• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
WhatsApp : +8618258386757

Το DIN 1494/ISO 3547 μανίκι PTFE συνελεύσεων φυτεύει το ανοξείδωτο INOX με θάμνους 316 διασπασμένα στρώματα δακτυλίων μίσχων βαλβίδων

Τόπος καταγωγής Σύνθετος σαφής κυλινδρικός κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα VIIPLUS BUSHINGS SUPPLIER
Πιστοποίηση ISO 3547 DIN 1494 Assembly Standard Tolerance
Αριθμό μοντέλου ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ DU DX
Ποσότητα παραγγελίας min 1000 κομμάτι / κομμάτια
Τιμή $0.05 - $1.00 / Pieces
Συσκευασία λεπτομέρειες Συσκευασία: Χαρτοκιβώτιο εξαγωγής Ξύλινη περίπτωση Ξύλινη παλέτα.
Χρόνος παράδοσης 7~15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής TT εκ των προτέρων, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς Ειδική προσαρμοσμένη κατασκευή δακτυλίων λίπανσης
Λεπτομέρειες
meterial Ανοξείδωτο 316 με το ΎΦΑΣΜΑ PTFE, οι Μπους βαλβίδων Τύπος Κυλινδρικοί θάμνοι χαλκού μαγγάνιου, οι βαλμένοι φλάντζα χαλκός Μπους κασσίτερου, οι Μπους χαλκού αλ
Λιμένας Σαγκάη Κύρια λειτουργία Μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν
Ποιότητα Παρόμοιο oilless ρουλεμάν sankyo, δακτύλιοι μετάλλων daido Κατάλογος Διαθέσιμος
Εφαρμογή Πετρέλαιο του Μπους και βαλβίδα φυσικού αερίου Χαρακτηριστικό γνώρισμα αντίσταση διάβρωσης
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Πλήρης φωτισμός Μόνος λαδώνοντας δακτύλιος χαλκού POM, πολυμερείς δακτύλιοι μετάλλων
Υψηλό φως

βαλμένο φλάντζα σαφές ρουλεμάν

,

ptfe σαφές ρουλεμάν

,

ISO 3547 πολυμερή σαφή ρουλεμάν

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Σφραγισμένη, η φύτευση των ρουλεμάν μετάλλων, μέρος πρέπει να είναι απαλλαγμένη από τα σαλιάσματα και τις αιχμηρές άκρες

 

Επιλέξτε από την επιλογή μας σύνθετων δακτυλίων & ρουλεμάν DU PTFE σε ένα ευρύ φάσμα των μορφών και των μεγεθών. Στο απόθεμα και έτοιμος να στείλει.

Οι δακτύλιοι PTFE είναι κατάλληλοι για τη δοκιμαστική λειτουργία με το χαμηλό συντελεστή της τριβής, χαμηλό ποσοστό ένδυσης, καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης, η ταινία μεταφοράς που δημιουργείται θα προστατεύσει την επιφάνεια μετάλλων ζευγαρώματος. Κατάλληλος για τις περιστροφικές και ταλαντεμένος μετακινήσεις, υψηλή χημική αντίσταση, χαμηλή απορρόφηση νερού και μειωμένος πρημένος επίσης την εργασία καλά με τη λίπανση.

 

Το PTFE που οι σύνθετοι δακτύλιοι αναπτύχθηκαν για τις υψηλές λαδωμένες πετρέλαιο υδραυλικές εφαρμογές φορτίων και σχεδιάζονται για τη χρήση πρώτιστα με τα λαδωμένα λιπαντικά, εκθέτει την άριστη αντοχή και έχει έναν χαμηλό συντελεστή της στατικής και δυναμικής τριβής. Συνεπώς, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη χρήση στις αυτοκίνητες δοκούς στέγης αναστολής, τους Μπους οδηγών απορροφητών κλονισμού, τους υδραυλικούς κυλίνδρους, τις αντλίες εργαλείων και τις μηχανές, και τις αξονικές και ακτινωτές εμβολοφόρες αντλίες και τις μηχανές.

steel backed ptfe bushing

 

Δακτύλιοι μανικιών

 

Μανικιών δακτυλίων εργοστασίων συνήθειας οι κυλινδρικές σαφείς φέρουσες τυποποιημένες διαστάσεις λύσεων θάμνων μετρικές σαφείς φέρουσες έκαναν στη διαταγή: πλυντήρια ώθησης, που βάζονται φλάντζα προσαρμοσμένος σύροντας τη φύτευση που διατιμάται ανταγωνιστικά εναντίον PAP PAF P10 P20 PTFE/POM της ΕΎΚΟΛΗΣ INSTALLATION.Wrapped δακτυλίων ολίσθησης σύνθετης συμπεριφοράς ολίσθησης, κασσίτερος-καλυμμένο ύφασμα ανοξείδωτου 316/PTFE INOX, DIN 1494/ISO 3547, συντήρηση-ελεύθερο: Άξονας μίσχων βαλβίδων που φυτεύει τον προμηθευτή της Κίνας για την πεδιάδα κυλίνδρων με θάμνους που αντέχει on-line

 

Συνέλευση & ειδικός χαλκός χάλυβα ρουλεμάν ρουλεμάν κατασκευής γλιστρώντας φέρων ανοξείδωτος μόνος λαδώνοντας σαφής self-lubricating ptfe τρία στρώματα καμία διαίρεση. Ειδικεμένος στις λύσεις δακτυλίων για τη βαλβίδα, τις βαλβίδες σφαιρών, τις βαλβίδες πεταλούδων, τις αντλίες, τις χημικές βιομηχανίες & τα βιομηχανικά τμήματα σωληνώσεων. SS316 τα γλιστρώντας ρουλεμάν είναι λάδι-ανθεκτικά, ανθεκτικά στα οξέα, αλκαλικός-ανθεκτικά και αλατισμένος-νερό-ανθεκτικά. Ενώ, το στρώμα ολίσθησης επιφάνειας PTFE είναι αμόλυβδο, σημαίνοντας ότι αυτός ο τύπος ρουλεμάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων, για τις μετρώντας συσκευές αλκαλικός-ροής, στα φαρμακευτικά μηχανήματα, μηχανήματα εκτύπωσης, στη χημική εφαρμοσμένη μηχανική και στη ναυπηγική βηομηχανία. Τα σύνθετα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλες τις κοινωνικές τάξεις λόγω της υψηλής αντοχής, άριστων αντοχής και των χαρακτηριστικών τριβής τους, και τη δυνατότητα να λειτουργήσουν χωρίς εξωτερική λίπανση. Τα σύνθετα ρουλεμάν υφάσματος ινών ptfe με τις αποτελεσματικότερες ιδιότητες τριβής έχουν βελτιώσει lubricity και κατασκευασιμότητας τα σύνθετα φέροντα σχέδια κατάλληλα για τις ενεργές εφαρμογές.

 

Το ρουλεμάν & οι δακτύλιοι σε απευθείας σύνδεση Catalogbushings ανοξείδωτου catalogcontains απαρίθμησαν τα πρότυπα προδιαγραφών και τύπων μεγέθους για τις διαφορετικές κατηγορίες δακτυλίων. (ΣΑΦΉΣ ΚΑΤΆΛΟΓΟΣ ΡΟΥΛΕΜΆΝ) ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΡΟΥΛΕΜΑΝ & ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΩΘΗΣΗΣ S…

 

Self-lubricating τομείς ρουλεμάν της χρήσης

 

Ευρέως χρησιμοποιημένος στη βιομηχανία εργαλειομηχανών υδραυλικά πνευματικά, σφυρηλατημένων κομματιών, μηχανήματα πλαστικών, ανυψωτικά μηχανήματα μεταφορών, μηχανήματα λιμένων, γραφείο, μηχανήματα γυμναστικής, υφαντικά μηχανήματα, συσκευασίες τροφίμων, μηχανήματα πλήρωσης, χημικά μηχανήματα, εκτύπωση και συσκευασία, έγγραφο που κατασκευάζουν τα μηχανήματα, αυτοκίνητο, όχημα σιδηροδρόμων, βιομηχανία ναυπηγικής, μηχανήματα, μεταλλουργικά μηχανήματα, μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, κ.λπ.

 

Τα σαφή ρουλεμάν είναι τοποθετημένα σε κάψα γλιστρώντας ρουλεμάν φιαγμένα από σύνθετο τρεις-στρώματος που παράγονται από μια λουρίδα χάλυβα ή ανοξείδωτου χαμηλού άνθρακα, συμπυκνώνω-επάνω πορώδες στρώμα χαλκού και στρώμα ολίσθησης επιφάνειας φιαγμένα από PTFE και PB (μόλυβδος). Αυτός ο τύπος ρουλεμάν έχει έναν χαμηλούς συντελεστή και μια προστασία τριβής ενάντια στην ένδυση και μια διάβρωση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πετρέλαιο. Το χαμηλό κόστος παραγωγής και τα υψηλής ποιότητας τεχνικά θεμέλια σημαίνουν ότι αυτά τα ρουλεμάν χρησιμοποιούνται σε ποικίλα διαφορετικά είδη εφαρμογών ολίσθησης, όπως στα υφαντικά μηχανήματα κατασκευής, τα υδραυλικά συστήματα και τα αυτοκίνητα μηχανήματα καθώς επίσης και τα γεωργικά και μηχανήματα δασονομίας.

 

Self-lubricating ρουλεμάν, στερεά ενσωματωμένη λιπαντικά συμπεριφορά, πορώδες ρουλεμάν, συμπυκνωμένο πετρέλαιο που περιέχουν τη συμπεριφορά, μονάδες εκκέντρων, oilless ρουλεμάν που φυτεύουν με θάμνους, ΕΠΕ, BushingsTolerance και διάσταση του άξονα. Ελπίζουμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην καθημερινή εργασία σας. Εάν χρειάζεστε τη βοήθεια, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας καλέσει ή να έρθει σε επαφή με.

 

VIIPLUS κατασκευασμένος στην Κίνα προσφέρετε ένα υπόστρωμα ανοξείδωτου και είναι μεταξύ των σύνθετων ρουλεμάν εκτέλεσης.

 

Σειρά manafacture PTFE ευθυγραμμίσαμε το τυλιγμένο ανοξείδωτο 316 δακτυλίων μανικιών ρουλεμάν

 

Εάν έχετε τη τεχνική υποστήριξη από έναν μηχανικό, παρακαλώ κοινοποιήστε σε μας τον τύπο πεδιάδας δακτυλίων που αντέχει εσείς χρειάζεται, το υλικό δακτυλίων, το μέγεθος, ο κώδικας, η λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας δακτυλίων, και η εφαρμογή. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους καταλληλότερους δακτυλίους βαλβίδων.

 

Τυποποιημένη ή μετρική διάσταση δακτυλίων ανοξείδωτου σύνθετη

 

Οι δακτύλιοι, ή τα σαφή ρουλεμάν, λειτουργούν με τη γλιστρώντας κίνηση μεταξύ των κινούμενων επιφανειών. Οι δακτύλιοι επιλέγονται βασισμένος στην περιστρεφόμενη ταχύτητα και το εφαρμοσμένο φορτίο. Οι περισσότεροι δακτύλιοι δεν απαιτούν την πρόσθετη λίπανση για να λειτουργήσουν.

 

- Κυλινδρικοί θάμνοι

- Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι

- Γλιστρώντας πιάτα

- Πλυντήρια ώθησης

- Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια

 

Δακτύλιος ανοξείδωτου που ενισχύεται για την πιό μακροχρόνια ένδυση

 

Το Gleitlager, ενσωματώνει το προϊόν χαρακτηριστικό μόνιμα της ολίσθησης χαμηλός-ένδυσης.

 

Αυτό είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον, ανοξείδωτο 316 υλικό δακτυλίων. Η επένδυση επιφάνειας ρουλεμάν είναι ένα ύφασμα μιγμάτων και ένα ειδικό υλικό πληρώσεως σε ένα ανοξείδωτο 316 που υποστηρίζει με την άριστη αντίσταση διάβρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ελαφριά, συμπαγή ρουλεμάν, και έχει τα καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης λόγω των ρουλεμάν συντεχνιών υφάσματος, το ειδικό υλικό πληρώσεως, η δύναμη της υλικής και διαστατικής σταθερότητας μετάλλων.

 

VIIPLUS ανοξείδωτο 316 ολίσθηση Beaing & φύτευση | Η Tribology λύση

 

Ο σκόνη-χάλυβας PTFE-χαλκού είναι ένα ευρέως χρησιμοποιημένο self-lubricating φέρον υλικό τρεις-στρώματος με καλοί αντιτριβικός και ενάντιος στη φθορά.

Παραγωγή και εφαρμογή του ρουλεμάν ώθησης, και ρουλεμάν οδηγών φιαγμένο από γεμισμένο PTFE σε πολλές μόνες φέρουσες λύσεις λίπανσης.

Οι τριβολογικές ιδιότητες του PTFE-ενσωματωμένου φέροντος υλικού χαλκού κασσίτερου μελετήθηκαν χρησιμοποιώντας έναν ελεγκτή τριβής και ένδυσης καρφίτσα--δίσκων.

Ποιοτικός χαλκός Gleitlager & κατασκευαστής πολυμερών σαφής ρουλεμάν

 

Εφαρμογή ρουλεμάν Planin


Τα ρουλεμάν όλης της βαλβίδας εσωτερικά self-lubricating γλιστρούν τα ρουλεμάν, ολόκληρο το υλικό η χρήση του σκάφους της γραμμής χάλυβα άνθρακα PTFE.

Χαμηλός δακτύλιος μίσχων βαλβίδων τριβής | Η αρχαιότερη πηγή για την πεδιάδα κυλίνδρων που αντέχει on-line

 

Βοήθεια ανάγκης δακτυλίων βαλβίδων πεταλούδων που ταξινομεί τους δακτυλίους βαλβίδων σας;

 

Η αρχαιότερη πηγή για τους σε απευθείας σύνδεση δακτυλίους δακτυλίων χαλκού για τις τελικές λύσεις ρουλεμάν πετρελαιοφόρων περιοχών συσκευών τομέων πετρελαίου & αερίου
Παράγουμε το ρουλεμάν φιαγμένο από ανοξείδωτο 316. Χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, αντοχής, της αντίστασης διάβρωσης, και της αντίστασης διάβρωσης κ.λπ. Τα Self-lubricating ρουλεμάν επιλέγονται για την απαίτηση του πετρελαίου και οι εφαρμογές φυσικού αερίου που απαιτούν positioners Solutions.Our αντοχής και βαλβίδων προσφορές δακτυλίων επιλέγονται για τις εφαρμογές πετρελαίου και φυσικού αερίου απαίτησης που απαιτούν την πίεση, τη θερμοκρασία, τη ροή, το επίπεδο, τις υγρές αναλυτικές, και positioner βαλβίδων μετρήσεις.

 

 

Σαφείς ρουλεμάν και βαλβίδα Μπους χάλυβα κυλίνδρων δακτυλίων μίσχων

Υφαμένο ανοξείδωτο υφάσματος πετρελαίου και φυσικού αερίου 316 θάμνοι

 

Θάμνοι βαλβίδων | Vsb-36

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve PTFE Bushes

 

Εφαρμογή ρουλεμάν ανοξείδωτου πετρελαίου και φυσικού αερίου

 

 • Δακτύλιοι βαλβίδων αντεπιστροφής
 • Δακτύλιοι βαλβίδων πυλών μαχαιριών
 • Δακτύλιοι αεροβαλβιδών
 • Δακτύλιοι μανικιών
 • Δακτύλιοι βαλβίδων πυλών
 • Δακτύλιοι & εξαρτήματα
 • Σαφείς φέρουσες εκδόσεις προϊόντων
 1. Ενεργοποιητής κυλίνδρων δακτυλίων μίσχων

 2. Βαλβίδα τύπων πεταλούδων

 3. Rocker βαλβίδων ρουλεμάν

 4. Δακτύλιος αντλιών πετρελαίου

 

Σαφή χαρακτηριστικά ρουλεμάν & δακτυλίων

 

Φύτευση των φερόντων δακτυλίων φωτογραφικών διαφανειών, oilless πεδιάδα που αντέχουν ανοξείδωτο Steel316+PTFE/FABRIC

Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής του ftiction, μακρά ζωή: καλή γενική εκτέλεση. Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής της τριβής, μακρά ζωή καλό perfotmance iverall.
Vsb-36 φύτευση ανοξείδωτου Steel316+PTFE/FABRIC

 

 

Είναι ανθεκτικού, ανθεκτικού στα οξέα, αλκαλικού ανθεκτικού πετρελαίου και νερό της θάλασσας ανθεκτικό, περισσότεροι πέρα από, δεν υπάρχει κανένας μόλυβδος στο στρώμα επιφάνειας PTFE και υπάρχει έτσι ιδιαίτερα κατάλληλος για την εφαρμογή στα μηχανήματα τροφίμων, τους αλκαλικούς μετρητές ροής, τα στοιχεία κινήσεων αντλιών στις φαρμακευτικές μηχανές, τις μηχανές χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής μηχανών εκτύπωσης και άλλη ωκεάνια βιομηχανία. Ο δακτύλιος είναι τριπλά σύνθετα ένα στρωμάτων, το υλικό βάσεων είναι πίσω μέρος ανοξείδωτου και μια ταινία ανθεκτικού στη θερμότητα γεμισμένου δύναμη PTFE που πιέζεται με μαγγάνι επάνω στο συμπυκνωμένο σφαιρικό ενδιάμεσο στρώμα χαλκού.

 

DIN 1494 / ISO 3547 Assembly Sleeve PTFE Bushes

 

Σαφή τεχνικά στοιχεία ρουλεμάν

 

Μέγιστο φορτίο

Στατικός

350N/mm2

Δυναμικός

180N/mm2

Μέγιστη ταχύτητα

Ξεράνετε

0.5m/s

Λίπανση

>1m/s

Μέγιστο PV (ξηρό)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2*·m/s

Συνεχής

1.8N/mm2*·m/s

Temp.

-50℃~+250℃

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ) - 1

Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10-6k-1

 

Βασικά πλεονεκτήματα του ανοξείδωτου 316 δακτύλιοι υφάσματος

 

 • Έχετε μια υψηλότερη ικανότητα μεταφοράς.

 • Υψηλής θερμοκρασίας.

 • Μακρύτερη ζωή.

 • Χαμηλό υφαμένο τριβή ύφασμα Oilless TEX που αντέχει το δακτύλιο TEX, προσαρμοσμένος δακτύλιος, ίνα Μπους

 

Σαφή ρουλεμάν και Self-Lubricating ρουλεμάν ρουλεμάν μανικιών, μη μεταλλικό υφαμένο ανοξείδωτο 316 τύπων σκαφών της γραμμής με το ύφασμα PTFE

 

 

Το ανοξείδωτο 316 και polytetrafluoroethylene χάλυβας-βάσεων aramid τα ρουλεμάν πλεξουδών ινών είναι self-lubricating υλικά με τις wear-resistant ίνες ως κύριο υλικό επιφάνειας. Το προϊόν το χαμηλό συντελεστή τριβής, την καλή ικανότητα ρουλεμάν, την αντίσταση γδαρσίματος και self-lubrication την απόδοση, χρησιμοποιεί κυρίως στις διάφορες αρίστης ποιότητας βαλβίδες και πηγαίνει -πηγαίνω-kart.

Το σύνθετο φέρον ύφασμα βάσεων μετάλλων είναι βασισμένο στο υπόστρωμα χάλυβα, την προσκόλληση επιφάνειας της ίνας αιθυλενίου ptfe και aramid υφαμένο το ίνα ύφασμα, μετά από την επεξεργασία κυλίσματος σε μια επεξεργασία περιλαίμιων ή σφράγισης σε ποικίλες μορφές όπως το στόλισμα. Το προϊόν έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής ακρίβειας, της υψηλής φέρουσας πίεσης φορτίων και της άριστης αργόστροφης και βαριάς απόδοσης τριβής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στον εξοπλισμό βαριών φορτίων όπως τα μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής και τα μηχανήματα γεωργίας και δασονομίας.

 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

 

VIIPLUS το ρουλεμάν είναι κύριοι self-lubricating φέροντες κατασκευαστής και προμηθευτής στην Κίνα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοί στην παραγωγή των διάφορων self-lubricating ρουλεμάν, των Μπους, και των γλιστρώντας φραγμών, κ.λπ. Ο κύριος κατάλογος προϊόντων μας περιλαμβάνει τώρα το oilless self-lubricating ρουλεμάν, σύνθετο ρουλεμάν, ρουλεμάν χαλκού, τυλιγμένο ρουλεμάν χαλκού, διμεταλλικό ρουλεμάν, οι θερμοπλαστικοί Μπους, και περισσότερο. Όλα τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την αξιόπιστες απόδοση και τη χαμηλή τιμή. Ισχύουν πολύ δημοφιλείς και ευρέως στις διαφορετικές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου, εργαλειομηχανές, φόρμες, μεταλλουργικά μηχανήματα, εξάγοντας μηχανήματα, υφαντικά μηχανήματα, που ανυψώνουν τα μηχανήματα, τα μηχανήματα κατασκευής, τις μηχανές εκτύπωσης, τα μηχανήματα άρδευσης, τις μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων, τα μηχανήματα τροφίμων, τους λιμένες, τα θαλάσσια μηχανήματα, και τα γεωργικά και μηχανήματα δασονομίας, κ.λπ.

Το χαμηλό υφαμένο τριβή oilless ρουλεμάν vsb-36 TEX υφάσματος ευρέως χρησιμοποιώ στις υψηλής θερμοκρασίας γραμμές παραγωγής, τα μηχανήματα κατασκευής, τα μέρη αυτοκινητικών πλαισίων, τις βαλβίδες σφαιρών, τις βαλβίδες πεταλούδων, τα τραίνα αντλιών και χημικών βιομηχανιών και μεγάλης ταχύτητας και άλλο βαρύ χαμηλό και δεν μπορεί να ανεφοδιάσει σε καύσιμα την περίπτωση κ.λπ.

 

Θάμνοι μανικιών PTFE συνελεύσεων DIN 1494/ISO 3547

Καινοτομία

 

Ανακαλύψτε την καινοτόμο διαδικασία που μας κρατά ένα βήμα μπροστά.

Πιστοποιητικά

Η άποψη και μεταφορτώνει τα σφαιρικά πιστοποιητικά μας.

Ποιότητα Drive

Η ποιότητα και ο περιβαλλοντικός σεβασμός είναι ουσιαστικοί στις τιμές πυρήνων μας.

Χρονική ανοχή

Είμαστε δεσμευμένοι στην έγκαιρη παράδοση.

Ομάδα των εμπειρογνωμόνων

Διαβάστε τις συνεντεύξεις με τους εμπειρογνώμονές μας δεδομένου ότι μοιράζονται την εμπειρία τους.

 

 

 

Φλάντζα du bushing - μετρικό μέγεθος

 

Διάγραμμα μεγέθους du bushing φλαντζών - Metirc
  Di (χιλ.) (Χιλ.) Sfl (χιλ.) Dfl (χιλ.) Β (χιλ.) Φέρων φραγμός Άξονας Η μεγαλύτερη διάμετρος (χιλ.) Ελάχιστη διάμετρος (χιλ.) Η μέγιστη εκκαθάριση (χιλ.) Η ελάχιστη εκκαθάριση (χιλ.)
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0304DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 3 4.5 0,75 7 4 H6 h6 3,048 3 0,054 0
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0404DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 4 5.5 0,75 9 4 H6 h6 4,048 4 0,056 0
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0505DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 5 7 0,925 10 5 H7 f7 5,055 4.99 0,077 0
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0604DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 6 8 0,925 12 4 H7 f7 6,055 5.99 0,077 0
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0608DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 6 8 0,925 12 8 H7 f7 6,055 5.99 0,077 0
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0806DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 8 10 0,925 15 5.5 H7 f7 8,055 7.99 0,083 0,003
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0808DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 8 10 0,925 15 7.5 H7 f7 8,055 7.99 0,083 0,003
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 0810DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 8 10 0,925 15 9.5 H7 f7 8,055 7.99 0,083 0,003
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1007DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 10 12 0,925 18 7 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1009DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 10 12 0,925 18 9 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1012DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 10 12 0,925 18 12 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1017DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 10 12 0,925 18 17 H7 f7 10,058 9.99 0,086 0,003
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1207DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 12 14 0,925 20 7 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1209DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 12 14 0,925 20 9 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1212DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 12 14 0,925 20 12 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1217DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 12 14 0,925 20 17 H7 f7 12,058 11.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1412DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 14 16 0,925 22 12 H7 f7 14,058 13.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1417DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 14 16 0,925 22 17 H7 f7 14,058 13.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1509DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 15 17 0,925 23 9 H7 f7 15,058 14.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1512DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 15 17 0,925 23 12 H7 f7 15,058 14.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1517DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 15 17 0,925 23 17 H7 f7 15,058 14.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1612DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 16 18 0,925 24 12 H7 f7 16,058 15.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1617DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 16 18 0,925 24 17 H7 f7 16,058 15.99 0,092 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1812DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 18 20 0,925 26 12 H7 f7 18,061 17.99 0,095 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1817DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 18 20 0,925 26 17 H7 f7 18,061 17.99 0,095 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 1822DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 18 20 0,925 26 22 H7 f7 18,061 17.99 0,095 0,006
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 2012DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 20 23 1.45 30 11.5 H7 f7 20,071 19.99 0,112 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 2017DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 20 23 1.45 30 16.5 H7 f7 20,071 19.99 0,112 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 2022DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 20 23 1.45 30 21.5 H7 f7 20,071 19.99 0,112 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 2512DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 25 28 1.45 35 11.5 H7 f7 25,071 24.99 0,112 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 2517DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 25 28 1.45 35 16.5 H7 f7 25,071 24.99 0,112 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 2522DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 25 28 1.45 35 21.5 H7 f7 25,071 24.99 0,112 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 3016DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 30 34 1.95 42 16 H7 f7 30,085 29.99 0,126 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 3026DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 30 34 1.95 42 26 H7 f7 30,085 29.99 0,126 0,01
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 3516DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 35 39 1.95 47 16 H7 f7 35,085 34.99 0,135 0,015
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 3526DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 35 39 1.95 47 26 H7 f7 35,085 34.99 0,135 0,015
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 4016DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 40 44 1.95 53 16 H7 f7 40,085 39.99 0,135 0,015
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 4026DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 40 44 1.95 53 26 H7 f7 40,085 39.99 0,135 0,015
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 4516DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 45 50 2.45 58 16 H7 f7 45,105 44.99 0,155 0,015
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ 4526DU ΜΑΝΙΚΙΩΝ ΧΑΛΚΟΥ 45 50 2.45 58 26 H7 f7 45,105 44.99 0,155 0,015

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Υψηλής θερμοκρασίας αντίστασης C86300 χαλκού δακτύλιοι χαλκού δακτυλίων & ένδυσης βαλμένοι φλάντζα πιάτο

 

το http://www.bronzegleitlager.com