Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα Κινήματα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαφές φέρον υλικό
Μάρκα: China Plain-Bearing
Πιστοποίηση: DIN 1494/ISO 3547
Αριθμό μοντέλου: Τυλιγμένη σύνθετη συμπεριφορά ολίσθησης
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 Piece / Τεμάχια
Τιμή: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία δακτυλίων αποστολών: Χαρτοκιβώτια ανά την ξύλινη περίπτωση ή παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 15 ~ 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια ανά σαφής-φέροντα δακτύλιο μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Bronze Backed, Bronze , PTFE Plating: Tin or copper
Quality: OEM quality Size: Std.&Non-std. Customized sizes
Standard designs: Cylindrical bushes,Strips Material information: maintenance-free and robust

Περιγραφή προϊόντων

Προσφέρουμε υψηλό - ρουλεμάν ποιοτικού Oilless, δακτυλίων… σαφές φέρον υλικό βάσεων χαλκού ρουλεμάν sf-1b λουρίδων υλικό γλιστρώντας | Vsb-11 λουρίδες

Ο φέρων self-lubricating φέρων χαλκός κασσίτερου βάσεων χαλκού είναι υψηλού εργοστασίου ασφάλειας, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για το υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον όπου κανένα πετρέλαιο δεν είναι effcient και πού η μηχανή πρέπει να είναι υπό τις διαδοχικές συνθήκες εργασίας μεγάλης περιόδου.
Αυτό χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία μεταλλουργίας χάλυβα όπως οι θάμνοι για τα αυλάκια κυλίνδρων της διαδοχικής ρίψης machines.cement εμποτίζοντας τις αντλίες και το convery ERS βιδών για το τσιμέντο. Μπορεί επίσης να συντεθεί στην κατοικία χάλυβα ή να κατασκευαστεί στους βαλμένους φλάντζα θάμνους που μπορούν να κινηθούν και σε στις ακτινωτές και αξονικές κατευθύνσεις.

Φέρων self-lubricating φέρων χαλκός κασσίτερου βάσεων χαλκού, φέρον μανίκι για τη μεταλλουργική χαλυβουργία, φέρον μανίκι για raceway καταλυμάτων συνεχών τροχίσκων, που αντέχει για τον εξοπλισμό μπροστά από τον υψηλής θερμοκρασίας φούρνο, το φέρον μανίκι για να εμποτίσει τσιμέντου την αντλία και το μεταφορέα βιδών.

 

Το ρουλεμάν βάσεων χαλκού αποτελείται από το χαλκό κασσίτερου ως μήτρα, συμπυκνωμένη σφαιρική σκόνη χαλκού στο μέσο, κυλημένο PTEE στην επιφάνεια και το υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό υλικό υλικών πληρώσεως.
Έχει έναν υψηλό παράγοντα ασφάλειας, στη συνεχή εργασία δεν μπορεί να σταματήσει τις θέσεις επισκευής και υψηλής θερμοκρασίας δεν μπορεί να ανεφοδιαστεί σε καύσιμα σε ισχύ. Αυτή τη στιγμή, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη μεταλλουργική χαλυβουργία, το δρομέα καταλυμάτων μηχανών συνεχών ρίψεων, τον υψηλής θερμοκρασίας εξοπλισμό φούρνων, να εμποτίσει τσιμέντου την αντλία και το μεταφορέα βιδών. Μπορεί να συνδυαστεί με το μανίκι χάλυβα, μπορεί επίσης να γίνει να βάλει φλάντζα, για να επιτύχει το πρόσωπο τελών, εσωτερική επίδραση τριβής τρυπών συγχρόνως.

 

Η εμποτίζοντας αντλία σχεδιάζεται για να υπερνικήσει τις ανεπάρκειες των ανωτέρω υπαρχουσών τεχνολογιών, να παρέχουν ένα είδος επιχωματώνοντας εξοπλισμού επίγειων σωλήνων αντλιών θερμότητας επίγειας πηγής που είναι κατάλληλος να μεταφέρει, να εγκαταστήσει, να λειτουργήσει και να χρησιμοποιήσει, εύκολος να διατηρήσει και να επισκευάσει, και μπορεί να συναντήσει όλες που εμποτίζουν τις γεμίζοντας απαιτήσεις στη γεωθερμική κατασκευή εφαρμογής προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Το κεφάλι αντλιών της εμποτίζοντας αντλίας αποτελείται κυρίως από το κεφάλι αντλιών, ρουλεμάν, μανίκι άξονων, self-lubricating ρουλεμάν, κάθισμα βαλβίδων σφαιρών, κάλυψη βαλβίδων κολπίσκων, κάλυψη βαλβίδων εξάτμισης, σφαίρα χάλυβα και ούτω καθεξής. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ομαλό επόμενο να εμποτίσει, παρακαλώ να είστε βέβαιος να καθαρίσει την αντλία και το σωλήνα μετά από να εμποτίσει.


Το κυλώντας μέρος της υποστήριξης γεφυρών είναι να αντικατασταθεί το καθαρό πιάτο PTFE με το πυκνωμένο wear-resistant στρώμα vsb-11. Απαιτήσεις μεταφοράς μέχρι 130N/mm.

 

Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα

Παράμετροι


Χαλκός-βασισμένο το στο sf-1b υλικό αποτελείται από το πιάτο χαλκού κασσίτερου καθώς η βάση, συμπυκνωμένη σφαιρική σκόνη χαλκού στη μέση, επιφάνεια κύλησε PTFE και το υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικό υλικό πληρώσεως. Έχει έναν υψηλό παράγοντα ασφάλειας και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη χρήση σε ισχύ όπου τη συνεχή εργασία δεν μπορεί να σταματήσουν και πού δεν μπορεί να ανεφοδιαστεί σε καύσιμα στις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτή τη στιγμή, το υλικό έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη μεταλλουργική χαλυβουργία, το κατάλυμα μηχανών συνεχών ρίψεων που κυλούν, τον υψηλής θερμοκρασίας μπροστινό εξοπλισμό φούρνων, να εμποτίσει τσιμέντου την αντλία και το μεταφορέα βιδών. Μπορεί να συνδυαστεί με τα μανίκια χάλυβα στον εξωτερικό ή να βαλθεί φλάντζα για να επιτύχει την επίδραση της τριβής μεταξύ των προσώπων τελών και των εσωτερικών τρυπών. Το γλιστρώντας μέρος της υποστήριξης γεφυρών είναι να αντικατασταθεί ο καθαρός πίνακας PTFE με το πυκνώνοντας προϊόν στρώματος ένδυσης sf-1b. Καλύψτε τις απαιτήσεις του ρουλεμάν φορτίων 130N/mm2.

 

Μέγιστη πίεση φορτίων: 140N/mm2

Συντελεστής μ τριβής: 0.03~0.18

Εφαρμόσιμη σειρά θερμοκρασίας: -195 ° Γ ~ 300 ° Γ

Μέγιστη ταχύτητα ολίσθησης: 5m/s

Επιτρέψτε την υψηλότερη αξία PV (ξηρά): 4.3N/mm2.m/s

Επιτρεπόμενη μέγιστη αξία PV (πετρέλαιο): 50N/mm2.m/s

 

Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα Κινήματα

 

Σαφής φέρουσα παραγωγή

Τα τυποποιημένα σχέδια για τα σαφή ρουλεμάν είναι

 

 

Κυλινδρικοί θάμνοι περιλαίμιων θάμνων

 

 

 

 

 

Λουρίδες πλυντηρίων ώθησης

Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα Κινήματα

 

 

 

 

 

Πίνακας περιεχομένων
Υλικές πληροφορίες
Σαφής φέρουσα παραγωγή
Χαρακτηριστικά: Υλικές πληροφορίες
Υλική σύνθεση
Πρότυπα και πίνακες των διαστάσεων
Περισσότερες πληροφορίες

 

 

PAP θάμνων.  P11

 Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα ΚινήματαSkidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα ΚινήματαΣκάφη της γραμμής PAF φλαντζών.  P11

 
 
 
 

 

Vsb-11 μέταλλο-πολυμερές υποστηριγμένο χαλκός PTFE σαφές ρουλεμάν
 
Χαλκός + σκόνη χαλκού + PTFE/Fibre (ΑΝΤΊΓΡΑΦΟ)
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


 

· Vsb-11
· Πολύ καλή ένδυση και χαμηλή απόδοση τριβής πέρα από ένα ευρύ φάσμα των φορτίων, των ταχυτήτων και των θερμοκρασιών στους ξηρούς τρέχοντας όρους
· Κατάλληλος για τις λαδωμένες εφαρμογές
· Κατάλληλος για τις γραμμικές, ταλαντεμένος και περιστρεφόμενες μετακινήσεις
· Η πλάτη χαλκού προσφέρει τη βελτιωμένη αντίσταση διάβρωσης στα υγρά/αλατούχα περιβάλλοντα
· Κατάλληλη για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλός συντελεστής της τριβής, χαμηλότερη ένδυση, καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης, η ταινία μεταφοράς που δημιουργείται μπορεί να προστατεύσει την επιφάνεια μετάλλων ζευγαρώματος, κατάλληλος για την περιστροφική και ταλαντεμένος μετακίνηση. Η πολύ υψηλή χημική αντίσταση, η χαμηλή απορρόφηση του νερού και η διόγκωση, εκτελούν επίσης το πολύ καλό χαρακτηριστικό γνώρισμα λίπανσης, η υποστήριξη χαλκού παρέχει τη βελτιωμένη αντίσταση διάβρωσης συγκρίνοντας με vsb-10.
 

Strusture


 

1. PTFE/fibre το πάχος 0.01~0.03mm μιγμάτων, παρέχει μια άριστη αρχική ταινία μεταφοράς, η οποία ντύνει αποτελεσματικά τις επιφάνειες ζευγαρώματος της συνέλευσης ρουλεμάν, που διαμορφώνουν μια στερεά ταινία λιπαντικών τύπων οξειδίων.
2. Το συμπυκνωμένο πάχος 0.200.35mm σκονών χαλκού, παρέχει τη μέγιστη θερμική αγωγιμότητα μακρυά από την επιφάνεια ρουλεμάν, χρησιμεύει επίσης ως μια δεξαμενή για το μίγμα PTFE/Fibre.
3. Η υποστήριξη χαλκού, παρέχει εξαιρετικά την υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίων, τον άριστο διασκεδασμό θερμότητας και την πολύ καλή αντίσταση διάβρωσης.

 

Τεχνικά στοιχεία

 

δομή και σύνθεση

· Μέταλλο-πολυμερές σύνθετο υλικό
· Πλάτη χαλκού + πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού +
· PTFE + μόλυβδος

 

Microsection

 

 

Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα Κινήματα

Στρώμα PTFE ολίσθησης
+ Μόλυβδος
 
Πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού
 
Υποστήριξη χαλκού
 

 

 

Τεχνικά στοιχεία

 

Μέγιστο φορτίο Στατικός 250N/mm2
Δυναμικός 140N/mm2
Μέγιστη ταχύτητα Ξεράνετε 2m/s
Λίπανση >2m/s
Μέγιστο PV (ξηρό) Βραχυπρόθεσμος 3.6N/mm2*·m/s
Συνεχής 1.8N/mm2*·m/s
Temp. -195℃~+2800℃
Συντελεστής τριβής 0.03~0.20
Θερμική αγωγιμότητα 70W (μ·Κ) - 1
Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

17*10-6k-1

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ξεράνετε

Πολύ καλός

Πετρέλαιο που λαδώνεται

Καλός

Λίπος που λαδώνεται

Δίκαιος

Νερό που λαδώνεται

Καλός

Ρευστό διαδικασίας που λαδώνεται

Δίκαιος

 

Φέρουσες ιδιότητες


 Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα Κινήματα
 

* Ανάλογα με τους λειτουργούντες όρους

 

 

Διαθεσιμότητα


 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα
 
Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα στις ειδικές διαστάσεις, πλυντήρια ώθησης, έβαλαν φλάντζα στα πλυντήρια ώθησης, μισό-ρουλεμάν, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσαρμοσμένα φέροντα σχέδια
 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

 


Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές κάλυψαν τη βιομηχανία μεταλλουργίας χάλυβα όπως οι θάμνοι για τα αυλάκια κυλίνδρων των διαδοχικών πετώντας μηχανών, να εμποτίσουν τσιμέντου των αντλιών και των μεταφορέων βιδών για το τσιμέντο και έτσι on.conducts η θερμική συγκέντρωση μακρυά από τις επιφάνειες ρουλεμάν.
3. Low-carbon χάλυβας. Θέτοντας το ίδρυμα των δακτυλίων, η πλάτη χάλυβα παρέχει την εξαιρετική σταθερότητα, τη μεταφορά φορτίων και τα χαρακτηριστικά διασκεδασμού θερμότητας.
 
 

Μέγεθος πελατών

 
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΣ
PROJECTWITH ΈΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 
Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν
 

 
 
Skidway πιάτα PTFE ή skidway πιάτα vsb-11 ξηρές γλιστρώντας φέρουσες λουρίδες για τα ταλαντεμένος και περιστρεφόμενα Κινήματα

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά