Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Rocker βαλβίδων Ptfe μετάλλων μόνο λαδώνοντας σκάφος της γραμμής Kevlar άξονων δακτυλίων χάλυβα

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων βαλβίδων
Μάρκα: Straight Sleeve Bore Bushings
Πιστοποίηση: wrapped bushing, Bronze Steel self-lubricatging bushing, DIN 1494 / ISO 3547, Low-maintenance
Αριθμό μοντέλου: οι εφαρμογές δακτυλίων μανικιών περιλαμβάνουν τις βαλβίδες, τα εμπορικά συστήματα ψεκαστήρων πυρκαγι
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγή προτύπου συσκευασίας
Χρόνος παράδοσης: 1 ~ 2 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: Διασπασμένοι προμηθευτές ρουλεμάν άξονων δακτυλίων χάλυβα βαλβίδων

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: Stainless Steel 316 Port: Shanghai
Quality: OEM Type: Self lubricating bearings
STRUCTURE: Bushes Size: Customized Size

Περιγραφή προϊόντων

Rocker βαλβίδων Ptfe μετάλλων μόνο λαδώνοντας σκάφος της γραμμής Kevlar άξονων δακτυλίων χάλυβα, προμηθευτής δακτυλίων φωτογραφικών διαφανειών επένδυσης φωτογραφικών διαφανειών επένδυσης PTFE glassfiber υφαμένοι bushinglassfiber και κατασκευαστής της Κίνας μιας αξιέπαινης και εξαιρετικής ποιότητας του δακτυλίου κ.λπ. μανικιών βαλβίδων ανοξείδωτου.

 

Rocker βαλβίδων μόνος λαδώνοντας δακτύλιος ανοξείδωτου μανικιών δακτυλίων βαλβίδων μετάλλων PTFE θάμνων | αντι διαβρωτικό ρουλεμάν - 1$Ο μέταλλο με την προσαρμοσμένη ίντσα-μεγέθη κατασκευή σκαφών της γραμμής Kevlar επίσης διαθέσιμη

Όλοι οι δακτύλιοι βαλβίδων. Βαλβίδες πυλών βαλβίδων αντεπιστροφής. Σαφή εξαρτήματα ρουλεμάν βαλβίδων, δακτύλιοι ανοξείδωτου - τοποθετήσεις σωληνώσεων, αντλία, βαλβίδα και θαλάσσια βιομηχανία στο αντιδιαβρωτικό γλιστρώντας αέριο μανικιών άξονων/τους πετροχημικούς δακτυλίους βαλβίδων

 

  • ·Για τις υψηλής θερμοκρασίας εφαρμογές

  • ·Σχεδιασμένος για τις εφαρμογές που απαιτούν τις ακραία θερμοκρασίες και τα φορτία παρέχοντας την άριστη αντίσταση διάβρωσης

  • ·Χαμηλή τριβή, υψηλή αντοχή

  • ·Ο χαμηλός συντελεστής τριβής εξαλείφει την ανάγκη για τη λίπανση μειώνοντας την ένδυση και επεκτείνοντας τη ζωή υπηρεσιών.

  • ·Ελεύθερη συντήρηση

  • ·Ιδανικό για τις μεγάλες περιόδους της λειτουργίας χωρίς κανονικό ελεύθερο ή χαμηλό πετρέλαιο συντήρησης ή πετρελαίου.

  • ·Προστασία του περιβάλλοντος χωρίς πετρέλαιο

  • ·Οι αμόλυβδες λύσεις συμμορφώνονται με τους όλο και περισσότερο αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των οδηγιών RoHS για τον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό

  •  

δακτύλιος-on-line

 

VIIPLUS είναι προμηθευτής μερικοί από τους δακτυλίους βαλβίδων και τα μόνα λαδώνοντας προϊόντα επισκευής ρουλεμάν. Παρέχουμε τον εξοπλισμό σε ποικίλη διαδικασία και τις βιομηχανικές βιομηχανίες στην Κίνα.

Το ρουλεμάν ανοξείδωτου PTFE αποτελείται από το ανοξείδωτο με PTFE που ψεκάζεται στην επιφάνεια. Αυτό το υλικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το ισχυρό όξινο, ισχυρό αλκαλικό, ελαφρύ φορτίο μέσο και οι αργόστροφες περιπτώσεις, της η αντοχή είναι προφανώς καλύτερες από το ενιαίο ρουλεμάν PTFE και το από γραφίτη ρουλεμάν.

Αυτή τη στιγμή, το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στους χημικούς όξινους και αλκαλικούς μετρητές ροής, τις αντλίες, τις βαλβίδες και τη θαλάσσια βιομηχανία στα αντιδιαβρωτικά γλιστρώντας μέρη.


Οι βιομηχανίες που εξυπηρετούνται cOem περιλαμβάνουν τα εναλλακτικά καύσιμα, το ποτό & τα τρόφιμα, το τσιμέντο, τη χημική ουσία, Cryogenics, την αφαλάτωση, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τη μεταφορά, την επεξεργασία νερού/απόβλητου ύδατος και τους διάφορους.

VIIPLUS παρέχει την ειδικευμένες εφαρμοσμένη μηχανική, το σχέδιο, την κατασκευή και τις υπηρεσίες υποστήριξης για τις μόνες λύσεις ρουλεμάν λίπανσης. Η πεπειραμένη ομάδα μηχανικών μας και οι ειδικευμένοι βιοτέχνες παραδίδουν με συνέπεια τα ανώτερα προϊόντα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις πελατών των ειδών alii βιομηχανίας. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε ή να υπερβούμε τις προσδοκίες προγράμματος πελατών μας με με συνέπεια να παραδώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες δακτυλίων μας εγκαίρως.

Συνήθειας δακτύλιος ανοξείδωτου μανικιών μετάλλων ptfe μόνος λαδώνοντας

ανοξείδωτος χάλυβας-βασισμένος στο μη πετρελαιοφόρος που λαδώνεται

 

Μια εξέλιξη στην τεχνολογία αεροβαλβιδώνRocker βαλβίδων Ptfe μετάλλων μόνο λαδώνοντας σκάφος της γραμμής Kevlar άξονων δακτυλίων χάλυβα

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ της ΚΙΝΑΣ σας

Δακτύλιοι - μέριμνα-λύσεις (ποτέ αργά)

Ποιοτικοί δακτύλιοι και δακτύλιοι συστατικών μετρικοί εργαλείων

Προϊόντα δακτυλίων αποθεμάτων

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ

Δακτύλιοι εργαλείων

Φέροντα εργαλεία

Ρουλεμάν υδραυλικών εξολκέων

Δακτύλιοι υδραυλικής

 

Ανοξείδωτο 316 ρουλεμάν +PTFE

Η υποστήριξη ανοξείδωτου συμπύκνωσε με τη σκόνη χαλκού που επιστρώθηκε με PTFE κατάλληλο για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλός συντελεστής της τριβής, χαμηλότερη ένδυση. Ypical εφαρμογή Τ: χημική βαλβίδα, χημική αντλία, μετρητής ροής, βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία ιατρικής στο περιβάλλον διάβρωσης.

 

 

Ρυθμιστικών βαλβίδων φέρων δακτύλιος βαλβίδων πεταλούδων βαλβίδων PTFE σύνθετος self-lubricating | Vsb-33

 

Τυλιγμένο PTFE που ευθυγραμμίζονται (συντήρηση-ελεύθερος), μόνα λαδωμένα σαφή ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης και λουρίδα, κοχύλι ανοξείδωτου με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γεμίζουν με PTFE vsb-33 την ξηρά φέρουσα επισκόπηση προϊόντων 316+PTFE: Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής…

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Τυλιγμένο PTFE ευθυγράμμισε (συντήρηση-ελεύθερος), μόνα λαδωμένα σαφή ρουλεμάν, πλυντήριο ώθησης και λουρίδα, κοχύλι ανοξείδωτου με το συμπυκνωμένο στρώμα χαλκού που γέμισαν με PTFE

Υποστηρίζεται με το ανοξείδωτο με τον πορώδη χαλκό που συμπυκνώνεται σε το και τα πολυμερή σώματα που συναρμόζονται στις οπές του χαλκού. Η πλάτη ανοξείδωτου παρέχει στο θάμνο την ισχυρότερη μηχανική ικανότητα δύναμης και φορτίων. Με να συνδυάσουν τα μέταλλα και τα πολυμερή σώματα μαζί, τα προϊόντα χρηματοδοτούνται με το χαμηλότερο συντελεστή τριβής και την καλή ικανότητα αντιδιαβρωτικού και self-lubrication. Επιπλέον, η πλάτη ανοξείδωτου μπορεί αποτελεσματικά τη χημική διάβρωση. Αυτή η σειρά εφαρμόζεται ευρέως στις τυπώνοντας και βάφοντας μηχανές, και τις μηχανές που χρησιμοποιούνται στην ωκεάνια βιομηχανία, κ.λπ.

Ανοξείδωτου χαλκού πολυστρωματικό σύνθετο ρουλεμάν σκονών + PTFE μόνο λαδώνοντας

Αυτή η νέα υλική χρήση η επικάλυψη υφάσματος ινών PTFE στις υποστηρίξεις μετάλλων, το ύφασμα έχει την πολύ υψηλή χωρητικότητα φορτίων και την πολύ μακρύτερη λειτουργούσα ζωή να συγκρίνουν με τους συμβατικούς θάμνους 3 στρωμάτων. Το μέταλλο μπορεί να είναι χάλυβας άνθρακα. ανοξείδωτο.
 
Ανοξείδωτο 316 προδιαγραφή & ανοχή δακτυλίων μανικιών
 
Επισκόπηση προϊόντων: Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής του ftiction, μακρά ζωή: καλή γενική εκτέλεση. Ισχύστε για τα σκληρότερα μέρη εργασίας πετρελαίου ή καυσίμων, αντοχή, χαμηλός συντελεστής της τριβής, μακρά ζωή καλό perfotmance iverall.
 
Vsb-33 σαφή ρουλεμάν και ρουλεμάν μανικιών
Το ρουλεμάν ανοξείδωτου είναι ανθεκτικού, ανθεκτικού στα οξέα, αλκαλικού ανθεκτικού πετρελαίου και νερό της θάλασσας ανθεκτικό, περισσότεροι πέρα από, δεν υπάρχει κανένας μόλυβδος στο στρώμα επιφάνειας PTFE και υπάρχει έτσι ιδιαίτερα κατάλληλος για την εφαρμογή στα μηχανήματα τροφίμων, τους αλκαλικούς μετρητές ροής, τα στοιχεία κινήσεων αντλιών στις φαρμακευτικές μηχανές, τις μηχανές χημικής εφαρμοσμένης μηχανικής μηχανών εκτύπωσης και άλλη ωκεάνια βιομηχανία. Ο δακτύλιος είναι τριπλά σύνθετα ένα στρωμάτων, το υλικό βάσεων είναι πίσω μέρος ανοξείδωτου και μια ταινία ανθεκτικού στη θερμότητα γεμισμένου δύναμη PTFE που πιέζεται με μαγγάνι επάνω στο συμπυκνωμένο σφαιρικό ενδιάμεσο στρώμα χαλκού.


Κατάλληλη για τη δοκιμαστική λειτουργία, χαμηλός συντελεστής της τριβής, χαμηλότερη ένδυση, καλά χαρακτηριστικά ολίσθησης, η διαμόρφωση μιας ταινίας μεταφοράς μπορεί να προστατεύσει την επιφάνεια μετάλλων ζευγαρώματος, κατάλληλη για την περιστροφική και ταλαντεμένος μετακίνηση. Η υποστήριξη ανοξείδωτου παρέχει το βελτιωμένο corrosio…

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέγιστο φορτίο

Στατικός

250N/mm2

Temp.

-195℃~+280℃

Δυναμικός

140N/mm2

Συντελεστής τριβής

0.03~0.20

Μέγιστη ταχύτητα

Ξεράνετε

2m/s

Θερμική αγωγιμότητα

42W (μ·Κ) - 1

Λίπανση

>2m/s

Μέγιστο PV (ξηρό)

Βραχυπρόθεσμος

3.6N/mm2*·m/s

Συντελεστής της θερμικής επέκτασης

11*10-6k-1

Συνεχής

1.8N/mm2*·m/s

 

Rocker βαλβίδων Ptfe μετάλλων μόνο λαδώνοντας σκάφος της γραμμής Kevlar άξονων δακτυλίων χάλυβα

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 

Φέρουσες μορφές διαθέσιμες στις τυποποιημένες διαστάσεις


· Κυλινδρικοί θάμνοι
· Βαλμένοι φλάντζα θάμνοι
· Γλιστρώντας πιάτα
· Πλυντήρια ώθησης
· Βαλμένα φλάντζα πλυντήρια
 
Τα μετρικά ρουλεμάν και οι αυτοκρατορικοί δακτύλιοι έκαναν στη διαταγή: Τυποποιημένα έντυπα δακτυλίων στα ειδικά μεγέθη.
 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ


VSB είναι επαγγελματικό ως έναν από τους κύριους κατασκευαστές και τους προμηθευτές vsb-33 του ανοξείδωτου 316 ρουλεμάν +ptfe στην Κίνα. Είμαστε εξοπλισμένοι με ένα επαγγελματικό εργοστάσιο που καλύπτει πολλούς καταρτισμένους εργαζομένους. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να αγοράσει vsb-33 το ανοξείδωτο 316 ρουλεμάν +ptfe που κατασκευάζονται στην Κίνα με μας.
 
Τα σαφή ρουλεμάν είναι διαθέσιμα ως Μπους, Μπους περιλαίμιων, πλυντήρια, λουρίδες ή ειδικά σχέδια.

 

Συσκευασία & ναυτιλία


Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής, ή ως απαίτηση των πελατών.

 

«Γιατί αγοράστε την ΚΙΝΑ;» | Δακτύλιοι - μέριμνα-λύσεις

 

Σχέδια βαλβίδων

ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 
ΑΡΧΙΣΤΕ PROJECTWITH ΣΑΣ ΈΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΌΣ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ

 

Άλλο προϊόν

Σαφές ρουλεμάν

Παραδείγματα εφαρμογής

ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ
ΜΈΤΑΛΛΟ-ΠΟΛΥΜΕΡΕΣ ΣΏΜΑ ΡΟΥΛΕΜΆΝ DU
ΣΤΕΡΕΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΚΡΑΜΑΤΩΝ ΧΑΛΚΟΥ
ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΑΛΚΟΥ
ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΙΔΗΡΟΥ
ΕΝΘΕΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΤΗΣ ΠΙΑΤΑ
ΣΑΦΗ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΧΑΛΚΟΥ
ΧΥΤΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ
ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΟΔΗΓΩΝ ΦΟΡΜΩΝ
ΚΛΟΥΒΙ ΕΝΣΦΑΙΡΟΥ ΤΡΙΒΈΑ
ΔΙΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΟΥΛΕΜΑΝ

 

self-lubricated bearing

Η χαμηλός-συντήρηση και τα συντήρηση-ελεύθερα σαφή ρουλεμάν ή παίρνουν στην αφή

Δακτύλιοι, λαδωμένα ρουλεμάν, σύνθετα ρουλεμάν, ρουλεμάν μετάλλων, ρουλεμάν συμπιεστών, μέταλλο-πολυμερές σώμα, πληγή ινών, σαφή ρουλεμάν, ρουλεμάν φλαντζών, πολυμερή ρουλεμάν, δακτύλιοι φλαντζών, ρουλεμάν αντλιών, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πιάτα ώθησης, βιομηχανικά ρουλεμάν
 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

 

το https://www.viiplus.com

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά