Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Ντυμένο PTFE υλικό θάμνων βαλβίδων μεγέθους/πυλών, σφαιρών & αντεπιστροφής δακτυλίων μανικιών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων βαλβίδων
Μάρκα: Straight Sleeve Bore Bushings
Πιστοποίηση: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Αριθμό μοντέλου: οι εφαρμογές δακτυλίων μανικιών περιλαμβάνουν τις βαλβίδες, τα εμπορικά συστήματα ψεκαστήρων πυρκαγι
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγή προτύπου συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 1 ~ 2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Διασπασμένοι προμηθευτές ρουλεμάν άξονων δακτυλίων χάλυβα βαλβίδων

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Χάλυβας χαρτοκιβωτίων, χαλκός, PTFE Επένδυση: Κασσίτερος ή χαλκός
Χαρακτηριστικό: Χαμηλός-συντήρηση και συντήρηση-ελεύθερα σαφή ρουλεμάν Τύπος: οι Μπους, οι Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή ειδικά σχέδια
Μέγεθος: τυποποιημένο μέγεθος διαθέσιμο Ποιότητα: COem
Λιμένας: Σαγκάη

Περιγραφή προϊόντων

Ο δακτύλιος βαλβίδων

self-lubricating δακτύλιοι βαλβίδων δακτυλίων ptfe για να βοηθήσει να εγγυηθεί τη μακράς διαρκείας λειτουργία του φέροντος συστήματος. Οι υψηλές θερμοκρασίες αερίου εξάτμισης και η υψηλή τριβολογική ζήτηση κάνουν τα συγκεκριμένα αναπτυγμένα ξηρά γλιστρώντας σύνθετα υλικά δακτυλίων μια τέλεια επιλογή για τους κατασκευαστές βαλβίδων.


Η φύτευση & το πλυντήριο βαλβίδων το εργοστάσιο Manufacturing.Our είναι επαγγελματική κατασκευαστική εταιρεία δακτυλίων βαλβίδων με τα έτη εμπειρίας στις βαλβίδες που λαδώνουν τη φέρουσα κατασκευή. Έχουμε έναν ενσωματωμένων κατασκευαστικό και λειτουργούντα μηχανισμό που συνδυάζει τη επιστημονική έρευνα, το σχέδιο, τη ρίψη, την κατασκευή, το μάρκετινγκ και τη εξυπηρέτηση πελατών. Εκτός αυτού, καυχώμαστε επίσης την ισχυρή τεχνική δύναμη, τον προηγμένο εξοπλισμό, το υψηλής ποιότητας προσωπικό και την περιεκτική και εμπαθή υπηρεσία. Οι μηχανοποιημένοι δακτύλιοι βαλβίδων σφαιρών, μηχανοποιημένα ρουλεμάν βαλβίδων πεταλούδων, μηχανοποίησαν τον κατασκευαστή θάμνων μανικιών βαλβίδων ελέγχου και ο προμηθευτής σε china.VIIPLUS ΚΊΝΑ είναι κατασκευαστής των ρουλεμάν βαλβίδων, ευθυγραμμισμένοι PTFE θάμνοι χαλκού χάλυβα βαλβίδων πεταλούδων, self-lubricating ρουλεμάν βαλβίδων πεταλούδων υψηλής επίδοσης.


δακτύλιος αξίας

Ο βαλμένος φλάντζα δακτύλιος μανικιών για την πώληση/η πύλη κατασκευαστών, η σφαίρα & οι βαλβίδες αντεπιστροφής φυτεύουν τους κατασκευαστές από την Κίνα με θάμνους | το bronzegleitlager.com

- Οι βαλβίδες μας Μπους PTFE που ντύνεται μπορούν επίσης να σχεδιαστούν ως μέγεθος συνήθειας και υλικό toloence διαθέσιμα για την επιλογή.

- Κατασκευαστής του Μπους βαλβίδων της Κίνας για πολύ έτος

 

Δακτύλιος μανικιών Gleitlagerbuchsen/πύλη κατασκευαστών, σφαίρα & βαλβίδες Μπους αντεπιστροφής 
Τεφλόν δακτύλιοι για την πώληση, τεφλόν δακτύλιοι από το μέγεθος, βαλμένοι φλάντζα τεφλόν δακτύλιοι, τεφλόν δακτύλιοι μανικιών δακτυλίων υλικοί, τεφλόν, ντυμένοι τεφλόν δακτύλιοι, ευθυγραμμισμένοι τεφλόν δακτύλιοι

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ
PTFE ευθυγράμμισε τους τυλιγμένους ρουλεμάν θάμνους μανικιών δακτυλίων ορίου λαδώνοντας | Υψηλή επίδοση, χαμηλές λύσεις ένδυσης
 

SELF-LUBRICATING ΛΎΣΕΙΣ ΡΟΥΛΕΜΑΝ GLEITLAGERBUCHSEN
Η σειρά Viiplus ευθυγραμμισμένων των PTFE τυλιγμένων ρουλεμάν είναι κατάλληλη για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλή τριβή, χαμηλές εφαρμογές ένδυσης. Αυτά τα τυλιγμένα ρουλεμάν έχουν τα άριστα χαρακτηριστικά ολίσθησης που διαμορφώνουν μια ταινία μεταφοράς που μπορεί να προστατεύσει την επιφάνεια μετάλλων ζευγαρώματος.
Ευθυγραμμισμένα τα PTFE τυλιγμένα ρουλεμάν μας έχουν αναπτυχθεί για το υψηλό καθήκον, το πετρέλαιο λαδώνει τις εφαρμογές.
Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε PTFE ευθυγραμμίσαμε τα τυλιγμένα ρουλεμάν στα μετρικά σαφή, αυτοκρατορικά σαφή, μετρικά βαλμένα φλάντζα, μετρικά πλυντήρια, τα αυτοκρατορικά πλυντήρια, τη μετρική λουρίδα και την αυτοκρατορική λουρίδα. Τα ειδικά μεγέθη μπορούν να παραχθούν στις απαιτήσεις πελατών.
Ένα self-lubricating ρουλεμάν είναι ένα μεταλλικό συστατικό που διαπερνιέται σε ένα πετρέλαιο λιπαντικών. Το πετρέλαιο παρέχει μια σταθερή λίπανση μεταξύ της συμπεριφοράς και του άξονα, έτσι το σύστημα δεν χρειάζεται οποιοδήποτε πρόσθετο εξωτερικό λιπαντικό. VIIPLUS τα ρουλεμάν ειδικότητας χαρακτηρίζουν τη υψηλή επίδοση, χαμηλές self-lubricating φέρουσες λύσεις ένδυσης.

ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΣΥΝΘΕΤΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
Τα μέταλλο-πολυμερή σύνθετα σαφή ρουλεμάν επιτρέπουν τις οικονομικές λύσεις σε πολλές βιομηχανικές και αυτοκίνητες εφαρμογές. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί με τις ταλαντεμένος μετακινήσεις και επιτυγχάνουν μια ζωή εκτίμησης αρκετοί χρόνοι υψηλότεροι από αυτός των ρουλεμάν με τα συμβατικά υλικά. Επιπλέον, όλα τα νέα σαφή ρουλεμάν μας είναι αμόλυβδα και, επομένως, φιλικά προς το περιβάλλον.
 

 


τα self-lubricating φέροντα υλικά είναι βασισμένα στα ειδικά κατασκευασμένα υφάσματα σκαφών της γραμμής με ένα σφιχτό υφαμένο ύφασμα των συνθετικών ινών που ντύνονται/που διαποτίζονται με μια μοναδική μήτρα της σκόνης PTFE, της υψηλής αντοχής ρητίνης, και των ειδικών υλικών πληρώσεως. Αυτό το σχέδιο παρέχει την υψηλή εκτίμηση φορτίων, την ομοιόμορφη συμπεριφορά ένδυσης, τη χαμηλή τριβή και την εκτεταμένη ζωή υπηρεσιών.
ΚΥΛΗΜΕΝΑ ΞΗΡΑ ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΡΟΥΛΕΜΆΝ GLEITLAGERBUCHSEN (PTFE)

Σκόνη χάλυβα + χαλκού + PTFE/Fibre (du)

 

Τυλιγμένο PTFE ευθυγράμμισε (συντήρηση-ελεύθερος), μόνα λαδωμένα σαφή ή βαλμένα φλάντζα ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης και λουρίδα, κοχύλι χάλυβα άνθρακα με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γέμισαν με PTFE

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Vsb-10 Self-Lubricating πολυστρωματικός σύνθετος δακτύλιος

  • Υλικό δακτυλίων κατάλληλο για τις λαδωμένες εφαρμογές

  • Οι Self-lubricating δακτύλιοι προσφέρουν την πολύ καλή ένδυση και τη χαμηλή απόδοση τριβής πέρα από ένα ευρύ φάσμα των φορτίων, των ταχυτήτων και των θερμοκρασιών στους ξηρούς τρέχοντας όρους

  • Αντιτριβικό ρουλεμάν κατάλληλο για τις γραμμικές, ταλαντεμένος και περιστρεφόμενες μετακινήσεις

Το υλικό σχεδιάζεται για να λειτουργήσει χωρίς συμπληρωματική λίπανση και θα εκτελέσει άριστο όταν η λίπανση είναι παρούσα. Η χαμηλή τριβή, το χαμηλό ποσοστό ένδυσης, τα καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης και η πολύ χαμηλή απορρόφηση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του υλικού. Vsb-10 οι δακτύλιοι θα υποστηρίξουν την περιστροφική, γραμμική και ταλαντεμένος κίνηση.
 

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ
1. PTFE/Fibre πάχος 0.01~0.03mm μιγμάτων. Είναι η επιφάνεια επαφών για τον περιστρεφόμενο άξονα. Το πρακτικό partides του στρώματος PTFE και το συμπυκνωμένο υλικό χαλκού συνδυάζουν να δημιουργήσουν μια στερεά ταινία λιπαντικών, η οποία ντύνει τον άξονα.
2. Το συμπυκνωμένο πάχος 0.20*0.35mm, ειδική σύνθεση σκονών χαλκού Α του κονιοποιημένου χαλκού λιώνεται θερμικά στην υποστήριξη χάλυβα. Αυτό το στρώμα επαφών ενεργεί ως άγκυρα για το στρώμα PTFE και διευθύνει τη θερμική συγκέντρωση μακρυά από τις επιφάνειες ρουλεμάν.
3. Low-carbon υποστήριξη χάλυβα. Θέτοντας το ίδρυμα των δακτυλίων, η πλάτη χάλυβα παρέχει την εξαιρετική σταθερότητα, τη μεταφορά φορτίων και τα χαρακτηριστικά διασκεδασμού θερμότητας.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Χάλυβας άνθρακα + σκόνη χαλκού + (PTFE + PB + υλικό πληρώσεως) 
· Υλικό μέταλλο-πολυμερών σύνθετο Self-lubricating δακτυλίων
· Πλάτη χάλυβα + πορώδες πυροσυσσωμάτωμα χαλκού +
· PTFE + μόλυβδος

* Ανάλογα με τους λειτουργούντες όρους

 

 

Μέγιστο φορτίο

Στατικός

250N/mm2

Δυναμικός

140N/mm2

Μέγιστη ταχύτητα

Ξεράνετε

2m/s

Λίπανση

>2m/s

Μέγιστο PV (ξηρό)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2*·m/s

Συνεχής

1.8N/mm2*·m/s

Temp.

-195℃~+280℃

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ) - 1

Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10-6k-1

 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Πλυντήρια ώθησης
· Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια
· Γλιστρώντας πιάτα

 

Ντυμένο PTFE υλικό θάμνων βαλβίδων μεγέθους/πυλών, σφαιρών & αντεπιστροφής δακτυλίων μανικιών

 


Τα σαφή ρουλεμάν είναι διαθέσιμα ως Μπους, Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή ειδικά σχέδια. Τα μετρικά ρουλεμάν και οι αυτοκρατορικοί δακτύλιοι έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα δακτυλίων στις ειδικές διαστάσεις, μισό-δακτύλιοι, ειδικές μορφές που λήφθηκαν από τη σφράγιση ή το βαθύ σχέδιο, προσάρμοσαν τα σχέδια δακτυλίων
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • ·Αυτοκίνητες δοκοί στέγης αναστολής

  • ·Απορροφητές κλονισμού

  • ·Υδραυλικοί κύλινδροι

  • ·Αντλίες εργαλείων και μηχανές

  • ·Αξονικές και ακτινωτές εμβολοφόρες αντλίες και μηχανές

 

εφαρμογή

 

 

ΑΡΧΙΣΤΕ το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ με μια εφαρμογή Engineer DU Bushing, DU Bearing, ρουλεμάν γραμμών, ντυμένος Ptfe δακτύλιος, DX Μπους, ρουλεμάν DX

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά