Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Διμεταλλικός χάλυβας CuPb30 θάμνων μανικιών συνδέοντας ράβδων με τα αυλάκια 700 λίπανσης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Διμεταλλικοί φέροντες κατασκευαστές
Μάρκα: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Πιστοποίηση: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Αριθμό μοντέλου: Διμεταλλικά αμόλυβδα σαφή ρουλεμάν JF800 JF720 JF700
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 800 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξαγωγής & εισαγωγών διμεταλλικά πρότυπα χαρτοκιβωτίων δακτυλίων διεθνή
Χρόνος παράδοσης: Διμεταλλικός δακτύλιος κατασκευής στο απόθεμα, που παραδίδεται εντός ημερών.
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Διμεταλλικός δακτύλιος τελωνείου 800000 κομμάτια το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Χάλυβας χαμηλού άνθρακα με το κράμα κασσίτερος-μόλυβδος-χαλκού (CuSn10Pb10) Λήξη: Επένδυση κασσίτερου, επένδυση βαρελοποιών
Τύπος: Δακτύλιος μανικιών, οι τυλιγμένοι Μπους με τη φλάντζα, λουρίδες Εφαρμογή: Διμεταλλικά σύνθετα ρουλεμάν, μηχανή, ρουλεμάν, αντλία ρυμουλκών, αυτοκινητικά, αυτόματα μέρη μηχανώ
Πρότυπα: SAE 797, SAE 799, SAE 783, SAE 48, SAE 49 ρουλεμάν κραμάτων χαλκού Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Μακράς διαρκείας, ξηρά, χαμηλή αντίσταση, συντήρηση ελεύθερη

Περιγραφή προϊόντων

 

Διμεταλλικοί φέροντες θάμνοι

 

Περίπου VIIPLUS είμαστε προμηθευτής των διμεταλλικών μερών δακτυλίων για τους θάμνους συνδέοντας ράβδων & αξόνων με υψηλό - τιμολόγηση ποιοτικού Unebatable και value.Bi-μέταλλο Bearings_SAE 797, SAE 799, SAE 783, SAE 48, SAE πελατών 49 διμεταλλικά σύνθετα ρουλεμάν στο υψηλής ποιότητας low-carbon υπόστρωμα χάλυβα, η επιφάνεια του συμπυκνωμένου κράματος χαλκού με τα χαμηλά χαρακτηριστικά τριβής (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) ως συμπεριφορά του στρώματος ένδυσης ...... Δακτύλιοι χαλκού χάλυβα μανικιών & ρουλεμάν-700 ρουλεμάν που γίνονται στη διαταγή από την Κίνα είναι διμεταλλικά γλιστρώντας ρουλεμάν με μια λουρίδα χάλυβα και συμπυκνωμένα CuPb30 ως στρώμα ολίσθησης επιφάνειας. Αυτά τα γλιστρώντας ρουλεμάν έχουν την καλή αντιφρακτική προστασία και ένα μεγάλο μέρος του μολύβδου, που σημαίνει ότι μπορούν να δεσμεύσουν τα περισσότερες μόρια και ακαθαρσίες ρύπου, με αυτόν τον τρόπο αποτρέποντας έναν κατα:λαμβάνω-επάνω.

 

Ο διμεταλλικός δακτύλιος μανικιών αποτελείται από έναν υψηλό - χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα που υποστηρίζει φροντίζοντας ένα συμπυκνωμένο κράμα κασσίτερος-μόλυβδος-χαλκού (CuPb30) ως στρώμα ολίσθησης. Προκειμένου να βελτιωθεί η τριβολογική συμπεριφορά το στρώμα ολίσθησης μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή με τα αυλάκια λίπανσης για το πετρέλαιο ή την αποθήκευση και τη διανομή λιπών. Σε περίπτωση διαβρωτικού περιβάλλοντος η υποστήριξη να είναι χαλκός που καλύπτεται μπορεί. οι διμεταλλικοί δακτύλιοι μανικιών χρησιμοποιούνται για τους τυλιγμένους Μπους, τα πλυντήρια ώθησης και τους Μπους στις συνδέοντας ράβδους των μηχανών αερίου, κ.λπ.

Σαφή διμεταλλικά ρουλεμάν που χρησιμοποιούνται χαρακτηριστικά τον άξονα Trunnon φορτηγών, την εξάρτηση καρφιτσών βασιλιάδων, τη ράβδο σύνδεσης, Rocker το βραχίονα, την άνοιξη φύλλων, τον κύλινδρο διαδρομής άξονων εκκέντρων, στροφαλοφόρων αξόνων, εκσακαφέων και εκσκαφέων, τον κύλινδρο μεταφορέων, το πιό μη απασχόλησης κ.λπ.

Τα διμεταλλικά σύνθετα ρουλεμάν οδηγούν το χαλκό ή τους αμόλυβδους τυλιγμένους Bimetal κυλινδρικούς δακτυλίους (DIN 1494) 

Το στρώμα ολίσθησης μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή με τα αυλάκια λίπανσης ή/και με τις εισοχές λιπών

Η υποστήριξη χάλυβα να είναι χαλκός που καλύπτεται μπορεί

 

Steel+CuPb30

Διμεταλλικός χάλυβας CuPb30 θάμνων μανικιών συνδέοντας ράβδων με τα αυλάκια 700 λίπανσης

Τα διμεταλλικά self-lubricating ρουλεμάν μειώνουν το θόρυβο και stickiness. Επιπλέον, το υλικό άξονων ταιριάσματός του μειώνει την ένδυση και επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών. Η λύση VIIPLUS είναι το ίδιο μέγεθος ως ρουλεμάν χαλκού, αλλά μειώνει την ανάγκη για τις ακριβές βελτιώσεις και ετοποθέτησε όπισθεν.

Διμεταλλικές υπηρεσίες δακτυλίων & ρουλεμάν. Περιγραφή: γλιστρώντας ρουλεμάν. Bimetal τύλιξε τους κυλινδρικούς δακτυλίους (DIN 1494)

 

VIIPLUS τα διμεταλλικά ρουλεμάν παίρνουν την υποστήριξη χάλυβα ως βάση
τα ρουλεμάν είναι συμπυκνωμένα με CuPb10Sn10, CuPb24Sn4, CuPb30, CuSn6Zn6Pb3 ή AlSn20Cu μετά από τον Τύπο. Μπορεί να ασφαλίσει την ακρίβεια ρουλεμάν O.D. ενάντια στην τριβή μεταξύ O.D. Και κατοικία μετά από να πιέσει το στην κατοικία λόγω του ήπιου χάλυβα ως βάση του. Οι χημικές αλλαγές του εσωτερικού στρώματος κραμάτων μπορούν να κάνουν τα ρουλεμάν να λειτουργήσουν καλά κάτω από τους διάφορους Τύπους φορτίων, τις διαφορετικές θερμοκρασίες εργασίας και τις ταχύτητες ολίσθησης. Οι διαφορετικές δομές των αυλακώσεων ελαίου και των εγκοπών πετρελαίου μπορούν να ικανοποιήσουν τους διαφορετικούς τρόπους πετρελαίου προσθήκης andprevent τα ρουλεμάν από να πιάσουν τον άξονα.

 

Τα δομικά χαρακτηριστικά


Διμεταλλικά σύνθετα ρουλεμάν με υψηλό - ο χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα δεδομένου ότι το υπόστρωμα, η επιφάνεια του πυροσυσσωματώματος με τις χαμηλές ιδιότητες τριβής του κράματος χαλκού (CuPb10Sn10 CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) ως ένδυση-αντίσταση του στρώματος του ρουλεμάν, μπορεί να χρειαστεί σύμφωνα με τους λειτουργούντες όρους της επεξεργασίας επιφάνειας κραμάτων χαλκού των διάφορων τύπων δεξαμενών πετρελαίου, ελαιότρυπα, τρύπα, κ.λπ., προκειμένου να ταιριάξει δεν μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει σκληρά ή να πηγαίνει περίπτωση. Η καλή κοινή δύναμη και η βέλτιστη ικανότητα ρουλεμάν μπορούν να ληφθούν από τη δευτεροβάθμιες συμπύκνωση και την εξώθηση.

 

Περιγραφή

 

Διμεταλλικό self-lubricating ρουλεμάν (ξένο λέει το deva. Του BM) είναι ένας υψηλός - χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα, φύλλο χαλκού ή πιάτο ανοξείδωτου ως υπόστρωμα, σφαιρική σκόνη χαλκού ως μέσο στρώμα μετάβασης στην επιφάνεια, συγχρόνως στη συμπύκνωση κυλώντας με το στερεό κράμα χαλκού λιπαντικών (γραφίτης) ως στρώμα επιφάνειας τριβής ενός είδους self-lubricating σύνθετου φέροντος υλικού, το κύλισμα και τη συμπεριφορά ολίσθησης. Το υλικό έχει τα πλεονεκτήματα self-lubrication, της υψηλής ικανότητας ρουλεμάν, της καλής αντιτριβικής και εκτέλεσης ένδυση-αντίστασης, εφαρμόσιμη θερμοκρασία, ευρύ φάσμα της μέσης, απλής δομής, συμπαγές μέγεθος, και μπορεί να εργαστεί στη συνθήκη της μη πετρελαιοφόρου λίπανσης για πολύ καιρό.

Το διμεταλλικό σύνθετο φέρον υλικό αποτελείται από την υποστήριξη χάλυβα με το χαλκό μολύβδου ή το αμόλυβδο κράμα χαλκού

 

Χαρακτηριστικά δομών

 

Ο χαλκός Gleitlager Viiplus που αντέχει το διμεταλλικό σύνθετο φέρον υλικό αποτελείται από την υποστήριξη χάλυβα με το χαλκό μολύβδου ή την αμόλυβδη επένδυση κραμάτων χαλκού (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu), υλικό ρουλεμάν για το πετρέλαιο/lubricatedapplications λιπών. Το κράμα χαλκού διαμορφώνει ένα συνεχώς πλαίσιο για τη θερμική αγωγιμότητα. Αυτές οι φέρουσες δομές είναι με την ικανότητα highload και την καλή ιδιοκτησία κούρασης. Η υψηλότερη ανοχή μπορεί να επιτευχθεί μετά από ξανακατασκευασμένος σε εργοστάσιο από τους πελάτες. Το φέρον υλικό επένδυσης μόλυβδος-freebronze-μολύβδου προσαρμόζεται στην ευρωπαϊκή οδηγία RoHS.

 

Εφαρμογή

 

Μηχανή Angineering: underpan, ρόδα ώθησης, ρυμουλκώντας ρόδα, οδηγώντας άρθρωση, τροχαλία έντασης… αυτοκίνητη: trunnion άξονας, συνδέοντας ράβδος, rocker βαλβίδων, άξονας, κιβώτιο εργαλείων, εσωτερική μηχανή, και πιάτο τριβής αντλιών δυτών, πιάτο τριβής αντλιών εργαλείων…

Σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας, το διαφορετικό υλικό κραμάτων (CuPb10Sn10, CuPb6Sn6Zn3, CuPb24Sn4, CuPb30, AlSn20Cu, CuSn8Ni) μπορεί να συμπυκνωθεί στην υποστήριξη χάλυβα. -

Διμεταλλικές λουρίδες ρουλεμάν, πορείες φωτογραφικών διαφανειών που γλιστρούν τα υλικά διμεταλλικών λουρίδων πιάτων

Διμεταλλικά ρουλεμάν

Κασσίτερος ρουλεμάν μετάλλων βισμουθίου χάλυβα χαμηλού άνθρακα - μόλυβδος - κράμα χαλκού για το κιβώτιο εργαλείων μετάδοσης

Το κοχύλι χάλυβα που υποστηρίχτηκε τις εφαρμογές με ένα φέρον υλικό επένδυσης χαλκού μολύβδου για το πετρέλαιο λάδωσε. Αυτό το υλικό έχει την υψηλή χωρητικότητα φορτίων και οι καλές ιδιότητες κούρασης, αυτό χρησιμοποιούνται ευρέως στις αυτοκίνητες εφαρμογές όπως οι συμπιεστές

Για το κιβώτιο εργαλείων μετάδοσης 

 


Χαρακτηριστικά


Vsb-80 διμεταλλικά σύνθετα ρουλεμάν
Το κοχύλι χάλυβα που υποστηρίχτηκε τις εφαρμογές με ένα φέρον υλικό επένδυσης χαλκού μολύβδου για το πετρέλαιο λάδωσε. Αυτό το υλικό έχει την υψηλή χωρητικότητα φορτίων και τις καλές ιδιότητες κούρασης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις αυτοκίνητες εφαρμογές όπως οι συμπιεστές, το εργαλείο οδήγησης, η οδήγηση δύναμης, τα ρουλεμάν πενταλιών, οι Μπους πείρων, tailgate οι άξονες, ο μηχανικός χειρισμός και ο ανυψωτικός εξοπλισμός, οι υδραυλικές μηχανές, τα γεωργικά μηχανήματα κ.λπ.
· Διμεταλλικό ρουλεμάν με την υποστήριξη χάλυβα και την επικάλυψη χαλκού
· Ιδιαίτερα κατάλληλος για τα υψηλά συγκεκριμένα φορτία με την ταλαντεμένος κίνηση και χαμηλής συχνότητας
· Εφαρμόσιμος στους τραχιούς όρους λειτουργίας
· Υψηλή χωρητικότητα φορτίων, πολύ καλή αντίσταση στη δύναμη κούρασης στις υψηλότερες θερμοκρασίες

 

Strusture

 

1.Sintered χαλκός lazer: Αντοχή Θεών και άριστη ικανότητα μεταφοράς φορτίων.
2.Steel υποστηρίζοντας: Θέτοντας το ίδρυμα των δακτυλίων, η πλάτη χάλυβα παρέχει την εξαιρετική σταθερότητα, τη μεταφορά φορτίων και τα χαρακτηριστικά διασκεδασμού θερμότητας.

 

Τεχνικά στοιχεία

 

Δομή και σύνθεση

 

 

Υποστήριξη χάλυβα και μολυβδούχος επικάλυψη χαλκού
Χάλυβας + CuPb10Sn10 με τις εισοχές

MICROSECTION

Διμεταλλικός χάλυβας CuPb30 θάμνων μανικιών συνδέοντας ράβδων με τα αυλάκια 700 λίπανσης

Στρώμα ολίσθησης με
εισοχές λίπανσης
CuPb10Sn10 με
σύνθεση περ.:
$cu 80%
PB 10%
Sn 10%
Υποστήριξη χάλυβα
 

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑ ΑΠΟΔΟΣΗ

Ξεράνετε

Φτωχός

Πετρέλαιο που λαδώνεται

Καλός

Λίπος που λαδώνεται

Πολύ καλός

Νερό που λαδώνεται

Φτωχός

Ρευστό διαδικασίας που λαδώνεται

Φτωχός

 

 

Χημικές συνθέσεις κραμάτων

 

Περιεχόμενο

$cu

PB

Sn

ZN

Π

Φε

Νι

Sb

Άλλοι

Υπόλοιπο

9-11

9-11

0,5

0,1

0,7

0,5

0,2

0,5

 

Διαθεσιμότητα

 

 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Πλυντήρια ώθησης
Οι φέρουσες μορφές έκαναν στη διαταγή: οι κυλινδρικοί Μπους και τα πλυντήρια ώθησης με τις μεταβλητές διαστάσεις, γλιστρώντας πιάτα, προσάρμοσαν τα φέροντα σχέδια

 


Χαρακτηριστικές εφαρμογές


Μηχανήματα κατασκευής: πλαισίων διακινούμενο μανίκι άξονων ροδών μηχανισμών ενισχυτικό, ρυμουλκώντας μανίκι άξονων ροδών, που εντείνει το μανίκι άξονων ροδών
Αυτοκινητική βιομηχανία: δακτύλιος άξονων ισορροπίας, δακτύλιος καρφιτσών πιάτων χάλυβα, κύριο μανίκι άξονων shaw αρθρώσεων οδήγησης, μανίκι άξονων συνδέοντας ράβδων, rocker βαλβίδων μανίκι άξονων, μανίκι άξονων αξόνων, διαφορικό μανίκι άξονων, μανίκι άξονων μετάδοσης, ο εσωτερικός Μπους αξόνων μηχανών, πλυντήριο ώθησης Και δευτερεύον κομμάτι εμβολοφόρων αντλιών, δευτερεύον κομμάτι αντλιών εργαλείων και ούτω καθεξής.
Στην πρακτική εφαρμογή, οι διαφορετικοί βαθμοί κράματος μπορούν να συμπυκνωθούν στην επιφάνεια σύμφωνα με τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας.

Αυτό το υλικό συστήνεται για να χρησιμοποιηθεί υπό τη μέση ταχύτητα και το μέσο όρο φορτίων με τη λίπανση πετρελαίου ή λιπών. Χρησιμοποιείται ευρέως για τις άκρες ράβδων μηχανών, το δακτύλιο πείρων, τους κυλίνδρους συστημάτων προσγείωσης, τα υδραυλικά μάτια ράβδων κυλίνδρων των μηχανών κατασκευής και τα σφαιρικά κοινά ρουλεμάν των γεωργικών μηχανών. Επειδή αυτό το υλικό είναι με το μόλυβδο, τα συγκεκριμένα μέρη δεν επιτρέπονται για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με ορισμένους νόμους ή κανονισμούς.

 

Διμεταλλικό μέγεθος δακτυλίων

 

ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 
Συμπεριφορά ολίσθησης, ο διμεταλλικός Μπους, τυλιγμένος δακτύλιος χαλκού, Oiles Μπους, ρουλεμάν Oiles, προμηθευτής Κίνα, υψηλή - ποιότητα

Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν.Διμεταλλικός χάλυβας CuPb30 θάμνων μανικιών συνδέοντας ράβδων με τα αυλάκια 700 λίπανσης

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά