Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Άσπρο ρουλεμάν μετάλλων & διμεταλλικός χάλυβας λουρίδων δακτυλίων με AlSn20Cu

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαφές φέρον υλικό
Μάρκα: Bimetal Bearings
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: χάλυβας + AlSn20Cu
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξαγωγής & εισαγωγών διμεταλλικά πρότυπα χαρτοκιβωτίων δακτυλίων διεθνή
Χρόνος παράδοσης: Διμεταλλικός δακτύλιος κατασκευής στο απόθεμα, που παραδίδεται εντός ημερών.
Όροι πληρωμής: Δυτική Ένωση, T/T, Moneygram
Δυνατότητα προσφοράς: Διμεταλλικός δακτύλιος τελωνείου 800000 κομμάτια το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ: υποστήριξη χάλυβα κραμάτων AlSn20Cu αγοράς: Εφαρμογή: Υψηλή ταχύτητα, μηχανή βαριών φορτίων, οι Μπους αξόνων, κύριοι άξονας και αεροσυμπιεστής,
Διμεταλλικό μέγεθος δακτυλίων: ΜΕΤΡΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ Υλικό: Στρώμα Alsn20cu ολίσθησης
Τύπος δακτυλίων: Άσπρο ρουλεμάν μετάλλων & διμεταλλικοί δακτύλιοι Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Αντικαταστήστε τους αντιτριβικούς δακτυλίους (κραμάτων)

Περιγραφή προϊόντων

Αντικαταστήστε τους αντιτριβικούς δακτυλίους (κραμάτων) & τα σαφή φέροντα προϊόντα. Το άσπρο ρουλεμάν μετάλλων & το διμεταλλικοί υλικό δακτυλίων & ο χάλυβας λουρίδων με AlSn20Cu έκαναν στη διαταγή από την Κίνα. Υποστήριξης χάλυβας, κασσίτερος-που καλύπτεται υλικός, περιοχή στρώματος Aluminium.For ολίσθησης των θάμνων αξόνων χρήσης. Τεράστιες τύπος δακτυλίων & επιλογές & αποταμίευση μεγέθους.

το μέταλλο ή το φέρον μέταλλο, είναι οποιοδήποτε από διάφορα κράματα που χρησιμοποιούνται για την επιφάνεια ρουλεμάν σε ένα σαφές ρουλεμάν.

Να τοποθετήσει συμβουλεύει

Στέγαση: Τοποθετώντας τη λοξότμηση λεπτό 1,5 χιλ. Χ 15-45°

Άξονας: Τοποθετώντας τη λοξότμηση 5 χιλ. Χ 15°, άκρες που στρογγυλεύονται
Η εφαρμογή mandrel συναρμολογήσεων είναι ενδεδειγμένη. Η λίπανση λιπών της εξωτερικής επιφάνειας μπορεί να είναι απαραίτητη κατά τοποθετώντας.

ΡΟΥΛΕΜΑΝ & ΟΙ ΜΠΟΥΣ

Το διμεταλλικοί ρουλεμάν & οι Μπους φιαγμένοι επάνω από άσπρα μέταλλα κατασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμητές ιδιότητες όπως το πάχος τοίχων, την τακτοποίηση παρέμβασης, εντοπίζοντας tangs, ελεύθερη, αυλακώνοντας τη διαμόρφωση και την εκκαθάριση.

διμεταλλική λουρίδα μια λουρίδα φιαγμένη από δύο ή περισσότερα στρώματα του μετάλλου με τους διαφορετικούς συντελεστές επέκτασης που μπορούν να συνδυαστούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία.

Γενικά, το καυτό κύλισμα, το κρύο κύλισμα και η καυτή συμπίεση χρησιμοποιούνται στην ένωση, και το κράμα με το χαμηλό σημείο τήξης μπορεί να πεταχτεί στο στερεό στρώμα μετάλλων με το υψηλό σημείο τήξης για την ένωση. Η σύνθετη μέθοδος εξαρτάται από τις ιδιότητες του συστατικού μετάλλου και τους όρους εφαρμογής bimetal.

ΥΛΙΚΑ

 • Υποστήριξη materialSteel, κασσίτερος-καλυμμένος
 • Ολίσθηση layerAlSn20Cu

ΤΕΧΝΙΚΟΣ

 • Συγκεκριμένο staticto ≤ 100 χωρητικότητας φορτίων [N/mm2]
 • Συγκεκριμένο dynamicto ≤ 70 χωρητικότητας φορτίων [N/mm2]
 • Ταχύτητα ≤ 25 ολίσθησης [m/s]
 • Αξία0,08 τριβής[µ]σε0,17[µ]ανάλογα μετηλίπανση
 • Θερμοκρασία πίεση-10 [°C] σε +200 [°C]
 • Μέγιστη PV-αξία6,0[N/mm²Χm/s] ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΑΝΟΧΉΣ
 • Κατοικία ØH7
 • Δακτύλιος εσωτερικός-Ø μετά από mountingH9
 • Άξονας tolerancef7 ή h8

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Για τις υψηλές περιστροφικές ταχύτητες σε μια σφραγισμένη και γρασσαρισμένη εφαρμογή.

ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Υψηλή ταχύτητα ολίσθησης, κατασκευή μηχανών

Η τεχνολογία κατασκευής του φέροντος ρουλεμάν τοίχων διμεταλλικών λουρίδων κραμάτων κασσίτερου αργιλίου λεπτά (εφεξής καλούμενου το φέρον κοχύλι) είναι ένα από τα κύρια τρωτά συστατικά της εσωτερικής μηχανής, η ποικιλία της και η μεγάλη παραγωγή, δεδομένου ότι οι εσωτερικοί τεχνικοί δείκτες μηχανών (όπως η ταχύτητα, η δύναμη, κ.λπ.), η αύξηση του ρουλεμάν απαίτησης έχουν μια υψηλή ικανότητα ρουλεμάν, άσπρη ικανότητα ρουλεμάν θάμνων μετάλλων (κράμα βάσεων κασσίτερου ή άσπρο άσπρο μέταλλο μολύβδου) δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις, προέτρεψε τη διμεταλλικές ανάπτυξη κραμάτων βάσεων χαλκού λουρίδων επιτυχείς (συνεχής ρίψη ή συμπύκνωση) και την εφαρμογή της τεχνολογίας κατασκευής. Αλλά αυτό το είδος κοχυλιού κραμάτων, λόγω των ιδιοτήτων επιφάνειάς του (όπως η συμμόρφωση, το ενσωματωμένο κρυμμένο φύλο, κ.λπ.), επομένως, η ανάγκη στην οργάνωση ένα πάχος περίπου 0,02 ~ δυαδικό κράμα πηούτερ 0,05 χιλ. ή τριαδικό επίστρωμα επιφάνειας κραμάτων, για να βελτιώσει την απόδοση της επιφάνειας ρουλεμάν για να καλύψει τις απαιτήσεις απασχομένος στην αξιοπιστία, προφανώς, αυτό θα αυξήσει το κόστος κατασκευής, και τους μολύβδους σε μερικά προβλήματα όπως η προστασία του περιβάλλοντος, επομένως, οι φέροντες εικονικές επιχειρήσεις κοχυλιών δύναμης και οι μελετητές στην έρευνα και την ανάπτυξη στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με τη μέση επιφάνεια AlSn20Cu της ικανότητας ρουλεμάν και τη καλή απόδοση της συμπεριφοράς του κράματος (Sn 17,5 ~ 22%, $cu είναι 0,7 ~ 1,3%, το υπόλοιπο είναι Al) και της διμεταλλικής τεχνολογίας κατασκευής ζωνών του.

ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

 • Στέγαση: Τοποθετώντας τη λοξότμηση λεπτό 1,5 χιλ. Χ 15-45°
 • Άξονας: Τοποθετώντας τη λοξότμηση 5 χιλ. Χ 15°, άκρες που στρογγυλεύονται
 • Η εφαρμογή mandrel συναρμολογήσεων είναι ενδεδειγμένη. Η λίπανση λιπών της εξωτερικής επιφάνειας μπορεί να είναι απαραίτητη κατά τοποθετώντας.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά