Σχετικά με εμάς

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
1 2 3 4 5

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

 • Σαφή ρουλεμάν, Self-lubricating δακτύλιοι & πολυμερή επιστρώματα | Made-to-Order από την Κίνα.

 • Η αρχαιότερη πηγή της Κίνας για τα γλιστρώντας ρουλεμάν, τυλιγμένοι δακτύλιοι χαλκού, επιχαλκώνει τους από γραφίτη δακτυλίους & το πλυντήριο ώθησης,… διαταγή on-line!

 • Οι μετρικοί κυλινδρικοί Μπους & αυτοκρατορικό Self-Lubricating ρουλεμάν Made-To-Order από την Κίνα! Επιλογή των υλικών: bronzegleitlager.com άμεση τιμή εργοστασίων.

 • Φέρον υλικό μόνος-Lubearing για να συναντήσει το υψηλό πρότυπο σας στις ανοχές & την ανιχνευσιμότητα ποιοτικών διαστάσεων. το bronzegleitlager.com που κατασκευάζεται στην Κίνα!

Παίρνω χαλκός gleitlager & Δακτύλιοι μανικιών χαλκού Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά

 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη
 • Μέση Ανατολή
 • Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

 • Κατασκευαστής
 • Εξαγωγέας

Αλλες πληροφορίες

 • Μάρκες : VIIPLUS ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ, ΜΟΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ
 • Αριθμός Υπαλλήλων : >100
 • Ετήσιες πωλήσεις : 2 Million USD-2.5 Million
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2016
 • Εξαγωγή pc : 70% - 80%

MEDIA ΠΟΥ ΚΥΛΟΎΝ ΚΑΙ ΣΑΦΕΊΣ ΡΟΥΛΕΜΆΝ & ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ ΜΑΝΙΚΙΏΝ ΧΑΛΚΟΎ

VIIPLUS ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΌΔΟΣΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ & ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΈΡΙΟ, ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ, Η ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΑΜΝΩΝ, Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ SELF-LUBRICATING ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΈΝΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΜΈΝΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉ ΤΟΥ ΣΑΦΟΎΣ ΡΟΥΛΕΜΆΝ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΉ ΣΕΙΡΆ ΠΟΙΟΤΙΚΏΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΜΑΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΊΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΤΙΚΌΤΗΤΆ ΜΑΣ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟ ΕΡΕΥΝΑΤΕ, ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ ΔΙΑΤΑΓΉ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΊΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΊΝΑ ΤΟ TIFFANY@VIIPLUS.COM Ή ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ FORM.WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM.WE ΜΑΣ ΈΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΩΝ ΣΑΦΏΝ ΒΑΛΜΈΝΩΝ ΦΛΆΝΤΖΑ ΔΙΑΣΤΆΣΕΩΝ ΡΟΥΛΕΜΆΝ, ΠΟΛΥΣΤΡΩΜΑΤΙΚΆ ΡΟΥΛΕΜΆΝ, ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΆ ΡΟΥΛΕΜΆΝ, ΚΥΛΗΜΈΝΑ ΡΟΥΛΕΜΆΝ ΧΑΛΚΟΎ ΠΟΥ ΤΑ SELF-LUBRICATING ΡΟΥΛΕΜΆΝ, ΓΎΡΙΣΑΝ ΤΑ ΡΟΥΛΕΜΆΝ, ΑΚΡΑΊΑ ΧΩΡΗΤΙΚΌΤΗΤΑ ΦΟΡΤΊΩΝ

 

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΟΥ SELF-LUBRICATING ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΥΤΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ SELF-LUBRICATING ΡΟΥΛΕΜΆΝ ΘΑΜΝΩΝ SIZES.VIIPLUS ΜΑΝΙΚΙΩΝ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΠΑΡΑΓΩΓΌΣ ΤΟΥ SELF-LUBRICATING ΡΟΥΛΕΜΆΝ & ΤΩΝ ΧΥΤΏΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΚΡΑΜΆΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΊΩΝ ΧΑΛΚΟΎ ΣΕ CHINA.VIIPLUS ΥΠΕΡΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΩΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΈΝΩΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ ΡΟΥΛΕΜΆΝ ΧΑΛΚΟΎ SLDING ΡΊΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΊΩΝ ΜΕΤΆΛΛΩΝ. ΕΝΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ.

 

Ο ΑΜΟΛΥΒΔΟΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΈΝΟΣ-ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΥΒΑΣ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΕΠΙΧΑΛΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ

VIIPLUS τυποποιημένος δακτύλιος μεγέθους μεγεθών και ίντσας προϊόντων προμηθευτών στις εγκαταστάσεις της Κίνας μας. Κάθε δακτύλιος μανικιών μεγέθους αποθεμάτων & προϊόν ρουλεμάν στην αποθήκη εμπορευμάτων μας είναι διαθέσιμοι για την άμεση αποστολή. Ελέγχουμε με συνέπεια τις τυποποιημένος-εφοδιασμένες επιλογές καταλόγων και τις διαδικασίες παραγωγής μας για να εξασφαλίσουμε ότι παραμένουμε ο προμηθευτής της επιλογής για τους πελάτες μας. Θα θέλατε τα στοιχεία όσον αφορά το βάρος προϊόντων δακτυλίων και τη φτηνή τιμή; Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με με μας on-line.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ & ΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΑΛΚΟΥ

Self-lubricating κατηγορίες ρουλεμάν & προϊόντων δακτυλίων, συγκεκριμένες προσφορές προϊόντων, προδιαγραφές κραμάτων δακτυλίων χαλκού, ανοχές και ειδικές εφαρμογές. Us.Standard-εφοδιασμένα επαφή κράματα χαλκού: ΑΠΌ ΓΡΑΦΊΤΗ ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ C86300 C93200 C95400

ΑΜΟΛΥΒΔΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΜΑΝΙΚΙΩΝ
VIIPLUS προσφέρει μια ευρεία σειρά των αμόλυβδων δακτυλίων χαλκού αντικατάστασης & των Self-lubricating ρουλεμάν. Μέσα στους αμόλυβδους θάμνους αντικατάστασής μας, ο μόλυβδος αντικαθίσταται από άλλα στοιχεία, αλλά τα προϊόντα προσφέρουν ακόμα εξαιρετικές lubricity, τη συμπίεση, την ένδυση, τη δύναμη, τη σκληρότητα και την κατασκευασιμότητα.

ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ COMPONMENTS

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ: ΧΥΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟ ΓΡΑΦΊΤΗ ΒΟΥΛΩΜΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ SELF-LUBRICATING ΡΟΥΛΕΜΑΝ, ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ, ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ, ΣΑΦΕΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ, ΡΟΥΛΕΜΆΝ HRUST.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ

VIIPLUS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΌ, ΤΟ ΝΕΡΌ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟ & ΤΟ ΑΈΡΙΟ FIELDS.VIIPLUS ΠΑΡΑΔΊΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΆΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ-ΜΕ ΈΝΑ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ DEDICATION.VIIPLUS ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΤΑ SELF-LUBRICATING ΡΟΥΛΕΜΆΝ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ SELF-LUBRICATING ΦΕΡΟΥΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΒΑΛΒΙΔΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;

SELF-LUBRICATING & ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ

ΜΟΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΑΝΤΛΙΩΝ - ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΥΒΑ ΒΑΛΒΙΔΩΝ - ΘΑΜΝΟΙ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ - Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΩΘΗΣΗΣ ΡΕΥΣΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΟ VIIPLUS OILLESS ΓΛΙΣΤΡΏΝΤΑΣ ΔΑΚΤΥΛΊΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΌ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΉ ΡΟΥΛΕΜΆΝ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ SELF-LUBRICATING

Ετικέττες προϊόντων:

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉ | ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΑΦΗ ΡΟΥΛΕΜΑΝ | ΑΝΟΧΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ

Η ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΎΝΔΕΣΗ ΠΗΓΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥΣ ΧΑΛΚΟΥ/ΤΑ ΜΌΝΟΣ-ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ - ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΜΑΝΙΚΙΩΝ, ΦΛΑΝΤΖΕΣ, ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας