Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Μόνος λαδώνοντας χαλκός που αντέχει την ταυτότητα δακτυλίων PTFE 3mm ως 400mm

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαφές φέρον υλικό
Μάρκα: China Plain-Bearing
Πιστοποίηση: DIN 1494/ISO 3547
Αριθμό μοντέλου: Τυλιγμένη σύνθετη συμπεριφορά ολίσθησης
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 Piece / Τεμάχια
Τιμή: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία δακτυλίων αποστολών: Χαρτοκιβώτια ανά την ξύλινη περίπτωση ή παλέτα.
Χρόνος παράδοσης: 15 ~ 20 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT εκ των προτέρων
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια ανά σαφής-φέροντα δακτύλιο μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό δακτυλίων: PTFE Εφαρμογή: Σαφής-ρουλεμάν κύβων & φορμών, επισκευή συνελεύσεων EMS Self-lubricating
Πρότυπο δακτυλίων: Βαλμένο φλάντζα & σαφές μανίκι Εσωτερική διάμετρος:: Μέγεθος ίντσας
Γενικό μήκος:: Μέγεθος ίντσας Τύπος αυλακιού:: Από γραφίτη-γεμισμένα αυλάκια
Δακτύλιος έξω από τη διάμετρο:: προσαρμοσμένο μέγεθος, διάμετρος φλαντζών Παρόμοιο μέγεθος: 16DU16 ΔΑΚΤΎΛΙΟΣ DU

Περιγραφή προϊόντων

 

Υπηρεσίες δακτυλίων επισκευής συνελεύσεων στους διανομείς & τον κατασκευαστή βιομηχανίας άνθρακα

 

VIIPLUS το σε απευθείας σύνδεση-κατάστημα της ΚΙΝΑΣ προσφέρει ποικίλο καινοτόμο και υψηλής απόδοσης δακτύλιο. Σαφής-ρουλεμάν κύβων & φορμών - άντεξε το μήκος PTFE OD που οι υλικοί θάμνοι, αντικαθιστούν bearings16DU16 DU BUSHING, 16FDU08,16DU08,20DU10,12DU08,20DU16 BUSHING.VIIPLUS ΔΙΕΘΝΈΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ στη ΔΙΑΤΑΓΉ ΑΠΌ την ΚΊΝΑ παρέχει μια σειρά του δακτυλίου & των ρουλεμάν το διασπασμένο χάσμα σύμφωνα με τα πρότυπα παγετώνων για τις ηλεκτρονικές κατασκευαστικές υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών γλιστρώντας συνελεύσεων ρουλεμάν, χειρίζεται εύκολα τις βιομηχανικές self-lubricating εφαρμογές ρουλεμάν. Με τις πιστοποιήσεις του ISO και τις υποχωρητικές ηλεκτρονικές συνελεύσεις RoHS δακτυλίων μας, μπορούμε να χειριστούμε οποιουσδήποτε ηλεκτρονικούς δακτυλίους που το πρόγραμμα υπηρεσιών - μεγάλο ή μικρό.

 

Ρουλεμάν πεδιάδων & μανικιών εμπορικών σημάτων


Τα ρουλεμάν πεδιάδων και μανικιών χρησιμοποιούν τη γλιστρώντας κίνηση αντί του κυλίσματος των στοιχείων για να φέρουν τα βαριά φορτία. Οι σαφείς φέροντες δακτύλιοι, που μοιάζουν με ένα απλό μανίκι μετάλλων, απορροφούν και διανέμουν την τριβή από τους περιστρεφόμενους άξονες. Είναι λιγότερο ανθεκτικοί από τα ρουλεμάν σφαιρών και κυλίνδρων, αλλά είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν. Τα υδροδυναμικά ρουλεμάν αντικαθιστούν τη συμπεριφορά κυλώντας τα στοιχεία με έναν συνεχούς ροής του νερού ή του ελαίου. Μπορούν να φέρουν τα βαριά φορτία μέχρι διάφορους τόνους και να έχουν μια μακριά διάρκεια ζωής λόγω της σταθερής λίπανσης και καμίας μετάλλου προς μέταλλο επαφής. Τα ρουλεμάν συνδετήρων τοποθετούν στο φύλλο που το μεταλλικό πιάτο άντεξε τις τρύπες στους άξονες υποστήριξης. Έχουν μια ψαρευμένη σχισμή έτσι το ρουλεμάν μπορεί ακίνδυνα να επεκταθεί στα καυτά, υγρά περιβάλλοντα. Τα ρουλεμάν συνδετήρων είναι εύκολο να εγκατασταθούν και είναι self-aligning για να αρμόσουν στο imprecisely διαμορφωμένο μέταλλο φύλλων.

 

Ανακαλύψτε πού να αγοραστούν τα ρουλεμάν & οι δακτύλιοι από την Κίνα

 

Κατασκευαστής της Κίνας των μέταλλο-πολυμερών σαφών ρουλεμάν. Προσαρμοσμένος δακτύλιος από την πλήρη γραμμή μόνος-λαδωμένων, περιθωριακά λαδωμένων και πλήρως λαδωμένων σαφών ρουλεμάν μας. Τα προϊόντα τους είναι διαθέσιμα με ποικίλες μορφές όπως οι κυλινδρικοί τυλιγμένοι θάμνοι, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους, πλυντήρια ώθησης, ή ως ειδικά μέρη που κατασκευάζονται στις απαιτήσεις πελατών. Οποιο δήποτε το πρόγραμμά σας απαιτεί, οι εμπειρογνώμονές τους θα συνεργαστούν με σας για να βρούν την τέλεια λύση ρουλεμάν.

 

Ντυμένος Ptfe δακτύλιος ρουλεμάν μανικιών

 

Γίνοντας στο δακτύλιο διαταγής ή αποθεμάτων & τα self-lubricating ρουλεμάν που κατασκευάζουν τη συνέλευση υπηρεσιών

Self-lubricating επισκευής/Aftermarket ρουλεμάν υπηρεσίες

self-lubricating φέρουσες συνδυάζοντας ξηρές & μηχανικές ιδιότητες του μετάλλου & PTFE. Κυλινδρικοί & βαλμένοι φλάντζα self-lubricating δακτύλιοι.

Σαφής-δακτύλιος-μόνος-λαδώνω-ρουλεμάν-προϊόν-σειρά-Κίνα-διαταγή-αγορά

Τα επιστρώματα δακτυλίων PTFE/POM διατυπώνονται συγκεκριμένα για να παρέχουν στους μηχανικούς τη μεγαλύτερη ελευθερία σχεδίου που επιτρέπει σε τους για να υπερβούν τα όρια απόδοσης, ανεξάρτητα από τη μορφή ή το υλικό.

Έχετε τις ερωτήσεις για τις υπηρεσίες ρουλεμάν μας; Θελήστε να βρείτε τους διανομείς ρουλεμάν

Ο ιστοχώρος δακτυλίων μας: το www.bronzegleitlager.com δεν θα μας αφήσει να παρουσιάσουμε την περιγραφή για αυτήν την σελίδα.

Οι self-lubricating δακτύλιοι επιστρωμάτων δακτυλίων PTFE/POM προσφέρουν την πολύ καλή ένδυση και τη χαμηλή απόδοση τριβής πέρα από ένα ευρύ φάσμα των φορτίων, των ταχυτήτων και των θερμοκρασιών στους ξηρούς τρέχοντας όρους. Υλικό δακτυλίων κατάλληλο για τις λαδωμένες εφαρμογές. Αντιτριβικό ρουλεμάν κατάλληλο για τις γραμμικές, ταλαντεμένος και περιστρεφόμενες μετακινήσεις.

 

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα εφαρμογής:


1, το πετρέλαιο λίπανσης ελεύθερο ή λιγότεροι, ισχύουν για δεν μπορούν να πάνε ή είναι δύσκολο να θέσεις, αλλά όταν χρήση λιγότερη συντήρηση και συντήρηση.
2, ένδυση-αντιστεμένος στην απόδοση είναι καλός, μικρός συντελεστής τριβής, μακριά ζωή υπηρεσιών.
3, έχουν το σωστό ποσό ελαστικός-πλαστικού, τονίζουν τη διανομή σε μια σχετικά ευρεία επιφάνεια επαφών, βελτιώνουν την ικανότητα ρουλεμάν.
4, ο στατικός συντελεστής τριβής, μπορούν να αποβάλουν το σύρσιμο κάτω από αργόστροφο, ώστε να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της μηχανικής εργασίας.
5, μπορούν να μειώσουν τη μηχανική δόνηση, να μειώσει το θόρυβο, για να αποτρέψουν τη ρύπανση, να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας.
6, σχηματισμός ταινιών μεταφοράς κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λειτουργίας, έχουν την επίδραση της προστασίας του άξονα λείανσης, κανένα φαινόμενο άξονων δαγκωμάτων.
7, χαμηλές απαιτήσεις σκληρότητας για τον άξονα λείανσης, ρυθμίζοντας επεξεργασία χωρίς άξονα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, ο οποίος μειώνει τη δυσκολία επεξεργασίας των σχετικών μερών.
8, με λεπτούς τοίχους δομή, ελαφριά ποιότητα, μπορούν να μειώσουν το μηχανικό όγκο.

 

Πεθάνετε & τα σαφής-ρουλεμάν άμεσα από τις βιομηχανίες κινήσεων στην τεχνολογία μέταλλο-πολυμερών ρουλεμάν.

Σύνθετα σαφή ρουλεμάν μετάλλων/πολυμερών σωμάτων, με την υποστήριξη χάλυβα, οι βαλμένοι φλάντζα Μπους

 

Συμπεριφορά ολίσθησης στη βιομηχανία άνθρακα

 

Ο του άνθρακα εξοπλισμός μηχανημάτων στο ανθρακωρυχείο είναι μια μεταλλεία, μετάδοση, self-lubricating ρουλεμάν για τη μεγάλης κλίμακας μεταφορά μηχανημάτων και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών μεταλλείας, των μεταφορέων, του ορυχείου που σκάβουν το oil-bearing εξοπλισμό, της υπόγειας βοηθητικής μεταφοράς, του εξοπλισμού οχημάτων, των βαρούλκων μανικιών χαλκού ορυχείων, του εξοπλισμού εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης, εξοπλισμός πλύσης άνθρακα, γερανοί, ειδικά οχήματα. Είναι επίσης μια μεγάλη απαίτηση για τα ρουλεμάν, αλλά και έχει απαιτήσεις μιας τις μεγάλες ποιότητας. Έτσι στο στάδιο της αγοράς τα ρουλεμάν πρέπει να δώσουν προσοχή στα χαρακτηριστικά των του άνθρακα μηχανημάτων και του εξοπλισμού. Η παραγωγή ορυχείου των μηχανημάτων και του εξοπλισμού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: 1, φτωχές συνθήκες εργασίας, εξοπλισμός περιβάλλεται πάντα από τη σκόνη, την υγρασία και τα επιβλαβή αέρια που είναι 2, σκληρές συνθήκες εργασίας, το μεγαλύτερο μέρος των μηχανημάτων λειτουργούν στα μέσα μιας υψηλής ταχύτητας, βαριών φορτίων, δόνησης, κλονισμού, τριβής και διάβρωσης και άλλες συνθήκες εργασίας 3, μακροπρόθεσμος, ο μεγαλύτερος μέρος του μηχανικού εξοπλισμού μέρα και νύχτα, κατά τη διάρκεια πολλών ετών συνεχούς λειτουργίας 4, κακές συνθήκες λίπανσης λόγω του σκληρού περιβάλλοντος, σκληρές συνθήκες εργασίας, συν το χρόνο διακοπής είναι κοντά, το οποίο κάνει τα μηχανικά μέρη δεν είναι καλές λίπανση και συντήρηση. Κατά συνέπεια, οι ετήσιες οικονομικές απώλειες που προκαλούνται με το τρίκλισμα, μόνο με την επιλογή του σωστού ρουλεμάν, της κανονικής συντήρησης και της έγκαιρης συντήρησης, για να βελτιωθεί η ποιότητα της συντήρησης για να εξασφαλίσει ότι όλος ο εξοπλισμός που τρέχει σε καλή κατάσταση, πρόκειται να μειώσει την ένδυση μηχανημάτων μεταλλείας και να παρατείνει τη ζωή χρήσης, την υψηλές αποδοτικότητα παραγωγής και την ασφάλειά του παραγωγής άνθρακα και αποτελεσματικών μέτρων.

 

Συμπεριφορά στη βιομηχανία άνθρακα

 

Ο του άνθρακα εξοπλισμός μηχανημάτων στο ανθρακωρυχείο είναι μια μεταλλεία, μετάδοση, self-lubricating ρουλεμάν για τη μεγάλης κλίμακας μεταφορά μηχανημάτων και εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών μεταλλείας, των μεταφορέων, του ορυχείου που σκάβουν το oil-bearing εξοπλισμό, της υπόγειας βοηθητικής μεταφοράς, του εξοπλισμού οχημάτων, των βαρούλκων μανικιών χαλκού ορυχείων, του εξοπλισμού εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης, εξοπλισμός πλύσης άνθρακα, γερανοί, ειδικά οχήματα. Είναι επίσης μια μεγάλη απαίτηση για τα ρουλεμάν, αλλά και έχει απαιτήσεις μιας τις μεγάλες ποιότητας. Έτσι στο στάδιο της αγοράς τα ρουλεμάν πρέπει να δώσουν προσοχή στα χαρακτηριστικά των του άνθρακα μηχανημάτων και του εξοπλισμού.

Η παραγωγή ορυχείου των μηχανημάτων και του εξοπλισμού έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1, φτωχές συνθήκες εργασίας, εξοπλισμός περιβάλλεται πάντα από τη σκόνη, την υγρασία και τα επιβλαβή αέρια που είναι

2, σκληρές συνθήκες εργασίας, το μεγαλύτερο μέρος των μηχανημάτων λειτουργούν στα μέσα μιας υψηλής ταχύτητας, βαριών φορτίων, δόνησης, κλονισμού, τριβής και διάβρωσης και άλλες συνθήκες εργασίας

3, μακροπρόθεσμος, ο μεγαλύτερος μέρος του μηχανικού εξοπλισμού μέρα και νύχτα, κατά τη διάρκεια πολλών ετών συνεχούς λειτουργίας

4, κακές συνθήκες λίπανσης λόγω του σκληρού περιβάλλοντος, σκληρές συνθήκες εργασίας, συν το χρόνο διακοπής είναι κοντά, το οποίο κάνει τα μηχανικά μέρη δεν είναι καλές λίπανση και συντήρηση.

Κατά συνέπεια, οι ετήσιες οικονομικές απώλειες που προκαλούνται με το τρίκλισμα, μόνο με την επιλογή του σωστού ρουλεμάν, της κανονικής συντήρησης και της έγκαιρης συντήρησης, για να βελτιωθεί η ποιότητα της συντήρησης για να εξασφαλίσει ότι όλος ο εξοπλισμός που τρέχει σε καλή κατάσταση, πρόκειται να μειώσει την ένδυση μηχανημάτων μεταλλείας και να παρατείνει τη ζωή χρήσης, την υψηλές αποδοτικότητα παραγωγής και την ασφάλειά του παραγωγής άνθρακα και αποτελεσματικών μέτρων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

 

Το HTTPs://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά