Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

POM χαράσσει το μόνο μέγεθος συνήθειας ίντσας πολυμερών ρουλεμάν μετάλλων χαλκού λίπανσης σαφές φέρον

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κινεζικός προμηθευτής
Μάρκα: viiplus
Πιστοποίηση: DIN 1494, ISO 3547
Αριθμό μοντέλου: Meatl-πολυμερή ρουλεμάν
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΛΕΤΩΝ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ ΞΥΛΙΝΗ
Χρόνος παράδοσης: 4 - 20 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι χαλκού, πλυντήρια ώθησης χαλκού, μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι χαλκού

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Χάλυβας +Bronze+POM Τύπος: Μανίκι
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: μόνος - λίπανση, καλή αντιδιαβρωτική και χωρητικότητα φορτίων Μέγεθος: Εξατομικεύσιμος
Υψηλό φως:

self lubricating bearing

,

sintered self lubricating bushes

Περιγραφή προϊόντων

Μόνο λαδώνοντας σαφές ρουλεμάν

Το Viiplus Κίνα κατασκεύασε τους δακτυλίους μανικιών με τα στρώματα του self-lubricating υλικού που δεν απαιτούν είτε καμία λίπανση είτε τη λίπανση μόνο στην αρχική εγκατάσταση. Η δέσμευσή μας για το περιβάλλον επεκτείνεται όχι μόνο στο αμόλυβδο ξηρό φέρον υλικό μας, αλλά στις solvent-free διαδικασίες παραγωγής μας. Είμαστε επαγγελματικός προμηθευτής μόνου - λαδώνοντας ρουλεμάν στην Κίνα.

 

Εισαγωγή προϊόντων


-2 τα μόνα λαδώνοντας σαφή αμόλυβδα ρουλεμάν λίπανσης ορίου ρουλεμάν μόνα λαδώνοντας σαφή φέροντα, τα αγαθά με - 2 με την ίδιες δομή και τη χρήση της απόδοσης, και έχουν τη λειτουργία της προστασίας του περιβάλλοντος, υπό τον όρο του ορίου η λίπανση μπορεί να είναι χρήση για πολύ καιρό χωρίς ανεφοδιασμό σε καύσιμα, η ένδυση-αντίσταση της επιφάνειας στρώματος έχει το κοίλωμα αποθήκευσης πετρελαίου. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα μεταλλουργικά μηχανήματα, τα εξάγοντας μηχανήματα, το conservancyMachine νερού, το αυτοκίνητο, τα μηχανήματα κατασκευής, τα γεωργικά μηχανήματα, τη βιομηχανία κυλίσματος χάλυβα, τα μηχανήματα τροφίμων, τα φαρμακευτικά μηχανήματα, τα μηχανήματα καπνών, κ.λπ.

 

λαδώνοντας ρουλεμάν

 

-2YSelf λίπανση των σαφών στοιχείων BearingTechnical

 

Δείκτες απόδοσης στοιχεία
Μέγιστο φορτίο (Π) Στατικό φορτίο 250N/mm ²
Δυναμικό φορτίο 150N/mm ²
Η υψηλότερη ταχύτητα γραμμών (Β) Λίπανση λιπών 2.5m/s
Υψηλή αξία PV Λίπανση λιπών 3.6N/mm ² ・ m/s
Συντελεστής της τριβής (μ) Λίπανση λιπών 0.05~0.25
Η χρήση της θερμοκρασίας
-40℃~+130℃
Συντελεστής της θερμικής αγωγιμότητας 4W/m ・ Κ
Συντελεστής της θερμικής επέκτασης 12×10-6/K

 

 

Μεταλλογραφική εικόνα


Σημείωση: η σειρά προϊόντων μπορεί επίσης να επιλέξει τα διαφορετικά υλικά υποστρωμάτων σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας, όπως: πιάτο βάσεων χαλκού, υπόστρωμα ανοξείδωτου, καθώς επίσης και «αμόλυβδα» προϊόντα. HXOB - 20 Υ ανήκουν στα αμόλυβδα προϊόντα προστασίας του περιβάλλοντος, το χρώμα είναι πορτοκαλί, πορτοκαλής, μπλε.

 

self-lubricating ρουλεμάν

 

Τομέας εφαρμογής

POM λάδωσε τη συμπεριφορά: όξινο polymethylaldehyde με την υψηλή αντοχή. Είναι απαραίτητο να συγκεντρώσει με το κοίλωμα αποθήκευσης πετρελαίου όταν τακτοποιείται τακτικά η επιφάνεια ρουλεμάν
Με το λίπος, ιδιαίτερα κατάλληλο για το υψηλό φορτίο κάτω από τον αργόστροφο της περιστροφής, η μετακίνηση ταλάντευσης και συχνά στα αρνητικά, ανοίγοντας και κλείνοντας και λιγότερα επιρρεπή σε διαμορφώνοντας ρευστά λίπανσης μέρη φορτίων, υπό τον όρο της λίπανσης ορίου, μπορεί να χρησιμοποιήσει για πολύ καιρό χωρίς τον ανεφοδιασμό σε καύσιμα και συντήρηση, και στο στάδιο του αερίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περισσότεροι παρατείνει τη ζωή υπηρεσιών του ρουλεμάν, αυτήν την περίοδο εφαρμόσιμη στα μεταλλουργικά μηχανήματα, τα εξάγοντας μηχανήματα, τα υδραυλικά μηχανήματα, τα μέρη αυτοκινήτου, τα μηχανήματα κατασκευής, τα γεωργικά μηχανήματα, κ.λπ.
Oil-free self-lubricating ρουλεμάν: αυτό το προϊόν είναι ένα μίγμα πιάτου χάλυβα, συμπυκνωμένης σφαιρικής σκόνης χαλκού στο μέσο στρώμα, που κυλιέται ptfe και μολύβδου στο στρώμα επιφάνειας. Έχει τα χαρακτηριστικά του χαμηλού συντελεστή τριβής, της ένδυση-αντίστασης και αντιδιαβρωτικό, oil-free self-lubrication και της μακριάς ζωής υπηρεσιών, οι οποίοι μπορούν να μειώσουν το κόστος, να μειώσουν το θόρυβο, να αποτρέψουν από να κολλήσουν και την ολίσθηση. Χρησιμοποιείται ευρέως στα γλιστρώντας μέρη όλων των ειδών μηχανημάτων, όπως ο Τύπος εκτύπωσης, η υφαντική μηχανή, το υδραυλικό φορτηγό, η μηχανή καπνών, τα ιατρικά μηχανήματα, οι συσκευές ικανότητας, η μικροϋπολογιστής-μηχανή, το αυτοκίνητο, η μοτοσικλέτα, κ.λπ.
Η βάση μετάλλων ενέθεσε μόνος-λαδωμένο το στερεό ρουλεμάν: είναι ένα νέο λαδωμένο ρουλεμάν και με τα χαρακτηριστικά του ρουλεμάν μετάλλων και του μόνος-λαδωμένου ρουλεμάν. Φορτώνεται από τη μήτρα μετάλλων και λαδώνεται από την ειδική διατύπωση λαδωμένου του στερεό υλικού. Έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ικανότητας ρουλεμάν, την αντίσταση αντίκτυπου, την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και την ισχυρή self-lubrication δυνατότητα. Παραδοσιακός oil-bearing: λόγω των πλεονεκτημάτων του χαμηλού θορύβου και self-lubrication, oil-bearing έχει γίνει η νέα συμπάθεια του ρουλεμάν ανεμιστήρων υπολογιστών ΚΜΕ, και η ζήτηση στην αγορά είναι μεγάλη. Επιπλέον, με την αυξανόμενη ζήτηση για το θόρυβο
το μανίκι άξονων ισορροπίας, πένσες συνελεύσεων πενταλιών φρένων, που γυρίζουν στους δακτυλίους καρφιτσών βασιλιάδων και το περιλαίμιο πιάτων ουρών φορτηγών, το φορτηγό, το γερανό, το γερανό οχημάτων, τα δασικά μηχανήματα, τα συσκευάζοντας μηχανήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, την υδραυλική μηχανή, τα γεωργικά μηχανήματα, τα εξάγοντας μηχανήματα, τα μεταλλουργικά μηχανήματα, τα υδραυλικά μηχανήματα, το αυτοκίνητο, τις βιομηχανίες κυλίσματος χάλυβα, την εφαρμογή etc.the oil-bearing στις οικιακές συσκευές επεκτείνεται.

Οι βασικές προϋποθέσεις τα υλικά εξαρτώνται κατά ένα μεγάλο μέρος από την απόδοση εργασίας του ρουλεμάν. Η επιλογή των κατάλληλων υλικών για τα κυλώντας ρουλεμάν θα ασκήσει μεγάλη επίδραση στην απόδοση και τη ζωή υπηρεσιών τους. Κατά γενική ομολογία, οι κύριοι τρόποι αποτυχίας κυλώντας ρουλεμάν είναι spalling κούρασης στο πλαίσιο της δράσης της εναλλασσόμενης πίεσης και της απώλειας συμπεριφοράς της ακρίβειας λόγω της τριβής και ένδυση. Επιπλέον, υπάρχουν ρωγμές, εγκοπή, διάβρωση και άλλες αιτίες της ανώμαλης ζημίας στο ρουλεμάν. Επομένως, τα κυλώντας ρουλεμάν πρέπει να έχουν την υψηλή αντίσταση στην πλαστική παραμόρφωση, τη λιγότερη τριβή και την ένδυση, την καλή ακρίβεια περιστροφής, την καλή διαστατική ακρίβεια και τη σταθερότητα, και τη μακριά ζωή κούρασης επαφών. Και πολλοί από αυτές οι ιδιότητες καθορίζονται με τα υλικά και τις διαδικασίες θερμικής επεξεργασίας.

 
τυλιγμένη συμπεριφορά ολίσθησης
 
 

 

Χημικές ιδιότητες


-2 αντίσταση πολυμερούς η χημική διάβρωσης Ysurface, έτσι η αντίσταση διάβρωσής της εξαρτάται κυρίως από το πίσω μέρος χάλυβα της επένδυσης και της εμφάνισης. Το πίσω μέρος χάλυβα του κασσίτερου ή καλυμμένης της χαλκός επιφάνειας, μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει την ατμοσφαιρική διάβρωση Εάν εργάζεστε στο διαβρωτικό μέσο, η πλάτη χάλυβα μπορεί να γαλβανιστεί, κ.λπ.

 

Ένδυση-αντίσταση της απόδοσης

 

Υπό τον όρο των χαρακτηριστικών ένδυσης λίπανσης λιπών του διαγράμματος κατωτέρω: «ποσοστό ένδυσης προσαρμογής είναι μικρό Από τη γραμμή ορατή σε αυτήν την εικόνα, κατά να συγκεντρώσει τη κατανάλωση πετρελαίου TU σε κάποιο βαθμό, το ποσοστό ένδυσης αυξήθηκε βαθμιαία, όπως φαίνεται στη διαστιγμένη γραμμή 1 Εάν προτού να έρθει επάνω η άνοδος ποσοστού ένδυσης πάλι, το ποσοστό ένδυσής του παρέμεινε σταθερό Κατά ανεφοδιασμό σε καύσιμα του διαστήματος του χρόνου, τη ζωή υπηρεσιών του υλικού μπορεί να επεκταθεί πολύ. Είναι χρόνος να έρθει στο διάστημα εξαρτάται από το συσσωρευτικό ποσό φθοράς λόγω χρήσης. Λίπανση λιπών: όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι κάτω από 80 ℃, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί το λίπος βάσεων σαπουνιών λίθιου Η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι υψηλότερο than80 ℃, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί το λίπος σιλικόνης Μην συστημένος με τις πρόσθετες ουσίες EP των πετρελαίων.

 

Self-lubricating ρουλεμάν

 

Οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν το κύκλο ζωής


1) η επιρροή της αξίας PV valuePV είναι να καθοριστεί η ζωή ένδυσης - 1 αποτελεσματικός δείκτης. Αν απαιτείται η μακροζωία, αξία PV πρέπει να μειωθεί.
2) η επιρροή του περιβαλλοντικού temperatureThe υψηλότερη η θερμοκρασία, - 2 Υ η πιό σύντομη ζωή υπηρεσιών.
3) ο διπλός effectsDual χάλυβας κραμάτων ΧΡΗΣΕΩΝ ή ο σκληρός καλυμμένος χρώμιο άξονας, RA τραχύτητας επιφάνειας - 0.4-0.63 σειρά, - φέρουσα ζωή υπηρεσιών 2 Υ μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Εκτός από τα πρότυπα τα προϊόντα παρουσιάζουν στον κατάλογο, μπορείτε επίσης να παρέχετε τα μεταβλητά προϊόντα σύμφωνα με την απαίτηση ή τη διαταγή του πελάτη.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά