Πώς να επιλέξει τα oil-free self-lubricating ρουλεμάν

May 26, 2020
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει τα oil-free self-lubricating ρουλεμάν

Πώς να επιλέξετεαυτολιπαινόμενα ρουλεμάν χωρίς λάδι

Η VIIPLUS είναι ένας αναπτυσσόμενος κατασκευαστής προϊόντων αυτολιπαινόμενων ρουλεμάν που προσαρμόζονται στις ανάγκες διαφόρων βιομηχανικών απαιτήσεων με κύρια εστίαση στη βιομηχανία ανταλλακτικών πετρελαίου και φυσικού αερίου με ρουλεμάν ολίσθησης.

 

Η δομή του αυτο-λείανσης ρουλεμάν είναι να αναπτύξει και να τοποθετήσει τις οπές με το κατάλληλο μέγεθος στη μεταλλική επιφάνεια σύγκρουσης της μήτρας εδράνου και να εισαγάγει το σύνθετο αυτο-λείανση μπλοκ από δισουλφίδιο του μολυβδαινίου και γραφίτη, εντοιχισμένο στο μεταλλικό χιτώνιο.Το σύνθετο ρουλεμάν από συμπαγές εξομαλυντικό έχει επιφάνεια τριβής 25-65%. Το συμπαγές αυτο-εξομαλυνόμενο μπλοκ μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στους 280℃. Ωστόσο, λόγω της χαμηλής μηχανικής του αντοχής, η φέρουσα ικανότητα είναι αδύναμη, επιρρεπής σε παραμόρφωση, μπορεί να τοποθετηθεί στο αυλάκι της μεταλλικής οπής για να καταστείλει αυτό το ελάττωμα, σχηματίζοντας ένα μεταλλικό τμήμα του ρουλεμάν, από το λείο μπλοκ για να παίξει έναν ομαλό ρόλο.

 

Ο ομαλός μηχανισμός αυτού του αυτολείου ρουλεμάν είναι ότι στη διαδικασία της συρόμενης σύγκρουσης μεταξύ του άξονα και του χιτωνίου, ένα μέρος του μορίου δεδομένων αυτο-λείας μεταφέρεται στη μεταλλική επιφάνεια του άξονα για να γεμίσει το μικρό μη επίπεδο. και ένα στρώμα σταθερού στερεού φωτοσυγόφιου σχηματίζεται για να σχηματίσει ένα στερεό φωτοσύνοβιο για λείανση, έτσι ώστε να αποτραπεί η φθορά της κόλλας μεταξύ του άξονα και του χιτωνίου. Αυτή η λογική σύνδεση συνοψίζει τις συμπληρωματικές αντοχές του κράματος χαλκού και των δεδομένων μείωσης της φθοράς των μη μετάλλων, που είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για χωρίς λάδια, υψηλής θερμοκρασίας, υψηλού φορτίου, χαμηλής ταχύτητας, αντιρρυπαντικής, αντιδιαβρωτικής, πλάτους κίνησης σε περιβάλλον ισχυρής ακτινοβολίας, καθώς και για εφαρμογή σε νερό ή άλλα διαλύματα όταν η βάση δεν μπορεί να εμποτιστεί με λείο γράσο.