• JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Δαβίδ από τον Καναδά
  Η επιχείρησή μας εισάγει το χαλκό gleitlager από το viiplus Κίνα, η επαγγελματική ομάδα viiplus σιγουρεύεται ότι ο εκτελωνισμός είναι πάντα ομαλός. Παρέχουν μια ακριβή ταξινόμηση δακτυλίων χαλκού, χειρίζονται όλη τη γραφική εργασία, έχουμε λάβει τους self-lubricating δακτυλίους χαλκού. Φαίνονται καλοψημένοι και ο υψηλός - ποιότητα.
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Valerie από Καλιφόρνια
  Εισάγουμε το χαλκό gleitlager από την Κίνα κάτω από το incoterm FOB Σαγγάη, μερικές φορές αεροπορικώς. το viiplus είναι πολύ καλός προμηθευτής χαλκού gleitlager, είναι πολύ επαγγελματικοί και υπομονετικός, αφότου ενημερώνουμε τη νέα διαταγή, κατασκευαστής θα επιχαλκώσουν gleitlager εγκαίρως και θα μας δώσουν το πρόγραμμα, και έπειτα πρέπει ακριβώς να λάβουμε τα μέρη χαλκού
 • JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
  Daisy από τη Γερμανία
  Η καλύτερη επιφάνεια τελειώνει για το ρουλεμάν μανικιών, σφιχτότερο concentricity, και την υλική ομοιομορφία δακτυλίων χαλκού. Ο καλός προμηθευτής της τυποποιημένης ίντσας και των μετρικών ρουλεμάν μανικιών και των δακτυλίων από την Κίνα. το https://www.bronzelube.com/
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Tiffany
Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18258386757
whatsapp : +8618258386757

Διασπασμένο λίπος-λαδωμένο PTFE μανικιών πολυμερές bearin μετάλλων ρουλεμάν DIN 1494/ISO 3547 χάλυβα δακτύλιοι

Τόπος καταγωγής Μόνοι λαδώνοντας κατασκευαστές ρουλεμάν
Μάρκα REPLACE BRAND GARLOCK BEARINGS (GGB)
Πιστοποίηση DIN 1494, ISO 3547 STANDARD BUSHING
Αριθμό μοντέλου Ο ΤΥΠΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ ΕΒΑΛΕ ΦΛΆΝΤΖΑ ΣΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΑΝΙΚΙ
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμο
Τιμή Competitively Priced vs DU DX, Provides Lubricating Bush
Συσκευασία λεπτομέρειες ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΈΣ ΠΕΛΑΤΗΣ Α
Χρόνος παράδοσης 7-20 ΗΜΕΡΕΣ, ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΘΆΜΝΟΥΣ
Όροι πληρωμής TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς Βαλμένοι φλάντζα δακτύλιοι χαλκού, πλυντήρια ώθησης χαλκού, μόνοι λαδώνοντας δακτύλιοι χαλκού

Με ελάτε σε επαφή με δωρεάν δείγματα και δελτία.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε τη 24ωρη σε απευθείας σύνδεση βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Meterial Ανοξείδωτα μόνα λαδώνοντας σαφή ρουλεμάν POM ή PTFE Επένδυση Κασσίτερος ή χαλκός
Τύπος Κυλινδρικοί θάμνοι, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πλυντήρια ώθησης, επίπεδο υλικό λουρίδων, ρουλεμάν μι Λίπανση Όριο που λαδώνει το χαλκό Pom
Προσαρμοσμένος με βάση το σχέδιο ή το δείγμα Χρώμα Μαύρο, κόκκινο, κίτρινο, μπλε POM, PTFE Ή POM
Τομείς της χρήσης Τρόφιμα και βιομηχανίες φαρμάκων. Παράκτια και άλλες θαλάσσιες εφαρμογές. λίπανση ορίου αμόλυβδα, self-lubricating ρουλεμάν
Φέρουσα τιμή εργοστασίων δακτυλίων το tiffany@viiplus.com Self-lubricating φέρων κατασκευαστής δακτυλίων το https://www.viiplus.com/
Πλήρης φωτισμός PTFE έντυσε το μόνο λαδώνοντας σαφές ρουλεμάν, τεφλόν μόνο λαδώνοντας σαφές ρουλεμάν, υποστηριγμένο Χαρακτηριστικό Втулки скольжения (биметаллические подшипники кольжения)
Ξεράνετε το ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών Η μόνη λαδώνοντας σαφής φέρουσα εργασία σε υψηλής θερμοκρασίας & καταδύθηκε τις εφαρμογές όπου το λί Εξαγωγείς κατασκευστών προμηθευτών ρουλεμάν του Μπους σαφή ρουλεμάν. Πολύ, συντήρηση-ελεύθερη υπηρεσία, δακτύλιοι κατασκευών στα διάφορα σχέδια και από τα
Υψηλό φως

Μόνη συμπεριφορά λίπανσης

,

συμπυκνωμένοι μόνοι λαδώνοντας θάμνοι

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Τυλιγμένος δακτύλιος, ανοξείδωτο steel/PTFE, DIN 1494/ISO 3547, συντήρηση-ελεύθερο

VIIPLUS ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ | Η TRIBOLOGY ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

 

Περιγραφή επιχείρησης: Κατασκευαστής και προμηθευτής των self-lubricating φερόντων υλικών λουρίδων και των φύλλων. Δακτύλιοι, λίπος-λαδωμένα ρουλεμάν, λαδωμένες πετρέλαιο εφαρμογές, πολυμερές ρουλεμάν μετάλλων. Ποιότητα που εγκρίνεται σύμφωνα με την οδηγία RoHS, αμόλυβδο PTFE διαθέσιμο. Το ρουλεμάν χάλυβα Stainles που ενισχύεται για μακρύτερο Wear.Click για να πάει εδώ στο σε απευθείας σύνδεση κατάλογο δακτυλίων καταλόγων μας (σαφής κατάλογος ρουλεμάν) περιέχει τις λεπτομερή προδιαγραφές και τα στοιχεία δακτυλίων για τα όλα ρουλεμάν δακτυλίων ανοξείδωτου μας συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων ΞΗΡΏΝ ΡΟΥΛΕΜΆΝ μεγεθών downloads.DIMENSIONS & των ΜΕΤΡΙΚΏΝ ΔΑΚΤΥΛΊΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΓΆΖΟΥΝ…

Κόβοντας ή κολλώντας φύλλα λουρίδων δακτυλίων

Μορφές & τύποι δακτυλίων: Σαφή κυλινδρικά ρουλεμάν, βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, thrustwashers, γλιστρώντας πιάτα
Πάντα κόψτε ή κολλήστε το γλιστρώντας πιάτο (φύλλα ή πλυντήρια) από την επιφάνεια ολίσθησης προς την επιφάνεια χάλυβα. Το ρουλεμάν πρόκειται να κοπεί από το εσωτερικό προς το εξωτερικό. Αυτό πρόκειται να αποτρέψει τα τρία στρώματα από τη διαίρεση. Επομένως πάντα έναρξη από το μαλακό στρώμα προς το σκληρότερο στρώμα. Σας βοηθά επίσης για να κρατήσει οποιαδήποτε σαλιάσματα στη σωστή κατεύθυνση (όχι προς την επιφάνεια ολίσθησης).

ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΧΑΛΥΒΑΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΈΝΗ PTFE συνέλευση ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών κατασκευαστών της Κίνας ΘΆΜΝΩΝ για το πετρέλαιο και τους αγωγούς υγραερίου, τα μηχανήματα, τα συστήματα θέρμανσης, κ.λπ.

Εσωτερικό στρώμα ρουλεμάν PTFE/POM φωτογραφικών διαφανειών που γίνεται στη διαταγή 

Οποιοδήποτε ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών μεγέθους ή διαμόρφωσης μπορεί να γίνει στη διαταγή. Επίσης, τα υλικά θάμνων μανικιών μπορούν να ποικληθούν για να ταιριάξουν οποιαδήποτε εφαρμογή.

 

Φέρουσα εφαρμογή ολίσθησης


Ευρέως χρησιμοποιημένος στη βιομηχανία εργαλειομηχανών υδραυλικά πνευματικά, σφυρηλατημένων κομματιών, μηχανήματα πλαστικών, ανυψωτικά μηχανήματα μεταφορών, μηχανήματα λιμένων, γραφείο, μηχανήματα γυμναστικής, υφαντικά μηχανήματα, συσκευασίες τροφίμων, μηχανήματα πλήρωσης, χημικά μηχανήματα, εκτύπωση και συσκευασία, έγγραφο που κατασκευάζουν τα μηχανήματα, αυτοκίνητο, όχημα σιδηροδρόμων, βιομηχανία ναυπηγικής, μηχανήματα, μεταλλουργικά μηχανήματα, μηχανήματα εφαρμοσμένης μηχανικής, κ.λπ.

Δακτύλιοι χάλυβα άνθρακα & γλιστρώντας ρουλεμάν ανοξείδωτου (αντι καυστική ουσία)

 

Εάν δεν είστε βέβαιοι για ορισμένες παραμέτρους του υλικού και του μεγέθους δακτυλίων, παρακαλώ κοινοποιήστε σε μας την έρευνά σας και είμαστε πολύ ευτυχείς να σας δώσουμε τις επαγγελματικές τεχνικές συμβουλές και τις υπηρεσίες υποστήριξης. Οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στα τυποποιημένα σαφή προϊόντα ρουλεμάν ρουλεμάν self-lubricating, αλλά και περιλαμβάνουν το σχέδιο, τους δακτυλίους cOem σχεδίων και την κατασκευή βασισμένους στα σενάρια βιομηχανίας και εφαρμογής του πελάτη για να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες.

 

Μόνο λαδώνοντας σαφές ρουλεμάν

 

Οι δακτύλιοί μας είναι αποδεδειγμένοι εκτελεστές στις μηχανές υψηλής τεχνολογίας σήμερα.

self-lubricating κατασκευή ρουλεμάν ανοξείδωτου ptfe
Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να προσφέρουμε στο ανοξείδωτο ptfe 316 ή 304 ίντσα-μεγέθη, τα ειδικά μήκη, τους δακτυλίους στο σχέδιο και τα διάφορα PTFE-στρώματα για τους διαφορετικούς τομείς της χρήσης καθώς επίσης και τις διαφορετικές υποστηρίξεις στο χάλυβα ή το ανοξείδωτο κ.λπ.

 

Τα γλιστρώντας φέροντα προϊόντα μας κατασκευάζονται στον εξαναγκασμό των προτύπων


VIIPLUS προσφέρει έναν ευπροσάρμοστο δακτύλιο προϊόντων που υποβάλλεται από πολλούς τύπους υλικών για τη βελτιωμένη απόδοση στο κάθε τις μοναδικές αιτήσεις. Εάν χρειάζεστε το πολυμερές σώμα, ptfe οι μεταλλικοί Μπους χαλκού των Μπους, C86300 & C95400 ή διμεταλλικά ρουλεμάν, έχουμε την εμπειρία που πρέπει να διευκρινίσετε το σωστό προϊόν για τα ανώτερα αποτελέσματα.

Η δομή αυτού ο κίτρινος δακτύλιος αποτελείται από το σφαιρικό κονιοποιημένο χαλκό που συμπυκνώθηκε επάνω σε μια υποστήριξη χάλυβα και μια polyacetal ρητίνη που γονιμοποιήθηκαν στην επιφάνεια. Αυτό το γλιστρώντας ρουλεμάν γεμίζουν με το λιπαντικό ενώπιον της εγκατάστασης, στην οποία ένα λιπαντικό μικρού ποσού προστίθεται σε προκαθορισμένα διαστήματα για να επιτρέψει σε το για να αντισταθεί τη μακροπρόθεσμη λειτουργία.

 

Τεχνικά στοιχεία

 

Υλικό:

Ανοξείδωτο/συμπυκνωμένο στρώμα ολίσθησης bronze/PTFE

Πρότυπα:

Πολυστρωματικά ρουλεμάν

Στρώμα ολίσθησης (πάχος):

0.010.03mm

Τα μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν αμόλυβδο sf-2Y κίτρινο POM ορίου φυτεύουν ptfe polytetrafluoroethylene τους δακτυλίους χάλυβα με θάμνους | Vsb-20

Δακτύλιος χαλκού Lubrictaing ορίου που αντέχει τον κατασκευαστή cOem Κίνα του Μπους δακτυλίων POM DX


Πώς να επιλέξει τους δακτυλίους αντλιών εργαλείων | το μανίκι άξονων φυτεύει το oil-free ρουλεμάν λίπανσης με θάμνους.Πώς να επιλέξει τους θάμνους μανικιών άξονων αντλιών εργαλείων;
VIIPLUS κύρια γλιστρώντας ρουλεμάν δακτυλίων μανικιών άξονων αντλιών εργαλείων παραγωγής.
Οι αντλίες εργαλείων σε λειτουργία σε περίπτωση ασυνήθιστου θορύβου, αυτό πρέπει αμέσως να ελέγξουν τις στάσεις.
Οι δακτύλιοι μανικιών αντλιών εργαλείων η αρχή επιλογής δεν είναι υψηλή ζήτηση, για την περίπτωση, αλλά από την εμπειρία, για να μην αντικαταστήσουν την έγκαιρη επιλογή δακτυλίων μανικιών αντλιών εργαλείων.
Εάν η πρώτη λειτουργία αντλιών εργαλείων, ή μακροπρόθεσμη μη απασχόλησης μεταγενέστερη χρήση, κατά προτίμηση στο μικρό φορτίο ή τις no-load περιστάσεις που τρέχει μια ώρα.
Στην αρχή της λειτουργίας, στην αντλία εργαλείων μέσα στο κοχύλι που γεμίζουν με το υγρό που παραδίδεται, για την έναρξη ασφάλειας.
Η ποιότητα και η ικανότητα του δακτυλίου αντλιών εργαλείων έχουν επιπτώσεις στα χαρακτηριστικά των μηχανών αντλιών εργαλείων άμεσα.
Ο δακτύλιος αντλιών από τους δεσμούς του παραδοσιακού σχεδίου, που κατασκευάζουν τους δακτυλίους αντλιών εργαλείων στο σχέδιο, την παραγωγή και τη χρήση σε μια νέα περιοχή.
Με τη χρησιμοποίηση των δακτυλίων αντλιών εργαλείων viiplus, η αποτελεσματικότητα παραγωγής και η ποιότητα των προϊόντων μπορούν να βελτιωθούν και το κόστος παραγωγής μπορεί να μειωθεί στην επεξεργασία και την επισκευή.
Oil-free ρουλεμάν δακτυλίων αντλιών εργαλείων viiplus συντήρηση-ελεύθερο
 

Μόνο λαδώνοντας σαφές ρουλεμάν

Αναλυτικές πληροφορίες

 

Το αμόλυβδο ρουλεμάν λίπανσης ορίου βελτιώνεται βάσει vsb-20.

Έχει την ίδια απόδοση με τα vsb-20, αλλά η επιφάνεια δεν περιέχει το μόλυβδο, και ο τομέας της χρήσης μπορεί να επεκταθεί στις περιοχές με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις. 

 

Σκόνη χάλυβα + χαλκού + POM (DX)

 

Μόνη κατηγορία sf-2 προϊόντων ρουλεμάν λιπαντικού ελαίου συμπεριφορά λίπανσης ορίου

Χαρακτηριστικά


Vsb-20 συμπεριφορά λίπανσης ορίου υψηλή - κατασκευαστής ποιοτικών DX δακτυλίων POM Μπους Κίνα

 1. Περιθωριακά λαδωμένοι δακτύλιοι για το λίπος ή λαδωμένες πετρέλαιο εφαρμογές

 2. Τα τυποποιημένα μέρη περιέχουν τις εισοχές λιπών στο στρώμα ολίσθησης σαφές στρώμα ολίσθησης διαθέσιμο από το αίτημα

 3. Βέλτιστη απόδοση κάτω από τα σχετικά υψηλά φορτία και τις χαμηλές ταχύτητες

 4. Κατάλληλος για τις γραμμικές, ταλαντεμένος και περιστρεφόμενες μετακινήσεις

 5. Ευρύ φάσμα των μερών διαθέσιμων από το απόθεμα

Κατάλληλος για την και ταλαντεμένος μετακίνηση, λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης λόγω των μακροχρόνιων διαστημάτων επαν-λίπανσης, χαμηλότερη ένδυση, χαμηλότερη ευαισθησία στη φόρτωση ακρών, καμία απορρόφηση του νερού και επομένως καμία διόγκωση, καλές συμπεριφορές απόσβεσης, καλή αντίσταση στα φορτία κλονισμού.

Σαφή ρουλεμάν Strusture

1. Πάχος POM 0.30~0.50 χιλ. Παρέχει το υψηλό wearresistance και η χαμηλή τριβή ακόμη και με μόνο το μικρό όγκο oflubricant παρέχεται, αυτή η επιφάνεια ρουλεμάν φέρνει ένα σχέδιο των κυκλικών εισοχών που πρέπει να γεμίσουν με το λίπος στη συνέλευση του ρουλεμάν.
2. Συμπυκνωμένο πάχος 0.200.35mm σκονών χαλκού. Μια ειδική σύνθεση του κονιοποιημένου χαλκού λιώνεται θερμικά στην υποστήριξη χάλυβα. Αυτό το στρώμα επαφών ενεργεί ως άγκυρα για το στρώμα PTFE και διευθύνει τη θερμική συγκέντρωση μακρυά από τις επιφάνειες ρουλεμάν.
3. Low-carbon χάλυβας. Θέτοντας το ίδρυμα των δακτυλίων, η πλάτη χάλυβα παρέχει την εξαιρετική σταθερότητα, τη μεταφορά φορτίων και τα χαρακτηριστικά διασκεδασμού θερμότητας.

 

Προσαρμοσμένο εργοστάσιο επίστρωμα DX Μπους χαλκού χάλυβα POM

Self Lubricating Plain Bearing

 

Δομή και σύνθεση

 • Υλικό μέταλλο-πολυμερών σύνθετο δακτυλίων

 • Πλάτη χάλυβα + πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού +

 • POM με τις εισοχές λίπανσης

Διασπασμένο λίπος-λαδωμένο PTFE μανικιών πολυμερές bearin μετάλλων ρουλεμάν DIN 1494/ISO 3547 χάλυβα δακτύλιοι 3

Στρώμα POM ολίσθησης
με ή χωρίς
εισοχές λιπαντικών
για την κατεργασία
Πορώδης χαλκός
Πυροσυσσωμάτωμα
Πλάτη χάλυβα
 

 

 

Τεχνικά στοιχεία

 

Μέγιστη φέρουσα πίεση φορτίων

70N/mm ²

Συντελεστής του frictionμ

0.05~0.25

Σειρά θερμοκρασίας

-40℃~130℃

Επιτρεπόμενη μέγιστη αξία PV

22N/mm ²·m/s

Μέγιστη ταχύτητα ολίσθησης

2.5m/s

Διαθεσιμότητα

 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις

 •  Κυλινδρικοί θάμνοι

 •  Πλυντήρια ώθησης

 •  Γλιστρώντας πιάτα


Τα μετρικά ρουλεμάν και οι αυτοκρατορικοί δακτύλιοι έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα δακτυλίων στις ειδικές διαστάσεις, μισό-δακτύλιοι, ειδικές μορφές που λήφθηκαν με τη σφράγιση, ρουλεμάν με την εντόπιση των εγκοπών, τρύπες λιπαντικών και επεξεργασμένα στη μηχανή αυλάκια, προσάρμοσαν τα σχέδια δακτυλίων

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

Αυτή τη στιγμή, το προϊόν έχει εφαρμοστεί στην περίπτωση του εισαγόμενου υφαντικού εξοπλισμού, τα μέρη ταλάντευσης της αντλίας δυτών, τη θέση του πηδαλίου αυτοκινήτων, τη μέσες ταχύτητα και τη λίπανση λιπών.

υποστηριγμένος χάλυβας δακτύλιος χαλκού χρησιμοποιείται σε ποικίλες εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες. Κατωτέρω είναι μερικές από τις πιό κοινές χρήσεις:

 • Υδραυλικά συστήματα: Δακτύλιος για τις βαλβίδες και περιστροφικός ενεργοποιητής, δακτύλιος για τις αντλίες εργαλείων, δακτύλιος για τους κυλίνδρους, δακτύλιοι για τον απορροφητή κλονισμού, δακτύλιος για την υδραυλική αντλία του Lucas,
 • Επεξεργασία τροφίμων: Εμφιαλώνοντας μηχανή, πλυντήριο μπουκαλιών, αυτόματος κατασκευαστής τσαντών, γαλακτοκομικοί επεξεργαστές, μπαλτάδες κρέατος, αναμίκτες
 • Αυτοκίνητα: Δακτύλιοι αναστολής, οδήγηση, δακτύλιοι φρένων, συμπλέκτης, δακτύλιοι μετάδοσης
 • Αυτοκίνητα σιδηροδρόμου: Δευτερεύων απορροφητής ώθησης, αυτόματοι δακτύλιοι πορτών
 • Σκάφη: Σύνδεσμοι οδήγησης, καλύψεις πορτών, δακτύλιοι φραγμών τροχαλιών
 • Αεροσκάφη: Σύνδεσμος ελέγχου, δακτύλιοι απορροφητών κλονισμού, δακτύλιοι βαλβίδων ενεργοποιητών, βαρούλκα
 • Εκτύπωση: Εκτυπωτής όφσετ, Gravure εκτυπωτής, εκτυπωτής ταχυδρομείου, αυτόματη πένσα εισιτηρίων, αυτόματος σύνδεσμος βιβλίων
 • Βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας: Περιστρεφόμενο πλαίσιο, δυσκολοπρόφερτη λέξη νημάτων, κύλινδρος φύλλων, κουρδιστήρια
 • Μεταλλουργικά μηχανήματα conervancy μηχάνημα-νερού μηχάνημα-ορυχείων
 • Μηχάνημα-αγροτική μηχάνημα-μηχανή κατασκευής vechicles.
 • Δακτύλιος ράβδων θάμνων συνδέοντας ράβδων καρφιτσών βασιλιάδων Dx con

Μπορεί να αντικαταστήσει ένα συμβατικό ρουλεμάν όπου το διάστημα αποταμίευσης επιδιώκεται.
Υποστηριγμένος ο χάλυβας δακτύλιος παρέχει την ανώτερη αντίσταση φορτίων κλονισμού και αντίκτυπου. Ο υποστηριγμένος χάλυβας ευθυγραμμισμένος PTFE δακτύλιος διατηρεί έναν χαμηλό συντελεστή
η τριβή και είναι χρησιμοποιήσιμη χωρίς λίπανση στο υψηλό φορτίο, αργόστροφες διαδικασίες με την άριστη αντοχή.

 

ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ
PROJECTWITH ΈΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 
Σαφή ρουλεμάν & Self-lubricating δακτύλιοι | VIIPLUS εφαρμοσμένη μηχανική επιφάνειας| Φέρουσα τεχνολογία

Ντυμένη Pom συμπεριφορά, μέταλλο-πολυμερές σύνθετο ρουλεμάν, κατασκευή, χονδρική

Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν
 

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

το http://www.bronzegleitlager.com

 
Συνιστώμενα προϊόντα