Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Συμπεριφορά ολίσθησης σχήματος συμπίεσης & πιάτο, πέρα φορμαρισμένοι μόνοι δακτύλιοι λιπαντικού ελαίου που προσαρμόζονται

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων
Μάρκα: REPLACEMENT PLAIN BEARINGS
Πιστοποίηση: ISO9001:2008 CuSn8, CuSn6.5, Brass
Αριθμό μοντέλου: Ρουλεμάν χαλκού LD φιαγμένα από CuSn8 με τις δεξαμενές λιπών
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: ΣΎΝΤΡΟΦΟΣ--ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ
Τιμή: Sliding Bronze Bearing Dimensions Tolerance,Stock Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτια εξαγωγής, εξατομικεύσιμα
Χρόνος παράδοσης: 10~20 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΑΝΟΧΗΣ

Λεπτομερής ενημέρωση

marerial: Από γραφίτη δακτύλιος χαλκού Μέγεθος: Δακτύλιοι μεγέθους ίντσας
Τυπικό μέγεθος: Μεγέθη σχεδίου & ίντσας συνήθειας Τύπος: ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΧΥΤΟΣ ΧΑΛΚΟΣ
εφαρμογή: Φορμαρισμένα τμήματα ακρίβειας Μεταφορά: μόνος-

Περιγραφή προϊόντων

 

Δακτύλιοι κύβων & φορμών - συμπεριφορά & πιάτο ολίσθησης σχήματος συμπίεσης | Πέρα-φορμαρισμένοι δακτύλιοι

 

Περιγραφή

 

Τα ρουλεμάν χαλκού Intered λειτουργούν καλύτερα πολύ σε σκληρό, ακριβός, επίγειοι άξονες ακρίβειας. Αντίθετα, οι Self-Lubricating δακτύλιοι μπορούν να τρέξουν σε όλους τους τύπους άξονων. Ποιος άξονας να χρησιμοποιήσει είναι ο περισσότερος σοβαρός παράγοντας μετά από το υλικό δακτυλίων έχει καθοριστεί. Προβλέψιμη φέρουσα διάρκεια ζωής.

Η σχηματοποίηση είναι η σύντμηση της σχηματοποίησης συμπίεσης, επίσης γνωστή ως σχηματοποίηση συμπίεσης. Μια πλαστική επεξεργασία (επίσης μια λαστιχένια επεξεργασία) στην οποία μια πλαστική ή λαστιχένια ένωση διαμορφώνεται σε ένα προϊόν με τη βοήθεια της θερμότητας και της πίεσης σε μια κλειστή κοιλότητα φορμών.

 

Αυτή τη στιγμή, η πίεση supermodel (πέρα) φορμάρισε τις πλαστικές προόδους τεχνολογίας συσκευασίας ήταν σε θέση να αφήσει τον υπεύθυνο για την ανάπτυξη της κρυσταλλολυχνίας υψηλής δύναμης RF στις συσκευές τους σε αξιόπιστο μπορεί να είναι συγκρίσιμη με εκείνους του κεραμικού κοχυλιού.

 

Οι δακτύλιοι κύβων & φορμών έχουν μια πλήρη επιλογή των δακτυλίων κύβων και φορμών, και τους γόμφους για τον εξοπλισμό σας. Φέρνουμε τον ώμο, τον ευθύ, κύβο συστημάτων εκτίναξης και sprue και τους δακτυλίους φορμών που θα μειώσουν την ένδυση των μερών μηχανών.

 

Η ρίψη φορμών χαρακτηρίζεται δεδομένου ότι η στερεά χαλκού ρίψη φορμών κλουβιών κραμάτων φέρουσα παράγεται από μια ειδική φυγοκεντρική φόρμα ρίψεων. Η διαδικασία παραγωγής και ο κύβος κτίζουν το σχέδιο του ρουλεμάν μεταλλουργίας σκονών

 

Χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή των φορμών εγχύσεων και συμπίεσης για τη λαστιχένια και πλαστική σχηματοποίηση, των φορμών για die-casting τα μέταλλα, και των κύβων για το σφυρηλατημένο κομμάτι και τη σφράγιση μετάλλων.

 

 

         

  • Ταξινομημένοι ίντσα δακτύλιοι

  • Μετρικοί μεγέθους δακτύλιοι

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

VIIPLUS οι ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΧΑΛΚΟΥ τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στα φορμαρισμένα τμήματα ακρίβειας, τη σχηματοποίηση εγχύσεων, την αυτοκινητική φόρμα, τη μηχανή εφαρμοσμένης μηχανικής, τα μηχανήματα τροφίμων και τους στροβίλους νερού, κ.λπ.

Δακτύλιοι & ρουλεμάν | Μανίκι, φλάντζα, ώθηση

ΥΛΙΚΟ: Χαλκός
C86300 οι χαρακτηριστικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τα βαρέων καθηκόντων ρουλεμάν φορτίων χαμηλής ταχύτητας, εργαλεία, τα έκκεντρα και ο υδραυλικός χαλκός μαγγάνιου κυλίνδρων χυτός parts.continuous είναι ένα κράμα υψηλής αντοχής, χαλκού μη-θερμότητας θεραπεύσιμο προοριζόμενο για τη χρήση στις εφαρμογές που απαιτούν έναν καλό συνδυασμό σημαντικών χαρακτηριστικών ένδυσης και την υψηλή φέρουσα δύναμη για τα βαριά φορτία και τις χαμηλές ταχύτητες.

Δομή

Η αντλία προστατευτικών καλυμμάτων είναι με τον ίδιο άξονα του στροφείου στροφέων και αντλιών μηχανών σταθερού μαζί, κατόπιν αυτή η ομάδα με μια ασπίδα θέτει του προστατευτικού καλύμματος στροφέων. Ο στάτης μηχανών γύρω από γύρω από την περίμετρο της κάλυψης προστατευτικών καλυμμάτων, κάλυψη προστατευτικών καλυμμάτων αποτελείται από το μέταλλο, έτσι τη δύναμη μπορεί να περάσουν στο μαγνητικό πεδίο στροφέων. Και ολόκληρος ο στροφέας έχει οργανωθεί από το αντλώντας υγρό. Και προστατευμένος μέχρι το τέλος της δομής φλαντζών ή συγκόλλησης για να πραγματοποιήσει τη στατική σφραγίδα. Το προστατευτικό κάλυμμα είναι πραγματικά ένα σύνολο δοχείου πίεσης.
Εκτός από το μανίκι ασπίδων, ένα άλλο συστατικό είναι ο σωλήνας κυκλοφορίας. Η χρήση του αντλημένου υγρού για τη συμπεριφορά της λίπανσης και της ψύξης, και μερικές φορές για την ψύξη μηχανών είναι πολύ σημαντική.

Τα ρουλεμάν μανικιών χαλκού έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού για την πώληση

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ

 
Συνδεμένοι οι γραφίτης χυτοί δακτύλιοι χαλκού μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπου τα βαριά φορτία πρέπει να υποστηριχθούν με τις χαμηλές έως μέσες ταχύτητες
 
Ο χυτός δακτύλιος χαλκού βουλωμάτων γραφίτης είναι σε θέση να αντισταθεί τις υψηλές θερμοκρασίες μέχρι 570 Φ
Το self-lubricating χαρακτηριστικό γνώρισμα επιτρέπει στα ρουλεμάν για να χρησιμοποιηθεί όπου η λίπανση είναι δύσκολη, ακριβός να εφαρμόσει, και πού λίπος/ελαιοδοχείο να μην χρησιμοποιηθεί. Η άριστη λίπανση επιτυγχάνεται ακόμη και κάτω από τα υψηλά φορτία με τις χαμηλές ταχύτητες.
Η αυτολίπανση με τα ειδικά ενσωματωμένα στερεά λιπαντικά μειώνει την τριβή. Συντελεστής της τριβής: 0,04 έως 0,2 


 Συμπεριφορά ολίσθησης σχήματος συμπίεσης & πιάτο, πέρα φορμαρισμένοι μόνοι δακτύλιοι λιπαντικού ελαίου που προσαρμόζονται
 
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
 

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά