Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Πιάτα ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών PTFE & σύνθετοι κυλινδρικοί δακτύλιοι DIN 1494 ρουλεμάν λουρίδων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαφές φέρον υλικό
Μάρκα: VIIPLUS strips material
Πιστοποίηση: DIN 1494, ISO 3547
Αριθμό μοντέλου: σύνθετα φέροντα σαφή ρουλεμάν λουρίδων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 2-3 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 1200000 Κομμάτι/τεμάχια ανά μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Λωρίδες δακτυλίου: Carbon Steel + Bronze + PTFE + ταινίες Σύνθετο έδρανο τριών στρωμάτων: Υψηλή αντοχή, αντι-κόπωση, αντι-κρούση
Ρουλεμάν: Πιάτα ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών πιάτων PTFE φωτογραφικών διαφανειών Εφαρμογή: Σύνθετοι κυλινδρικοί δακτύλιοι ρουλεμάν

Περιγραφή προϊόντων

Πιάτα ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών PTFE & σύνθετα ρουλεμάν λουρίδων

 

VIIPLUS η ΚΙΝΑ προσφέρει στο self-lubricating χάλυβα ρουλεμάν τα υλικά πιάτα ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών πιάτων PTFE φωτογραφικών διαφανειών λουρίδων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συμπεριφορά του θάμνου.

 

Το φέρουσες υλικό & οι λουρίδες του Μπους μανικιών παίρνουν το qoute Α.

 

Η συμπεριφορά του Μπους είναι επίσης γνωστή όπως το φέρον μανίκι ή μανίκι προσαρμοστών. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ελαφριά βιομηχανία και εγκαθίσταται για τον καθορισμό του ρουλεμάν.
Κατασκευάζουμε τις λουρίδες & το πιάτο της συμπεριφοράς του θάμνου. Οι κυλινδρικές Self-Lubricating επίπεδες λουρίδες δακτυλίων (DIN 1494) - μετρικά μεγέθη ίντσας μεγεθών & προσαρμόζουν το μήκος με το διαφορετικό πάχος. Σύνθετο τριών στρώματος που αντέχει το επίπεδο εργοστάσιο λουρίδων υλικός προμηθευτής δακτυλίων μανικιών της Κίνας, Κίνα, επίπεδο χονδρικό εμπόριο πιάτων λουρίδων από την Κίνα | Γλιστρώντας υλικό ρουλεμάν που γίνεται στη διαταγή από την Κίνα

 

Πιάτα ρουλεμάν φωτογραφικών διαφανειών PTFE & σύνθετοι κυλινδρικοί δακτύλιοι DIN 1494 ρουλεμάν λουρίδων

 

Επίπεδο υλικό δακτυλίων μανικιών πιάτων λουρίδων


Η σειρά VIIPLUS των μόνος-λαδωμένων ξηρών γλιστρώντας ρουλεμάν. Μια σύνθετη δομή, επίπεδες λουρίδες sf-1 ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ du αποτελείται από έναν χάλυβα άνθρακα που υποστηρίζει, ένα ενδιάμεσο στρώμα του συμπυκνωμένου χαλκού, βασισμένη στο PTFE γλιστρώντας επένδυση. Από τεχνική άποψη, το προϊόν είναι ήδη ευρέως γνωστό και οι νέες αιτήσεις προσδιορίζονται συνεχώς για να εκμεταλλευτούν την υψηλή χωρητικότητα φορτίων, το μόνος-λαδωμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα και την άριστη αναλογία μεταξύ του κόστους και της απόδοσης ολόκληρης της σειράς.

 

Self-Lubricating επίπεδες λουρίδες - μεγέθη ίντσας

 

Οι Self-Lubricating επίπεδες λουρίδες - κατάλογος μεγεθών ίντσας συμπεριλαμβανομένου P/N, πλάτος, υψηλός, Self-Lubricating επίπεδες λουρίδες μήκους - μεγέθη χιλ. έκαναν στη διαταγή από την Κίνα.

 

Τομέας λουρίδων της χρήσης

 

Μια δοκιμαστική λειτουργία που αντέχει με έναν χαμηλό συντελεστή της τριβής, των καλών ιδιοτήτων ένδυσης και των χαρακτηριστικών ολίσθησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις περιστροφικές και ταλαντεμένος εφαρμογές

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα λουρίδων

 

Η επίπεδη πεδιάδα λουρίδων που αντέχει αυτό αποτελείται από υψηλό - ποιοτικός low-carbon χάλυβας, και συμπυκνώνεται και κυλιέται το κράμα χαλκού ως επιφάνειά της. Έχει την υψηλή δύναμη κούρασης, τη χωρητικότητα φορτίων και τη δύναμη αντίκτυπου.

 

Δομή λουρίδων


Σκόνη χαλκού χάλυβα με το μίγμα PTFE/Fibres


1. Μίγμα 0.010.03mm ινών PTFE, αμόλυβδο: παρέχει μια άριστη αρχική ταινία μεταφοράς, η οποία ντύνει αποτελεσματικά την επιφάνεια ζευγαρώματος της συνέλευσης ρουλεμάν, που διαμορφώνει μια στερεά ταινία λιπαντικών τύπων οξειδίων.

2. Συμπυκνωμένη σκόνη 0.200.35mm χαλκού: παρέχει τη μέγιστη θερμική αγωγιμότητα μακρυά από την επιφάνεια ρουλεμάν, εξυπηρετεί επίσης τα δομικά detailas Dryslide μια δεξαμενή για το μίγμα PTFE-μολύβδου.

3. Low-Carbon χάλυβας: παρέχει εξαιρετικά την υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίων.

4. Κασσίτερος που καλύπτει 0.002mm: παρέχει την καλή αντίσταση διάβρωσης

Self-Lubricating πολυστρωματική σύνθετη ζωή δακτυλίων

1).PV αξία
Η αξία PV είναι ένα αποτελεσματικό κριτήριο για να υπολογίσει τη ζωή υπηρεσιών της συμπεριφοράς ολίσθησης. Εάν υπάρχει ανάγκη να παραταθεί η ζωή υπηρεσιών, η αξία PV πρέπει να μειωθεί.

2). Περιβαλλοντική θερμοκρασία
Όσο υψηλότερη η θερμοκρασία εργασίας είναι, τόσο πιό σύντομη η ζωή των προϊόντων θα ήταν.

3). Ποιότητα της επιφάνειας ζευγαρώματος
Η ζωή υπηρεσιών self-lubricating μπορεί να παραταθεί προφανώς εάν ο άξονας ζευγαρώματός του γίνεται από το χάλυβα κραμάτων ή καλύπτεται από το σκληρό χρώμιο και με την τραχύτητα Ra=0.4~0.63 επιφάνειας.

 

Χαρακτηριστικές εφαρμογές


Μπορέστε να ικανοποιήσετε τα απαιτητικά κριτήρια για τη μακράς διαρκείας και χωρίς προβλήματα απόδοση με ή χωρίς λίπανση.
Αυτοκίνητος: τα τρακτέρ, συνδυάζουν, ψεκαστήρες συγκομιδών, earthmovers, και οδικά γκρέιντερ. Συγκεκριμένες χρήσεις στους κυλίνδρους οδήγησης δύναμης, τα πλυντήρια ώθησης εργαλείων οδήγησης, τα φρένα δίσκων, τους παχυμετρικούς διαβήτες, τα έμβολα, τους απορροφητές κλονισμού, το σύνδεσμο κυβερνητών, τη μηχανή ψηκτρών ανεμοφρακτών, και τις συνελεύσεις εργαλείων κλίσης…
Εξοπλισμός γραφείων: μηχανές φωτοτυπιών, διαλογείς ταχυδρομείου, συστήματα μετρητών ταχυδρομικών τελών, εκτυπωτές υπολογιστών, περιφερειακός εξοπλισμός, αυτόματες συσκευές εκτύπωσης, και μηχανήματα επεξεργασίας ταχυδρομείου…

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΆΝΩ

 

Ο υψηλής θερμοκρασίας δακτύλιος χαλκού αντίστασης C86300 & το πιάτο ένδυσης έβαλαν φλάντζα στους δακτυλίους χαλκού

Το HTTP://WWW.BRONZEGLEITLAGER.COM

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά