Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Tribology η ίνα λύσης ενίσχυσε το σύνθετες ρουλεμάν μανικιών/τη βαλβίδα Μπους

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων βαλβίδων
Μάρκα: Journal Bearing Type - Coiled Steel Backing
Πιστοποίηση: DIN 1494, ISO 3547
Αριθμό μοντέλου: Δακτύλιος TEX, προσαρμοσμένος δακτύλιος, ίνα Μπους
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΛΑΣΤΙΚΟ BAG+ CARTON+PALLET
Χρόνος παράδοσης: 7-21 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Διασπασμένοι προμηθευτές ρουλεμάν άξονων δακτυλίων χάλυβα βαλβίδων

Λεπτομερής ενημέρωση

Bushing Size: Customized Drawings Bearing Material: Sleeve,Steel,SS316 Steel Copper Material
Type: Sleeve,flanged Size: Customized Size
Application: demanding industries of petroleum,natural gas,chemical industry...so on brand: VIIPLUS

Περιγραφή προϊόντων

Δακτύλιος οδηγών αξίας | Επαγγελματικό κατασκευαστής-Viipplus.com

Είναι μια βαλβίδα αντεπιστροφής με μια τυποποιημένη κατοικία υποδοχών. Η βαλβίδα είναι προσαρμόσιμη σε πολλούς τύπους εφαρμογών υπηρεσιών. Έχει πολύ λίγους περιορισμούς και δημιουργεί μια πτώση χαμηλής πίεσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ αποτελεσματικά στα συστήματα όπου η πτώση ροής και πίεσης είναι κρίσιμη μέσω της χρήσης ενός μειωτή. Η βαλβίδα υποδοχών είναι επίσης ένας άριστος κενός διακόπτης. Το υψηλό ποσοστό ροής εξασφαλίζει μέγιστη αποτελεσματικότητα για τη λειτουργία του κενού διακόπτη. Με την αντιστροφή της κατεύθυνσης της ροής, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ανακουφιστική βαλβίδα χαμηλής πίεσης.

 

Ένα από το αστέρι τα προϊόντα VIIPLUS ΚΊΝΑ -- η ίνα ενίσχυσε το σύνθετο ρουλεμάν, είναι μέσω της διαδικασίας του υφάσματος ινών, στο πλαίσιο της δράσης της έντασης, του υφαμένου ίνα υφάσματος στον πίσω άξονα χάλυβα, που χρησιμοποιεί τον ειδικό τύπο, για να επιτύχει την επίδραση self-lubrication.

 

Χρηματοδοτεί το ρουλεμάν με τη self-lubricating ιδιοκτησία, και εξασφαλίζει την έξοχες ικανότητα ρουλεμάν και τη ζωή υπηρεσιών του. Στη χημική βιομηχανία και την εφαρμογή σωλήνων βαλβίδων, τα ΡΟΥΛΕΜΆΝ TEX παρουσίασαν την καλή σταθερότητα, την υψηλή χωρητικότητα φορτίων, τον αντίκτυπο και την αντίσταση φορτίων ακρών και αντίσταση διάβρωσης, μη υποβρύχια παραμόρφωση επέκτασης, λόγω της μόνης απόδοσης λίπανσής του, όχι μόνο φιλικής προς το περιβάλλον, μην χρειαστείτε επίσης να διατηρήσετε.

μόνος-λαδώστε τα ρουλεμάν

 

Εφαρμογή βιομηχανίας


Το Viiplus αφιερώνεται στην παροχή των πελατών ένα πλήρες σύνολο βιομηχανικών βαλβίδων με τα self-lubricating ρουλεμάν, λύση πλυντηρίων ώθησης. Του τα προϊόντα χρησιμοποιείται ευρέως στην απαίτηση και τις απαιτητικές βιομηχανίες του πετρελαίου, φυσικό αέριο, καθαρισμός πετρελαίου, χημική βιομηχανία, εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, πυρηνική ενέργεια, μεγάλης απόστασης σωλήνωση και ούτω καθεξής.

 

Στις μεγάλες βιομηχανικές εφαρμογές, προκαλείται συχνά από τις κακές λειτουργούσες συνθήκες, το οποίο ακολουθείται από τα προβλήματα συντήρησης. Με την άριστη αντίσταση αντίκτυπου και τη self-centering απόδοσή του, το ΎΦΑΣΜΑ PTFE μπορεί να εγγυηθεί την υπερβολιή υψηλός απόδοση ακόμη και στις κακές συνθήκες εργασίας.

 

ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ & ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΜΑΝΙΚΙΩΝ - ρουλεμάν περιοδικών INSTALATION SS316


Εγκατάσταση των στερεών ρουλεμάν περιοδικών ή της κλειστής ραφής
τα κουλουριασμένα ρουλεμάν (υφαμένο Kevlar ρουλεμάν PTFE - ανοξείδωτο 316 σειρές) πρέπει με ένα περπατημένο mandrel εργαλείο. Η στέγαση άντεξε πρέπει να παρασχεθεί chamfer εισαγωγών. Η είσοδος της γωνίας του άξονα πρέπει να έχει μια ακτίνα chamferor εισαγωγών για να αποφύγει το φέρον σκάφος της γραμμής κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΦΕΡΟΥΣΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΈΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.

Υφαμένο Kevlar ρουλεμάν ρουλεμάν ώθησης PTFE -

Το ανοξείδωτο 316 ρουλεμάν ώθησης σειράς πρέπει να αντιτεθεί το α
η σκληρή επιφάνεια ομαλός-ζευγαρώματος, που πρέπει να είναι ανθεκτική στη διάβρωση, διαφορετικά υγρασία ή υψηλή υγρασία τείνει να διαμορφώσει τη σκουριά επιφάνειας.

 

DIN 1494, ISO 3547 τυποποιημένα ντυμένα PTFE ρουλεμάν υφάσματος ίνας υάλου | Υψηλής θερμοκρασίας SS316 

Προμηθευτής Sleevebearing | Φέρουσα αναφορά | bronzegleitlager.com

Ντυμένα PTFE ρουλεμάν υφάσματος ίνας υάλου | Ρουλεμάν μανικιών & πλυντήριο ώθησης. Γρήγορη παράδοση. Μεγάλο απόθεμα & φτηνή τιμή. Μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες. Εξουσιοδοτημένος φέρων διανομέας, προώθηση πωλήσεων για τη συμπεριφορά εμπορικών σημάτων με γρήγορα να στείλει. Εμπορικό σήμα της Κίνας υψηλό - ποιοτικό ρουλεμάν.

 

Προδιαγραφές

Ύφασμα του /316 +PTFE/χάλυβα άνθρακα
Το υλικό αποτελείται από διάφορο υψηλό - ποιοτικά μέταλλα και ντύνεται με τη χαμηλή τριβή και τα αντιτριβικά υφαντικά υλικά φιαγμένες κυρίως από PTFE και άλλες πρόσθετες ουσίες. Έναντι των συνηθισμένων σύνθετων υλικών τρεις-στρώματος, αυτή η υλική δομή έχει την υψηλότερη ικανότητα ρουλεμάν, την υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και τη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών. Το υλικό βάσεων είναι χάλυβας χαμηλού άνθρακα, ανοξείδωτο, χάλυβας, κ.λπ. Χρησιμοποιείται κυρίως στην υψηλής θερμοκρασίας γραμμή παραγωγής, μηχανήματα κατασκευής, πλαίσιο μέρη της μηχανής ατμού, της βαλβίδας σφαιρών, της βαλβίδας πεταλούδων, της υδραντλίας, της χημικής βιομηχανίας και του μεγάλου τραίνου κ.λπ.

 Max.Load

Στατικός

350N/mm·μ

 Temp:

-50℃-250℃

 Δυναμικός

180N/mm·μ

Συντελεστής τριβής

0.03-0.20

 Max.Speed

Ξεράνετε

0.5m/s

 Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ)

Λίπανση

>1m/s

Max.PV (ξηρά)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm·μ·m/s

συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10k

Continuos 1.8N/mm·μ·m/s
 

 

 

Δομή


Αυτή η νέα υλική χρήση το PTFE 

 

Η υπηρεσία μας


1. Υποδοχή κατασκευής cOem: Προϊόν, συσκευασία…
2. Διαταγή δειγμάτων
3. Θα απαντήσουμε εσείς για την έρευνά σας σε 24 ώρες.
4. μετά από να στείλουμε, θα ακολουθήσουμε τα προϊόντα για σας μιά φορά κάθε δύο ημέρες, έως ότου παίρνετε τα προϊόντα. Όταν πήρατε
τα αγαθά, τους εξετάζουν, και με δίνουν ανατροφοδοτούν. Εάν να έχοντας οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το πρόβλημα, επαφή με μας, θα προσφέρουμε
λύστε τον τρόπο για σας.

VIIPLUS η ΓΛΙΣΤΡΩΝΤΑΣ ΦΕΡΟΥΣΑ ΚΙΝΑ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των λύσεων για να ικανοποιήσει tribology και τις μηχανικές ανάγκες σας δοκιμής, έρευνας και ανάλυσης.

Tribology η ίνα λύσης ενίσχυσε το σύνθετες ρουλεμάν μανικιών/τη βαλβίδα Μπους

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

 

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά