Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Υποστηριγμένοι ανοξείδωτο δακτύλιοι
Μάρκα: CHINA CUSTOM THERMOPLASTIC BUSHING SELF-LUBRICATING BEARINGS
Πιστοποίηση: WRAPPED SPILT SLEEVE BUSHING, STAINLESS STEEL 316, DIN 1494 / ISO 3547, LOW-MAINTENANCE
Αριθμό μοντέλου: ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΊΔΩΤΟ ΙΝΏΝ ΓΥΑΛΙΟΎ ΎΦΑΝΣΗΣ PTFE/ΥΦΆΣΜΑΤΟΣ TEX 316 ΡΟΥΛΕΜΆΝ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: >=500 κομμάτια
Τιμή: negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια, ξύλινες περιπτώσεις
Χρόνος παράδοσης: 3-4 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Μόνοι λαδώνοντας σαφείς προμηθευτές ρουλεμάν κατασκευαστών δακτυλίων ανοξείδωτου

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Το ανοξείδωτο 316, ή η πλάτη χάλυβα επάνω στα οποία ένα πορώδες στρώμα χαλκού είναι συμπυκνωμένο στη Χαρακτηριστικό: Άριστη υγρασία και χημική αντίσταση.
Μέγεθος: τυποποιημένο μέγεθος διαθέσιμο Επιφάνεια: Κασσίτερος ή χαλκός που καλύπτεται
Τύπος: οι Μπους, οι Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή ειδικά σχέδια ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: ΒΑΛΒΙΔΑ, αυτοκίνητες ψήκτρες ανεμοφρακτών χημικής βιομηχανίας
Υψηλό φως:

steel backed bronze bushing

,

stainless steel bushing sleeve

Περιγραφή προϊόντων

Δακτύλιος AISI 316 με το γλιστρώντας προμηθευτή στρώματος PTFE, μεταπωλητής στην Ιταλία/Ευρώπη, μετρικές διαστάσεις:

Μεταλλικών & Self-Lubricating δακτύλιοι ρουλεμάν ανοξείδωτου, χάλυβας

Ανοξείδωτο 304/316 ευθυγραμμισμένος το /PFTE δακτύλιος μετρικός και μέγεθος ίντσας.

Η μόνη συμπεριφορά φλαντζών λίπανσης με το στρώμα Ptfe/Kevlar Fabricsliding, τι κάνουμε την κατασκευή στις πιστοποιήσεις εγκαταστάσεων της Κίνας σχεδιάζει τις λύσεις βιομηχανίας πρόκλησης.

Το ρουλεμάν Oilless είναι ένας νέος τύπος του ρουλεμάν με τα χαρακτηριστικά του ρουλεμάν και του πετρελαίου μετάλλων - ελεύθερο ρουλεμάν. Σαν προμηθευτή των σαφών ρουλεμάν, τα oil-free ρουλεμάν γίνονται επίσης η συγκριτική μέτρηση επιδόσεων βιομηχανίας.

Η ξηρά τριβή υψηλής επίδοσης που αντέχει στην Κίνα μπορεί να τρέξει χωρίς το έλαιο ή λιγότερο έλαιο μέσω της χαμηλής συσκευασίας τριβής στο στρώμα ολίσθησης. Η λίπανση είναι πάντα ένας πονοκέφαλος για τους βιομηχανικούς σχεδιαστές. Είναι ακριβό και φέρνει πολλή ρύπανση, η οποία είναι πολύ μη φιλική στο περιβάλλον. Αυτό το άρθρο θα εισαγάγει τη γνώση λίπανσης και τη συγκεκριμένη εφαρμογή του oil-free ρουλεμάν VIIPLUS.

Έχετε πρόσβαση στον πιό πρόσφατο μεταφορτώνετε εδώ. Χτυπήστε στο τυλιγμένο σύνθετο γλιστρώντας σύμβολο καταλόγων Bearing.pdf για να επιδείξετε το αρχείο, και να μεταφορτώσετε το self-lubricating αρχείο καταλόγων ρουλεμάν δακτυλίων.

Μειονεκτήματα της λίπανσης

1: αυξήστε το κόστος Γραμμές πετρελαίου επεξεργασίας ή γραμμές πετρελαίου στον άξονα ή την κατοικία, αγοράζοντας λαδώνοντας πετρέλαιο, που μειώνει τη λειτουργούσα αποδοτικότητα κατά τη διάρκεια της συντήρησης λόγω του χρόνου διακοπής μηχανών, πρόσθετη σφράγιση για να διατηρήσει το λιπαντικό, ανακύκλωση των μηχανών, και ούτω καθεξής όλο το κόστος εσείς πολύ.
2.: μειώστε το παρέμβυσμα ελαίου και τον άξονα μεταξύ της ενεργειακής αποδοτικότητας επαφών.

3: προσθέστε τη λίπανση και τη χρήση στο στάδιο του περιβαλλοντικού κινδύνου ρύπανσης.

 

Self-lubricating επένδυση κασσίτερου δακτυλίων & Bearting και επένδυση χαλκού, εάν έχετε μια εφαρμογή που απαιτεί το μέρος σας για να αλλαχτεί, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Από το σύνθετο υλικό ρουλεμάν, που τρυπά την ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ, που γυρίζει το O.D., μόνος-lubrciating οι τρύπες ρουλεμάν, ή η φλάντζα, να κάνουμε λοξοτομή, το πλυντήριο ώθησης, ή οποιαδήποτε άλληδήποτε εργασία δακτυλίων συνήθειας σχεδίων… έχουμε την τεχνολογία για να το κάνουμε όλοι. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε PTFE ευθυγραμμίσαμε τα τυλιγμένα ρουλεμάν στα μετρικά σαφή, αυτοκρατορικά σαφή, μετρικά βαλμένα φλάντζα, μετρικά πλυντήρια, τα αυτοκρατορικά πλυντήρια, τη μετρική λουρίδα και την αυτοκρατορική λουρίδα. Τα ειδικά μεγέθη μπορούν να παραχθούν στις απαιτήσεις πελατών.

VIIPLUS προσφέρει μια ευρεία σειρά των μεγεθών, των μορφών και των υλικών στα σύνθετα ρουλεμάν ανοξείδωτου και τη resistanceexcellent αντίσταση διάβρωσης διάβρωσης προσφοράς δακτυλίων στις βιομηχανικές υπαίθριες εφαρμογές και στα θαλασσίων και παράκτιων περιβάλλοντα νερού. 

 

Ευθυγραμμισμένες τυλιγμένες φέρουσες μορφές & μορφές δακτυλίων S316 Ptfe


Σαφή κυλινδρικά ρουλεμάν, βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, thrustwashers, γλιστρώντας πιάτα.
Η επένδυση επιφάνειας ρουλεμάν είναι ένα μίγμα woves και ένα ειδικό ύφασμα σε ένα ανοξείδωτο που υποστηρίζει με την άριστη αντίσταση διάβρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ελαφριά, συμπαγή ρουλεμάν, και έχει τα καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης λόγω του υλικού, το ειδικό υλικό πληρώσεως, η δύναμη της υλικής και διαστατικής σταθερότητας μετάλλων.

Υποστηριγμένη χάλυβας ευθυγραμμισμένη Ptfe λίπανση δακτυλίων ελεύθερη με την άριστη αντοχή

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι 0Κατάλληλος για τη δοκιμαστική λειτουργία και συντήρηση-ελεύθερος.
Απορρόφηση θορύβου και συχνότητας.
υδροδυναμική λειτουργία πιθανή
Υψηλό επιτρεπόμενο φορτίο.
Καλή χημική αντίσταση.
Καλά χαρακτηριστικά τριβής.
Καμία ραβδί-ολίσθηση.
Ευρεία σειρά θερμοκρασίας.
Υψηλή ταχύτητα φωτογραφικών διαφανειών.
Καμία απορρόφηση νερού.
χαμηλό παιχνίδι κατά τη λειτουργία.
Εξαιρετικά εξοικονόμηση χώρου.

Ανοξείδωτο 316 εφαρμογές δακτυλίων

Οι θάμνοι είναι κατάλληλοι για τη χημική βαλβίδα, χημική αντλία, μετρητής ροής, βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία ιατρικής στη διάβρωση environment.transmission, τις περιστροφικές και ταλαντεμένος μετακινήσεις. Οδηγός ράβδων για τους πνευματικούς και υδραυλικούς κυλίνδρους. Lugs σύνδεσης των πνευματικών και υδραυλικών κυλίνδρων. Συστήματα μεταφορέας-ζωνών, υφαντικά μηχανήματα, αυτοκίνητα. 

 

 

 

Γιατί είναι οι δακτύλιοι ανοξείδωτου αντιδιαβρωτικοί; – Ο βιομηχανικός χάλυβας φυτεύει 304 εναντίον 316 δακτυλίων ανοξείδωτου με θάμνους

Χαμηλή τριβή και υψηλή αντοχή χωρίς τη λίπανση.

Η φέρουσα χρήση ανοξείδωτου το ύφασμα PTFE ή ινών PTFE και aramid επικάλυψη ινών στις υποστηρίξεις μετάλλων, το ύφασμα οργανώνεται την πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων και το υψηλό accuracygood με την αργόστροφη και βαριά ανώτερη απόδοση τριβής, που χρησιμοποιείται ευρέως στο βαρύ εξοπλισμό όπως τα μηχανήματα κατασκευής, μηχανήματα γεωργίας.

 

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι 1

Μεταλλογραφική εικόνα

 

Σημείωση: τα προϊόντα στον αριθμό μπορούν επίσης να επιλέξουν τα διαφορετικά υλικά μητρών σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας, όπως: υπόστρωμα χαλκού (VSB-1b), υπόστρωμα ανοξείδωτου (VSB-1s), και αμόλυβδα προϊόντα τύπου (VSB-1w)

 

 

Τεχνικά στοιχεία

 

 

Δείκτες απόδοσης Ημερομηνία
Μέγιστο φορτίο Π Στατικό φορτίο 250N/mm ²
Δυναμικό φορτίο 140N/mm ²
Μέγιστη γραμμική ταχύτητα Β Ξηρά τριβή 2.5m/s
Λίπανση πετρελαίου 5.0m/s
Υψηλή αξία PV Ξηρά τριβή 3.8N/mm ² ・ m/s
Λίπανση πετρελαίου 50N/mm ² ・ m/s
Συντελεστής του frictionμ 0.04~0.20
Η χρήση της θερμοκρασίας
-195℃~+280℃
Συντελεστής της θερμικής αγωγιμότητας
50W/m ・ Κ

Υποστηρίζοντας δακτύλιος μανικιών ανοξείδωτου

 

Τυλιγμένο σύνθετο γλιστρώντας φέρον ύφασμα ινών ανοξείδωτου 316/PTFE

Ανοξείδωτο 316 ανοξείδωτος χάλυβας-βασισμένος στο μη πετρελαιοφόρος υφάσματος ρουλεμάν +PTFE που λαδώνεται

Το Viiplus είναι μια επαγγελματική παραγωγή του δακτυλίου Manufacturers.Bearings ανοξείδωτου και των άξονων φιαγμένων από ανοξείδωτο και είναι συντήρηση ελεύθερη.

Δακτύλιοι ανοξείδωτου που μπορούν να αντισταθούν την υγρασία και διάφορη διάβρωση που προκαλούνται από άλλο ρουλεμάν προϊόντων Media.We φιαγμένο από ανοξείδωτο 304&316. Χαρακτηριστικά της υψηλής αντοχής, αντοχής, της αντίστασης διάβρωσης, και της αντίστασης διάβρωσης κ.λπ. Η υποστήριξη ανοξείδωτου συμπύκνωσε με τη σκόνη χαλκού που επιστρώθηκε με το ύφασμα ινών PTFE κατάλληλο για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλός συντελεστής της τριβής, χαμηλότερη ένδυση.


Ο βιομηχανικός χάλυβας φυτεύει 304 εναντίον 316 δακτυλίων ανοξείδωτου με θάμνους

το φέρον υλικό ανοξείδωτου 304 και 316 είναι διαφορετικό: αντίσταση διάβρωσης: το ανοξείδωτο 316 που αντέχει τη Mo, από φέρουσα ανοξείδωτου 304 στην υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση διάβρωσης περιβάλλοντος είναι καλύτερο, έτσι στο υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον, οι μηχανικοί θα επιλέξουν γενικά περιεκτικότητα σε χρώμιο 316 την υλική parts.316 κυρίως μειωμένη, το αυξανόμενο Νι ικανοποιημένο και αυξανόμενο Mo2%~3%.Therefore, η αντίσταση διάβρωσής του είναι ισχυρότερο από 304, κατάλληλο για τη χρήση στη χημική βιομηχανία, το θαλάσσιο νερό και άλλα περιβάλλοντα

 

Τι σύνθετος αντέχει;

Τα σύνθετα ξηρά γλιστρώντας ρουλεμάν χρησιμοποιούνται πρώτιστα για τη συμπεριφορά των ρυθμίσεων όπου τα βαριά φορτία πρέπει να υποστηριχθούν και πού οι περιστροφικές ή ταλαντεμένος μετακινήσεις είναι σχετικά αργές.

 

Πού να χρησιμοποιηθεί το σύνθετο ρουλεμάν;

 

Λόγω των καλών γλιστρώντας ιδιοτήτων και του συμπαγούς σχεδίου τους, αυτά τα σαφή ρουλεμάν είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για τις ρυθμίσεις όπου:
Η συντήρηση-ελεύθερη λειτουργία είναι μια προϋπόθεση
Υπάρχει ένας κίνδυνος λιπαντικών λιμού λιπαντικών δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή είναι απαγορευμένος το διάστημα είναι περιορισμένος.

Γιατί επιλέξτε το σύνθετο ρουλεμάν;

 

Συντήρηση-ελεύθερη λειτουργία

 

Λίπανση που απαιτείται καμία (σύνθετο PTFE)

Λίπανση που απαιτείται αρχική (σύνθετο POM)

Ελάχιστο πάχος τοίχων, ελάχιστες διαστημικές προδιαγραφές

Στέγαση των βαριών φορτίων

Ευρύ φάσμα των θερμοκρασιών

Καλές γλιστρώντας ιδιότητες

Ουσιαστικά καμία ραβδί-ολίσθηση

Υψηλή αντοχή

Λιγότερο ευαίσθητος στη φόρτωση ακρών (σύνθετο POM)

Καμία κατεργασία που απαιτείται.

 

Ποια ρουλεμάν μεγεθών μπορούμε να σας προσφέρουμε;

 

Η τυποποιημένη σειρά των σύνθετων σαφών ρουλεμάν είναι πολύ περιεκτική και καλύπτει σχεδόν κάθε τυποποιημένο μέγεθος. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει κατ' ευθείαν και έβαλε φλάντζα στους δακτυλίους, τα πλυντήρια ώθησης και τις λουρίδες.

Ρουλεμάν μανικιών:

Διαμορφώστε το αριθ.

Ελάχιστη ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ.

Min.O.D.

Max.I.D.

Max.O.D.

Μέγιστο μήκος

VSB-10, DU, SF-1

6mm

8mm

300mm

305mm

100mm

VSB-20, DX, SF-2

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-80, JF800

10mm

12mm

173mm

180mm

100mm

VSB-22, FB090

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-22, FB092

10mm

12mm

300mm

305mm

100mm

VSB-50, JDB

8mm

12mm

160mm

180mm

150mm

I.D. = εσωτερική διάμετρος O.D. = εξωτερική διάμετρος

 

VIIPLUS φέρουσες λύσεις ολίσθησης για τις αιτήσεις σας

 

Technische Daten

 • Τυλιγμένη σύνθετη συμπεριφορά ολίσθησης

 • Carbon-steel/PTFE ύφασμα ινών

 • Maintentance-ελεύθερος

 • Διαθέσιμος κατόπιν αιτήσεως

Ιδιότητες

 • Άριστη συμπεριφορά ολίσθησης και ένδυσης, ειδικά σε περίπτωση περιστρεφόμενης και ταλαντεμένος μετακίνησης, καλή απορρόφηση κλονισμού, πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων, καμία απορρόφηση νερού

Υλικά

 • Χάλυβας υποστήριξης materialCarbon

 • Γλιστρώντας layerPTFE ύφασμα ινών

 • Υλικό υποστήριξης: Ανοξείδωτο και χαλκός κατόπιν αιτήσεως

Υλικές ιδιότητες

 • Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων static≤ 350 [N/mm2]

 • Συγκεκριμένη χωρητικότητα φορτίων dynamic≤ 180 [N/mm2]

 • Ταχύτητα ολίσθησης< 0="">

 • Αξία *** 0,03 τριβής [µ] σε 0,20 [µ]

 • Πίεση 50 θερμοκρασίας [°C] + σε 250 [°C]

 • Μέγιστο PV-Value1.8 [N/mm ² Χ m/s]

Να τοποθετήσει συμβουλεύει

 • Η εφαρμογή επαρκές mandrel συναρμολογήσεων δύναμης είναι ενδεδειγμένη

Να τοποθετήσει συμβουλεύει

 • Κατοικία ØH7

 • Δακτύλιος εσωτερικός-Ø μετά από mountingH9

 • Άξονας tolerancef7 σε h8

 

 


Tech.Data

Max.Load

Στατικός

350N/mm2

 

Temp.

-50°C~+250°C

Δυναμικός

180N/mm2

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Max.speed

Ξεράνετε

0.5m/s

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ Χ Κ) 1

Λίπος

1m/s~3m/s

Max.PV (ξηρά)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2 m/s

Συντελεστής θερμικού
επέκταση

11 X 10 - 6 X Κ-1

Συνεχής

1.8N/mm2 m/s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συντήρηση

 • είναι μια ξηρά ολίσθηση φέρων με την κολλημένη επικάλυψη υφάσματος ινών PTFE. Η λίπανση δεν είναι επομένως απαραίτητη και μην επιτρεμμένη.

Σειρά της εφαρμογής

 • Κατασκευή μηχανών και γερανών, εφαρμοσμένη μηχανική συσκευών, γεωργικές μηχανές, συναρμολογήσεις, υδραντλίες, χημική βιομηχανία

ΤΙΤΛΟΣ:

Αυτός ο γλιστρώντας φέρων τύπος και οι ειδικές διαστάσεις είναι μόνο διαθέσιμοι κατόπιν αιτήσεως

Πάρτε στην αφή… μας στέλνει μια σε απευθείας σύνδεση έρευνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη «μορφή έρευνάς μας» που έρχεται σε επαφή με μας. Μια από την ομάδα πωλήσεών μας θα σας έρθει σε επαφή με λύσεις immediately.pragmatic – υψηλές - ποιοτικά προϊόντα – υπηρεσία ασφαλίστρου – δίκαιες τιμές

 

Καυτές ετικέττες: το ανοξείδωτο 316 ύφασμα ρουλεμάν +PTFE που κατασκευάζεται στην Κίνα, κατασκευές, προμηθευτές, εργοστάσιο, αγοράζει το δακτύλιο βαλβίδων πεταλούδων, δακτύλιος σκονών χαλκού χάλυβα, roughneck φύτευση μονάδων, ανοξείδωτη

χάλυβας που αντέχει τις ΗΠΑ, ανοξείδωτο boccole

 

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Ανοξείδωτο Ptfe/ευθυγραμμισμένη ύφασμα διάσπαση 316 Kevlar σύνθετοι βαλμένοι φλάντζα ρουλεμάν θάμνοι 3

το https://viiplus.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά