Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

Επίπεδοι λουρίδων άνθρακα χάλυβα χαλκού POM κυλινδρικοί δακτύλιοι DIN 1494 ρουλεμάν λουρίδων σύνθετοι

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαφές φέρον υλικό
Μάρκα: VIIPLUS strips material
Πιστοποίηση: DIN 1494, ISO 3547
Αριθμό μοντέλου: σύνθετα φέροντα σαφή ρουλεμάν POM λουρίδων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: flat strip material inch sizes Manufacturers,Factory Price
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 2-3 εβδομάδες
Όροι πληρωμής: T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 1200000 Κομμάτι/τεμάχια ανά μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Λωρίδες δακτυλίου: Carbon Steel + Bronze + PTFE + ταινίες Σύνθετο έδρανο τριών στρωμάτων: Υψηλή αντοχή, αντι-κόπωση, αντι-κρούση

Περιγραφή προϊόντων

Λαδωμένη POM λίπος σειρά μέταλλο-πολυμερών η σαφής ρουλεμάν έχει μια σύνθετη δομή που αποτελούνται από έναν κασσίτερο με την υποστήριξη χάλυβα χαμηλού άνθρακα, ένα ενδιάμεσο στρώμα του συμπυκνωμένου χαλκού και μια βασισμένη στο POM γλιστρώντας επένδυση. Διαθέσιμος στην ίντσα και τα μετρικά μεγέθη.

 

Οι ΕΠΙΠΕΔΟΙ σύνθετοι δακτύλιοι ΛΟΥΡΙΔΩΝ POM αναφέρονται ως επειδή το υλικό τους σχεδιάζεται για να λειτουργήσει με την οριακή λίπανση. Αυτοί που φυτεύουν τον τύπο με θάμνους καλύπτουν αποτελεσματικά το κενό μεταξύ των πλήρως λαδωμένων και ξηρών γλιστρώντας δακτυλίων.

 

Επίπεδοι λουρίδων άνθρακα χάλυβα χαλκού POM κυλινδρικοί δακτύλιοι DIN 1494 ρουλεμάν λουρίδων σύνθετοι

 

Τα μετρικά ρουλεμάν και οι αυτοκρατορικοί δακτύλιοι έκαναν στη διαταγή: τα τυποποιημένα έντυπα δακτυλίων στις ειδικές διαστάσεις, μισό-δακτύλιοι, ειδικές μορφές που λήφθηκαν με τη σφράγιση, ρουλεμάν με την εντόπιση των εγκοπών, τρύπες λιπαντικών και επεξεργασμένα στη μηχανή αυλάκια, προσάρμοσαν τα σχέδια δακτυλίων.

 

VIIPLUS η ΚΙΝΑ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα του ευθύ δακτυλίου φωτογραφικών διαφανειών POM σύνθετου bushings.VIIPLUS που γίνεται στη διαταγή από την ανταλλαγή της Κίνας στα μέρη ανταγωνιστών που διασχίζουν Daemar Inc στους δακτυλίους. Ίντσα/μετρικά παραδείγματα Garlock (GGB), Ina-Permaglide, ομοσπονδιακό Mogul Glycodur, Garmax, ίνα-λιπαντικό έλαιο.

Δακτύλιοι, πλυντήρια ώθησης και λουρίδες

 

Τα πλεονεκτήματα αυτών των δακτυλίων περιλαμβάνουν:

 

Η κυλινδρική λουρίδα θάμνων είναι διαθέσιμη υλική ομάδα δύο στην υλική ομάδων ptfe για την συντήρηση-ελεύθερη, ξηρός-τρέχοντας υλική ομάδα POM εφαρμογών σε κίτρινο, bule, κόκκινο, μαύρο χρώμα. Ντυμένος δακτύλιος μανικιών του Μπους Pom, μόνα λαδώνοντας ρουλεμάν

Λουρίδες άνθρακα Steel+Bronze+POM

Τα σαφή ρουλεμάν φυτεύουν ντυμένο το Pom δακτύλιο μανικιών, λαδώνοντας φέρων δακτύλιος νεραιδών με θάμνους, υψηλός - ο φέρων προμηθευτής ποιοτικών δακτυλίων, βρίσκει τις πλήρεις λεπτομέρειες για ντυμένο το Pom λαδώνοντας φέροντα δακτύλιο BushingSelf μανικιών, υψηλό - φέρων προμηθευτής ποιοτικών δακτυλίων, που φυτεύει τη συμπεριφορά, τη συμπεριφορά του Μπους, τον προμηθευτή δακτυλίων ή κατασκευαστής-Jiashan που γίνονται στη διαταγή από την Κίνα.

Εφαρμοσμένη μηχανική | Λουρίδες μανικιών συνήθειας POM | Κατασκευή

 

Τύπος:

 

Κυλινδρικοί θάμνοι

Πιάτα ώθησης Pecial

Πλυντήρια ώθησης

Γλιστρώντας πιάτο

Λουρίδες

 

Self-Lubricating πολυστρωματικός σύνθετος δακτύλιος Wear-resistant

 

Ο Self-Lubricating πολυστρωματικός σύνθετος δακτύλιος είναι άριστης αντιδιαβρωτικής απόδοσης, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης δομής μορίων PTFE. Η διαδικασία γδαρσίματος μπορεί να διαιρεθεί γενικά σε τρεις φάσεις, έτσι εκεί είδη συντελεστή τριβής. Δείτε τη σωστή γραφική παράσταση:

 

1. «Ροντάροντας» τη φράση: Η ένωση PTFE στο δακτύλιο μεταφέρεται στην επιφάνεια ζευγαρώματός της και διαμορφώνει μια λαδώνοντας ταινία. Σε αυτήν την φάση, ο συντελεστής τριβής είναι μεγαλύτερος, κατά συνέπεια ο ρυθμός γδαρσίματος είναι πολύ γρήγορος. Δείτε την καμπύλη που παρουσιάζεται στην περιοχή Ι της γραφικής παράστασης.


Επίπεδοι λουρίδων άνθρακα χάλυβα χαλκού POM κυλινδρικοί δακτύλιοι DIN 1494 ρουλεμάν λουρίδων σύνθετοι

 

2. Φράση γδαρσίματος «σταθεροποίησης»: Μετά από τη «φάση προσαρμογής», η τριβή συμβαίνει μεταξύ PTFE και PTFE, κατά συνέπεια ο συντελεστής τριβής είναι μικρότερος και κρατά σταθερά. Κατά συνέπεια, το ποσοστό ένδυσης είναι χαμηλό και σταθερό. Δείτε την καμπύλη που παρουσιάζεται στην περιοχή Ⅱ της γραφικής παράστασης.


3. «Αιχμηρή» φράση γδαρσίματος: Δεδομένου ότι PTFE στο πορώδες στρώμα καταναλώνεται αργά επάνω, όχι αρκετό λιπαντικό μπορεί να παρασχεθεί στα γλιστρώντας μέσα. Ο συντελεστής τριβής και το ποσοστό ένδυσης θα αυξηθούν γρήγορα. Όταν 70% της επιφάνειας χαλκού εκτίθεται, η ζωή υπηρεσιών του Self-Lubricating πολυστρωματικού σύνθετου δακτυλίου κλείνει στο τέλος της. Δείτε την καμπύλη που παρουσιάζεται στην περιοχή της γραφικής παράστασης.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά