Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Τυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POM

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: προμηθευτής δακτυλίων της Κίνας
Μάρκα: viiplus
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: Τυλιγμένη συμπεριφορά ολίσθησης
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 κομμάτι/κομμάτια
Τιμή: $0.05 - $1.00 / Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο εξαγωγής Ξύλινη περίπτωση Ξύλινη παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 7~15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Ειδική προσαρμοσμένη κατασκευή δακτυλίων λίπανσης

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: wrapped bushing, bronze or tin-plated steel (Carbon & POM) Characteristic: Low-maintenance and maintenance-free wrapped sliding bearings
Application: Applications with high loading and high temperature which require a good chemical resistance. Plastic machines, piston pumps, compressors. Standard: DIN 1494/ISO 3547
Size: Metric size and inch size Bushing Type: Straight Type of flange size bushings

Περιγραφή προϊόντων

Υψηλός - η ποιότητα τύλιξε το γλιστρώντας φέροντα προμηθευτή, μαύρο POM στρώμα ολίσθησης χάλυβα, DIN 1494/ISO 3547

Τυλιγμένη συμπεριφορά ολίσθησης
Η αυξανόμενη γραμμή τυλιγμένων γλιστρώντας φερόντων προϊόντων μας σχεδιάζεται για να συναντήσει να εξελιχθεί των πελατών μας ανάγκες παντού που κάνουμε επιχειρήσεις.

Κυλημένοι δακτύλιοι με τη λίπανση των τρυπών
Επιλέξτε τον τύπο προϊόντων δακτυλίων
για τα μεγέθη και στη διαταγή:
• Μετρικά μανίκια
• Μετρικές φλάντζες

ΔΙΑΣΠΑΣΜΈΝΟΙ ΘΆΜΝΟΙ POM

Ερευνήστε τα τυλιγμένα γλιστρώντας ρουλεμάν μας.

Self-lubricating προμηθευτής ρουλεμάν χαλκού

Διασπασμένος δακτύλιος τύπων. Μειώστε τη θερμότητα. Και αποδώστε καλύτερα, για περισσότερο, με τη λιγότερους συντήρηση και το χρόνο διακοπής. Αυτές είναι οι αληθινές δοκιμές οποιουδήποτε ρουλεμάν δακτυλίων μανικιών. Η περιεκτική γραμμή μας σύνθετων βοηθειών ρουλεμάν και ρουλεμάν δακτυλίων κυλίνδρων επεκτείνει τη ζωή εξοπλισμού και τα χαμηλότερα κόστη συντήρησης.

Τυλιγμένη συμπεριφορά ολίσθησης
Οι τυλιγμένες σειρές δακτυλίων ολίσθησης φέρουσες υποστηριγμένες χάλυβας ενσωματώνουν ένα μοναδικό διασπασμένο σχέδιο, έναν τύπο μανικιών και μια ειδική επιφάνεια pom, διαθέσιμος σε μια ευρεία ποικιλία των μετρικών σειρών μεγέθους και των μεγεθών ίντσας.

Τύπος δακτυλίων

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Γλιστρώντας φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις

 • Κυλινδρικοί θάμνοι
 • Θάμνοι φλαντζών
 • Πλυντήρια ώθησης
 • Γλιστρώντας πιάτα

Ο ευθύς τύπος, ή το μέγεθος φλαντζών, προσφορά ρουλεμάν ολίσθησης πλυντηρίων ώθησης πρόσθεσε την ακτινωτή ικανότητα και είναι ανταλλάξιμοι. Οι διαστάσεις και οι διάμετροι ρουλεμάν δακτυλίων ανταποκρίνονται στα πρότυπα.

Τυλιγμένη φέρουσα εισαγωγή ολίσθησης

 

ρουλεμάν λίπανσης ορίου, η τυλιγμένη ολίσθηση που αντέχει με υψηλό - ο χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα ως μήτρα, ο συμπυκνώνοντας σφαιρικός χαλκός στρώματος, που κυλά στην επιφάνεια του τροποποιημένου polyformaldehyde (POM), υπό τους όρους λίπανσης ορίου μπορεί να είναι χρήση για πολύ καιρό χωρίς στρώμα ένδυση-αντίστασης ανεφοδιασμού σε καύσιμα στην επιφάνεια του κοιλώματος αποθήκευσης πετρελαίου. Το τυλιγμένο γλιστρώντας ρουλεμάν χρησιμοποιείται ευρέως στα μεταλλουργικά μηχανήματα μεταλλείας μηχανημάτων, τα υδραυλικά μηχανήματα, το αυτοκίνητο, τα μηχανήματα κατασκευής, τα γεωργικά μηχανήματα, τις βιομηχανίες κυλίσματος χάλυβα, κ.λπ.

Τα Self-lubricating ρουλεμάν, δακτύλιοι μανικιών σχεδιάζουν: Συνεταιρισμός με τους πελάτες στην εφαρμογή ρουλεμάν ολίσθησης

 

Δεδομένου ότι οι σχεδιαστές αρχικού εξοπλισμού αυξάνουν την εστίασή τους στη θερμοκρασία, το υλικό, το θόρυβο, τη δόνηση, και την τραχύτητα, βοήθεια εργαλείων ανάλυσης VIIPLUS να προσδιορίσει την ακριβή συμπεριφορά δακτυλίων απαραίτητη για κάθε περίπτωση χρήσης.

Τεχνικά στοιχεία

δείκτες απόδοσης στοιχεία
Μέγιστο φορτίο (Π) Στατικό φορτίο 250N/mm ²
Δυναμικό φορτίο 150N/mm ²
Η υψηλότερη ταχύτητα γραμμών (Β) Λίπανση λιπών 2.5m/s
Υψηλή αξία PV Λίπανση λιπών 2.8N/mm ² ・ m/s
Ο συντελεστής της τριβής (μ) Λίπανση λιπών 0.05~0.25
Η χρήση της θερμοκρασίας
-40℃~+130℃
Συντελεστής της θερμικής αγωγιμότητας 4W/m ・ Κ
Συντελεστής της θερμικής επέκτασης 12×10-6/K

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΝΟΧΗΣ

 • Κατοικία ØH7
 • Δακτύλιος εσωτερικός-Ø μετά από mountingH9
 • Άξονας toleranceh8

 

Τυλιγμένη συμπεριφορά ολίσθησης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ: ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

 • Απλοποίηση σχεδίου

 • Λύσεις ρουλεμάν ολίσθησης συνήθειας

 • Με λεπτούς τοίχους ρουλεμάν

ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΆΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ

Ανταγωνιστική τιμή, αποταμίευση έναρξης στις δαπάνες σας.

 

Πάρτε τα καλύτερα self-lubricating ποσοστά τιμών ρουλεμάν & δακτυλίων για να μειώσετε τις δαπάνες σας.

Έχουμε την εμπειρία εξαγωγής στα self-lubricating ρουλεμάν, και σιγουρεμένος οι δακτύλιοί σας είναι ασφαλείς, ενώ κερδίζετε χρήματα.

Ανακάλυψη τα σαφή ρουλεμάν μας…

Χημικές ιδιότητες


στην επιφάνεια αντίστασης πολυμερούς της χημικής διάβρωσης, έτσι την αντίσταση διάβρωσής του εξαρτάται κυρίως από το πίσω μέρος χάλυβα της επένδυσης και της εμφάνισης. Το πίσω μέρος χάλυβα του κασσίτερου ή καλυμμένης της χαλκός επιφάνειας, μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την ατμοσφαιρική διάβρωση Εάν εργάζεστε στο διαβρωτικό μέσο, η πλάτη χάλυβα μπορεί να γαλβανιστεί, κ.λπ.

 

Οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν τη ζωή


span1) η επιρροή της αξίας PV valuePV είναι αποτελεσματικός δείκτης για τον καθορισμό της ζωής ένδυσης. Αν απαιτείται η μακροζωία, αξία PV πρέπει να μειωθεί.
2) η επιρροή του περιβαλλοντικού temperatureThe υψηλότερη η θερμοκρασία, η πιό σύντομη ζωή υπηρεσιών.
3) διπλός χάλυβας κραμάτων διπλών ΧΡΗΣΕΩΝ αποτελεσμάτων ή σκληρός καλυμμένος χρώμιο άξονας, RA τραχύτητας επιφάνειας - 0.4-0.63 κυμαίνονται, μπορούν σημαντικά να βελτιώσουν τη ζωή υπηρεσιών της συμπεριφοράς. Εκτός από πρότυπα την τυλιγμένη συμπεριφορά ολίσθησης παρουσιάστε στον κατάλογο, μπορείτε επίσης να παρέχετε τη μεταβλητή τυλιγμένη συμπεριφορά ολίσθησης σύμφωνα με την απαίτηση ή τη διαταγή του πελάτη.

 

Ένδυση-αντίσταση της απόδοσης


Στην περίπτωση της λίπανσης λιπών: ροντάρει το «ποσοστό ένδυσης είναι πολύ μικρό κατά να συγκεντρώσει τη κατανάλωση πετρελαίου TU σε κάποιο βαθμό, το ποσοστό ένδυσης αυξήθηκε βαθμιαία, εάν προτού να έρθει επάνω η άνοδος ποσοστού ένδυσης πάλι, το ποσοστό ένδυσής του παρέμεινε σταθερό Κατά ανεφοδιασμό σε καύσιμα του διαστήματος του χρόνου, τη ζωή υπηρεσιών του υλικού μπορεί να επεκταθεί πολύ. Είναι χρόνος να έρθει στο διάστημα εξαρτάται από το συσσωρευτικό ποσό φθοράς λόγω χρήσης. Λίπανση λιπών: όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κάτω από 80 ℃, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί το λίπος βάσεων σαπουνιών λίθιου Η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι υψηλότερο than80 ℃, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί το λίπος σιλικόνης Μην συστημένος με τις πρόσθετες ουσίες EP των πετρελαίων.

ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ

Συνεργαζόμαστε με τους σφαιρικούς πελάτες στις διαφοροποιημένες αγορές. Από τα γεωργικά μηχανήματα που φυτεύουν στους υδραυλικούς κυλίνδρους τους δακτυλίους με θάμνους, φέρνουμε στην τεχνογνωσία και την καινοτομία ζωής, που παρέχουν το αληθινό πλεονέκτημα αγορών.

 

Ερευνήστε τις αγορές που εξυπηρετούμε.

Τομέας εφαρμογής


μανίκι άξονων ισορροπίας, πένσες συνελεύσεων πενταλιών φρένων, που γυρίζουν στους δακτυλίους καρφιτσών βασιλιάδων και το περιλαίμιο πιάτων ουρών φορτηγών, το φορτηγό, το γερανό, το γερανό οχημάτων, τα δασικά μηχανήματα, τα συσκευάζοντας μηχανήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, την υδραυλική μηχανή, τα μηχανήματα μεταλλείας γεωργικών μηχανημάτων, τα υδραυλικές μηχανήματα μηχανημάτων μεταλλουργίας, το αυτοκίνητο, τις βιομηχανίες κυλίσματος χάλυβα, κ.λπ.

 

Κράτηση του κόσμου στην κίνηση

VIIPLUS Company με ένα χαρτοφυλάκιο ανάπτυξης των self-lubricating ρουλεμάν και των τυλιγμένων γλιστρώντας φερόντων προϊόντων. Με των τριβολογικών ρουλεμάν και της καινοτομίας επιστρωμάτων γνώσης, βελτιώνουμε συνεχώς την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα των σφαιρικών βιομηχανιών για να κινήσουμε τον κόσμο μπροστινό.

Μάθετε περισσότερων για τον άμεσο αντίκτυπό μας στο μέλλον globle indusry.

Τυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POM

Τα τυλιγμένα γλιστρώντας ρουλεμάν μας χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες:

Μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής   

Το Self-lubricating ρουλεμάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια, τα μέλη του σώματος, και τα υδραυλικά συστατικά, κ.λπ. συμπεριλαμβανομένων των διμεταλλικών ρουλεμάν, το self-lubricating φέρον μέταλλο και τα πλαστικά self-lubricating ρουλεμάν μετάλλων.

 

Γεωργικά μηχανήματα

επειδή το self-lubricating ρουλεμάν έχει τα ελεύθερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συντήρησης, και κάτω από τον όρο της σκόνης και τα υπαίθρια χαρακτηριστικά όπως η καλή αντίσταση γδαρσίματος, τόσο ευρέως

 

Αυτοκίνητο

 

Self-lubricating ρουλεμάν για το αυτοκίνητο. Παραδείγματος χάριν: ρόδα έντασης, συμπιεστής κλιματισμού, η δευτεροβάθμια αεροβαλβίδα, αντλία καυσίμων, αρχική μηχανή, κιβώτιο ταχυτήτων.

 

Διοικητικές μέριμνες, μηχανήματα λιμένων

 

Λόγω της ανάπτυξης του self-lubricating ρουλεμάν έναντι της παραδοσιακής φέρουσας ελεύθερης συντήρησης κυλίσματος, το χαμηλότερο κόστος, η αντίσταση διάβρωσης και άλλα χαρακτηριστικά, έτσι χρησιμοποιούνται ευρέως μέσα όπως ο μεταφορέας.

 

Τρόφιμα, ιατρικά μηχανήματα

 

Λόγω των self-lubricating ρουλεμάν χωρίς τον ανεφοδιασμό σε καύσιμα ή λιγότερα καύσιμα οι ιδιότητες, και δεν περιέχουν τις επιβλαβείς ουσίες, έτσι η καθαρότητα και οι ακριβείς περιβαλλοντικές απαιτήσεις του αργαλειού χτυπούν, φαρμακευτικά μηχανήματα, μηχανήματα τροφίμων.

 

Ενεργειακός εξοπλισμός

 

Η παραγωγή εργοστασίων του self-lubricating μανικιού είναι κατάλληλη για τη νέα περιοχή ενεργειακής υποστήριξης, προκειμένου να συναντηθεί η χρήση για πολύ καιρό, δεν χρειάζεται στην προστασία του περιβάλλοντος τη νέα ενέργεια.

 

Μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικήςΓεωργικά μηχανήματα,

Τυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POM

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χρησιμοποιήστε την τριβολογική γνώση επιστρωμάτων μας για να καταστήσετε την εργασία παγκόσμιων βιομηχανιών καλύτερη.

ΟΡΑΜΑ

Να είστε τα self-lubricating ρουλεμάν και επιχαλκώστε τον επαγγελματικό προμηθευτή δακτυλίων, βελτιώνοντας συνεχώς την απόδοση, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα.

ΤΙΜΕΣ
Ηθική & ακεραιότητα
Self-lubricating ποιότητα ρουλεμάν
Ομαδική εργασία
Τελειότητα

Στείλετε τα γλιστρώντας ρουλεμάν από την Κίνα σε οποιαδήποτε θέση που θέλετε

 1. Οδικό φορτίο

 2. Φορτίο σιδηροδρόμων

 3. Εναέρια μεταφορά

 4. Φορτίο νερού

Τυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POMΤυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POMΤυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POMΤυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POM

Ο καλύτερος γλιστρώντας φέρων εξαγωγέας δακτυλίων σας στην Κίνα

Παρέχουμε τα πολύ ανταγωνιστικά ποσοστά τιμών ρουλεμάν ολίσθησης για όλα τα μόνα -μόνος-lubricatibg μέρη δακτυλίων που αγοράσατε στην Κίνα.

Θα τους πάρετε χρηματοκιβώτιο και εγκαίρως. Επιπλέον, παρέχουμε την τεχνική υπηρεσία, την ταξινόμηση προϊόντων, και τον εκτελωνισμό.

Ελάτε σε επαφή με μας και την αποταμίευση έναρξης στα έξοδα αποστολής

Τυλιγμένος γλιστρώντας φέρων χάλυβας/μαύρο στρώμα DIN 1494/ISO 3547 ολίσθησης POM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά