Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Επεξεργασμένα στη μηχανή ακρίβεια τμήματα ρουλεμάν αντλιών χαλκού για τους δακτυλίους μανικιών βαλβίδων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: VIIPLUS
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Ρουλεμάν αντλιών χαλκού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: self-lubricating bronze bushing china factory price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 3 - 15 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Μετρικά μεγέθη δακτυλίων PTFE, προμηθευτές δακτυλίων αντλιών

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Χαλκός C86300 C95400 C93200 Τύπος: Ρουλεμάν αντλιών χαλκού

Περιγραφή προϊόντων

Επεξεργασμένα στη μηχανή ακρίβεια συστατικά για την αντλία, δακτύλιοι μανικιών βαλβίδων Self-lubricating βιομηχανίες ρουλεμάν

Αντλία & βαλβίδα και ώθηση made-to-order από τις λύσεις αποθεμάτων και κατασκευής China.We στην Κίνα για το επίκεντρο αντλιών και βαλβίδων Industries.Application: Ρουλεμάν αντλιών χαλκού

Παρέχουμε μια σειρά των εξειδικευμένων μανικιών δακτυλίων υλικών ρουλεμάν χαλκού γλιστρώντας που ταιριάζουν συγκεκριμένα για την αντλία, τη βαλβίδα, και τις διαδικασίες ώθησης. Τα παρεχόμενα υλικά περιλαμβάνουν το φέροντα χαλκό C93200, το μολυβδούχο κόκκινο ορείχαλκο C83600, τους υψηλούς μολυβδούχους Μπους χαλκού κασσίτερου, τα ρουλεμάν φλαντζών χαλκού αργιλίου C95400, τους Μπους χαλκού μαγγάνιου C86300, τα ρουλεμάν χαλκού αργιλίου και μια σειρά των ρουλεμάν ανοξείδωτων ptfe και του αντιδιαβρωτικού πλυντηρίου ώθησης κραμάτων.

Αυτές οι αντλίες χρησιμοποιούνται σε ποικίλες βιομηχανίες από την παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου στην άρδευση γεωργίας. Τα ρουλεμάν χαλκού χρησιμοποιούνται σε διάφορα κρίσιμα συστατικά, ένα από τα που είναι κάθετα ρουλεμάν άξονων γραμμών αντλιών στροβίλων. Τα ρουλεμάν άξονων γραμμών προστατεύουν τον άξονα γραμμών της αντλίας και εξασφαλίζουν σταθερή λειτουργία. Μπορεί μερικές φορές να είναι απαραίτητο για αυτά τα ρουλεμάν να λειτουργήσουν κατά τη διάρκεια μιας ξηράς έναρξης σε περίπτωση προσωρινής αναστολής της ροής του νερού. Το κράμα χαλκού C93200 περιλαμβάνει την προσθήκη του μολύβδου στη σύνθεση του κράματος. Οδηγήστε τις πράξεις ως φυσικό εσωτερικό λιπαντικό που επιτρέπει τη λειτουργία στις χρονικές περιόδους ξηρών όρων για συντομία.

Τα ρουλεμάν χαλκού έχουν χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια σε πολλές κρίσιμες εφαρμογές άντλησης. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν:
Δροσίζοντας υδραντλίες
Αντλίες αφαίρεσης ποταμών
Αντλίες υπηρεσιών
Αντλίες άρδευσης
Αντλίες για το πόσιμο νερό

Επεξεργασμένα στη μηχανή ακρίβεια τμήματα ρουλεμάν αντλιών χαλκού για τους δακτυλίους μανικιών βαλβίδων

Ο φέρων δακτύλιος εργαλείων προστατεύει τον άξονα ενεργοποιητών και εξασφαλίζει ομαλή, συνεχή λειτουργία… Έχουμε αναπτύξει ένα γρήγορο διάγραμμα αναφοράς των 3 δημοφιλέστερων κραμάτων χαλκού (C93200, C95400, C86300) και… τα δροσίζοντας ρουλεμάν χαλκού αντλιών νερού αντλιών άρδευσης αντλιών υπηρεσιών νερού αντλιών συλλογής νερού υδραντλιών πόσιμος είναι ιδανικά για…

Προϊόντα που κατασκευάζονται
Ρουλεμάν άξονων γραμμών
Μανίκια άξονων
Πλήκτρα διαστήματος

Πλυντήριο Thurst
Δακτύλιοι χαλκού

Άλλα μόνος-Lurbricating ρουλεμάν είναι επίσης διαθέσιμα.

Η επιλογή δακτυλίων μας συμπεριλαμβανομένου του άξονα γραμμών, του χαλκού, και των self-lubricating δακτυλίων μανικιών και παράγουμε ένα ευρύ φάσμα των γλιστρώντας ρουλεμάν συμπεριλαμβανομένων pefe των θάμνων, οι Μπους μανικιών χαλκού, πλυντήριο ώθησης, δακτύλιος μίσχων. τα ρουλεμάν εμβόλων τελών πετρελαίου φύτευσης και αντλιών εμβόλων τελών νερού αντλιών είναι επίσης διαθέσιμα.

Υδραυλική
Πετρέλαιο & αέριο
Αντλία & βαλβίδα και ρουλεμάν

Ποιες είναι οι αιτίες της υψηλής φέρουσας θερμοκρασίας;
1) το πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο πετρελαίου μειώνει το ποσό πετρελαίου που εισάγει το ρουλεμάν.
2) αναρμόδιες έλαιο, νερό ή ακαθαρσίες, επιδείνωση γαλακτώματος πετρελαίου
3) το δαχτυλίδι πετρελαίου δεν περιστρέφεται και ο φέρων εφοδιασμός με πετρέλαιο διακόπτεται.
4) ανεπαρκές φέρον δροσίζοντας νερό
5) φέρουσα ζημία
6) ο φέρων αδένας ασκεί πάρα πολύ ή ελάχιστα τη σφιχτή δύναμη στο ρουλεμάν ή πιέζει την ακτινωτή εκκαθάριση στο θάνατο, χάνοντας κατά συνέπεια την ευελιξία.

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά