Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

SAE797 ο χάλυβας με το διμεταλλικό πετρέλαιο ή το λίπος εισοχών ρουλεμάν μανικιών Cupb10sn10 ένωσε στενά την ένωση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Διμεταλλικοί φέροντες κατασκευαστές
Μάρκα: bimetal SAE-797 SAE 48 SAE-799 bushings
Πιστοποίηση: Bimetal Bush Material CuPb10Sn10、CuPb6Sn6Zn3 CuPb24Sn4...
Αριθμό μοντέλου: Διμεταλλικά αμόλυβδα σαφή ρουλεμάν JF800 JF720 JF700
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 800 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή: $0.20 - $2.00 / Pieces ,Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: εξαγωγής & εισαγωγών διμεταλλικά πρότυπα χαρτοκιβωτίων δακτυλίων διεθνή
Χρόνος παράδοσης: Διμεταλλικός δακτύλιος κατασκευής στο απόθεμα, που παραδίδεται εντός ημερών.
Όροι πληρωμής: TT ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: Διμεταλλικός δακτύλιος τελωνείου 800000 κομμάτια το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Meterial: JF800, διμεταλλικά ρουλεμάν, κράμα: CuPb10Sn10/SAE797, χάλυβας χαμηλού άνθρακα με το κράμα κασσίτερο Επένδυση: Επένδυση κασσίτερου, επένδυση βαρελοποιών
Τύπος: Θάμνοι, οι τυλιγμένοι Μπους με τη φλάντζα, λουρίδες Εφαρμογή: Εκσκαφέας ροδών, κιβώτιο εργαλείων, δακτύλιοι αντλιών εργαλείων
Όνομα: JF800/διμεταλλικός δακτύλιος SAE797 Μέγεθος δακτυλίων Bimteal: Μετρικός και ίντσα

Περιγραφή προϊόντων

Τα διμεταλλικά μέρη ακρίβειας ακρίβειας προϊόντων ρουλεμάν μανικιών ένωσαν στενά την ένωση

Ο διμεταλλικός δακτύλιος 797 υλικό (CuPb10Sn10, Sae-797, ρουλεμάν κραμάτων χαλκού), συμπυκνωμένο στρώμα SAE797 + χάλυβας που υποστηρίζουν + επένδυση χαλκού/Tin-Plating, ο διμεταλλικός δακτύλιος 800 διμεταλλικά γλιστρώντας ρουλεμάν που γίνονται στη διαταγή από την Κίνα παράγεται σε μια βάση χάλυβα, με συμπυκνωμένο CuPb10Sn10 ή CuSn6Zn6Pb3 ως στρώμα ολίσθησης επιφάνειας. Αυτός ο τύπος γλιστρώντας ρουλεμάν έχει τα καλύτερα χαρακτηριστικά όλων των διμεταλλικών γλιστρώντας ρουλεμάν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις ισορροπώντας συσκευές αναστολής για τα βαριά εμπορικά οχήματα, τις ρόδες εκσακαφέων και τα πλαίσια αυτοκινήτων, μεταξύ άλλου εξοπλισμού. Ταιριάζουν ιδανικά στις μέσες σειρές και τις εφαρμογές ταχύτητας με τις υψηλές δυνάμεις κλονισμού και αντίκτυπου.
 
Ο διμεταλλικός δακτύλιος μανικιών αποτελείται από έναν υψηλό - χάλυβας ποιοτικού χαμηλού άνθρακα που υποστηρίζει φροντίζοντας ένα συμπυκνωμένο κράμα κασσίτερος-μόλυβδος-χαλκού (CuSn10Pb10) ως στρώμα ολίσθησης. Προκειμένου να βελτιωθεί η τριβολογική συμπεριφορά το στρώμα ολίσθησης μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή με διαμορφωμένες τις σφαίρα εισοχές για να αποθηκεύσει το πετρέλαιο ή το λίπος. Σε περίπτωση διαβρωτικού περιβάλλοντος η υποστήριξη να είναι χαλκός που καλύπτεται μπορεί. Τα προϊόντα της διμεταλλικής σειράς δακτυλίων εφαρμόζονται στους λειτουργούντες όρους κάτω από τα μέσα φορτία, τις μέσες ή υψηλές τρέχοντας ταχύτητες και τα υψηλά φορτία αντίκτυπου. Ο διμεταλλικός δακτύλιος χρησιμοποιείται για τους τυλιγμένους Μπους, τα πλυντήρια ώθησης και τους Μπους στις συνδέοντας ράβδους των μηχανών αερίου, κ.λπ. Το κοχύλι χάλυβα που υποστηρίχτηκε τις εφαρμογές με ένα φέρον υλικό επένδυσης χαλκού μολύβδου για το πετρέλαιο λάδωσε. Αυτό το υλικό έχει την υψηλή χωρητικότητα φορτίων και τις καλές ιδιότητες κούρασης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις αυτοκίνητες εφαρμογές όπως οι συμπιεστές, το εργαλείο οδήγησης, η οδήγηση δύναμης, τα ρουλεμάν πενταλιών, οι Μπους πείρων, tailgate οι άξονες, ο μηχανικός χειρισμός και ο ανυψωτικός εξοπλισμός, οι υδραυλικές μηχανές, τα γεωργικά μηχανήματα κ.λπ.
 

Διμεταλλικός σαφής χάλυβας ρουλεμάν SAE792 + CuPb10Sn10 με τις εισοχές/που γίνονται στη διαταγή
 

Υψηλή χωρητικότητα φορτίων
 
Το στρώμα ολίσθησης μπορεί να επεξεργαστεί στη μηχανή με τα αυλάκια λίπανσης ή/και με τις εισοχές λιπών
 
Η υποστήριξη χάλυβα να είναι χαλκός που καλύπτεται μπορεί
 
Steel+CuPb10Sn10
 

Bimetal μια εξωτερική self-lubrication ελαιότρυπα οι σχεδιασμένες τσέπες, τα αυλάκια και οι τρύπες πετρελαίου είναι κατάλληλο για τη λαδωμένη εφαρμογή για να βελτιωθεί η αξία PV.
Τα διμεταλλικά ρουλεμάν, τα φέροντα στρώματα κραμάτων περιλαμβάνουν το χαλκό μολύβδου, αμόλυβδος χαλκός και αμόλυβδος με το στερεό λιπαντικό για τη υψηλή επίδοση.

Το διμεταλλικό ρουλεμάν αποτελείται από cold-rolled το υψηλή ποιότητα πιάτο χάλυβα με το κράμα χαλκός-μολύβδου CuPb10Sn10 που συμπυκνώνεται στην επιφάνεια ως υλικό επιφάνειας ρουλεμάν, και οι διάφοροι τύποι αυλάκωσης ελαίου, ελαιοτρυπών ή ελαιοτρυπών μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στην επιφάνεια του στρώματος κραμάτων σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας.
Αυτό το είδος συμπεριφοράς όχι μόνο έχει την υψηλή δύναμη κούρασης, την ικανότητα ρουλεμάν και την αντίσταση αντίκτυπου, αλλά και έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης, κατάλληλη για τη μέση ταχύτητα κάτω από το μέσο φορτίο και τις περιπτώσεις με το μεγάλο φορτίο αντίκτυπου.
Διμεταλλικά ρουλεμάν SAE 792 CuPb10Sn10 με τις εισοχές
 

Χημική σύνθεση (%)

 

$cu

PB

Sn

ZN

Π

Φε

Νι

Sb

άλλος

 

Υπόλοιπο

9-11

9-11

≤ 0,5

≤ 0,1

≤ 0,7

≤ 0,5

≤ 0,2

≤ 0,5

 

 
 
Αποτελείται από την υψηλή - ποιοτικός low-carbon χάλυβας, και επιφάνεια κραμάτων withlead-κασσίτερος-χαλκού (CuSn6Zn6Pb3 ή CuSn10Pb10). Είναι συμπυκνωμένος severaltimes κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και έπειτα το ραβδί σταθερά επάνω στο πιάτο χάλυβα. Hashigh κουράζει τη δύναμη, τη χωρητικότητα φορτίων και την αντίσταση κλονισμού. Εφαρμόζει con-rodof τις αυτοκινητικές μηχανές, το κιβώτιο ταχυτήτων μετάδοσης, την κατασκευή & το agriculturemachinery κ.λπ.
Εξωτερικοί ρουλεμάν αντλιών εργαλείων διμεταλλικοί & δακτύλιος μηχανών | Γλιστρώντας φέροντες φραγμοί δακτυλίων τεχνολογίας και πιάτα ώθησης
Μεταφορά αντλιών εργαλείων & διμεταλλικά ρουλεμάν
Υδραυλικές εξωτερικές εφαρμογές αντλιών εργαλείων και μηχανών με την απόδοση
Το διμεταλλικό ρουλεμάν, είναι ένα υψηλής ποιότητας ελασματοποιημένο εν ψυχρώ πιάτο χάλυβα ως μήτρα, το συμπυκνωμένο επιφάνεια κράμα μολύβδου χαλκού CuPb10Sn10 ως υλικό επιφάνειας ρουλεμάν, και σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας στην επεξεργασία επιφάνειας στρώματος κραμάτων των διάφορων τύπων αυλάκωσης ελαίου, ελαιοτρυπών ή ελαιοτρυπών, κύλισμα που παράγεται από τη συμπεριφορά ολίσθησης.
Αυτό το είδος συμπεριφοράς όχι μόνο έχει την υψηλή δύναμη κούρασης, την ικανότητα ρουλεμάν και την αντίσταση αντίκτυπου, αλλά και έχει την καλή αντίσταση διάβρωσης.


Φέρουσες απαιτήσεις εφαρμογής

Φέρουσα λύση αντλιών

Οι εξωτερικές αντλίες εργαλείων και οι μηχανές που τοποθετούνται με τους υδραυλικούς φραγμούς δακτυλίων χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η γεωργία, ο εξοπλισμός αυτοκίνητου και υλικού χειρισμού και οι χημικές ουσίες.
Αυτές οι βιομηχανίες επιδιώκουν και να βελτιώσουν την απόδοση και να μειώσουν το μέγεθος και το βάρος του εξοπλισμού τους για να συναντήσουν τους ακριβέστερους περιβαλλοντικούς και οικονομικούς περιορισμούς.
Μια αντλία εργαλείων χρησιμοποιεί να παγιδεψει των εργαλείων στο ρευστό αντλιών από τη μετατόπιση. Είναι ένας από τους πιό κοινούς τύπους αντλιών για τις υδραυλικές εφαρμογές ρευστής δύναμης. Οι αντλίες εργαλείων επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται στις χημικές εγκαταστάσεις στα υψηλά ρευστά ιξώδους αντλιών.
 
Οι εξωτερικές αντλίες εργαλείων και οι μηχανές που τοποθετούνται με τους υδραυλικούς φραγμούς δακτυλίων χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η γεωργία, ο εξοπλισμός αυτοκίνητου και υλικού χειρισμού και οι χημικές ουσίες.
 

Τι είναι υδροδυναμικοί φέροντες δακτύλιοι αντλιών εργαλείων;

 
Οι υδροδυναμικοί φέροντες δακτύλιοι αντλιών εργαλείων είναι ένα είδος oilless ρουλεμάν ειδικό που σχεδιάζει για τις υδροδυναμικές, εξωτερικές αντλίες εργαλείων και οι μηχανές που τοποθετούνται με τους υδροδυναμικούς φραγμούς δακτυλίων χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες όπως η κατασκευή, η γεωργία, ο εξοπλισμός αυτοκίνητου και υλικού χειρισμού και οι χημικές ουσίες.
 
Αναλυτικές πληροφορίες
Bimetal που αντέχει αυτό το προϊόν είναι μια από την ισχυρότερη ικανότητα ρουλεμάν του διπλού ρουλεμάν κραμάτων, του δακτυλίου γεφυρών ισορροπίας και του στολίσματος του βαρέων καθηκόντων οχήματος Η κίνηση κυλά και ενισχυτική ρόδα του εκσακαφέα Ο αυτοκινητικός δακτύλιος φύλλων χάλυβα, όλοι χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν. Είναι ευρέως χρησιμοποιημένο ένα υψηλό - το αργόστροφο γλιστρώντας bearing.bimetal ρουλεμάν φορτίων αποτελείται από το πιάτο χάλυβα χαμηλού άνθρακα και συμπυκνωμένο το επιφάνεια υλικό CuPb10Sn10 ή cusn6zn6zn6pb3.
 

Χαρακτηριστικά


Vsb-80 διμεταλλικά σύνθετα ρουλεμάν
Το κοχύλι χάλυβα που υποστηρίχτηκε τις εφαρμογές με ένα φέρον υλικό επένδυσης χαλκού μολύβδου για το πετρέλαιο λάδωσε. Αυτό το υλικό έχει την υψηλή χωρητικότητα φορτίων και τις καλές ιδιότητες κούρασης. Χρησιμοποιείται ευρέως στις αυτοκίνητες εφαρμογές όπως οι συμπιεστές, το εργαλείο οδήγησης, η οδήγηση δύναμης, τα ρουλεμάν πενταλιών, οι Μπους πείρων, tailgate οι άξονες, ο μηχανικός χειρισμός και ο ανυψωτικός εξοπλισμός, οι υδραυλικές μηχανές, τα γεωργικά μηχανήματα κ.λπ.

 
SAE797 ο χάλυβας με το διμεταλλικό πετρέλαιο ή το λίπος εισοχών ρουλεμάν μανικιών Cupb10sn10 ένωσε στενά την ένωση
 
 

Strusture

 
Διμεταλλικό ρουλεμάν με την υποστήριξη χάλυβα και την επικάλυψη χαλκού
· Ιδιαίτερα κατάλληλος για τα υψηλά συγκεκριμένα φορτία με την ταλαντεμένος κίνηση και χαμηλής συχνότητας
· Εφαρμόσιμος στους τραχιούς όρους λειτουργίας
· Υψηλή χωρητικότητα φορτίων, πολύ καλή αντίσταση στη δύναμη κούρασης στις υψηλότερες θερμοκρασίες
 

1.Sintered χαλκός lazer: Αντοχή Θεών και άριστη ικανότητα μεταφοράς φορτίων.
 
2.Steel υποστηρίζοντας: Θέτοντας το ίδρυμα των δακτυλίων, η πλάτη χάλυβα παρέχει την εξαιρετική σταθερότητα, τη μεταφορά φορτίων και τα χαρακτηριστικά διασκεδασμού θερμότητας.

Τεχνικά στοιχεία

Δομή και σύνθεση

 

Υποστήριξη χάλυβα και μολυβδούχος επικάλυψη χαλκού
Χάλυβας + CuPb10Sn10 με τις εισοχές
 

MICROSECTION
 

SAE797 ο χάλυβας με το διμεταλλικό πετρέλαιο ή το λίπος εισοχών ρουλεμάν μανικιών Cupb10sn10 ένωσε στενά την ένωση

Στρώμα ολίσθησης με
εισοχές λίπανσης
CuPb10Sn10 με
σύνθεση περ.:
$cu 80%
PB 10%
Sn 10%
Υποστήριξη χάλυβα
 

 

Υλικό στρώματος κραμάτων

CuPb10Sn10 ή CuSn6Zn6Pb3

Μέγιστη φέρουσα πίεση φορτίων

65N/mm ²

Σκληρότητα στρώματος κραμάτων

HB70~100

Μέγιστη θερμοκρασία υπηρεσιών

260℃

 
SAE797 ο χάλυβας με το διμεταλλικό πετρέλαιο ή το λίπος εισοχών ρουλεμάν μανικιών Cupb10sn10 ένωσε στενά την ένωση
 
 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές

 

Αυτό το υλικό συστήνεται για να χρησιμοποιηθεί υπό τη μέση ταχύτητα και το μέσο όρο φορτίων με τη λίπανση πετρελαίου ή λιπών. Χρησιμοποιείται ευρέως για τις άκρες ράβδων μηχανών, το δακτύλιο πείρων, τους κυλίνδρους συστημάτων προσγείωσης, τα υδραυλικά μάτια ράβδων κυλίνδρων των μηχανών κατασκευής και τα σφαιρικά κοινά ρουλεμάν των γεωργικών μηχανών. Επειδή αυτό το υλικό είναι με το μόλυβδο, τα συγκεκριμένα μέρη δεν επιτρέπονται για να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με ορισμένους νόμους ή κανονισμούς.
ΔΙΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΩΝ
ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΈΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ 
Συμπεριφορά ολίσθησης, ο διμεταλλικός Μπους, τυλιγμένος δακτύλιος χαλκού, Oiles Μπους, ρουλεμάν Oiles, προμηθευτής Κίνα, υψηλή - ποιότητα

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά