεια την τοπική πίεση στο ρουλεμάν και την τελικά μόνιμη υλική κούραση.
IV. επανεγκατάσταση του πλήρους εξοπλισμού:
Τα ρουλεμάν πρέπει να εγκατασταθούν προσεκτικά και να αφαιρεθούν με τα κατάλληλα εργαλεία (δείτε το φέρον βίντεο σειράς αφαίρεσης). Επιλέξτε το σωστό εργαλείο! Οι εμπειρογνώμονες βιομηχανίας υπολογίζουν ότι 16 τοις εκατό των πρόωρων φερουσών αποτυχιών προκαλούνται από το ανάρμοστο μοντάρισμα. Κατά γενική ομολογία, ένας μεγάλος αριθμός εγκατάστασης, γενικά θα υιοθετήσει τον κατάλληλο φέροντα εξοπλισμό εγκαταστάσεων.

ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ο Μπους ανοξείδωτου με το τεφλόν ptfe έντυσε du bushing το τεφλόν δακτυλίων ανοξείδωτου τεφλόν δακτυλίων χάλυβα ptfe δακτυλίων ptfe νημάτων τεφλόν δακτυλίων ανοξείδωτου μανικιών δακτυλίων μανικιών δακτυλίων χάλυβα δακτυλίων τεφλόν ptfe που ευθυγραμμίστηκε φύτευση ντυμένου du μετάλλων δακτυλίων ανοξείδωτου ενθέτων δακτυλίων χάλυβα δακτυλίων δακτυλίων ss316 φλαντζών ανοξείδωτου ptfe ptfe ptfe δακτυλίων του τεφλόν γλιστρώντας τυλιγμένου δακτύλιοι ανοξείδωτου δακτυλίων χάλυβα δακτυλίων μολύβδου τεφλόν που κυλήθηκε φυτεύοντας μετάλλων με θάμνους ptfe δακτυλίων ptfe χαλκού δακτυλίων την τεφλόν δακτυλίων τεφλόν μανικιών ρουλεμάν τεφλόν φέρουσα δακτυλίων ανοξείδωτου ss316 bushing du bushing τεφλόν καλή ποιότητα δακτυλίων ρουλεμάν ptfe τεφλόν που ο τεφλόν bearing bushings du teflon δακτύλιος ptfe χώρισε δακτυλίων το τεφλόν φωτογραφικών διαφανειών δακτυλίων διασπασμένο χάλυβα δακτυλίων ανοξείδωτο μανίκι δακτυλίων δακτυλίων τεφλόν φυτεύοντας το μόνο λαδώνοντας ptfe τεφλόν δακτυλίων χαλκού ο γραμμικός δακτύλιος θάμνων ptfe που αντέχει τον πλαστικό ptfe bushing ptfe du bush ptfe χαλκού χάλυβα δακτυλίων θάμνων διασπασμένο τεφλόν φέροντα που φυτεύει τον ξηρό δακτυλίων ανοξείδωτου du bushing κόκκινο ptfe φωτογραφικών διαφανειών δακτυλίων ptfe δακτυλίων μανικιών άνθρακα χάλυβα μανικιών δακτυλίων διασπασμένο ορείχαλκου δακτυλίων σωλήνων δακτυλίων χάλυβα ενθέτων bushing teflon du bushing διασπασμένο χάλυβα δακτυλίων χάλυβα τετραγωνικό τρυπών δακτυλίων χάλυβα κύλινδρο δακτυλίων πολυμερών δακτυλίων τεφλόν με τη συμπεριφορά και το τεφλόν με θάμνους προσάρμοσε du υποβρύχιο bushing bushing du steel ώμο θάμνων δακτυλίων ptfe τον ντυμένο φέροντα φυτεύοντας τους μετρικούς δακτυλίους χάλυβα 10mm bushing du bushing du φλαντζών τεφλόν δακτυλίων τεφλόν χάλυβα ptfe εργαλείων αντλιών bushing du steel μανικιών ρουλεμάν ντυμένο γραφίτης χαλκού τεφλόν δακτυλίων φλαντζών δακτυλίων ανοξείδωτου μανικιών αποθεμάτων μανικιών δακτυλίων δακτυλίων teflon bearing du bushing τεφλόν ptfe cnc μανικιών μανικιών δακτυλίων ανοξείδωτου μανικιών δακτυλίων σωλήνων ανοξείδωτου δακτυλίων φλαντζών δακτυλίων δακτυλίων ανοξείδωτου δακτυλίων μανικιών φλαντζών δακτυλίων χάλυβα άνθρακα δακτυλίων χάλυβα χαλκού δακτυλίων μανικιών στερεός φέρων γεμισμένος άνθρακας τεφλόν τεφλόν τεφλόν τεφλόν φέρων τεφλόν δακτύλιος

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά