Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Τυλιγμένο ανοξείδωτο 316 PTFE - σαφές φέρον υλικό λουρίδων δακτυλίων | Μόνο λαδώνοντας φέρον φύλλο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαφές φέρον υλικό
Μάρκα: China Plain-Bearing
Πιστοποίηση: DIN 1494/ISO 3547
Αριθμό μοντέλου: Τυλιγμένη σύνθετη συμπεριφορά ολίσθησης
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 Piece / Τεμάχια
Τιμή: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία δακτυλίων αποστολών: Χαρτοκιβώτια ανά την ξύλινη περίπτωση ή παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 15 ~ 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια ανά σαφής-φέροντα δακτύλιο μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: ανοξείδωτο 316 Ποιότητα: COem, oilless ρουλεμάν sankyo,
Τύπος: Μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν Δομή: Κυλινδρικοί θάμνοι χαλκού μαγγάνιου, οι βαλμένοι φλάντζα χαλκός Μπους κασσίτερου, οι Μπους χαλκού αλ
Πρότυπα: DIN Λήξη: αντισκωρικός, κασσίτερος που καλύπτεται, ορείχαλκος που καλύπτεται

Περιγραφή προϊόντων

Συντήρηση-ελεύθερα και εξοικονομητικά χώρου PTFE σύνθετα ξηρά γλιστρώντας υλικά υλικά.

 
Υπάρχουν δύο τυποποιημένοι τύποι σύνθετων υλικών για τα ξηρά γλιστρώντας ρουλεμάν: Σύνθετο PTFE και σύνθετο POM, ποιος διαφορετικός στα slidinglayers τους. Είναι κατάλληλοι στις διαφορετικές φέρουσες εφαρμογές.

Υποστηριγμένα χάλυβας ρουλεμάν Staniless

Δακτύλιοι, πλυντήρια ώθησης και λουρίδες. Ρουλεμάν, σαφής κατασκευαστής ρουλεμάν μονάδων και κατοικιών.
Το πιάτο ρουλεμάν & η επιχείρηση Strips.The συμμορφώνονται αυστηρά με πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2000 τη διεθνή, και υιοθετούν γερμανικό DIN1494 ως επιχειρηματικά πρότυπα για να καθιερώσουν μια υγιή δομή προϊόντων και να βελτιώσουν συνεχώς τη διαδικασία παραγωγής. Συμπυκνώσαμε όλα τα είδη self-lubricating υλικών πιάτου & λουρίδων ρουλεμάν, και έχουμε μια ορισμένη κλίμακα της συμπεριφοράς ολίσθησης & του διμεταλλικού εργαστηρίου εργοστασίων παραγωγής δακτυλίων τελειωμένου προϊόντα. Δεδομένου ότι η επιχείρηση έβαλε στην παραγωγή, με το άριστο ποιοτικό μάρκετίνγκ της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, κέρδισε το νέο και παλαιό έπαινο πελατών. Self-lubricating φέρον υλικό φύλλων λουρίδων που συνδυάζει τις ξηρές & μηχανικές ιδιότητες του μετάλλου & PTFE. Κυλινδρικό & βαλμένο φλάντζα self-lubricating πιάτο δακτυλίων. το http://www.bronzegleitlager.com προσφέρει σε περισσότερους από 50 τύπους τα μόνα λαδώνοντας προϊόντα λουρίδων ένδυσης. Όπως οι διμεταλλικές λουρίδες, οι λουρίδες λουρίδων ανοξείδωτου ptfe και χαλκού και περισσότερο άλλο υλικό ρουλεμάν δακτυλίων. Μια ευρεία ποικιλία των μόνων επιλογών λουρίδων ένδυσης λίπανσης είναι διαταγή on-line. Φέρουσες λουρίδες Ptfe - είναι χάλυβας ή ανοξείδωτο χαμηλού άνθρακα όπως την υποστήριξη, το συμπυκνωμένο πορώδες στρώμα χαλκού ως μέσο στρώμα, και Ptfe ως εσωτερική επιφάνεια. Παρέχει Self-Lubrication, αντοχή.
Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα των self-lubricating λουρίδων προϊόντων ρουλεμάν και δακτυλίων, οι οποίες εγκαθιστούν ακριβώς για τις διάφορες εφαρμογές και τα λειτουργικά περιβάλλοντα.
Τα ρουλεμάν δακτυλίων ανοξείδωτου είναι πετρελαίου ανθεκτικά, ανθεκτικά στα οξέα, alkaliresistant και νερού της θάλασσας resistant.more πέρα από, δεν υπάρχει κανένας μόλυβδος στο στρώμα επιφάνειας PTFE και υπάρχει έτσι ιδιαίτερα κατάλληλος για τους δακτυλίους στις μηχανές ουσίας τροφίμων, οι αλκαλικοί μετρητές ροής, τα στοιχεία κινήσεων αντλιών στις φαρμακευτικές μηχανές, οι μηχανές χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής μηχανών εκτύπωσης και άλλο ωκεάνιο industry.this είναι ένας τριπλός θάμνος σύνθετων στρωμάτων, το υλικό βάσεων που είναι ένα πιάτο χαλκού και μια ταινία ανθεκτικού στη θερμότητα γεμισμένου δύναμη PTFE που πιέζονται με μαγγάνι επάνω στο συμπυκνωμένο σφαιρικό ενδιάμεσο στρώμα χαλκού.
Τα Self-lubricating ρουλεμάν που κυλούν το ανοξείδωτο μανικιών χάλυβα 316 δακτύλιοι TEX τύλιξαν τα σαφή ρουλεμάν λουρίδων PTFE | Vsb-33
Η επένδυση επιφάνειας είναι ένα μίγμα του PTFE και ένα ειδικό υλικό πληρώσεως σε ένα ανοξείδωτο που υποστηρίζει με την άριστη αντίσταση διάβρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ελαφριά, συμπαγή ρουλεμάν, και έχει τα καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης λόγω των oilless ρουλεμάν, το ειδικό υλικό πληρώσεως, η δύναμη της υλικής και διαστατικής σταθερότητας μετάλλων.
Ανοξείδωτο 316 ρουλεμάν +PTFE
Τυλιγμένο PTFE ευθυγράμμισε (συντήρηση-ελεύθερος), μόνα λαδωμένα σαφή ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης και λουρίδα, κοχύλι ανοξείδωτου με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γέμισαν με την ξηρά φέρουσα 316+PTFE επισκόπηση προϊόντων PTFE: Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής…


Χαρακτηριστικά


Το αντιδιαβρωτικό ρουλεμάν ανοξείδωτου PTFE, είναι υλικά ενός ανοξείδωτου ως υπόστρωμα, συμπυκνώνοντας αντιδιαβρωτική σκόνη κραμάτων, που αποτελείται κυρίως από την επιφάνεια ptfe κυλώντας το χαμηλό υλικό τριβής, μετά από τη διαμόρφωση κυλίσματος ενός είδους πολύ αποτελεσματικού αντιδιαβρωτικού υλικού. Έχει τα χαρακτηριστικά της αντίστασης πετρελαίου, της όξινης αντίστασης, της αλκαλικής αντίστασης, του νερού της θάλασσας και της αντίστασης γδαρσίματος. Το υλικό επιφάνειας PTEE δεν περιέχει κανέναν μόλυβδο. Στα μηχανήματα τροφίμων και ποτών, η βαλβίδα αντλιών, τα ειδικά μηχανήματα ιατρικής, τα μηχανήματα εκτύπωσης και βαφής, τα χημικά μηχανήματα και τα αντιδιαβρωτικά γλιστρώντας μέρη θαλάσσιας βιομηχανίας είναι καταλληλότερες για τη χρήση στα μηχανήματα τροφίμων και ποτών.

 Το ρουλεμάν ψεκασμού ανοξείδωτου PTFE αποτελείται από το ανοξείδωτο, με μια υψηλή αντίσταση διάβρωσης και ένα ενάντιο στη φθορά ρουλεμάν φιαγμένες από PTFE. Το υλικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χαμηλός και αργόστροφος του ισχυρού όξινου, ισχυρού αλκαλικού και ελαφριού φορτίου, και της η αντοχή είναι προφανώς καλύτερη από αυτή των ενιαίων ρουλεμάν PTFE και των από γραφίτη ρουλεμάν. Το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως χημικό όξινο αλκαλικό flowmeter, την αντλία, τη βαλβίδα και τον τομέα της αντίστασης διάβρωσης στη θαλάσσια βιομηχανία. 

Τυλιγμένο ανοξείδωτο 316 PTFE - σαφές φέρον υλικό λουρίδων δακτυλίων | Μόνο λαδώνοντας φέρον φύλλο
Σαφή ρουλεμάν και ρουλεμάν μανικιών


Το ρουλεμάν ανοξείδωτου είναι ανθεκτικού, ανθεκτικού στα οξέα, αλκαλικού ανθεκτικού πετρελαίου και νερό της θάλασσας ανθεκτικό, περισσότεροι πέρα από, δεν υπάρχει κανένας μόλυβδος στο στρώμα επιφάνειας PTFE και υπάρχει έτσι ιδιαίτερα κατάλληλος για την εφαρμογή στα μηχανήματα τροφίμων, τους αλκαλικούς μετρητές ροής, τα στοιχεία κινήσεων αντλιών στις φαρμακευτικές μηχανές, τις μηχανές χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής μηχανών εκτύπωσης και άλλη ωκεάνια βιομηχανία. Ο δακτύλιος είναι τριπλά σύνθετα ένα στρωμάτων, το υλικό βάσεων είναι πίσω μέρος ανοξείδωτου και μια ταινία ανθεκτικού στη θερμότητα γεμισμένου δύναμη PTFE που πιέζεται με μαγγάνι επάνω στο συμπυκνωμένο σφαιρικό ενδιάμεσο στρώμα χαλκού.
Κατάλληλη για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλός συντελεστής της τριβής, χαμηλότερη ένδυση, καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης, η διαμόρφωση μιας ταινίας μεταφοράς μπορεί να προστατεύσει την επιφάνεια μετάλλων ζευγαρώματος, κατάλληλη για την περιστροφική και ταλαντεμένος μετακίνηση. Η υποστήριξη ανοξείδωτου παρέχει το βελτιωμένο corrosio

 

Τεχνικά στοιχεία

 

Μέγιστο φορτίο

Στατικός

250N/mm2

Temp.

-195℃~+280℃

Δυναμικός

140N/mm2

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Μέγιστη ταχύτητα

Ξεράνετε

2m/s

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ) - 1

Λίπανση

>2m/s

Μέγιστο PV (ξηρό)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2*·m/s

Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10-6k-1

Συνεχής

1.8N/mm2*·m/s

 

Διαθεσιμότητα

 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις
· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα
· Πλυντήρια ώθησης
· Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια
Τα μετρικά ρουλεμάν και οι αυτοκρατορικοί δακτύλιοι έκαναν στη διαταγή: Τυποποιημένα έντυπα δακτυλίων στα ειδικά μεγέθη.
 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές


VIIPLUS είναι επαγγελματικό ως έναν από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές vsb-33 του ανοξείδωτου 316 ρουλεμάν +ptfe στην Κίνα. Είμαστε εξοπλισμένοι με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο που καλύπτει πολλούς καταρτισμένους εργαζομένους. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να αγοράσει vsb-33 το ανοξείδωτο 316 ρουλεμάν +ptfe που κατασκευάζονται στην Κίνα με μας.
Τα σαφή ρουλεμάν είναι διαθέσιμα ως Μπους, Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή ειδικά σχέδια.
 

Συσκευασία & ναυτιλία


Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής, ή ως απαίτηση των πελατών.

ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Αυτές οι συνδέσεις μπορούν να σας βοηθήσουν

Η χαμηλός-συντήρηση και τα συντήρηση-ελεύθερα σαφή ρουλεμάν ή παίρνουν στην αφή: Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν
 

Τυλιγμένο ανοξείδωτο 316 PTFE - σαφές φέρον υλικό λουρίδων δακτυλίων | Μόνο λαδώνοντας φέρον φύλλο
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά