Κίνα χαλκός gleitlager κατασκευαστής

CNC υψηλής ακρίβειας δακτύλιος για τις βιομηχανίες πετρελαίου & αερίου, μεταλλείας & κίνησης της γης

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κατασκευαστής δακτυλίων βαλβίδων
Μάρκα: VIIPLUS
Πιστοποίηση: ISO 9001
Αριθμό μοντέλου: CNC ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 κομμάτι/κομμάτια (ελάχιστη διαταγή)
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εξαγωγής ξύλινη περίπτωση παλετών χαρτοκιβωτίων ξύλινη
Χρόνος παράδοσης: 7-25 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια μια εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Αργίλιο, ορείχαλκος, χαλκός, χαλκός, κράματα χάλυβα, στρογγυλός χάλυβας, 42CrMo.316 Τρόπος επεξεργασίας: Κατεργασίας CNC ακριβείας
όνομα: CNC ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ Τέχνη προϊόντων: Στροφή σφυρηλάτησης
εφαρμογή: Εξοπλισμός κατασκευής, βιομηχανικά ανταλλακτικά εξοπλισμού Τύπος: Να θίξει, διάτρυση, χάραξη/χημική κατεργασία
OEM/ODM:: διαθέσιμος Μέθοδος διαδικασίας:: CNC συνήθεια που επεξεργάζεται την τόρνευση, στροφή, άλεση στη μηχανή

Περιγραφή προϊόντων

VIIPLUS η ΚΙΝΑ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα της κατεργασίας των υπηρεσιών για την αγορά cOem. Η επεξεργαμένος στη μηχανή υπηρεσία μας παρέχει την προστιθέμενη αξία σε μια μεγάλη έκταση των λύσεων βαθμού χάλυβα, από το υλικό χάλυβα στα ημιτελή ή τελειωμένα συστατικά. Το εργαστήριό μας που επεξεργάζεται τις ικανότητες στη μηχανή περιλαμβάνει CNC την τόρνευση, άλεση, λείανση, διάτρυση, υψηλή ταχύτητα που επεξεργάζεται, επεξεργασία επιφάνειας και ούτω καθεξής.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του χάλυβα που επεξεργάζεται τις υπηρεσίες στη μηχανή

  • Ενθουσιασμός.
  • Ταχύτητα.
  • Ακρίβεια.
  • Υψηλή αποδοτικότητα.
  • Μείωση διαδικασίας & μείωση κόστους.
  • Προσανατολισμένος προς τις υπηρεσίες.

CNC υψηλής ακρίβειας δακτύλιος για τις βιομηχανίες πετρελαίου & αερίου, μεταλλείας & κίνησης της γης

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή ποιοτικό cnc των προϊόντων και των υπηρεσιών δακτυλίων που υπερβαίνουν το πετρέλαιο & το αέριο, τη μεταλλεία, και τα πρότυπα βιομηχανιών κίνησης της γης. Υλικό: Αργίλιο, ορείχαλκος, χαλκός, χαλκός, κράματα χάλυβα

Η ακρίβεια που επεξεργάζεται την κατασκευή τέσσερις-άξονα στη μηχανή, ενσωματώνοντας το σχέδιο, ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις, έχει διάφορο CNC ακρίβειας οχήματα, CNC επεξεργαμένος κέντρο, τη μηχανή άλεσης ακρίβειας και άλλο CNC ακρίβειας εξοπλισμό.

CNC υψηλής ακρίβειας σφυρηλατημένο κομμάτι συνήθειας δακτυλίων που γυρίζει τα μέρη μεταλλείας & κίνησης της γης χάλυβα 42crmo.

Μη - η τυποποιημένη προσαρμογή, ειδικοί στόχοι επεξεργασίας απαιτεί τις εξαιρετικές υλικές λύσεις επιλογής
Στον τομέα των βιομηχανικών λύσεων, οι μηχανικοί υλικών και οι τεχνικοί εργαστηρίων μας συνδυάζουν τα επιλεγμένα τελικά αποτελέσματα των προγραμμάτων αιτιολόγησης για να επιβεβαιωθεί η γενική μεταβλητή προσαρμοσμένη λύση. Εάν είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουν τα μεταβλητά προσαρμοσμένα υλικά, θα παράσχουμε τα υλικά και τα προϊόντα που μπορούν να παραδοθούν και να χρησιμοποιηθούν σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα σύμφωνα με τους όρους του κομματιού προς κατεργασία.
Η μεταβλητή προσαρμογή καλύπτει: ειδικό μέγεθος, διευκρινισμένη ποσότητα, ειδικά πρότυπα, κ.λπ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΔΑΚΤΥΛΙΟΙ ΚΡΑΜΑΤΩΝ
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
CNC οι δακτύλιοι κραμάτων κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ένα αναβαθμισμένο κράμα όταν συγκρίνεται με τους δακτυλίους κραμάτων cOem. Η υψηλή περιεκτικότητα σε νικέλιο CNC των αυξήσεων δακτυλίων κραμάτων φορά τις ιδιότητες διατηρώντας άριστο lubricity μετάλλων. CNC οι δακτύλιοι σχεδιάζονται συγκεκριμένα για να αποτρέψουν να γδάρουν και να μειώσουν την ένδυση.
Ο cOem CNC υψηλό Precisionpins εσείς μπορεί να αναμείνει την αξία με την υψηλότερη απόδοση.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
Τέσσερα πλεονεκτήματα ακρίβειας άξονα στη βιομηχανική απόδοση, δεδομένου ότι οι βιομηχανίες που αναπτύσσονται, για την απαίτηση ακρίβειας προϊόντων είναι υψηλότερες και υψηλότερες, η πυκνότητα της κατανόησης της γνώσης του τέταρτου άξονα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν, χρησιμοποιώντας κοινά μηχανήματα βιομηχανικής παραγωγής στον τέταρτο άξονα, εξηγείτε μέχρι στιγμής είστε κάτω από τον τέταρτο άξονα το πλεονέκτημα του βαθμού ακρίβειας.
Η υψηλή ακρίβεια του τέταρτου άξονα εξασφαλίζει την ακρίβεια προσδιορισμού θέσης και την επαναλαμβανόμενη ακρίβεια προσδιορισμού θέσης, και εξασφαλίζει την υψηλή αξιοπιστία, τη μακράς διαρκείας, χαμηλού θορύβου, χαμηλή δόνηση και την υψηλή ακρίβεια του άξονα. Βαθειά εμπιστευμένος από την πλειοψηφία των πελατών.
VIIPLUS μια Co., ένα ΕΠΕ μηχανημάτων ακρίβειας, με τη υψηλή ακρίβεια, την προστασία του περιβάλλοντος και το επαγγελματικό σύστημα παραγωγής, όλα τα προϊόντα της επιχείρησης από το σχέδιο, την ανάπτυξη, την επεξεργασία και την κατασκευή στην επιθεώρηση, αυστηρά τον έλεγχο ολοκληρωμένων προϊόντων, και προκειμένου να εξασφαλιστούν τα προϊόντα με τη υψηλή ακρίβεια, την εισαγωγή μιας σειράς προηγμένων οργάνων εξοπλισμού επεξεργασίας και δοκιμής, ο εξοπλισμός δοκιμής μπορούν αυτόματα να συμπληρώσουν τα στοιχεία δοκιμής ακρίβειας ανίχνευσης και να εκτυπώσουν την έκθεση του προγράμματος, για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια των στοιχείων για τα προϊόντα πιάτων δεικτών υψηλού - ποιότητα.
Τώρα ο καθένας πρέπει να ξέρει την ακρίβεια του τέταρτου άξονα, εάν έχετε ακόμα οποιεσδήποτε ερωτήσεις, εσείς είναι ευπρόσδεκτος να συμβουλευθεί. Αν και έχει υποστηριχτεί ότι οι centrifugally χυτοί δακτύλιοι ξεπερνούν τους δακτυλίους στροφής σφυρηλατημένων κομματιών, πολλοί χρήστες που έχουν δοκιμάσει αυτούς τους δακτυλίους έχουν διαπιστώσει ότι κανένας άλλος συνδυασμός δεν θα ξεπεράσει δικούς μας. Οι αρχικοί σφυρηλατημένοι δακτύλιοι χάλυβά μας έχουν αποδείξει ήδη να ξεπεράσουν οποιοι δήποτε χυτοί, χυτός centrifugally, ή συνδυασμός καθένας.
Εκτός από CNC μας τις ΚΑΡΦΊΤΣΕΣ ΚΑΙ το ΔΑΚΤΎΛΙΟ, VIIPLUS δημιούργησε μια καινούργια γραμμή των σφυρηλατημένων δακτυλίων χάλυβα για CNC τη βιομηχανία.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

CNC ΔΑΚΤΎΛΙΟΙ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εξοπλισμός κατασκευής

VIIPLUS έχει την εκτενή γνώση στην παραγωγή και την εφαρμοσμένη μηχανική των μερών σχετικών με οποιαδήποτε βαριά βιομηχανία.

Έξι βήματα της επεξεργασίας

Η μεγαλύτερη μέρος της μηχανικής επεξεργασίας είναι CNC επεξεργασία, σε πολλές επιχειρήσεις έχει τις εφαρμογές. Στο στάδιο της επεξεργασίας είστε γενικά σύμφωνα με το συγκεκριμένο κομμάτι προς κατεργασία για να παραγάγετε, για να σχεδιάσετε τη διαδικασία, έτσι ξέρετε τη CNC διαδικασία επεξεργασίας; Ο ακόλουθος είναι μια απλή ανάλυση για σας, κυρίως διαιρεσμένος σε έξι βήματα.
1. Ανάλυση προϊόντων
Είναι καλύτερο για μια επιχείρηση να διευθύνει την ανάλυση προϊόντων πρίν κατασκευάζει τα μέρη και την παραγωγή. Μέσω της ανάλυσης προϊόντων της παραγωγής, είναι απαραίτητο να ληφθούν ορισμένες απαιτήσεις πληροφοριών και επεξεργασίας σύνθεσης των μερών, όπως οι παράμετροι και οι δείκτες απόδοσης.
2. Γραφικό σχέδιο
Το γραφικό σχέδιο που απεικονίζεται στην ανάλυση του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της μορφής των μερών, περίγραμμα, και ούτω καθεξής, μέσω της επεξεργασίας ανάλυσης για να καθορίσει τον τύπο μερών, αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσει το λογισμικό γραφικής παράστασης που σύρει.
3. Προγραμματισμός διαδικασίας
Τα διαφορετικά μέρη της διαδικασίας είναι διαφορετικά, CNC η κατεργασία μπορεί να επιτύχει ποικίλες διαδικασίες, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της σύνθετης παραγωγής, η αποκαλούμενη μηχανή μνήμης για πολλές χρήσεις. Η διαδικασία είναι γενικά βασισμένη στην εμφάνιση των προϊόντων κομματιών προς κατεργασία και των απαιτήσεων επεξεργασίας να αναλύσει, ώστε να ληφθούν βήματα μιας τα λογικά επεξεργασίας.
4. Διαδικασία παραγωγής πορειών εργαλείων
Αυτή η σύνδεση είναι πραγματικά η διαδικασία μέσω του λογισμικού για να επιτύχει, όπως ποικίλες παράμετροι παραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της πορείας της βελτιστοποίησης εργαλείων και ούτω καθεξής.
5. Προσομοίωση πορειών
Αφότου παράγεται η πορεία στο λογισμικό, πρέπει να εφαρμοστεί τελικά στην εργαλειομηχανή, αλλά η προσομοίωση πρέπει να διευθυνθεί πριν από την εφαρμογή. Η προσομοίωση της πορείας μπορεί να μειώσει το λάθος που μπορεί να προκληθεί από την πραγματική επεξεργασία, ή να μειώσει το ποσοστό απόρριψης. Γενικά, η εστίαση είναι να ελεγχθεί η εμφάνιση της επίδρασης κομματιών προς κατεργασία, overcut ή του χτυπήματος, η πορεία της επιστήμης προγραμματισμού διαδικασίας και ούτω καθεξής.
6. Παραγωγή πορειών
Η παραγωγή πορειών είναι ένα απαραίτητο βήμα του προγραμματισμού λογισμικού που ενσωματώνεται στην εργαλειομηχανή, μέσω της πορείας η παραγωγή μπορεί να επιτύχει τη βασική CNC λειτουργία, είναι επίσης η σημαντική έννοια της σύγχρονης CNC επεξεργασίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά