Πιστοποιητικά

  • Κίνα JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Πιστοποιήσεις
    DIN 1494 / ISO 3547 Standard Sliding Bearing

QC Προφίλ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Οι δακτύλιοί μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Self-lubricating παραγωγή ρουλεμάν και ποιοτικός έλεγχος

QC σχεδιάγραμμα
Οι κατασκευαστές είναι πολύ πεπειραμένοι για μόνος-τα ρουλεμάν χαλκού και έχουν εξαγάγει ήδη τους δακτυλίους χαλκού & τα γλιστρώντας ρουλεμάν σε πολλές χώρες, ειδικά στις ΗΠΑ, ευρωπαϊκά όπως την Ιταλία, Γερμανία, Μέση Ανατολή όπως τα Ε.Α.Ε., και τις της Αφρικής χώρες Sonth.

 

Σαν σημαντικό μηχανικό συστατικό, το viiplus έχει εστιάσει στην ευρεία εφαρμογή των γλιστρώντας ρουλεμάν στην υδραυλική βιομηχανία, βιομηχανία βαλβίδων, μηχανήματα κατασκευής, εξορυκτική βιομηχανία, μηχανήματα κατασκευής, εκσκαφέας, ως εμπειρογνώμονες γλιστρώντας τμημάτων υψηλής ακρίβειας. Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στην παραγωγή και την επεξεργασία επιφάνειας, το καινοτόμο έργο ανάπτυξης και ο σαφής προσανατολισμός πελατών έχουν κάνει το viiplus ένας από τους κύριους προμηθευτές των μεταλλικών σαφών ρουλεμάν και των μεταλλικών πολυμερών ρουλεμάν στην Κίνα. Η τρέχουσα σειρά των προϊόντων χαλκού gleitlager περιλαμβάνει τα εμπορεύσιμα προϊόντα σε ποικίλες προδιαγραφές. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων καλύπτει τα φέροντες κοχύλια, τους δακτυλίους και τους δακτυλίους ώθησης φιαγμένους από χάλυβα, στερεά μέταλλο χαλκού και ορείχαλκου ή πολυμερή σύνθετα χάλυβα. Τα υλικά και οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν επίσης το χάλυβα - πολυμερή σύνθετα σαφή ρουλεμάν για χαμηλό - συντήρηση και συντήρηση-ελεύθερες εφαρμογές. Σήμερα, το viiplus συμβάλλει έναν μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας ρουλεμάν χαλκού gleitlager στη σύγχρονη βιομηχανία, που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία όλης της μετακίνησης σε όλα τα όργανα. Γερές διαδικασίες προηγμένο εξοπλισμό μέτρησης και δοκιμής παραγωγής στο χρήση που χρησιμοποιείται από το πολύ καλά καταρτισμένο προσωπικό. Αυτοί είναι ουσιαστικοί για τον υψηλό - ποιότητα των προϊόντων Gleitlager χαλκού, και επομένως για τη μέγιστη ικανοποίηση πελατών. Και κανονικός, απευθυνόμενος περαιτέρω να εκπαιδεύσει καθόλου τις θέσεις είναι ένας παράγοντας στην αυξανόμενη ικανοποίηση υπαλλήλων, θέτοντας κατά συνέπεια τα θεμέλια για τη μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή επιτυχία.

Ελάτε σε επαφή με μας και την αποταμίευση έναρξης στις δαπάνες μερών χαλκού αγοράς σας gleitlager

Πάρτε το καλύτερο απόσπασμα


bronze bushing manufacturer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φέρουσα ποιότητα ολίσθησης και υποδειγματικές παραλλαγές

Δυνατότητα και παραγωγή


Η παραγωγή μας έχει ως σκοπό να εφαρμόσει και τυποποιημένος και ειδικός προσαρμόζει τα γλιστρώντας ρουλεμάν. Τα ρουλεμάν δακτυλίων περνούν από τα διάφορα βήματα παραγωγής και λήξης, τα οποία αντιστοιχούν στα πρότυπα της εξασφάλισης ποιότητας που εξετάζονται σύμφωνα με τα ποιοτικά πρότυπα του ISO 9001. Αναλαμβάνουμε την κατεργασία του πλήρους ρουλεμάν σύμφωνα με τα σχέδια. Εκτός από το χυτήριό μας, χρησιμοποιούμε τις σύγχρονες CNC, στροφής και άλεσης μηχανές. Είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε μια συνάντηση με μας για να πάρετε την εντύπωση μονάδας παραγωγής μας σας.προσαρμόστε τα γλιστρώντας ρουλεμάν

Ρουλεμάν ανώτερης ποιότητας, ανυψωμένα πρότυπα.

 

Το υλικό μόνος-Lubearing για να συναντήσει το υψηλό πρότυπο σας στο φέροντα προμηθευτή δακτυλίων ποιότητας και Traceability.Sliding, παίρνει το απόσπασμα συνήθειάς σας σήμερα! Τυποποιημένος-εφοδιασμένη ποιοτική Control.Quality διαβεβαίωση ρουλεμάν, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του πελάτη μας.

 

το viiplus προσφέρει μια ευρεία σειρά προϊόντων του μέταλλο-πολυμερούς δακτυλίου, των στερεών φραγμών ρουλεμάν χαλκού καθώς επίσης και δακτυλίων και των πιάτων ώθησης, των Μπους διάσπασης ptfe, pom των ρουλεμάν, των Μπους μετάλλων seeve και των διμεταλλικών ρουλεμάν και των συνελεύσεων. Το χαρτοφυλάκιο ανώτερων προϊόντων μας προσφέρει τη βελτιωμένη ενεργειακή αποδοτικότητα, το μειωμένο θόρυβο, και τις χαμηλότερες υλικών δαπάνες συνελεύσεων και εκτός από τη μεγαλύτερη απόδοση και τα περιβαλλοντικά οφέλη. Οι πελάτες μπορούν να στηριχθούν στην περιεκτική υποστήριξή μας από το σχέδιο στην παράδοση, που ωφελείται από μερικές από τις πιό σύντομες χρονικές ανοχές της βιομηχανίας.

 

Ειδικές λύσεις

 
Οπουδήποτε δεν υπάρχει καμία τυποποιημένη λύση μεγέθους χαλκού gleitlager, χρησιμοποιούμαστε.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD έλεγχος ποιότητας 2

 

Η συνεχής ρίψη ή η φυγοκεντρική ποιότητα ρίψης η οργάνωση συνολικά λειτουργεί κάτω από τις πιό απαιτητικές ποιοτικές διαδικασίες, που πιστοποιούνται από την εξασφάλιση ποιότητας, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του πελάτη μας.

 

Οι πελάτες στηρίζονται σε όλο τον κόσμο στα σαφή ρουλεμάν που κατασκευάζονται στην Κίνα.

τα σαφή ρουλεμάν μας έχουν χρησιμοποιηθεί στις μηχανές σε όλες τις ηπείρους.

Σαν πλήρη φορέα παροχής υπηρεσιών για τα σαφή ρουλεμάν, προσφέρουμε μια επαρκή λύση σε κάθε πρόβλημα.

Η ταχύτητά μας, υψηλή ευελιξία και με συνέπεια υψηλός - ποιοτικός χαλκός gleitlager

σε κάθε διαδικασία παραγωγής.

 

Δημιουργία του χαρακτηριστικού γνωρίσματος

 

«Θεραπεύστε τους πελάτες ειλικρινά, εξετάστε τη φήμη επιχείρησης fastidiously και εξαρτηθείτε από υψηλό - η ποιότητα για να κερδίσει την επιτυχία» είναι η διοικητική ιδέα των κατασκευαστών. Ελπίζουν ειλικρινά να αναπτυχθούν και να συνεργαστούν με καθέναν, και καθιερώνουν τις μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις λειτουργίας τελικά ο ένας με τον άλλον. Ειλικρινά χαιρετίστε την παρουσία των παλαιών και νέων πελατών.

Τελειωμένος - προϊόντα
VIIPLUS λύση για την κατασκευή των τελειωμένων μερών χαλκού και του μόνου λαδώνοντας χαλκού βασισμένων στα σχέδια των πελατών μας.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΡΙΣΤΗ

 

 

 

 
 

 

 
 
 
Αφήστε ένα μήνυμα